דיון

elena20

New member
אני חושבת שההפסקה הזאת תימשך

די הרבה זמן אני מקווה שזה לא נכון אבל ככה נראה לי כי עכשיו קורה בדיוק מה שקרה לפני 4 שנים , אמרו שלוקחים הפסקה כל אחד עשה מה שרצה ואז חזרו עם אלבום. צריך לקחת בחשבון שלעשות אלבום לוקח לפחות ואני מדגישה את המילה לפחות שנה או שנה וחצי והם אפילו לא חושבים על האלבום הבא אז לצערי אני חוששת שההפסקה תימשך איזה 3 שנים לפחות
והשאלה אם בכלל הם ירצו לחזור כי למרות שהרבה מעריצים שמחו שהם חזרו ובאו הרבה אנשים להופעות שלהם,עדיין זה לא אותה הצלחה שהייתה להם ב1999 או 2000 כאילו אפילו ההופעות: הם היו מופיעים באיצטדיונים ענקיים ועכשיו זה לא פשוט לא אותו דבר וחבל אבל זו האמת ואין מה לעשות.... ואני גם לא אוהבת שעושים דברים מהצד למרות שאני אתמוך בהם אם אחד מהם יוציא דיסק סולו אני אקנה,ואני לא מבינה למה בריאן רוצה להוציא את הדיסק גוספל הזה כאילו מי יקנה אותו??? די זה כזה מיותר.... אבל תמיד תמיד אני אהיה איתם גם אם יתפרקו(חס וחלילה) אני עדיין אמשיך להיות מעריצה שלהם!

candyheart

New member
יש לי עוד משהו להגיד...

אני חושבת שאתם ממש לוקחים דברים מחוץ לפרופורציות...כאילו,מה הם כבר אמרו?! שהם יוצאים להפסקה של חצי שנה כדי שבריאן יוכל לקדם את האלבום שלו...וניק אמר שהוא ואלכס מתכוונעים כנראה גם לעבוד על אלבומים באותו זמן.זהו!זה ה-כ-ל! הם לא אמרו שהם לא יודעים כמה זמן ההפסקה תהיה,והם אפילו לא אמרו "כל אחד מאיתנו הולך עכשיו לקדם את קריירת הסולו שלו,אז ביי".כאילו,תראו לאן הבאתם את זה!זה קצת מעצבן... אנחנו תמיד ידענו שבריאן מוציא אלבום גוספל,נכון? נכון ואנחנו יודעים שבריאן לא מסוגל להופיע עם בקסטריט ולבד באותו זמן נכון? נכון ואנחנו גם יודעים שבזמן שבריאן יקדם את האלבום שלו,שאר הלהקה לא עומדים לשבת בבית ולהשמין נכון? נכון אז מה כבר אמרו לכם פה שכל-כך מאיים עליכם?! אני לא מבינה... אפילו קווין שתמיד אומר את האמת והי אמין בינהם,ממשיך להגיד שהם מתכוונים להמשיך להליט ביחד! אז,בבקשה,תירגעו...

אביבא

New member
רגועות../images/Emo9.gif. ../images/Emo103.gif

אני אופטימית לגמרי הם לא יתפרקו.

poster girl

New member
../images/Emo45.gif!

מסכימה איתך לגמריי!... כל עוד הם לא אמרו ואפילו לא רמזו כלום על התפרקות הלהקה או קריירת סולו ארוכה של כל אחד מחברי הלהקה, אי אפשר לדעת מה יהיה... אז קחו הכל בקלות!.. יכול להיות שמחר ה"ידיעה" הזאת תשתנה..

candyheart

New member
הוא אמר...

שבזמן שבריאן מקדם את האלבום,הם עושים הפסקה...אבל זה לא היה ברור? את מצפה שהוא יגיד "טוב,בריאן עובד על האלבום שלו,אז אנחנו בינתיים נמשיך בלעדיו"? ברור שיש הפסקה,הואט לא חידש לי כלום.

poster girl

New member
../images/Emo45.gif

נכון, קארין צודקת.. תיהי אופטימית.. זה לא מזיק
אני מאמינה שהם יחזרו אחרי שהקריירת סולו שלהם לא תצליח ממש..

candyheart

New member
אני?!?!?!../images/Emo12.gif

אני דווקא מאוד אופטימית,והדבר האחרון שאני רוצה זה שהם יקחו הפסקה! מתי רמזתי לזה שכן...? כל מה שאמרתי זה שאם בריאן מקליט אלבום סולו,זה די ברור שהם לא ימיכו בלעדיו,לא?

elena20

New member
הם לא הגדירו זמן מדויק

להפסקה הם לא אמרו חצי שנה, ניק אמר שכל אחד מהם יעבוד על פרויקטים וזה בדיוק מה שהם אמרו לפני שנעלמו לנו ל4 שנים שלמות! והם לא אמרו שום דבר על זה שהם מתכננים לעבוד על אלבום חדש!

chenwest

New member
האמת

אין לי דיעה כי בכלל לא ידעתי שהם יעשו הפסקה שוב [אוף
] אני רק מקווה שכל אחד מהם יצליח במה שהוא עושה
[תקחו את זה כברכה
]

למעלה