דיון

elena20

New member
בשביל בקסטריט זה די כישלון

כי פעם האלבומים שלהם היו מוכרים בשבוע ראשון 5 מיליון

elena20

New member
מה קשור? התעשיה משתנה

עובדה שהם לא מצליחים מבחינת המכירות כמו שהיו!

כן קשור!

כי המעריצים התבגרו, לא כולם עדיין נשארו מעריצים. היסטריית בוי-בנד חלפה לה מזמן, ובכלל, שכחת שאנחנו חיים בעולם האינ', שבו אנשים מורידים דיסקים במקום לקנות.

באמת?../images/Emo12.gif

אבל רק במילניום,לא? כי בבלאק אנד בלו הם מכרו קרוב ל-2 מיליון.

elena20

New member
אז זהו.... שלא

הם מכרו 5 מיליון בשבוע הראשון כשיצא בלק אנד בלו

לא../images/Emo4.gif

הם מכרו קרוב לשני מיליון. זה היה כתוב,כשהם התערבו עם אנסינק ואנסינק מכרו יותר.

elena20

New member
את מתכוונת למילניום

בקסטריט מכרו 1.3 מיליון ושברו שיא ומדובר פה רק בארה"ב בלבד!!! ואז אןסינק שברו את השיא שלהם מכרו מעל שני מיליון ואז כולם דיברו שבלק אנד בלו ישבור את השיא של אן סינק והם מכרו מעל מיליון בארה"ב בלבד!!! ואני מדברת על כל העולם בכל העולם בלק אנד בלו מכר 5 מיליון בשבוע הראשון!!! יצא לי טלנובלה של מכירות ושיאים!

poster girl

New member
עונה... ../images/Emo10.gif

טוב, אז ככה: מצד אחד, אני חושבת שה"הפסקה" הזאת תימשך הרבה זמן, אם היא לא תהיה לנצח
. אבל מצד שני, כולנו יודעות כמה הבויז מעריכים את המעריצים שלהם, ואני לא חושבת שהם יאכזבו את המעריצים [כמו פעם שעברה] וייקחו הפסקה של יותר משנה, שנה וחצי ככה.. אם הם יחזרו? אני לא בטוחה..
, אם הם לא יחזרו זה יהיה פשוט מעשה נוראי למעריצים לדעתי, מכיוון שסופסוף הם חזרו!! המעריצים מחכים לעוד! ועכשיו להתפרק זה יהיה ממש מאכזב (כלפי המעריצים) ואפשר לומר אפילו מעט אנוכי.
טוב, לגבי ה"שטויות" של בריאן ניק ואייג'י, לדעתי זה לא נכון לקרוא לזה "שטויות" מכיוון שכל אחד מהם רוצה להתקדם כזמר ולא תמיד להיות "בקסטריט בוי" כדי שהקהל יראה מה יש לו להציע חוץ מאחד "הבקסטריט בויז".. אומנם לדעתי הם דיי ממהרים עם כל הקטע הזה, ואני חושבת שזה לא הכי חכם לעשות עכשיו אלבום סולו... אני גם בטוחה שהם לא יצליחו עם קריירת הסולו שלהם כמו שהם יצליחו בתור להקה. חוץ מזה, אני חושבת שדווקא עכשיו, אחרי שהם הוציאו את NEVER GONE אסור להם לקחת הפסקה, ולהיפך, הם צריכים "להכות בברזל כל עוד הוא חם", כלומר, להוכיח לכל מי שאמר ש never gone הוא רק בסדר ושהם הוציאו אותו כדי לספק את המעריצים, שזה לא כך, אלא שהבויז חזרו! ושהם מוכנים להוציא עוד דיסק ולהמשיך בקריירה המצליחה שלהם!!
ואני לא חושבת שאלבומי הסולו יביאו לפירוק הלהקה. וזהו
. סורי על הארוך
...

אביבא

New member
../images/Emo45.gif.|קובות|

מזה צודקת
הם חייבים להוכיח למי שלא מאמין שהבקסטריט בויז חזרו ולהוכיח את עצמם בפני כל אלה שאומרים "הם מיצו את עצמם" כי אני בטוחה שיש הרבה מעריצים בארץ שמהתחלה איתם ועד עכשיו עדיין אוהבים אותם ויש גם מעירצים די חדשים[כמוני] שלאט לאט מתמכרים אליהם [
] הם חייבים להוכיח את עצמם לדעתי והאלבום NEVER GONE מצוין ומכר מליוני עותקים כאילו הצליח,והסינגל [איי סטיל
] השלישי שלהם הוא הצלחה מסחררת ועכשיו הם חייבים להמשיך לדעתי ולהוציא עוד דיסק. קיץ קצ הוצאת לי את המילים מהפה.
.
.
.
.

אביבא

New member
לדעתי כן.../images/Emo103.gif

וכביקשתי הצעה לדיסק של הבויז כמעט כל הבנות פה אמרו נוור גון.

למעלה