Lhuna3
Well-known member
אני לא יכולתי להתבלבל עם Life on mars כי לא הכרתי אותה בכלל (הייתי צריכה לגגל בשביל להבין על מה אתה רומז).אכן
את אולי התבלבלת עם סדרת משטרה בריטית שיש בה מסע בזמן בכיכובו של ג'ון סים![]()
אני לא יכולתי להתבלבל עם Life on mars כי לא הכרתי אותה בכלל (הייתי צריכה לגגל בשביל להבין על מה אתה רומז).אכן
את אולי התבלבלת עם סדרת משטרה בריטית שיש בה מסע בזמן בכיכובו של ג'ון סים![]()
אבל סמכתי עליך שתגגלי אותה ואז תביני את הבדיחה.אני לא יכולתי להתבלבל עם Life on mars כי לא הכרתי אותה בכלל (הייתי צריכה לגגל בשביל להבין על מה אתה רומז).
קפצתי פרק אחורה. הדמות של בייזר מתייחסת לאגם בוחבוט. במציאות שחר טבוך שמשחק אותו ובוחבוט שיתפו פעולה בשיר "נאדי באדי". כמו כן, אבינועם דיבר על כדורגלן במכבי שעריים. במציאות, שמחה גד (אבא של דניאל גד, שמשחק את אבינועם) היה כדורגלן בקבוצה ואפילו דניאל יועד להמשיך את דרכו- אבל נטש את קריירת הספורט בגיל צעיר.
ראיתי עם חוסר חשק ואנטי גדול, אבל נראה לי שחיבבתיאגב, את הכריסמס ספיישל ראית? אותו ממש אהבתי. (לא ברמה של עונות 2 עד 4, אבל בכל זאת)
רדינגטון מאבד את זה.בהמשך לתגובה #82 משרשור קודם (דיוני סדרות #137) המשכתי לראות את הרשימה השחורה
האם זה, שוב, דמה?ליז מאוד כועסת על רדינגטון שרצח את אימה ויוצאת למסע נקמה כנגדו, מתחברת לפושעים הכי גדולים בכדי לרצוח אותו, לרבות לנוויל שרצה לרצוח את אימה בשל התיקים ולקראת סוף העונה רדינגטון לוקח את ליז לריגה למקום שבו רשת הרשימה השחורה מתקיימת, נוויל מגיע לשם ורדינגטון מצליח להתגבר עליו ולהרוג אותו. בפרק סיום העונה, רדינגטון מבקש מליז להרוג אותו בשל מצבו הבריאותי ורצונו שעולם הפשע יכבד אותה שמי שרצחה אותו, אך בזמן שהיא באה לעשות זאת, האיש של נוויל הורג אותה (ליז)ורדינגטון הורג אותו.
![]()
ראיתי את הטריילר לזה לפני המון זמן ועכשיו בא לי גם לראות את זה.ראיתי ביס/סטינג אתמול בלילה סדרה נחמדה וקלילה בשם SLIP.
לא משהו פורץ דרך ודי צפוי, ממש לא חובת צפיה, אבל חמוד וקצר (עונה אחת, 7 פרקים של חצי שעה) מתאים למי שמשעמם לו
ספוילר: זה על אישה שכל פעם שהיא שוכבת עם מישהו/י אז היא מתעוררת במציאות חלופית שבה היא נשואה לאדם הזה.
אז זהו, שמבחינתי ההיפך, כלומר דווקא בתור המשך לפרק המעולה ההוא, זה עוד יותר מאכזב בעיני מאשר אם זה היה סתם עומד בפני עצמו.בסופו של דבר התהיה שלי עד כמה מהסיבה שאהבתי את הפרק היא בגלל שהוא פרק המשך לפרק המעולה Midnight (פרק מעונה 4 של טננט).
כלומר הגילוי שזאת אותה פלנטה שראינו במידנייט, אבל 400 אלף שנים מאוחר יותר היה מגניב מאוד וכמובן שזה אומר שזאת כנראה אותה "מפלצת".
אבל זה לא שזה הפך את המפלצת ליותר רעה. וזה לא שזה נתן לדוקטור איזה כוח בהתעסקות איתה, כי היא פעלה באופן שונה לחלוטין.
אז אני תוהה האם הפרק פשוט לא היה חזק באותה מידה אם לא היה את הרפרנס הזה.
זה לא מתקרב בכלל, זה הרגיש לי בקושי קשור למפלצת הספציפית הזאת ולסיטואציה, פשוט המפקדת האמינה לדוקטור והקצין ההוא חשב שזו טעות קריטית ולא האמין בו, אז הוא מרד בה. לא הורגשה לי פה איזה אמירה מיוחדת על בני אדם. או על משהו בכלל.חוץ מזה הקשר בין הפרקים הוא חוסר האמון הטירוף שנוצר בתוך קבוצה. אם כי זה הרבה פחות בפרק הזה.
בתכלס זו טכנולוגיה שקיימת כבר, כלומר לא במסך שמקושר לדובר ספציפי, אבל בכל טלפון היום חרשים יכולים להפעיל אפליקציה שמתמללת להם בשיחה עם מישהו.הקטע עם בחורה חרשת היה מעניין. אהבתי את השיטה הדי פשוטה לתקשר איתה. בעצם אני לא בטוח למה צריך ללמוד לדבר בשפת סימנים אם יש את זה. אם כי בעצם זה אולי יותר בשביל האדם החרש לדבר ובטח בין חרשים.
לא זכור לי באמת.מעניין אם בכל ההיסטוריה הארוכה של דוקטור הו אם היו דמויות חרשות בעבר.
כמובן שהפרק הוא לא ברמה של מידנייט,ואני מקווה שהתגובה שלי לא תאכזב אותך יותר מידי.
לאו שסבלתי ממנו או משהו, אבל גם לא אהבתי במיוחד.
אז זהו, שמבחינתי ההיפך, כלומר דווקא בתור המשך לפרק המעולה ההוא, זה עוד יותר מאכזב בעיני מאשר אם זה היה סתם עומד בפני עצמו.
כי ה"מפלצת" שם היתה מעולה, קריפית בצורה מאוד מיוחדת, והאפקט שלה על קבוצת האנשים, שכתוצאה מהפחד שלהם הם פונים אחד נגד השני היה הדבר הבאמת חזק שם.
ולעומת זאת פה... אוקיי עצם זה שהיא תמיד "מאחורי הגב" של הקורבן שלה ושהיא בלתי נראיית (רוב הזמן) - זה די קריפי, כן. ואם הבנתי נכון היא לוחשת לאנשים שמאחוריהם היא עומדת, להרוג אנשים אחרים? (ואם מישהו יורה באדם הזה אז היא עוברת לעמוד מאחוריו).
אז בסדר, זה סה"כ "לא רע" בשביל מפלצת בז'אנר, אבל זה לגמרי לא מתקרב ברמתו לאופן הפעולה שלה בפרק מידנייט.
ולמה הדוקטור אמר שהיא ניצלה בגלל זה שהיא לא שומעת את הלחישות שלה? הרי היא היתה הקורבן האחרון שם במילא, אז לא היה מי שיהרוג אותה.
וגם מה הקטע שלה להרוג את מי שנעמד מאחוריה ע"י זריקתו באוויר? מרגיש לי רנדומלי כזה ולא מעניין במיוחד.
זה לא ברור אבל לדעתי היצור כן השפיע על כך שאנשים רבו יותר.זה לא מתקרב בכלל, זה הרגיש לי בקושי קשור למפלצת הספציפית הזאת ולסיטואציה, פשוט המפקדת האמינה לדוקטור והקצין ההוא חשב שזו טעות קריטית ולא האמין בו, אז הוא מרד בה. לא הורגשה לי פה איזה אמירה מיוחדת על בני אדם. או על משהו בכלל.
(אולי היתה אמירה שאני פספסתי)
כן.אז אני מתלבט האם להתחיל עכשיו את הפרק החדש של האחרונים מבינינו שהוא 52 דקות ודורש ריכוז
*תוך כדי כתיבה גיס שלי התקשר ועשה לונה בכך שהוא שאל האם האחרונים מבינינו נמצאת באמזון או נטפליקס. אבל זה יותר מביך כי הוא כבר ראה את שני הפרקים הראשונים של העונה. איכשהו בלי להבין איפה הוא רואה אותה.
שיט למה אף אחד לא מזכיר לי שיש פרק ביום שני??השאלות הקשות בחיים:
עכשיו 22:00 בלילה ואחרי שהיו לי 4 שעות בלילה בממוצע בשתי לילות האחרונים אני ממש צריך להכנס למיטה מוקדם (כלומר לא נורא מאוחר)
אבל יש לי עדיין להוריד כביסה, לקפל אותה ועוד כמה דברים שאני צריך לעשות ומעדיף לעשות מול טלוויזיה דולקת (כי אני לא חיה) אבל זה דברים שיקחו בערך 20 דקות.
אז אני מתלבט האם להתחיל עכשיו את הפרק החדש של האחרונים מבינינו שהוא 52 דקות ודורש ריכוז, להתחיל את הפרק של דוקטור הו שעוד לא ראיתי ובטח קצר יותר ודורש פחות ריכוז או פשוט לחזור לפרק בעונה 3 של YOU שהתחלתי בבוקר ואין לי בעיה לעצור באמצע (אבל יחד עם זה, יש סיכוי שהוא יהיה מסקרן ואז אני אגרר ללראות יותר מפרק אחד).
כמובן שגם האופציה של לא לבזבז זמן לכתוב את המחשבות שלי בפורום היא טובה, אבל זה קצת מאוחר מידי בשביל זה.
*תוך כדי כתיבה גיס שלי התקשר ועשה לונה בכך שהוא שאל האם האחרונים מבינינו נמצאת באמזון או נטפליקס. אבל זה יותר מביך כי הוא כבר ראה את שני הפרקים הראשונים של העונה. איכשהו בלי להבין איפה הוא רואה אותה.
אני כנראה אלך על דוקטור הו כי היא קלילה. ועם האחרונים מבינינו אני הרבה פעמים מרגיש צורך לעצור ואפילו לחזור קצת אחורה. (אוקי זה קורה גם עם דוקטור הו, אבל פחות)
לונה שלום,שיט למה אף אחד לא מזכיר לי שיש פרק ביום שני??
יש הרבה דרכים לעשות לונה מסתבר......"לעשות לונה" זה עדיין לעשות בינג' של 10 פרקים של שעה תוך שעתיים!
"לעשות לונה" זה עדיין לעשות בינג' של 10 פרקים של שעה תוך שעתיים!
מסתבר שגם לדרוש שיזכירו לך שפרק חדש של סדרה (שיוצא כל שבוע באותו יום) זה גם לעשות לונה.יש הרבה דרכים לעשות לונה מסתבר......
האמת שזה גם מעבר להבנה שלי. אם היית שואלת אותי מתי בשבוע היה יוצא פרק של משחקי הכס לא היה לי מושג.האחרונים מבינינו היא סדרת דגל של HBO = סדרת דגל של HBO משודרת ביום ראשון (ע"ע משחקי הכס) = משודרת ביום ראשון בארה"ב זה אומר יום שני בישראל.
בהצלחה בשבוע הבא.
אז באמת ראיתי דוקטור הו אתמול.השאלות הקשות בחיים:
עכשיו 22:00 בלילה ואחרי שהיו לי 4 שעות בלילה בממוצע בשתי לילות האחרונים אני ממש צריך להכנס למיטה מוקדם (כלומר לא נורא מאוחר)
אבל יש לי עדיין להוריד כביסה, לקפל אותה ועוד כמה דברים שאני צריך לעשות ומעדיף לעשות מול טלוויזיה דולקת (כי אני לא חיה) אבל זה דברים שיקחו בערך 20 דקות.
אז אני מתלבט האם להתחיל עכשיו את הפרק החדש של האחרונים מבינינו שהוא 52 דקות ודורש ריכוז, להתחיל את הפרק של דוקטור הו שעוד לא ראיתי ובטח קצר יותר ודורש פחות ריכוז או פשוט לחזור לפרק בעונה 3 של YOU שהתחלתי בבוקר ואין לי בעיה לעצור באמצע (אבל יחד עם זה, יש סיכוי שהוא יהיה מסקרן ואז אני אגרר ללראות יותר מפרק אחד).
כמובן שגם האופציה של לא לבזבז זמן לכתוב את המחשבות שלי בפורום היא טובה, אבל זה קצת מאוחר מידי בשביל זה.
אני כנראה אלך על דוקטור הו כי היא קלילה. ועם האחרונים מבינינו אני הרבה פעמים מרגיש צורך לעצור ואפילו לחזור קצת אחורה. (אוקי זה קורה גם עם דוקטור הו, אבל פחות)
אני לא ידעתי של-HBO יש נוהג קבוע לשדר את סדרות הדגל שלהן תמיד בימי ראשון.האחרונים מבינינו היא סדרת דגל של HBO = סדרת דגל של HBO משודרת ביום ראשון (ע"ע משחקי הכס) = משודרת ביום ראשון בארה"ב זה אומר יום שני בישראל.
בהצלחה בשבוע הבא.
שאני אבין רגע משהו: עכשיו אני יושבת על הספה. האם לשבת על הספה זה גם "לעשות לונה"?מסתבר שגם לדרוש שיזכירו לך שפרק חדש של סדרה (שיוצא כל שבוע באותו יום) זה גם לעשות לונה.
לשאול שאלות זה לא "לעשות לונה". זה כללי מידי.שאני אבין רגע משהו: עכשיו אני יושבת על הספה. האם לשבת על הספה זה גם "לעשות לונה"?
קודם אכלתי שוקולד. האם מעכשיו לאכול שוקולד זה גם "לעשות לונה"?
האם אתם רוצים שאפרסם לכם את כל פעולותיי בחיים כדי שתדעו את כל הדרכים לעשות לונה?
האם לשאול שאלות בפוסט זה מעכשיו "לעשות לונה"? שאני אדע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.