דיון

אביבא

New member
מממ?../images/Emo103.gif

|*פרצוףמקמטתאתהאףבצורהמצחיקה*| לא קוטלים את עדן
נשאיר אותך בדעתך

poster girl

New member
אוקיי ../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif

למרות שעוד לא הבנתי מה נסגר איתך, פסדר.
מצחיקה

אביבא

New member
כפרעליך../images/Emo99.gif ../images/Emo103.gif

עדין לא נסגר
עזבי,החלטתי לאמץ את האופי של אתי,מעכשיו אני רושמת מפשטים שנונים

poster girl

New member
אבל..

הם לא שנונים
חחח סתם
אל תתיחסי.. התחרפנתי היום
ו.. בואי נסגור את הדיון בין שתינו עכשיו כי הדיון הזה רציני וזה לא לעניין לדבר על דברים שלא קשורים..

אביבא

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

אוקי וקרעת אותי חחחחח נכון הם באמת לא שנונים אבל אני מתאמנת כדי שהם יהיו שנונים אז לא להפריע
אממ טוב תתני לי את המסן שלך ואני ידבר איתך שם חחחחחח התחרפנת כמוני תשאלי את חן

אביבא

New member
גם אבל בעיקר../images/Emo103.gif

רבים על שטויות בדיונים. תמיד זה ככה למי שלא יודעת. אז עכשיו אני אומרת
. אז כמה מילות לסיכום,דיון זה:: 80 אנשים שרבים על שטויות ועל דברים קטנים וכל דבר שהשני אומר תוקפים אותו וזה.חחח ככה זה בדיונים אין מה לעשות. אם לא שמתם לב-תוך שניה 105[אני ה-106] הודעות רק מחפשים על מה להתווכח בדיונים

elena20

New member
כי אנחנו המעריצות

ברור שאנחנו אוהבות את האלבום הזה אבל מבחינת המכירות הוא רחוק מלהצליח

בעצם הוא די לא הצליח בכלל.

ג'אסט נכשל בכל המצעדים. ואיי סטיל בנתיים לא הפך לכ"כ מצליח. רק אינקומפליט היה מצליח.בארצנו עשו ממנו כזה להי בשאר העולם הוא לא ממש הצליח,אולי רק באירופה. ונבר גון במקום 94 במצעד הבילובורד לעומת זאת פעם הם היו במקומות הראשונים.אני לא הייתי קוראת לנבר גון אלבום מצליח עד כמה שהוא אלבום מדהים.

אני חושבת שהם לא יחזרו../images/Emo4.gif

עד כמה שאני אוהבת אותם ואני לא רוצה שזה יקרה אני חושבת ש-NG יהיה האלבום האחרון. הם יודעים עד כמה ההפסקה שלהם הזיקה להם מבחינת המעריצים וזה. אני חושבת שהם לא יקחו הפסקה ויחזרו שוב הם יודעים מה יקרה להם אם הם יעשו את שוב
אני חושבת שאם הם לוקחים הפסקה זה רק כדי לא להגיד ישירות שזהו הם מתפרקים. עד כמה שזה כואב לי,לדעתי,הם לא יחזרו אחרי אלבומי הסולו. ואני חושבת שמה שצריך לעשות זה לאחל להם בהצלחה בקריירה.

poster girl

New member
ירדע ../images/Emo7.gif

אל תיהי כ"כ פסימית!.. נכון שהסיכויים שהם יתפרקו הם לא קטנים.. אבל.. בכל זאת, קצת תקווה
. אפילו אני קצת אופטימית...

עטר9

New member
../images/Emo45.gifצודקת...

אין לי מה להוסיף תגובה
... כי זה בדיוק מה שאני חושבת... וזה ממש מעציב אותי, באמת
אבל זה נכון. הם יודעים שכל הפסקה עושה רק נזק. וכל פעם פחות מעריצים נשארים "נאמנים"...
לדעתי הקריירות סולו שלהם לא ילכו... עובדה שניק ניסה, והוא עושה טעות לדעתי חוזר על אותה טעות עוד פעם? למה... איי ג'יי אולי יכול להצליח, ובריאן ממש לא[רק נוצרים הדוקים ישמעו את המוזיקה שלו] זו הדעה שלי, אני מאוד מקווה שיהיה עוד אלבום למרות שלא נראה לי.
קיצר- "ההפסקה" הזו היא פירוק של הלהקה לדעתי[!] ואני מקווה שזה לא יהיה ככה
שיהיה להם בהצלחה בסולואים
....

למעלה