דיוני סדרות #138

didalf

Well-known member
לשאול שאלות זה לא "לעשות לונה". זה כללי מידי.
אבל לשאול האם לעשות דברים מסויימים זה "לעשות לונה" - זה כן לעשות "לעשות לונה".
אז למשל אם עדי עכשיו תשאל האם לטגן כרובית זה "לעשות לונה" אז זה נחשב ל"לעשות לונה".
*אני מתכוון שזה שהיא שאלה את השאלה זה "לעשות לונה", לא שלטגן כרובית זה "לעשות לונה". (אלא אם כן את לפעמים מטגנת כרובית)(או תכלס אפילו אם עשית את זה אפילו פעם אחת)
1746559976928.png

Lhuna3

Well-known member
לשאול שאלות זה לא "לעשות לונה". זה כללי מידי.
אבל לשאול האם לעשות דברים מסויימים זה "לעשות לונה" - זה כן לעשות "לעשות לונה".
אז למשל אם עדי עכשיו תשאל האם לטגן כרובית זה "לעשות לונה" אז זה נחשב ל"לעשות לונה".
*אני מתכוון שזה שהיא שאלה את השאלה זה "לעשות לונה", לא שלטגן כרובית זה "לעשות לונה". (אלא אם כן את לפעמים מטגנת כרובית)(או תכלס אפילו אם עשית את זה אפילו פעם אחת)
אתה הכנסת אותי למשבר קיומי: האם לונה יכולה לעשות משהו, ספציפי ולא כללי, שהוא לא לעשות לונה, או שזהו פרדוקס כמו האם אלוהים כל-יכול יכול לברוא אבן שהוא לא יכול להרים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה הכנסת אותי למשבר קיומי: האם לונה יכולה לעשות משהו, ספציפי ולא כללי, שהוא לא לעשות לונה, או שזהו פרדוקס כמו האם אלוהים כל-יכול יכול לברוא אבן שהוא לא יכול להרים.
זה לחלוטין פרדוקס

*ולדעתי בני גורן לא עוסק בפרדוקסים

דיברגנט חדש

Well-known member
התחלתי לראות את העונה השנייה של Unseen עם השחקנית שחשבתי היא אתה אחת מהסדרה המאה כפי שכתבתי בתגובה #28 שלי :)
אהבתי את העונה הראשונה ונראה איך תהיה העונה השנייה, סה"כ 6 פרקים.

דורי 1981

Well-known member
הנוסחה ממשיכה לעבוד. הרלן קובן יצר מותחן עוצר נשימה, בו ראש יחידת נעדרים מוצאת את הארוס לה לשעבר באתר האפליקציות. אני בפרק 3 ומה להגיד לכם? יש כאילו הרגשה שהיא תמימה מדי ושקל לעבוד עליה. אבל עדיין מדובר במותחן משובח. בעיקר בזכות הפלאשבקים לתקופה שהם היו בני זוג.

didalf

Well-known member
אני צופה בסדרה חדשה Étoile ועוד לא החלטתי לגמרי מה דעתי אבל איזה יפה זה בלט|מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם שני הפרקים הראשונים של הסדרה החדשה Murderbot באפל
היה ממש נחמד, בעיקרון מה שציפיתי, אבל גם יותר מזה. הדבר היחיד שאיכזב אותי זה שמדובר בפרקים קצרים יחסית של חצי שעה.
הרעיון המגניב הוא שהרובוט מקבל יכולת להיות עצמאי ולא חייב להענות לפקודות של בני אדם, אבל מפחד מידי ממה שיקרה אם זה יתגלה, אז ממשיך לענות על כל הפקודות שניתנות לו. והבעיות העיקריות שלו היא שהוא תקוע עם בני אדם שרוצים להתייחס אליו טוב וליצור איתו קשר עין, שזה דבר שהוא שונא.
יש גם עניין שלם עם הקורפורציה הגדולה שנתנה לקבוצת בני האדם את ההלוואה בשביל משלחת המחקר שלהם, ומכרה להם את הרובוט, וזה שהם כנראה שיידי מאוד. זה בנתיים לפחות פחות מעניין.

מה שגם ממש נחמד זה שמורדרבוט הוא אחת הדמויות הטלוויזיוניות שבעצם הכי מרגישה לי דומה לעצמי. לא רק עניין החוסר חיבה לקשר עין, אלא זה שהוא מאוד אוהב לצפות בטלוויזיה והרבה פחות מתעניין בדרמה האנושית שמתרחשת סביבו.

מאוחר יותר ראיתי את שני הפרקים האחרונים של העונה של Georgie & Mandy's First Marriage
הייתה עונה ממש נחמדה והתחברתי אליה הרבה יותר ממה שחשבתי
אני ממש אוהב איך השחקן הראשי, מונטנה ג'ורדן, הפך משחקן ילד לשחקן בוגר מוצלח. ואני גם ממש אוהב איך הדמות שלו עברה באופן אורגני מילד נודניק (ואח לא נחמד של שלדון) לבעל צעיר ואבא בעצמו שדואג לכולם מסביבו. אני ממש אשמח לראות את המשך ההתפתחות שלו. גם הצלחתי להתחבר קצת אל ההורים של מנדי שלא אהבתי ב"שלדון הצעיר". וגם אני גם די אוהב את קונור (שאת השחקן אני מכיר מסדרת נוער/פנזטיה אוסטרלית בשם Nowhere Boys) ואת מערכת היחסים שלו עם ג'ורג'י.
אני גם אוהב איך משלבים דמויות מ"שלדון הצעיר" כמו האחות, האמא והסבתא של ג'ורג'י. אני מקווה שנראה גם את שלדון עצמו בעתיד.
מעניין אם בהמשך הסדרה, או אולי בסופה, ג'ורג'י ומנדי יתגרשו ויצדיקו את שם הסדרה.

אחר כך ראיתי את שני הפרקים השבועיים של Hacks
עדיין סדרה ממש טובה, אם כי זכור לי שעונה 3 הרגישה לי יותר מעולה.
הסדרה הכי טובה לטעמי כשהיא feel good. לכן כשבפרק 6 אווה ודברה השלימו זה היה סימן ממש טוב לדעתי. וזה היה חמוד והרגיש מאוד מוצדק אחרי שגרמו לנו לסבול יותר מידי זמן.
פרק 7 לא היה כל כך טוב דווקא לטעמי כי הוא היה סיפור צד כזה עם דיג'יי והתינוק שלה ודי כולו התמקד בזה. דברה ודיג'יי כרגיל רבו. אבל היה חמוד שדיג'יי אמרה שהיא רוצה את אווה בתור godmother בגלל שהיא מקווה שדרכה לבן שלה יהיה קשר לסבתא שלו. זה גם עצוב אבל יפה איך שדיג'יי מקבלת את זה שלאווה יש קשר עם דברה שלה אף פעם לא יהיה.
פרק 8 היה יותר טוב אם כי כלל הרבה דברים שפחות אהבתי כמו אמא של אווה. אבל אהבתי איך דברה הצליחה להביא את התוכנית שלה למקום ראשון. זה היה צפוי שהיא תצליח, אבל ממש ציפיתי לזה ושמחתי כשזה קרה. הבנתי למה היא בסוף הייתה מעוצבנת על וויני, הבוסית של הרשת, אבל היה לי עצוב כשהיא יצאה עליה ככה בסוף מול הבעלים של הרשת וגרמה לפיטורים שלה. אבל חשבתי שהיא לפחות תרגיש רע עם זה שזאת הייתה התוצאה והיה לי חבל שהיה נראה שהיא דווקא שמחה שזאת הייתה התוצאה. וויני הייתה זאת שהחליטה לתת לה את ההזדמנות הזאת, או לפחות חלק מזה. כאילו מצד אחד בפרק ראינו איך דברה דווקא ממש נאמנה לחברים שלה, יותר ממה שציפיתי כלפי הראש עיר של ווגאס, אבל אז במקביל היא בגדה שמישהי אחרת שעזרה לה.

ובסוף היום ראיתי את חמש הפרקים הראשונים של עונה 4 של Love, Death & Robots
בהחלט החלק הכי חלש בטלוויזיה של היום.
מתוך חמשת הפרקים החמישי היה הכי טוב, וגם הוא לא משהו

Can't Stop
פשוט פרק שהוא הופעה של הרד הוט צ'ילי פפרס אבל שהדמויות הם בובות על חוטים. רק בכאילו כי זה CGI.
והיו קטעים מגניבים שעשו עם זה (כל מיני קטעים שמשתמשים בזה שהם בובות על חוטים. וזה גם שיר טוב באמת. אבל זה פשוט קליפ טוב.
אולי זה מספיק, אבל ציפיתי למשהו יותר מפרק של הסדרה.

Close Encounters of the Mini Kind
שחזור של הפרק מהעונה הקודמת שבו ראינו מגפת זומבים עולמית בהילוך מהיר. אבל הפעם זאת מתקפת חייזרים. גם לא התרשמתי במיוחד מהפרק עם הזומבים.

Spider Rose
ממש לא ברור לי הקטע של הפרק הזה. אישה שהיא חצי רובוטית בגלל מתקפה של גזע אחר (או קבוצה אחרת של בני אדם?) וחיה לבד באיזה משהו כמו רשת עכביש בחלל. ומתחברת עם חיית מחמד שנותנת לה סיבה להמשיך לחיות, אבל בסוף לאחר מתקפה כשלא נשאר להם אוכל אז היא אוכלת אותה. האם זאת הייתה התוכנית של גזע החייזרים שהביא את חיית המחמד?

400 Boys
עולם פוסט-אפוקליפטי שבו בני אדם נלחמים ביצורים שנראים כמו תינוקות ענקיים...

The Other Large Thing
חתול רוצה להשתלט על העולם ומתייחס לבני האדם שמאכילים אותו כאל עבדיו. כלומר כמו כל חתול רגיל.
רק שהוא עושה ברית עם רובוט עוזר וככה הם כנראה משתלטים על העולם. אפשר להגיד שזאת עלילה די רגילה רק שבמקום שהAI הופך לרע, הוא פשוט מתיידד עם חתולים והם רעים מטבעם. (לא להעליב, אני בעצמי קצת חתול).
עכשיו ראיתי שזה נחשב לפרק פריקוול לפרקים על שלושת הרובוטים.

בין לבין סיימתי את הספר Time Out ואני בהחלט ממליץ
מחר אני כנראה אתחיל את When the World Tips Over, שמה שאני יודע עליו זה שהוא נכתב על ידי הסופרת שכתבה I'll Give You the Sun המעולה. ושגם כמוהו לפחות באופן חלקי נוגע בלהטבים.

LeAnnDyIan

Well-known member
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם שני הפרקים הראשונים של הסדרה החדשה Murderbot באפל
היה ממש נחמד, בעיקרון מה שציפיתי, אבל גם יותר מזה. הדבר היחיד שאיכזב אותי זה שמדובר בפרקים קצרים יחסית של חצי שעה.
הרעיון המגניב הוא שהרובוט מקבל יכולת להיות עצמאי ולא חייב להענות לפקודות של בני אדם, אבל מפחד מידי ממה שיקרה אם זה יתגלה, אז ממשיך לענות על כל הפקודות שניתנות לו. והבעיות העיקריות שלו היא שהוא תקוע עם בני אדם שרוצים להתייחס אליו טוב וליצור איתו קשר עין, שזה דבר שהוא שונא.
יש גם עניין שלם עם הקורפורציה הגדולה שנתנה לקבוצת בני האדם את ההלוואה בשביל משלחת המחקר שלהם, ומכרה להם את הרובוט, וזה שהם כנראה שיידי מאוד. זה בנתיים לפחות פחות מעניין.

מה שגם ממש נחמד זה שמורדרבוט הוא אחת הדמויות הטלוויזיוניות שבעצם הכי מרגישה לי דומה לעצמי. לא רק עניין החוסר חיבה לקשר עין, אלא זה שהוא מאוד אוהב לצפות בטלוויזיה והרבה פחות מתעניין בדרמה האנושית שמתרחשת סביבו.

מאוחר יותר ראיתי את שני הפרקים האחרונים של העונה של Georgie & Mandy's First Marriage
הייתה עונה ממש נחמדה והתחברתי אליה הרבה יותר ממה שחשבתי
אני ממש אוהב איך השחקן הראשי, מונטנה ג'ורדן, הפך משחקן ילד לשחקן בוגר מוצלח. ואני גם ממש אוהב איך הדמות שלו עברה באופן אורגני מילד נודניק (ואח לא נחמד של שלדון) לבעל צעיר ואבא בעצמו שדואג לכולם מסביבו. אני ממש אשמח לראות את המשך ההתפתחות שלו. גם הצלחתי להתחבר קצת אל ההורים של מנדי שלא אהבתי ב"שלדון הצעיר". וגם אני גם די אוהב את קונור (שאת השחקן אני מכיר מסדרת נוער/פנזטיה אוסטרלית בשם Nowhere Boys) ואת מערכת היחסים שלו עם ג'ורג'י.
אני גם אוהב איך משלבים דמויות מ"שלדון הצעיר" כמו האחות, האמא והסבתא של ג'ורג'י. אני מקווה שנראה גם את שלדון עצמו בעתיד.
מעניין אם בהמשך הסדרה, או אולי בסופה, ג'ורג'י ומנדי יתגרשו ויצדיקו את שם הסדרה.

אחר כך ראיתי את שני הפרקים השבועיים של Hacks
עדיין סדרה ממש טובה, אם כי זכור לי שעונה 3 הרגישה לי יותר מעולה.
הסדרה הכי טובה לטעמי כשהיא feel good. לכן כשבפרק 6 אווה ודברה השלימו זה היה סימן ממש טוב לדעתי. וזה היה חמוד והרגיש מאוד מוצדק אחרי שגרמו לנו לסבול יותר מידי זמן.
פרק 7 לא היה כל כך טוב דווקא לטעמי כי הוא היה סיפור צד כזה עם דיג'יי והתינוק שלה ודי כולו התמקד בזה. דברה ודיג'יי כרגיל רבו. אבל היה חמוד שדיג'יי אמרה שהיא רוצה את אווה בתור godmother בגלל שהיא מקווה שדרכה לבן שלה יהיה קשר לסבתא שלו. זה גם עצוב אבל יפה איך שדיג'יי מקבלת את זה שלאווה יש קשר עם דברה שלה אף פעם לא יהיה.
פרק 8 היה יותר טוב אם כי כלל הרבה דברים שפחות אהבתי כמו אמא של אווה. אבל אהבתי איך דברה הצליחה להביא את התוכנית שלה למקום ראשון. זה היה צפוי שהיא תצליח, אבל ממש ציפיתי לזה ושמחתי כשזה קרה. הבנתי למה היא בסוף הייתה מעוצבנת על וויני, הבוסית של הרשת, אבל היה לי עצוב כשהיא יצאה עליה ככה בסוף מול הבעלים של הרשת וגרמה לפיטורים שלה. אבל חשבתי שהיא לפחות תרגיש רע עם זה שזאת הייתה התוצאה והיה לי חבל שהיה נראה שהיא דווקא שמחה שזאת הייתה התוצאה. וויני הייתה זאת שהחליטה לתת לה את ההזדמנות הזאת, או לפחות חלק מזה. כאילו מצד אחד בפרק ראינו איך דברה דווקא ממש נאמנה לחברים שלה, יותר ממה שציפיתי כלפי הראש עיר של ווגאס, אבל אז במקביל היא בגדה שמישהי אחרת שעזרה לה.

ובסוף היום ראיתי את חמש הפרקים הראשונים של עונה 4 של Love, Death & Robots
מתוך חמשת הפרקים החמישי היה הכי טוב, וגם הוא לא משהו

Can't Stop
פשוט פרק שהוא הופעה של הרד הוט צ'ילי פפרס אבל שהדמויות הם בובות על חוטים. רק בכאילו כי זה CGI.
והיו קטעים מגניבים שעשו עם זה (כל מיני קטעים שמשתמשים בזה שהם בובות על חוטים. וזה גם שיר טוב באמת. אבל זה פשוט קליפ טוב.
אולי זה מספיק, אבל ציפיתי למשהו יותר מפרק של הסדרה.

Close Encounters of the Mini Kind
שחזור של הפרק מהעונה הקודמת שבו ראינו מגפת זומבים עולמית בהילוך מהיר. אבל הפעם זאת מתקפת חייזרים. גם לא התרשמתי במיוחד מהפרק עם הזומבים.

Spider Rose
ממש לא ברור לי הקטע של הפרק הזה. אישה שהיא חצי רובוטית בגלל מתקפה של גזע אחר (או קבוצה אחרת של בני אדם?) וחיה לבד באיזה משהו כמו רשת עכביש בחלל. ומתחברת עם חיית מחמד שנותנת לה סיבה להמשיך לחיות, אבל בסוף לאחר מתקפה כשלא נשאר להם אוכל אז היא אוכלת אותה. האם זאת הייתה התוכנית של גזע החייזרים שהביא את חיית המחמד?

400 Boys
עולם פוסט-אפוקליפטי שבו בני אדם נלחמים ביצורים שנראים כמו תינוקות ענקיים...

The Other Large Thing
חתול רוצה להשתלט על העולם ומתייחס לבני האדם שמאכילים אותו כאל עבדיו. כלומר כמו כל חתול רגיל.
רק שהוא עושה ברית עם רובוט עוזר וככה הם כנראה משתלטים על העולם. אפשר להגיד שזאת עלילה די רגילה רק שבמקום שהAI הופך לרע, הוא פשוט מתיידד עם חתולים והם רעים מטבעם. (לא להעליב, אני בעצמי קצת חתול).
עכשיו ראיתי שזה נחשב לפרק פריקוול לפרקים על שלושת הרובוטים.

מחר אני כנראה אתחיל את When the World Tips Over, שמה שאני יודע עליו זה שהוא נכתב על ידי הסופרת שכתבה I'll Give You the Sun המעולה. ושגם כמוהו לפחות באופן חלקי נוגע בלהטבים.
את כל אלה ראית היום???😲
עכשיו אתה באמת עושה לונה!!

Lhuna3

Well-known member
ובסוף היום ראיתי את חמש הפרקים הראשונים של עונה 4 של
Love, Death & Robots

מתוך חמשת הפרקים החמישי היה הכי טוב, וגם הוא לא משהו​
תודה שחסכת לי אפילו להתלבט אם לנסות לתת לזה צ'אנס נוסף. אתה בדרך כלל נהנה מזה הרבה יותר ממני, אז אם אפילו אתה לא אהבת זה באמת מיותר.

עכשיו אתה באמת עושה לונה!!​
!!!!!!

didalf

Well-known member
היום במה ראיתי היום:
כל זה ביום אחד??:-0
לא יודעת אם להתרשם או לדאוג לך.
מה שבאמת מרשים זה שגם סיכמת הכל!

לא סתם תמיד אמרנו שאתה רובוט:-P:

ממליץ לי?
מה זה?
זה באמת היה ספר יפיפה אז תעדכן.

את כל אלה ראית היום???😲
עכשיו אתה באמת עושה לונה!!
לא, לעשות לונה זה לראות שמבעות פרקים של אותה סדרה ביום אחד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תודה שחסכת לי אפילו להתלבט אם לנסות לתת לזה צ'אנס נוסף. אתה בדרך כלל נהנה מזה הרבה יותר ממני, אז אם אפילו אתה לא אהבת זה באמת מיותר.
בנתיים הספקתי לראות את שאר הפרקים בעונה של Love, Death & Robots ואני חייב לומר שכל אחד מהם טוב מהקודם לו. שזה בעצם לא אומר כלום אם גם הראשון לא ממש טוב.

כל זה ביום אחד??:-0
לא יודעת אם להתרשם או לדאוג לך.
מה שבאמת מרשים זה שגם סיכמת הכל!
זה לא כל כך הרבה. כמעט הכל זה פרקים של חצי שעה ופחות. וזה ביום שממש לא עשיתי שום דבר מחוץ לבית. הייתי יכול להספיק הרבה יותר אם לא הייתי ישן אחר הצהריים, יושב עם המשפחה לארוחת ערב משפחתית ארוכה או משקיע בסיכום הזה.
וכן, כבר הרבה זמן אני מנסה לשכנע את עצמי לכתוב יותר על מה שאני בעצם צופה בו.
לא סתם תמיד אמרנו שאתה רובוט:-P:
נראה לי שהיינו אומרים שמילי היא רובוטית.
ממליץ לי?
מה זה? [Time Out]
בעיקרון ממליץ לך/ אני לא בטוח אם ממש ממש תאהבי את זה' אבל זה בהחלט בכיוון שלך. יש דמיון לAutoboyography.
לא, לעשות לונה זה לראות שמבעות פרקים של אותה סדרה ביום אחד.
כבר סיכמנו שיש הרבה דברים שנחשבים ל"לעשות לונה"

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי תפרט קצת:-]
אוקי, אני לא רוצה לספלייר יותר מידי אבל אני אנסה.
בארקלי אליוט הוא שחקן הכדורסל הכי טוב בתיכון שלו, בעיירה בג'ורג'יה שדי אובססיבית עם קבוצת הכדורסל שלה. אז הוא פופולרי לא רק בתיכון אלא בכל העיירה. במקביל יש לו חיי בית קצת מורכבים כי סבא שלו מת לפני זמן קצר וזה סיחרר את כולם, בעיקר את אמא שלו. הוא עמוק בארון, אבל בגלל שהוא מרגיש רע שהוא לא הספיק לצאת מהארון בפני סבא שלו הוא מחליט לעשות יציאה מאוד פומבית מהארון וזה הולך הרבה פחות טוב ממה שהוא חשב. וזה משבש את חייו לחלוטין בכל אספקט. ואומנם זה בכלל לא היה בתוכנית שלו, אבל גם יש בחור מסויים.

didalf

Well-known member
אוקי, אני לא רוצה לספלייר יותר מידי אבל אני אנסה.
בארקלי אליוט הוא שחקן הכדורסל הכי טוב בתיכון שלו, בעיירה בג'ורג'יה שדי אובססיבית עם קבוצת הכדורסל שלה. אז הוא פופולרי לא רק בתיכון אלא בכל העיירה. במקביל יש לו חיי בית קצת מורכבים כי סבא שלו מת לפני זמן קצר וזה סיחרר את כולם, בעיקר את אמא שלו. הוא עמוק בארון, אבל בגלל שהוא מרגיש רע שהוא לא הספיק לצאת מהארון בפני סבא שלו הוא מחליט לעשות יציאה מאוד פומבית מהארון וזה הולך הרבה פחות טוב ממה שהוא חשב. וזה משבש את חייו לחלוטין בכל אספקט. ואומנם זה בכלל לא היה בתוכנית שלו, אבל גם יש בחור מסויים.
אה אז אתה אומר שאולי אני פחות אוהב כי אין לי סבלנות להתמודדות עם הומופוביה? אולי.
אבל סיפור האהבה עם הבחור המסויים מספיק יפה לפחות? ומשמעותי? או חלק משני יחסית?
[לא אכפת לי מספוילרים קטנים אם הם מפתים אותי. אני לא טהרנית כמו לונה:-D]

didalf

Well-known member
Étoile (אטואל? כוכבת?)

בהשראת ניק אני אנסה לכתוב על דברים שאני רואה גם אם אני מדברת לעצמי.
בעיקר אם אני ארצה להזכר בעוד תקופה מה חשבתי על זה.

1. לקח לי זמן להתחבר. בהתחלה חשבתי שהיא תהיה איטית וכבדה, ובכן... איטית היא לא. אין לי ממש דעה על הסגנון הבנות גילמורי המאד מובחן הזה. אין לי אהבה מיוחדת אליו אבל זה גם לא משהו שמפריע לי. וזה עדיף על סדרה איטית.
2. בהתחלה גם לא הבנתי למה שיהיה לי אכפת מהבעיות של המנהלים אבל התרגלתי. הייתי מעדיפה יותר מיקוד ברקדנים ומה שקורה ביניהם שזה כמעט לא היה אבל בסוף נהניתי ממה שכן היה אז בסדר.
3. שאיין מאד מאד יפה. בהתחלה שנאתי אותה כי אני שונאת אנשים כאלה סופר מתנשאים ומגעילים אבל אין מה לעשות יש בה משהו compelling אולי זה המבטא, או זה שלפעמים היא מצחיקה בלי להתכוון. וזה נחמד שבסוף מתחת להכל יש לה רגשות. חבל שלא נכנסו לזה יותר. אה וגם כל הקטע שלה עם סוסו הילדה החמודה איך שהיא אימצה וטיפחה אותה היה חמוד מאד. אהבתי גם את הפרק שהיא באה לבקר את אמא שלה, ההזיה בפני עצמה. בהתחלה זה נראה שהן רק רבות ולא סובלות אחת את השניה אבל אחכ כשהן היו בבית קברות זה היה מאד משעשע. ואז אחכ כשהם ישבו בשוק ומכרו דברים ביוקר ונזפו בנער המסכן של מישי. ואז כשהן ישבו בבית שיכורות נקרעות מצחוק ממשהו. זה היה יפה לראות את הקשר המוזר אבל מיוחד בינהן, ושכאילו יש להן שפה מיוחדת רק להן והן מתאימות לטירוף אחת של השניה.
4. בלט זה כזה יפה|מאוהב| שמחתי כשבפרק 4 הראו הרבה ריקודים אחרי 3 פרקים שהיו רק דיבורים. אחכ דיברו על מפצח האגוזים ואז לא הראו ממנו כלום והתאכזבתי אבל בפרק הבא לשמחתי כן הראו. אבל לא מספיק רציתי יותר!
5. אגב מפצח האגוזים לכו לעזאזל כל הרקדנים והמנהלים הסנובים האלה:-[ זה בלט יפיפה חבורת מתנשאים קפוצי תחת שכואב להם שמשהו פופולרי. יאללה. כפרעל שאיין שהיא דווקא מאוהבת בזה. היה מאד משעשע השיחה שהם ביקשו ממנה מפוחדים למות להופיע בזה:-D אהבתי את הטוויסט שדווקא היא, הבלרינה הכי מתנשאת ביקום, ממש אוהבת את זה. צודקת.
6. לגבי ג'ק ושאיין בסוף אני לא ממש יודעת מה אני חושבת. קודם כל נעלבתי בשבילה שגאייל מעדיף את הקווין הזאת עליה. רציתי שיהיה בינהם סיפור יותר יפה. וכאילו עם ג'ק תמיד היה שם איזה משהו לא ברור באוויר ראו שיש איזה מתח ומשיכה וגם זה כזה מוזר ולא ראוי8-*. וגם היה לו קטע עם זנבייב שהיה קצת חמוד. לאדעת. סתם אבל אהבתי את הנשיקה בסוף על מי אני עובדת. ראיתי איזה ביקורת שהעירה על זה שרומנים בין בעלי סמכות לאנשים תחתיהם עוברים בסדרה חלק ואני כזה פחחחחח יופי זה כל הכיף למה זה בעיה?
7. ספיקינג אוף:-P: טוביאס. בהתחלה היה לו קטע שרקדנית העירה לו בשיעור והוא פשוט יצא ורקד באמצע המעבר חציה והפריע לכולם כי זה עצבן אותי כי חשבתי שהוא עוד סנוב חסר התחשבות אבל וול, הוא יותר אוטיסט אז סלחתי לו אחכ. בהתחלה לא הייתי בטוחה אם יש משהו בינו לבין גאבן או שאני סתם מדמיינת אבל די רציתי. מתישו בחצי עונה צעקתי למסך כל הזמן תתנשקו כבר. ואז בפרק 7 הבהירו לנו ששניהם גייז (והאקס של טוביאס זה ג'ונתן גרוף? תתבייש לך מי זורק את ג'ונתן גרוף???) עד אז בכלל לא הייתי בטוחה לגבי טוביאס אם הוא נוטה למשהו בכלל כי הוא כזה מוזר איך הוא בכלל יכול להיות במערכת יחסים? אבל מסתבר שאפילו הוא היה בזוגיות. הו וול. ולגאבן איזה ערס שם צעק ש"במילא אין לו מה לעשות עם הרקדניות". ואז אני כזה אוקייייי צדקתי זה הולך לשם יאיי. זה חמוד שגאבן המוזה שלו ביצירה. וכל הקטע בהופעה שהוא עצר ועשה כירואגרפיה חדשה מאפס עם הקהל ואז גם אנשים התאספו מסביב היה מופרך לחלוטין אבל זה היה חמוד אז לא אכפת לי. ואז בסוף הריקוד באמת היה ממש יפה. ואזזז טוביאס בא ונישק אותו וזה היה כזה חמוד|מאוהב| פרפרי השיפ שלי פרחו אז יאיי|מאוהב|
8. הרבה צרפתית|מזיע| אבל התרגלתי מתישהו.
9. אה לגבי זה ששאיין תהיה המנהלת האומונתית ואז לא. אז לא הבנתי למה היא כזאת דרמטית. כאילו ניקולס לא יחיה לנצח הוא יתפגר על אמת מתישהו והיא עדיין בשיא שלה לריקוד. אז כשיגיע היום שתחליף אותו. אולי גם כשהיא לא תוכל לרקוד יותר, או לרקוד בכזאת כמות. למה להיות דרמטית? טוב כי היא דרמטית. אבל זה די מרושע לכעוס על זה שמישהו לא מת.
10. מישי... חמודה. לא אכפת לי ממנה יותר מידי. תכלס מסכנה אולי נפו בייבי אבל היא מוכשרת ומתאמצת זה לא יפה איך שמתייחסים אליה. היה חמוד הבחור כשהוא בא אליה בסוף. אחרי שבתכלס היא עשתה פדיחות כי המסכנה לא יודעת כלום מעבר לריקוד. מעניין אגב שהוא דיבר על אגם הברבורים שלא הוזכר עד כה בכלל בסדרה. שזה מוזר כי יחד עם מפצח האגוזים אלו שני הבלטים הכי מוכרים ומפורסמים. האם גם על אגם הברבורים יש התנשאות כזאת?

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה אז אתה אומר שאולי אני פחות אוהב כי אין לי סבלנות להתמודדות עם הומופוביה? אולי.
אבל סיפור האהבה עם הבחור המסויים מספיק יפה לפחות? ומשמעותי? או חלק משני יחסית?
[לא אכפת לי מספוילרים קטנים אם הם מפתים אותי. אני לא טהרנית כמו לונה:-D]
לא הייתי אומר שסיפור האהבה הוא חלק משני בדיוק. אבל הוא לא החלק המרכזי.
לדעתי זה סיפור יפה והוא בהחלט משמעותי החל משלב מסויים.
בסופו של דבר את בטוח לא תסבלי.

וזה קטע שאני באמת חשבתי על כך שאני מעדיף סיפור עם הומופוביה מאשר בלי.
אני לא בטוח איפה איך את מרגישה לגבי זה.

Étoile (אטואל? כוכבת?)

בהשראת ניק אני אנסה לכתוב על דברים שאני רואה גם אם אני מדברת לעצמי.
בעיקר אם אני ארצה להזכר בעוד תקופה מה חשבתי על זה.
אני שמח שאני השראה טובה :)

חיפפתי קצת על מה שכתבת בתוך הספוילר וזה לא נשמע שהתלהבת.
אז בסופו של דבר האם את ממליצה?

didalf

Well-known member
לא הייתי אומר שסיפור האהבה הוא חלק משני בדיוק. אבל הוא לא החלק המרכזי.
לדעתי זה סיפור יפה והוא בהחלט משמעותי החל משלב מסויים.
בסופו של דבר את בטוח לא תסבלי.
אולי אני אנסה.
וזה קטע שאני באמת חשבתי על כך שאני מעדיף סיפור עם הומופוביה מאשר בלי.
אני לא בטוח איפה איך את מרגישה לגבי זה.
ראיתי מה שכתבת לא מזמן ללונה על זה, כשהיא התלוננה על סדרות שמתרחשות בעבר עם איך שהתייחסו לנשים בעבר ואמרת שאם מקבילים את זה להומפוביה אז אתה דווקא אוהב לראות את ההתמדודדות הזאת. אז אני מרגישה כמו לונה, גם לגבי יחס לנשים וגם לגבי הומופוביה. אין לי כוח לזה וזה רק מביא לי עצבים ומתסכל שאנשים היו ועדיין חרא.

אני שמח שאני השראה טובה :)
לפעמים, אל תגזים:-P:
חיפפתי קצת על מה שכתבת בתוך הספוילר וזה לא נשמע שהתלהבת.
אז בסופו של דבר האם את ממליצה?
לא התלהבתי כמו שלמשל התלהבתי מדייזי והשישה (אין באמת דמיון, זה סתם קישור שעשיתי בראש שלי - סדרה באמזון, 8 פרקים קצת ארוכים מידי שיכלו להיות 12 פרקים באורך נורמלי) אבל כן נהניתי בסוף.
לא יודעת אם אני ממליצה לך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם חמשת הפרקים הנותרים בעונה 4 של Love, Death & Robots וכפי שכבר כתבתי לא במיוחד התרשמתי מהם.
אם כי נראה לי שכבר הייתי עם טעם רע בפה אז אולי שפטתי אותם יותר מידי בחומרה. פרק 8 היה מעניין, פרק 9 היה לפחות מצחיק ובפרק 10 נראה לי שלא מספיק התרכזתי ואני אולי אראה אותו שוב.

אחר כך ראיתי את פרק 3X10 של מסע בין כוכבים: הדור הבא.
הסיבה - אני מקשיב לפודקאסט שמסקר את כל פרקי הסדרה והם הגיעו לפרק הזה. אז צפיתי בפרק הזה, 42 דקות, שראיתי בטח כמה פעמים ב35 שנה מאז שהוא יצא על מנת שאני אוכל להקשיב לפרק פודקאסט של 17 דקות. לזכותי אני עושה את זה רק עם פרקים שיש להם ציון IMDB גבוה.
חוץ מזה, זה באמת פרק טוב יחסית.
קצין רומולני עורק לאנטרפרייז על מנת להזהיר את הפדרציה שהרומולנים מתכוננים למתקפת פתע על הפדרציה.
זה היה נראה די ברור שמשהו כאן לא נכון וזכרתי מספיק מצפיה בעבר כדי להזכר שזה לא שהוא שיקר, אלא שהמפקדים שלו גרמו לו להאמין שהם מתכוננים למתקפה על מנת שהוא יערוק ואז המידע שלו יוביל את האנטרפרייז למלכודת.
מה שלא זכרתי זה שהקצין הזה בעצם שיקר לגבי הזהות שלו, הוא למעשה היה גנרל ידוע שאחרי שנים במלחמות התחיל להאמין שכל המלחמות של האימפריה הרומולנית יהרסו אותה והוא רוצה שילדיו יחיו בשלום, אפילו אם הם יצטרכו לגדול עם הבושה של זה שאבא שלהם היה בוגד באימפריה.
בסוף מתוך יאוש הוא מתאבד.

אז הייתי במכון כושר והקשבתי לפודקאסט האמור ובנוסף לפרק של הפודקאסט beautiful/anonymous.

בהמשך היום צפיתי בפרק החדש של דוקטור הו
והיה פרק די טוב. לא מדהים, אבל בסדר. וגם היו כמה דברים מפתיעים.
כנראה בכוונה סידרו מראש שהפרק יופיע באותו יום כמו הגמר אורוויזיון. שזה נחמד.
היו בפרק הופעות אורח של שני אנשים מעולם הבידור ששיחקו בערך את עצמם. האחד שאני מכיר - גרהם נורטון, ואחד שאני לא מכיר בשם Rylan Clark. ואיכשהו זה השתלב בסדר עם זה שבסוף הפרק מגלים שכדור הארץ באמת נהרס ב2025 (כפי שנרמז בעבר).
באופן כללי היו אולי יותר בדיחות שאומרות משהו לאנשים שאוהבים את האירוויזיון ועברו מעל הראש שלי.
אז יש את תחרות השירים הבין כוכבית. וכמובן שיש בעיות. אבל הבעיות הם דווקא יחסית שונות. זה לא אל, זה לא איזה גזע חייזרי מרושע, אלא פעולת טרור של שני אינדיבידואלים מגזע חייזרי שנעשה נגדו עוול נוראי ומאז מושמץ נורא בכל היקום. אבל זה חתיכת אירוע טרור כשההתחלה שלו זה הריגת איזה מאה אלף איש ואז בהמשך אמור להרוג 3 טריליון איש. וזה לחלוטין נראה שבאמת מתו שם מאה אלף איש, אבל אז מסבירים שבעצם עדיין יש דרך להציל אותם אפילו שנראה שהם שוחררו לחלל הפתוח וקפאו. כלומר גם הדוקטור שוחרר לחלל וקפא, אבל הוא הדוקטור אז זה שהוא הצליח לשרוד היה פחות מפתיע.
מה שהיה מוזר זה שכל הזמן דיברו על כך שבני האדם נשארו בחיים בזכות איזה כוח שנקרא Mavity. וממש היה אפשר לשחק משחק שתיה עם המילה הזאת כי כל הזמן אמרו אותה. אבל הנחתי שזאת סתם מילת טכנו-באבל מומצאת, ורק בחצי השני של הפרק התחלתי לקלוט שבעצם הכוונה שם היא לכוח הכבידה וזה הכל קשור לכך שאי שם עוד בפרקים החדשים של טננט היה את הקטע שהמילה gravity הפכה לmavity בגלל אייזק ניוטון. אני לא יודע אם הזכירו את זה בעוד הרבה פרקים. אני תוהה אם בשלב מסויים יחזירו את המילה חזרה או שלאורך כל שארית הסדרה ימשיכו לקרוא לזה מאביטי.
יש את הקטע הדי קלאסי שבו הדוקטור חושב שהמלווה שלו נהרגה והיא חושבת שהוא נהרג וגם הטארדיס הולכת לאיבוד. וכמובן הכל בסדר בסוף, אבל הדוקטור נעשה כל כך רותח שהוא ממש מענה את הנבל של הפרק אחרי שהוא כבר הביס אותו וזה לחלוטין צעד יותר ממה שראינו אותו הולך עד כה.
ובצד של העלילה העונתית, מעבר לזה שגילינו שכדור הארץ הושמד ב2025, גם גילינו שהאישה המבוגרת שעקבה אחרי הדוקטור בזמנים שונים היא למעשה הראני - שזאת דמות של טיים לורד ששמעתי שהייתה קיימת בסדרה בעבר וזה בערך כל מה שאני יודע עליה.
חוץ מזה פעמים במהלך הפרק הדוקטור רואה חזיונות של הנכדה שלו.
אני מקווה שהפעם באמת נגלה משהו שקשור לנכדה שלו וזה לא יהיה הטעיה כמו בעונה הראשונה. כי לעשות את זה פעמיים זה מוגזם.
הפרק הבא הוא הפרק לפני אחרון אז אני מצפה שיהיה משמעותי.

וסיימתי את היום עם הפרק הראשון של העונה החדשה של Conan O'Brien Must Go שבה הוא מבקר בספרד.
אני מאוד בעניין קונאן בזמן האחרון בגלל שאני מאוד אוהב את הפודקאסט שלו (או אולי טכנית שלושה פודקאסטים שונים שהוא עושה)
אז מאוד נהניתי מהפרק. בעיקר כל הקטעים שבהם קונאן נפגש עם מעריצים שלו שהיו לו שיחות איתם דרך הפודקאסט.
פחות אהבתי שחלק די גדול מהפרק היה עם השחקן חאוויאר ברדם. אין לי משהו נגדו, אבל יותר מצחיק לדעתי כשקונאן עם המעריצים שלו.

למעלה