וואי היא באמת הייתה חלשה יחסית בדקתי באתר שזה באמת גם אצלי ולא מחלק אחר של העיר.מצטער שלא עושים את האזעקות חזקות מספיק.
תכלסכן. בטח שחדש. למי אכפת מאירוויזיון אלא אם כן כולם אנטישמים וצריכים לתמוך במדינה שלך?![]()
ממש לא יפה, עד שהצטרפת לחגיגה.אבל לשם ההגינות, ליאורה אכן כתבה בקבוצה. וכך גם הבנות האחרות. אבל הייתי צריכה להפעיל אותן והיו בלחץ איזה 70 הודעות בקבוצה! אני דורשת להיות חלק משיחות האלף+ הודעות. כאילו את קולטת כמה הודעות היו יכולות להיות בקבוצה אם הן היו מאפשרות לי לחפור איתן?? אלף הודעות בלעדיי?!?! החופרת הראשית!
וואי אני גם זה מעיר אותי תמיד.אני לא יכולה לדמיין בכלל איך אפשר לישון בזמן אזעקה.
נכון שתמיד יש אנטישמיות, אבל מרגיש שבשנים האחרונות זה מתעצם.אבל תמיד כולם אנטישמים וצריך לתמוך במדינה שלנו.
אפילו אם יש לנו את השיר הגרוע ביותר, כל אלו שלא מצביעים לנו עושים את זה מתוך אנטישמיות.
www.instagram.com
רגע, אין לכם גם התראות בטלפון כשיש אזעקה?אולי באמת הצופרים במושב שלי לא חזקים כל כך, גם כשאני ער אני לא מרגיש שזה כל כך חזק. אין לי בעיה להמשיך לצפות בטלוויזיה תוך כדי.
(לרוב אני עוצר את הטלוויזיה, אבל זה מתוך אינסטינקט שכשיש צפירה צריך לעצור כי זה לזכר משהו)
יאא האנה
לי בכוונה אין. אם יש אזעקה אני אשמע אותה, לא צריכה גם את הרעש המלחיץ מהטלפון.רגע, אין לכם גם התראות בטלפון כשיש אזעקה?
NPH!!!
הי, זאת הזאתי מטד לאסו
מסתבר שקוראים לה האנהיאא האנההלוואי שהיא תנחה כל שנה כפרעליה.
ידעתי שאפשר לסמוך על ההולנדים שיגנו עליצפה בקובץ המצורף 128256
עכשיו בדקתי עכשיו עוד כמה שנים וב-2021 בהולנד גם שמו בריבועים משום מה, כנראה בחירה עיצובית, אבל בכל השאר שמצאתי זה מלבנים.
אז נשארת ערה ואפילו לא צפית בזה?תכלס
כאילו עדיין לא מספיק אכפת לי כדי אשכרה לצפות בזה או להקשיב לשיר אבל אני קצת יותר מתעניינת בתוצאות מבשנים קודמות![]()
האמת שעד כה זה תמיד העיר אותי. אבל בחצי מהפעמים אני לא קמתי מהמיטה.וואי אני גם זה מעיר אותי תמיד.
אני צוחק, ברור שזה משהו אחר עכשיו ומאוד מטריד.נכון שתמיד יש אנטישמיות, אבל מרגיש שבשנים האחרונות זה מתעצם.
וגם אני יודעת שאתה צוחק אבל הענין הוא שכשאנחנו שולחים שיר גרוע לאירוויזיון קשה לעמוד כמה מהמדינות באמת אנטישמיות וכמה פשוט חושבות שזה שיר גרוע.
בשלוש שנים האחרונות הרגשתי ששלחנו שיר טוב (וזה אכן השתקף בהצבעות הקהל) ואז זה הוכיח שהשופטים אנטישמים. בשנתיים האחרונות גם המתמודדים אנטישמיים.
לא יודעת אם אתם עוקבים אחרי קרן פלס, אבל יש איזה סרטון שהיא העלתה שהיא יושבת בקהל במהלך החזרות לחצי גמר ומישהו לידה צעק "יובל!!" והריע והיא שאלה אותו אם הוא ישראלי והוא ענה שהוא משוויץ והיא ממש התרגשה והודתה לו ואולי לאנשים מבחוץ זה נראה מוזר או מגוחך שהיא מתרגשת כל כך כאילו זו הבת שלה, אבל עם כל השנאה שאנחנו מקבלים באמת קל להרגיש שכולם שונאים אותנו ואז איזה מישהו אחד שעושה מחווה הכי פשוטה נראה פתאום כמו הדבר הכי מרגש שיש. זה היה סרטון ממש חמוד ואם לא יצא לכם לראות, אני ממליצה (הצחיק אותי שמישהו הגיב לה שם משהו בסגנון [אין לי כוח לחפש את התגובה] "מה יש לך הוא חתיך, לכי על זה")
צריך להרשם כדי שתהיה לך תראה מהטלפון. ואני בהחלט לא נרשם. גם ככה הקבט של המושב שולח הודעה כשצריך להכנס לממד.רגע, אין לכם גם התראות בטלפון כשיש אזעקה?
ההימור הצליחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שוב פעם הקהל הכי אוהב את ישראל למרות שהשופטים מקפחים אותנו!
מקום שני בהפרש קטן
ענק!
אני שמחה שלא מקום ראשון כי ממש לא היה לי כוח לבלאגן הפוליטי שזה היה גורם לו עם כל המדינות שהיו מחרימות ומסרבות לבוא, מבחינתי זה ההישג הכי מושלם שיש, אחרי הצבעת השופטים היינו מקום 15 או משהו כזה, ואז הקהל העיף אותנו למקום שני
כלומר בעצם הכי הרבה נקודות מהקהל בבית.
על אפם וחמתם של המפגינים נגדנו.
זה הכי ניצחון שיש.
יאללה אזעקה ביי
זה באמת אמור להיות 10 דקות, אבל מהניסיון שלי זה רק דקה או גג 2 דקות, ואני לא יודעת למה כי לפי גוגל לטיל בליסטי לוקח 15 דקות להגיע מתימן אלינו (ואני לא מאמינה שלא יודעים על זה מייד אחרי שזה יוצא).עכשיו גם יש קטע של התראה של 10 דקות לפני כשיש טילים מתימן.
מוהאהאז נשארת ערה ואפילו לא צפית בזה?
ממש יצאת אנטישמית
ניק לך לממד פור פאק סייק!!האמת שעד כה זה תמיד העיר אותי. אבל בחצי מהפעמים אני לא קמתי מהמיטה.
סליחה, אבל סטטיסטית יש יותר סיכוי שאני אמות מהתקף לב בשנתי מאשר מרסיס של טיל שנורה מתימן.ניק לך לממד פור פאק סייק!!
רסיסים עדיין יכולים ליפול. ורסיסים זה חתכות מתכת עצומות.
העניין הוא שבווייז לוקח לטיל 15 דקות להגיע כי הם מניחים שהוא עומד ברמזורים. אבל בטיל התימני המניאק הזה עובר כל אדום בדרך.זה באמת אמור להיות 10 דקות, אבל מהניסיון שלי זה רק דקה או גג 2 דקות, ואני לא יודעת למה כי לפי גוגל לטיל בליסטי לוקח 15 דקות להגיע מתימן אלינו (ואני לא מאמינה שלא יודעים על זה מייד אחרי שזה יוצא).
רק עכשיו אני נזכר שאוסטריה היא זאת שניצחה אותנו.ההימור הצליח![]()
לנציגת ישראל יובל רפאל
![]()
הערה: ישראל זכתה בטלווט בהפרש עצום מה"מנצח" של חבר השופטים שאיפס את ישראל כמו בשנה שעברה וקבע שוב מי הזוכה של התחרות. והפכה לסגניתו. בקיצור ישראל שוב נשדדה ובזדון.
![]()
הישג ענק: מקום שני מדהים ליובל רפאל וישראל באירוויזיון, אוסטריה זכתה
בתום שבוע עתיר מחאות בבאזל, ומשדר מותח שבמהלכו זוג ניסה להתפרץ לבמה בזמן הביצוע של יובל רפאל ואף אזעקות במרכז רגע לפני ההכרזה על הזוכה - הגמר הדרמטי נחתם בהפתעה מרגשת. רפאל, שדמעה מהתרגשות, סיימה במקום השני - והגיעה למקום הראשון בהצבעת הקהל, ונציג אוסטריה ג'יי ג'יי הוכרז כזוכה הגדולwww.ynet.co.il
אולי לוקח זמן להחליט לאיזה אזור זה נשלחזה באמת אמור להיות 10 דקות, אבל מהניסיון שלי זה רק דקה או גג 2 דקות, ואני לא יודעת למה כי לפי גוגל לטיל בליסטי לוקח 15 דקות להגיע מתימן אלינו (ואני לא מאמינה שלא יודעים על זה מייד אחרי שזה יוצא).
טוב תשאיר לנו את הסיסמה להנהלת הפורום למקרה הצורך.סליחה, אבל סטטיסטית יש יותר סיכוי שאני אמות מהתקף לב בשנתי מאשר מרסיס של טיל שנורה מתימן.
(אוקי המצאתי את זה, ותכלס אני בבריאות יותר טובה השנה כי אני הולך לחדר כושר, אבל עדיין זה מרגיש לי די נכון או לפחות קרוב)
אבל זה מה שאני כתבתי - ההתרעה המוקדמת נשלחת לכל הארץ כי עוד לא יודעים לאן בדיוקאולי לוקח זמן להחליט לאיזה אזור זה נשלח
חחחחטוב תשאיר לנו את הסיסמה להנהלת הפורום למקרה הצורך.
בבקשה תגיד לי שמוגדר לך הטלפון בג'ימייל ככה שאתה יכול להכנס דרך קוד בסמס.אני מניח שאם משהו יקרה אני יכול לשחזר את זה דרך הג'ימייל שלי. שאני מאוד מקווה שהסיסמה שלו רשומה איפשהו כי גם בו אני ממש לא בטוח.![]()
מה הבעיה להסתכל בהגדרות של הכרום ולראות מה הסיסמה של תפוז ששמורה לך שם?חחחח
עכשיו שאני חושב על זה בטח יש סיסמה, אבל אין לי מושג מה היא. גם אין לי מושג מה הסיסמה של המשתמש שלי בתפוז. זה פשוט תמיד מתחבר אוטומטית כי זה שמור במשתמש שלי בכרום. אולי זה רשום לי איפשהו, אבל עברו שנים רבות מאז שנרשמתי.
אמממממ....בבקשה תגיד לי שמוגדר לך הטלפון בג'ימייל ככה שאתה יכול להכנס דרך קוד בסמס.
וואלה, בכלל לא ידעתי שזאת אופציה.מה הבעיה להסתכל בהגדרות של הכרום ולראות מה הסיסמה של תפוז ששמורה לך שם?
בעיקרון אם סתם השארת את המחשב פתוח אז לא, אם יש להם את הסיסמה למחשב שלך אז כן.וואלה, בכלל לא ידעתי שזאת אופציה.
זאת אומרת שאם מישהו נכנס לי בכרום אז הוא יכול לגלות מה הסיסמה שלי? זה מרגיש מסוכן.
א. זה יופיע שם רק אם עשית "שמור" כשכרום שאל אותך אם לשמור אותה.אמממממ....
אין לי מושג. מה שכנראה אומר שלא.
אבל אני די בטוח שרשומה לי הסיסמה שלו.
אוקי. זה בטח כדאי שאני אבדוק לגבי כל זה.
וואלה, בכלל לא ידעתי שזאת אופציה.
זאת אומרת שאם מישהו נכנס לי בכרום אז הוא יכול לגלות מה הסיסמה שלי? זה מרגיש מסוכן.
טוב, אני מקווה שאתם שמחים שהלחצתן אותי.
מן הסתם שהוא עשה כי הוא אמר שזה נכנס לו לפורום אוטומטית כי זה שמורא. זה יופיע שם רק אם עשית "שמור" כשכרום שאל אותך אם לשמור אותה.
רק אם הוא עושה לוגאאוט כל פעם.מן הסתם שהוא עשה כי הוא אמר שזה נכנס לו לפורום אוטומטית כי זה שמור
לא בהכרחמן הסתם שהוא עשה כי הוא אמר שזה נכנס לו לפורום אוטומטית כי זה שמור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.