דיוני סדרות #138

Lhuna3

Well-known member
אני מרגיש צורך שתוכיחי את זה. לדעתי תמיד מציגים את הדגלים בריבועים.
1747586629205.png

1747586667297.png

1747586707276.png

עכשיו בדקתי עכשיו עוד כמה שנים וב-2021 בהולנד גם שמו בריבועים משום מה, כנראה בחירה עיצובית, אבל בכל השאר שמצאתי זה מלבנים.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
מצטער שלא עושים את האזעקות חזקות מספיק.
וואי היא באמת הייתה חלשה יחסית בדקתי באתר שזה באמת גם אצלי ולא מחלק אחר של העיר.

כן. בטח שחדש. למי אכפת מאירוויזיון אלא אם כן כולם אנטישמים וצריכים לתמוך במדינה שלך?:-P:
תכלס:-D
כאילו עדיין לא מספיק אכפת לי כדי אשכרה לצפות בזה או להקשיב לשיר אבל אני קצת יותר מתעניינת בתוצאות מבשנים קודמות:-D

אבל לשם ההגינות, ליאורה אכן כתבה בקבוצה. וכך גם הבנות האחרות. אבל הייתי צריכה להפעיל אותן והיו בלחץ איזה 70 הודעות בקבוצה! אני דורשת להיות חלק משיחות האלף+ הודעות. כאילו את קולטת כמה הודעות היו יכולות להיות בקבוצה אם הן היו מאפשרות לי לחפור איתן?? אלף הודעות בלעדיי?!?! החופרת הראשית!
ממש לא יפה, עד שהצטרפת לחגיגה.
ליאורה אני דורשת שנה הבאה לעורר את הקבוצה הזאת!

אני לא יכולה לדמיין בכלל איך אפשר לישון בזמן אזעקה.
וואי אני גם זה מעיר אותי תמיד.

LeAnnDylan

Well-known member
אבל תמיד כולם אנטישמים וצריך לתמוך במדינה שלנו.
אפילו אם יש לנו את השיר הגרוע ביותר, כל אלו שלא מצביעים לנו עושים את זה מתוך אנטישמיות.
נכון שתמיד יש אנטישמיות, אבל מרגיש שבשנים האחרונות זה מתעצם.
וגם אני יודעת שאתה צוחק אבל הענין הוא שכשאנחנו שולחים שיר גרוע לאירוויזיון קשה לעמוד כמה מהמדינות באמת אנטישמיות וכמה פשוט חושבות שזה שיר גרוע.
בשלוש שנים האחרונות הרגשתי ששלחנו שיר טוב (וזה אכן השתקף בהצבעות הקהל) ואז זה הוכיח שהשופטים אנטישמים. בשנתיים האחרונות גם המתמודדים אנטישמיים.
לא יודעת אם אתם עוקבים אחרי קרן פלס, אבל יש איזה סרטון שהיא העלתה שהיא יושבת בקהל במהלך החזרות לחצי גמר ומישהו לידה צעק "יובל!!" והריע והיא שאלה אותו אם הוא ישראלי והוא ענה שהוא משוויץ והיא ממש התרגשה והודתה לו ואולי לאנשים מבחוץ זה נראה מוזר או מגוחך שהיא מתרגשת כל כך כאילו זו הבת שלה, אבל עם כל השנאה שאנחנו מקבלים באמת קל להרגיש שכולם שונאים אותנו ואז איזה מישהו אחד שעושה מחווה הכי פשוטה נראה פתאום כמו הדבר הכי מרגש שיש. זה היה סרטון ממש חמוד ואם לא יצא לכם לראות, אני ממליצה (הצחיק אותי שמישהו הגיב לה שם משהו בסגנון [אין לי כוח לחפש את התגובה] "מה יש לך הוא חתיך, לכי על זה":-D)
אולי באמת הצופרים במושב שלי לא חזקים כל כך, גם כשאני ער אני לא מרגיש שזה כל כך חזק. אין לי בעיה להמשיך לצפות בטלוויזיה תוך כדי.
(לרוב אני עוצר את הטלוויזיה, אבל זה מתוך אינסטינקט שכשיש צפירה צריך לעצור כי זה לזכר משהו)
רגע, אין לכם גם התראות בטלפון כשיש אזעקה?

LeAnnDylan

Well-known member
יאא האנה|לב| הלוואי שהיא תנחה כל שנה כפרעליה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
NPH!!!
הי, זאת הזאתי מטד לאסו
יאא האנה|לב| הלוואי שהיא תנחה כל שנה כפרעליה.
מסתבר שקוראים לה האנה
צפה בקובץ המצורף 128256

עכשיו בדקתי עכשיו עוד כמה שנים וב-2021 בהולנד גם שמו בריבועים משום מה, כנראה בחירה עיצובית, אבל בכל השאר שמצאתי זה מלבנים.
ידעתי שאפשר לסמוך על ההולנדים שיגנו עלי
תכלס:-D
כאילו עדיין לא מספיק אכפת לי כדי אשכרה לצפות בזה או להקשיב לשיר אבל אני קצת יותר מתעניינת בתוצאות מבשנים קודמות:-D
אז נשארת ערה ואפילו לא צפית בזה?
ממש יצאת אנטישמית
וואי אני גם זה מעיר אותי תמיד.
האמת שעד כה זה תמיד העיר אותי. אבל בחצי מהפעמים אני לא קמתי מהמיטה.
אולי הגוף שלי קיבל את הרמז.
נכון שתמיד יש אנטישמיות, אבל מרגיש שבשנים האחרונות זה מתעצם.
וגם אני יודעת שאתה צוחק אבל הענין הוא שכשאנחנו שולחים שיר גרוע לאירוויזיון קשה לעמוד כמה מהמדינות באמת אנטישמיות וכמה פשוט חושבות שזה שיר גרוע.
בשלוש שנים האחרונות הרגשתי ששלחנו שיר טוב (וזה אכן השתקף בהצבעות הקהל) ואז זה הוכיח שהשופטים אנטישמים. בשנתיים האחרונות גם המתמודדים אנטישמיים.
לא יודעת אם אתם עוקבים אחרי קרן פלס, אבל יש איזה סרטון שהיא העלתה שהיא יושבת בקהל במהלך החזרות לחצי גמר ומישהו לידה צעק "יובל!!" והריע והיא שאלה אותו אם הוא ישראלי והוא ענה שהוא משוויץ והיא ממש התרגשה והודתה לו ואולי לאנשים מבחוץ זה נראה מוזר או מגוחך שהיא מתרגשת כל כך כאילו זו הבת שלה, אבל עם כל השנאה שאנחנו מקבלים באמת קל להרגיש שכולם שונאים אותנו ואז איזה מישהו אחד שעושה מחווה הכי פשוטה נראה פתאום כמו הדבר הכי מרגש שיש. זה היה סרטון ממש חמוד ואם לא יצא לכם לראות, אני ממליצה (הצחיק אותי שמישהו הגיב לה שם משהו בסגנון [אין לי כוח לחפש את התגובה] "מה יש לך הוא חתיך, לכי על זה":-D)
אני צוחק, ברור שזה משהו אחר עכשיו ומאוד מטריד.
אבל באמת נראה לי שבאירופה לפחות השנאת מוסלמים היא חזקה יותר, ובעיקר כי יש שם יותר ויותר מהגרים, ולכן הרוב השקט הרבה יותר בעד ישראל.
רגע, אין לכם גם התראות בטלפון כשיש אזעקה?
צריך להרשם כדי שתהיה לך תראה מהטלפון. ואני בהחלט לא נרשם. גם ככה הקבט של המושב שולח הודעה כשצריך להכנס לממד.
עכשיו גם יש קטע של התראה של 10 דקות לפני כשיש טילים מתימן.
אבל ההתראה היא כללית ולא לפי אזור. אחת מהעבודה שלי התעוררה אתמול מההתראה וכבר כמה לממד ואז התאכזבה לגלות שהיא קמה סתם ולא הייתה אזעקה איפה שהיא גרה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שוב פעם הקהל הכי אוהב את ישראל למרות שהשופטים מקפחים אותנו!
מקום שני בהפרש קטן
:-D
ענק!
אני שמחה שלא מקום ראשון כי ממש לא היה לי כוח לבלאגן הפוליטי שזה היה גורם לו עם כל המדינות שהיו מחרימות ומסרבות לבוא, מבחינתי זה ההישג הכי מושלם שיש, אחרי הצבעת השופטים היינו מקום 15 או משהו כזה, ואז הקהל העיף אותנו למקום שני
כלומר בעצם הכי הרבה נקודות מהקהל בבית.
על אפם וחמתם של המפגינים נגדנו.
זה הכי ניצחון שיש.
יאללה אזעקה ביי
ההימור הצליח :) |כלהכבוד| לנציגת ישראל יובל רפאל
Isarel Wins ESC 2025 The Televote.jpg

הערה: ישראל זכתה בטלווט בהפרש עצום מה"מנצח" של חבר השופטים שאיפס את ישראל כמו בשנה שעברה וקבע שוב מי הזוכה של התחרות. והפכה לסגניתו. בקיצור ישראל שוב נשדדה ובזדון.

Lhuna3

Well-known member
עכשיו גם יש קטע של התראה של 10 דקות לפני כשיש טילים מתימן.
זה באמת אמור להיות 10 דקות, אבל מהניסיון שלי זה רק דקה או גג 2 דקות, ואני לא יודעת למה כי לפי גוגל לטיל בליסטי לוקח 15 דקות להגיע מתימן אלינו (ואני לא מאמינה שלא יודעים על זה מייד אחרי שזה יוצא).

didalf

Well-known member
אז נשארת ערה ואפילו לא צפית בזה?
ממש יצאת אנטישמית
מוהאה
לא נרדמתי עד איזה 4;-(
(זה העונש שלי על זה שקמתי ב1 בצהריים בשבת)
האמת שעד כה זה תמיד העיר אותי. אבל בחצי מהפעמים אני לא קמתי מהמיטה.
ניק לך לממד פור פאק סייק!!
רסיסים עדיין יכולים ליפול. ורסיסים זה חתכות מתכת עצומות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניק לך לממד פור פאק סייק!!
רסיסים עדיין יכולים ליפול. ורסיסים זה חתכות מתכת עצומות.
סליחה, אבל סטטיסטית יש יותר סיכוי שאני אמות מהתקף לב בשנתי מאשר מרסיס של טיל שנורה מתימן.
(אוקי המצאתי את זה, ותכלס אני בבריאות יותר טובה השנה כי אני הולך לחדר כושר, אבל עדיין זה מרגיש לי די נכון או לפחות קרוב)

*אגב, יש בעבודה שלי מישהו שמרגיש בדיוק ככה, אבל בגלל שבעבודה אני סוג של דמות לחיקוי בגלל התפקיד אז אני מעמיד פנים שאני כן מאוד לוקח את זה ברצינות.

זה באמת אמור להיות 10 דקות, אבל מהניסיון שלי זה רק דקה או גג 2 דקות, ואני לא יודעת למה כי לפי גוגל לטיל בליסטי לוקח 15 דקות להגיע מתימן אלינו (ואני לא מאמינה שלא יודעים על זה מייד אחרי שזה יוצא).
העניין הוא שבווייז לוקח לטיל 15 דקות להגיע כי הם מניחים שהוא עומד ברמזורים. אבל בטיל התימני המניאק הזה עובר כל אדום בדרך.

ההימור הצליח :) |כלהכבוד| לנציגת ישראל יובל רפאל
Isarel Wins ESC 2025 The Televote.jpg

הערה: ישראל זכתה בטלווט בהפרש עצום מה"מנצח" של חבר השופטים שאיפס את ישראל כמו בשנה שעברה וקבע שוב מי הזוכה של התחרות. והפכה לסגניתו. בקיצור ישראל שוב נשדדה ובזדון.
רק עכשיו אני נזכר שאוסטריה היא זאת שניצחה אותנו.
נראה לי שזה הכי עקיצה בעין.
כאילו כן, אתם מגיעים למקום שני, אבל מי המנצחת האמיתית - המולדת של פאקינג היטלר.

*אגב, אני באופן קבוע המון פעמים מפזם את החרוז הנחמד: "אחת שתיים שלוש ארבע, מגרמניה היטלר בא" ומישהי בעבודה מתקנת אותי שהוא בכלל מאוסטריה.

didalf

Well-known member
אולי לוקח זמן להחליט לאיזה אזור זה נשלח
סליחה, אבל סטטיסטית יש יותר סיכוי שאני אמות מהתקף לב בשנתי מאשר מרסיס של טיל שנורה מתימן.
(אוקי המצאתי את זה, ותכלס אני בבריאות יותר טובה השנה כי אני הולך לחדר כושר, אבל עדיין זה מרגיש לי די נכון או לפחות קרוב)
טוב תשאיר לנו את הסיסמה להנהלת הפורום למקרה הצורך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אולי לוקח זמן להחליט לאיזה אזור זה נשלח
אבל זה מה שאני כתבתי - ההתרעה המוקדמת נשלחת לכל הארץ כי עוד לא יודעים לאן בדיוק
טוב תשאיר לנו את הסיסמה להנהלת הפורום למקרה הצורך.
חחחח
עכשיו שאני חושב על זה בטח יש סיסמה, אבל אין לי מושג מה היא. גם אין לי מושג מה הסיסמה של המשתמש שלי בתפוז. זה פשוט תמיד מתחבר אוטומטית כי זה שמור במשתמש שלי בכרום. אולי זה רשום לי איפשהו, אבל עברו שנים רבות מאז שנרשמתי. בעצם משהו כמו חמש שנים מאז השינוי של מערכת הפורומים שאז עשיתי את המשתמש הנוכחי שלי.
אני מניח שאם משהו יקרה אני יכול לשחזר את זה דרך הג'ימייל שלי. שאני מאוד מקווה שהסיסמה שלו רשומה איפשהו כי גם בו אני ממש לא בטוח. ;-#

Lhuna3

Well-known member
אני מניח שאם משהו יקרה אני יכול לשחזר את זה דרך הג'ימייל שלי. שאני מאוד מקווה שהסיסמה שלו רשומה איפשהו כי גם בו אני ממש לא בטוח. ;-#
בבקשה תגיד לי שמוגדר לך הטלפון בג'ימייל ככה שאתה יכול להכנס דרך קוד בסמס.

LeAnnDyIan

Well-known member
חחחח
עכשיו שאני חושב על זה בטח יש סיסמה, אבל אין לי מושג מה היא. גם אין לי מושג מה הסיסמה של המשתמש שלי בתפוז. זה פשוט תמיד מתחבר אוטומטית כי זה שמור במשתמש שלי בכרום. אולי זה רשום לי איפשהו, אבל עברו שנים רבות מאז שנרשמתי.
מה הבעיה להסתכל בהגדרות של הכרום ולראות מה הסיסמה של תפוז ששמורה לך שם?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בבקשה תגיד לי שמוגדר לך הטלפון בג'ימייל ככה שאתה יכול להכנס דרך קוד בסמס.
אמממממ....
אין לי מושג. מה שכנראה אומר שלא.
אבל אני די בטוח שרשומה לי הסיסמה שלו.
אוקי. זה בטח כדאי שאני אבדוק לגבי כל זה.
מה הבעיה להסתכל בהגדרות של הכרום ולראות מה הסיסמה של תפוז ששמורה לך שם?
וואלה, בכלל לא ידעתי שזאת אופציה.
זאת אומרת שאם מישהו נכנס לי בכרום אז הוא יכול לגלות מה הסיסמה שלי? זה מרגיש מסוכן.

טוב, אני מקווה שאתם שמחים שהלחצתן אותי.

LeAnnDyIan

Well-known member
זאת אומרת שאם מישהו נכנס לי בכרום אז הוא יכול לגלות מה הסיסמה שלי? זה מרגיש מסוכן.
בעיקרון אם סתם השארת את המחשב פתוח אז לא, אם יש להם את הסיסמה למחשב שלך אז כן.
כדי לראות את הסיסמאות שהכרום שומר, אתה רק הולך להגדרות, סיסמאות, והצג סיסמה.
אתה תצטרך להקליד את הקוד כניסה לווינדאוז שלך כדי לראות את הסיסמאות.
אם אתה משתמש באדג׳ אז יש אפשרות לעשות סיסמה נפרדת להצגת הסיסמאות (נגיד אם לעוד מישהו יש גישה למחשב שלך אבל אתה לא רוצה שיהיה להם גישה לסיסמאות שלך) שהיא לא הסיסמה של כניסה לווידאוז.

Lhuna3

Well-known member
אמממממ....
אין לי מושג. מה שכנראה אומר שלא.
אבל אני די בטוח שרשומה לי הסיסמה שלו.
אוקי. זה בטח כדאי שאני אבדוק לגבי כל זה.

טוב, אני מקווה שאתם שמחים שהלחצתן אותי.
א. זה יופיע שם רק אם עשית "שמור" כשכרום שאל אותך אם לשמור אותה.
ב. זה אמור לבקש ממך את הסיסמה של היוזר שלך למחשב.
ג. תגדיר טלפון לחשבון גוגל שלך.

Lhuna3

Well-known member
מן הסתם שהוא עשה כי הוא אמר שזה נכנס לו לפורום אוטומטית כי זה שמור
רק אם הוא עושה לוגאאוט כל פעם.
אני לא עושה לוגגאאוט אז אני יכולה להכנס לפורום כל הזמן אבל הסיסמה של היוזר הנוכחי לא שמורה לי בכרום.

didalf

Well-known member
מן הסתם שהוא עשה כי הוא אמר שזה נכנס לו לפורום אוטומטית כי זה שמור
לא בהכרח
הסיסמה שלי שמורה בזיכרון של תפוז (ושל כל אתר בנפרד לצורך העניין כמו פייסבוק וכו) אבל אני לא שומרת בזכרון של גוגל.

למעלה