1. לקח לי זמן להתחבר. בהתחלה חשבתי שהיא תהיה איטית וכבדה, ובכן... איטית היא לא. אין לי ממש דעה על הסגנון הבנות גילמורי המאד מובחן הזה. אין לי אהבה מיוחדת אליו אבל זה גם לא משהו שמפריע לי. וזה עדיף על סדרה איטית.
2. בהתחלה גם לא הבנתי למה שיהיה לי אכפת מהבעיות של המנהלים אבל התרגלתי. הייתי מעדיפה יותר מיקוד ברקדנים ומה שקורה ביניהם שזה כמעט לא היה אבל בסוף נהניתי ממה שכן היה אז בסדר.
3. שאיין מאד מאד יפה. בהתחלה שנאתי אותה כי אני שונאת אנשים כאלה סופר מתנשאים ומגעילים אבל אין מה לעשות יש בה משהו compelling אולי זה המבטא, או זה שלפעמים היא מצחיקה בלי להתכוון. וזה נחמד שבסוף מתחת להכל יש לה רגשות. חבל שלא נכנסו לזה יותר. אה וגם כל הקטע שלה עם סוסו הילדה החמודה איך שהיא אימצה וטיפחה אותה היה חמוד מאד. אהבתי גם את הפרק שהיא באה לבקר את אמא שלה, ההזיה בפני עצמה. בהתחלה זה נראה שהן רק רבות ולא סובלות אחת את השניה אבל אחכ כשהן היו בבית קברות זה היה מאד משעשע. ואז אחכ כשהם ישבו בשוק ומכרו דברים ביוקר ונזפו בנער המסכן של מישי. ואז כשהן ישבו בבית שיכורות נקרעות מצחוק ממשהו. זה היה יפה לראות את הקשר המוזר אבל מיוחד בינהן, ושכאילו יש להן שפה מיוחדת רק להן והן מתאימות לטירוף אחת של השניה.
4. בלט זה כזה יפה

שמחתי כשבפרק 4 הראו הרבה ריקודים אחרי 3 פרקים שהיו רק דיבורים. אחכ דיברו על מפצח האגוזים ואז לא הראו ממנו כלום והתאכזבתי אבל בפרק הבא לשמחתי כן הראו. אבל לא מספיק רציתי יותר!
5. אגב מפצח האגוזים לכו לעזאזל כל הרקדנים והמנהלים הסנובים האלה

זה בלט יפיפה חבורת מתנשאים קפוצי תחת שכואב להם שמשהו פופולרי. יאללה. כפרעל שאיין שהיא דווקא מאוהבת בזה. היה מאד משעשע השיחה שהם ביקשו ממנה מפוחדים למות להופיע בזה

אהבתי את הטוויסט שדווקא היא, הבלרינה הכי מתנשאת ביקום, ממש אוהבת את זה. צודקת.
6. לגבי ג'ק ושאיין בסוף אני לא ממש יודעת מה אני חושבת. קודם כל נעלבתי בשבילה שגאייל מעדיף את הקווין הזאת עליה. רציתי שיהיה בינהם סיפור יותר יפה. וכאילו עם ג'ק תמיד היה שם איזה משהו לא ברור באוויר ראו שיש איזה מתח ומשיכה וגם זה כזה מוזר ולא ראוי

. וגם היה לו קטע עם זנבייב שהיה קצת חמוד. לאדעת. סתם אבל אהבתי את הנשיקה בסוף על מי אני עובדת. ראיתי איזה ביקורת שהעירה על זה שרומנים בין בעלי סמכות לאנשים תחתיהם עוברים בסדרה חלק ואני כזה פחחחחח יופי זה כל הכיף למה זה בעיה?
7. ספיקינג אוף

טוביאס. בהתחלה היה לו קטע שרקדנית העירה לו בשיעור והוא פשוט יצא ורקד באמצע המעבר חציה והפריע לכולם כי זה עצבן אותי כי חשבתי שהוא עוד סנוב חסר התחשבות אבל וול, הוא יותר אוטיסט אז סלחתי לו אחכ. בהתחלה לא הייתי בטוחה אם יש משהו בינו לבין גאבן או שאני סתם מדמיינת אבל די רציתי. מתישו בחצי עונה צעקתי למסך כל הזמן תתנשקו כבר. ואז בפרק 7 הבהירו לנו ששניהם גייז (והאקס של טוביאס זה ג'ונתן גרוף? תתבייש לך מי זורק את ג'ונתן גרוף???) עד אז בכלל לא הייתי בטוחה לגבי טוביאס אם הוא נוטה למשהו בכלל כי הוא כזה מוזר איך הוא בכלל יכול להיות במערכת יחסים? אבל מסתבר שאפילו הוא היה בזוגיות. הו וול. ולגאבן איזה ערס שם צעק ש"במילא אין לו מה לעשות עם הרקדניות". ואז אני כזה אוקייייי צדקתי זה הולך לשם יאיי. זה חמוד שגאבן המוזה שלו ביצירה. וכל הקטע בהופעה שהוא עצר ועשה כירואגרפיה חדשה מאפס עם הקהל ואז גם אנשים התאספו מסביב היה מופרך לחלוטין אבל זה היה חמוד אז לא אכפת לי. ואז בסוף הריקוד באמת היה ממש יפה. ואזזז טוביאס בא ונישק אותו וזה היה כזה חמוד

פרפרי השיפ שלי פרחו אז יאיי

8. הרבה צרפתית

אבל התרגלתי מתישהו.
9. אה לגבי זה ששאיין תהיה המנהלת האומונתית ואז לא. אז לא הבנתי למה היא כזאת דרמטית. כאילו ניקולס לא יחיה לנצח הוא יתפגר על אמת מתישהו והיא עדיין בשיא שלה לריקוד. אז כשיגיע היום שתחליף אותו. אולי גם כשהיא לא תוכל לרקוד יותר, או לרקוד בכזאת כמות. למה להיות דרמטית? טוב כי היא דרמטית. אבל זה די מרושע לכעוס על זה שמישהו לא מת.
10. מישי... חמודה. לא אכפת לי ממנה יותר מידי. תכלס מסכנה אולי נפו בייבי אבל היא מוכשרת ומתאמצת זה לא יפה איך שמתייחסים אליה. היה חמוד הבחור כשהוא בא אליה בסוף. אחרי שבתכלס היא עשתה פדיחות כי המסכנה לא יודעת כלום מעבר לריקוד. מעניין אגב שהוא דיבר על אגם הברבורים שלא הוזכר עד כה בכלל בסדרה. שזה מוזר כי יחד עם מפצח האגוזים אלו שני הבלטים הכי מוכרים ומפורסמים. האם גם על אגם הברבורים יש התנשאות כזאת?