דיון

דיון../images/Emo88.gif

התחשק לי לפתוח דיון על משהו שמאוד מעניין אותי מה דעתכן עליו
: זה ידוע לכולם שאחרי פבואר הבויז יקחו [שוב
] הפסקה כדי לעבוד על פרויקטים אישיים. אלכס יעבוד על אלבום סולו, כנ"ל לגבי ניק, ובריאן בספטמבר יקדם או מה שזה לא יהיה את אלבום השירים הנוצריים שלו. ולגבי האווי וקווין אין לי מושג. בטח האווי יעסוק מה שהוא אוהב לעשות בזמן הפנוי שלו - לעסוק בנדל"ן או כל השטויות האלו
בכל אופן, כמה זמן אתן חושבות שההפסקה הזאת תימשך? ואם הם בכלל יחזרו? או שההפסקה הזאת היא לכמה חודשים והם ישר יחזרו לעבוד על עוד אלבום? ואתן תומכות בשטויות שבריאן, אלכס וניק עושים? כאולי ה"שטויות" האלו יביאו לפירוק של הלהקה. מקווה שתשתפו את דעתכן בדיון
וזאת הפעם הראשונה שאני פותחת דיון, אז זה קצת צולע

אביבא

New member
אני לא מאמינה../images/Emo4.gif ../images/Emo103.gif

קודם כל,לי זה לא היה ידוע[לא יודעת איך לא
] ודבר שני-ברור לכם שה"הפסקה" הסאתי היא בעצם הפירוק של הלהקה? פשוט לא נעים להם להגיד את זה ככה שהם מתפרקים
ואם זאת הייתה רק הפסקה קצרה אז הם לא היו עושים דברים אישיים, ניק ואלכס יעבדו על קריירת סולו ובראין עם האלבום שירים הנוצריים שלו,דברים כאלה לא מסיימים ביום,ככה שלדעתי זה ייקח כמה חודשים אולי אפילו שנה יש מצב שהם יחזרו,אני מאוד מקווה שכן וגם,יש מצב שהם יחזרו ויוציאו אלבום,בכל מקרה אני ממש מקווה שבדה התשעים הם יחליטו לא להתפרק["הפסקה"] אני לא תומכת ב"שטויות" שלהם,זה יכול להביא לפירוק של הלהקה. זהו

candyheart

New member
אז ככה...

ההפסקה הזאת כנראה הייתה מתוכננת כבר ממזמן,כי אני יודעת שבריאן התחיל לעבוד על אלבום הסולו שלו עוד לפני שהם התחילו להקליט את נוור גון.והם אמרו כל הדרך שהם מתכוונים להמשיך כל עוד המעריצים ירצו לשמוע אותם. ברור שזה מעצבן ומתסכל שהם לוקחים הפסקה,ועוד עם הטראומה שיש לנו מההפסקה הקודמת.אבל כשחושבים על זה,אם הם לא יקחו את ההפסקות האלה מדי פעם,ולא יוכלו לעשות את הפרוייקטים האישיים שלהם ולחיות קצת את החיים הפרטיים שלהם,זה נראה לי דווקא מה שיגרום לפירוק,לא הפרוייקטים האישיים. גם האלבום של בריאן לא כזה מאיים.הוא אוהב את הבויז ואת המעיריצים כל-כך,והוא בטוח רוצה לחזור לעבוד איתם.ואם תחשבו על זה,כמה האלבום הזה כבר יכול למכור?! תורידו את כל(או רוב) המעריצים היהודים,המוסלמים הבודהיסטים והאטאיסטים,עכשיו גם תורידו את כל מי שלא מספיק אוהב את בריאן כדי לקנות אלבום שלו,או שלא מתכוון בגלל הקטע עם הלהקה,וגם רוב האנשים שלא מעניינת אותם מוזיקת גוספל...כמה הוא מוכר? אולי 2,000 עותקים? וקריארת הסולו של ניק הסתיימה ברגע שיצא נאו אור נוור.הוא נכשל בטירוף,ואנשים לא ירצו לקנות אלבום סולו שלו,ככה זה.ואם ניק,שנחשב לחבר הכי פופולרי בלהקה נכשל,את למה שהאחרים יצליחו? זה לא הגיוני. אז הדעה שלי היא שאין כל-כך מה לפחד מפירוק,רק מכמה זמן ייקח להם לחזור לאולפן,זה הכל. אני מציעה לכם לא לקנות את האלבומי הסולו שלהם,ליתר ביטחון,אבל אם בא לכם...

candyheart

New member
הוא כן נכשל...

והוא גם היה אלבום גרוע...ולא עניים אף-אחד...זה עובדה.

קארין צודקת.

הוא לא נכשל הוא פשוט לא הצליח כמו שהבנות אומרות פה. הוא הצליח אבל לא עד כדי כך כמו שאמרו פה.הוא מכר כמות יפה מאוד,אבל לא כ"כ גדולה בשביל שנקרא לו אלבום מצליח.

candyheart

New member
לדעת רוב העולם...

הוא לא מסוגל להרים קריארת סולו,וזאת האמת.

זה לא נכון.

הסיבה היחידה שהאלבום לא הצליח משום שג'ייב לא קידמו כמו שצריך את NON. לעומת למה שהם עשו לג'סטין - לא ההייתי קוראת לזה קידום. אין לך מושג כמה הם השקיעו בקידום הדיסק של ג'סטין, ושל ניק בקושי. אז ברור שניק יכשל לעומת ג'סטין. ובכלל, עוד דבר שבזכותו ג'סטין הצליח: הוא יצא עם בריטני סיפרס!. ואת בטח שואלת מה קשור: אז הנה לך: אמריקה אוהבת בבריטני. כל דבר שרק קשור אליה היא תקנה וותנפל עליו. לדעתי, ג'סטין שיחק על גבה שבריטני. אילו לא בריטני ג'סטין לא היה מצליח בכזאת כמות, וכנ"ל גם אנסינק.

candyheart

New member
הם דווקא כן קידמו אותו...

אפשר להתלונן על זה שג'ייב לא קידמו את אלבום הרימיקסים של בריטני,או את נוור גון,זה נכון...אבל להגיד שהם לא קידמו את האלבום של ניק?! זה ממש לא נכון. הבויז עוד תבעו את ג'ייב על זה שבמקום לתת להם להקליט,הם המשיכו לקדם את האלבום של ניק! ואני יודעת למה ג'סטין הצליח,וזה לא בגלל בריטני.זה קודם כל בגלל קריי מי אה ריבר,שבאמת שיר מדהים,והגיעה לו ההצלחה עם השיר הזה,וגם בגלל שהוא עשה מוזיקה שנוטה להיפ-הופ,והצליח לפנות לקהת יותר רחב...זהו.

../images/Emo45.gif!!!!!!!!!!!!

לאחי יש המון ידידות שהיו מעריצות של בקסטריט כשהיו יותר צעירות,וחלקן בכלל לא ידעו שלניק יש אלבום סולו. ג'ייב באמת הזניחו את הפרסום והשיווק של NON אם ניק היה יוצא עם כריסטינה גם הוא היה מצליח??
יכול להיות
ואני רצינית בכל מילה. ג'ייב לא פרסמו את ניק כמו שצריך ואני לא מבינה למה כי ניק הרבה הרבה הרבה יותר יפה ומוכשר מג'סטין. עזבו,טימטום.

elena20

New member
לא נראה לי שהן היו באמת מעריצות

היה קשה לא לדעת שהוא מוציא דיסק! הוא היה על השערי עיתונים ודיברו על זה בmtv ובכל מקום אפשרי

למעלה