דיון

אביבא

New member
חחחחח../images/Emo9.gif ../images/Emo103.gif

לדעתי הוא מעולה[
] וזה כן עניין של דעות.

poster girl

New member
אבל זה לא דעות!

זה עובדה, הוא לא מכר הרבה עותקים, מה שאומר שהוא לא הצליח! זה הכל.

אה ואין פה עניין של דעה

יש פה עניין של עובדות. המכירות שלו לא היו כ"כ מזהירות שאפשר לקרוא לו אלבום מצליח. אלבומים מצליחים (השנה) הם של מאריה קארי,קלי קלארקסון,גרין דיי.

אביבא

New member
אני בכלל לא דיברתי על עניין../images/Emo103.gif

של לעומת,
רק אמרתי את דעתי. אז הוא לא הצליח לעומת האלבום של מריה,אז מה? התכוונתי מהקטע של להצליח באלבום עצמו.

לא התכוונתי לזה.

התכוונתי לזה שאלבום מצליח הוא אלבום שמוכר מיליונים (כמו מאריה) אמרת שלדעתך הוא כן מצליח. היית יכולה להגיד "לדעתי הוא יפה/מדהים מה שבא לך." אבל לא היית יכול להגיד "לדעתי הוא מצליח" כי זה לא עניין של דעה,ההצליחה שלו תלויה בכמות המכירות.

אביבא

New member
צודקת בקטע הזה.../images/Emo103.gif

אבל כאילו בתוכן,בשירים,בדיסק עצמו הוא מעולה. כאילו כנראה את ועדן לא הבנתם אותי נכון. אמרתי שהוא מעולה לדעתי והוא הצליח לדעתי. והדר אמרה שהוא מכר יותר מ3 מליון עותקים אז איך הוא לא הצליח?

אביבא

New member
בחודש!!!../images/Emo103.gif

אז לעומת דיסק רגיל[לא לעומת להקות אחרות] הוא היה מצליח. וזאת דעתי. ועובדה מבחינתי.

poster girl

New member
טוב, סגרו עניין..

שכל אחד יחשוב איך שבא לו וזהו. אבל שוב, יש עובדות ויש דעות.. תלמדו להריד בין אחד לשני

אביבא

New member
זה אמור להיות../images/Emo103.gif

דיון,לא?
אז אנחנו מתווכחות על דברים קטנים חחח זה דיון לא?
|ציניותבולטת| סתם,כולה אמרתי שאני חושבת שהוא הצליח. אבל את צודקת,כל אחד בדעתו. אז לדעתי האלבום הצליח. זהו

אני מסכימה איתה../images/Emo45.gif!!

בדיון כל אחד מעלה דעה ומגיבים וזה. |דיונים-כמו-בפורום-לינדזי-
|

poster girl

New member
ככככההה?? ../images/Emo46.gif

סתם חחח.. מה אתן רוצות ממני??? כולה אמרתי שתסגרו עניין כי זה לא נגמר כשמתווכחים על דעות!..
תרגישו חופשי לקטול אותי ביחד
סתם את תתיחסו...

למעלה