דיון

oceanblaze

New member
ממ..

אני מקווה שהם יחזרו. ואני כמעט בטוחה בזה האמת.. נראה לי הם יעשו הפסקה של בערך חצי שנה-שנה, ואז יקליטו עוד אלבום. |מחזיקהאצבעות| לפני כמה זמן קווין אמר שיש כבר תוכניות לאלבום נוסף [אחרי שהם ידעו על אלבומי הסולו]..אז אני נאלצת להאמין לו.
אני ממש לא מאמינה שזה יהיה האלבום האחרון.. כל הזמן הם אומרים כמה כיף להם להופיע ולהיות ביחד..לא נראה לי שהם יקטעו את זה כל כך מהר. ועוד הם משוויצים תמיד שהם 13 שנה ביחד, ושהם רואים את עצמם ביחד עוד המון זמן..
נחיה ונראה.

את בטוחה???../images/Emo6.gif

יש לי קול מעצבן
כולם אומרים לי את זה
ואני בדיוק רציתי להגיד לך שיש לך קול ממש יפה

candyheart

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נו,זה מה שאני מנסה להגיד וכולם קופצים עליי...
פעם הבאה אני אתן להדר להגיד את דעתה,ואני אסמן אחר-כך

candyheart

New member
אוקיי../images/Emo9.gif

אני סתם מגזימה,אני יודעת שסתם אמרתם את דעתכם...כנראה אני לא יודעת לבבטא את עצמי מספיק טוב.

candyheart

New member
אבל אני לא!!!!

אני יודעת שזה בסדר,אבל אני ממש לא פסימית בקטע הזה.

אביבא

New member
הדר!../images/Emo103.gif

חחחחחחח אני אל מבינה למה לא ענית לי במסר[ בכל מקרה,ספתא שלי מתעקשת לדבר איתך אפשר את הטלפון[תיתני לי במסר]?

elena20

New member
../images/Emo45.gif נראה לי שהם אף פעם לא

לא יתפרקו!!! יותר נכון אני מקווה שאף פעם לא יתפרקו הם פשוט יקחו ככה הפסקות מדי פעם ואז חזרו שוב!!!backstreet's back! הם תמיד חוזרים בסוף.....

Skullie Roze

New member
אוקי... ../images/Emo14.gif

אחרי שקראתי את כל השרשור הזה, סופסוף אני יכולה להגיב.
מצד אחד, אני כמעט בטוחה שהם יחזרו! כאילו, נכון ש-NG לא הצליח מי יודע מה..אבל המטרה שלו לא הייתה "לקרוע ת'מצעדים". זה אלבום למעריצים, ונכון שזה נשמע סופי כזה - זה ממש לא.
בכל הזמנות הבויז מציינים כמה הם אוהבים אחד את השני, את המעריצים [
] ואת המוזיקה שהם עושים ביחד. אני מבינה למה הם עושים הפסקה.הרי אפאחד לא רוצה לחזור למצב של סיבוב ההופעות של בלאק&בלו, נכון? הם רוצים לעשות הכל לאט ובבטיחות. בלאק&בלו היה אלבום מאוד פזיז.
בכל מקרה, אני כמעט בטוחה ש-NG לא יהיה האחרון.
מצד שני.. אלבומי סולו זה לא דבר שמוכר, וזה לא דבר טוב.
זה ממש מיותר מצד אחד, אבל מצד שני זה בשביל ההתנסות שלהם. אני בכל מקרה אוהבת אותם ביחד. לחוד הם כאילו בנאדם חצוי ל-5 חלקים.. [יו הילע השפעת עלי!
] כמו שהדר אמרה, נחיה ונראה:).

למעלה