עונה... ../images/Emo10.gif
טוב, אז ככה: מצד אחד, אני חושבת שה"הפסקה" הזאת תימשך הרבה זמן, אם היא לא תהיה לנצח
. אבל מצד שני, כולנו יודעות כמה הבויז מעריכים את המעריצים שלהם, ואני לא חושבת שהם יאכזבו את המעריצים [כמו פעם שעברה] וייקחו הפסקה של יותר משנה, שנה וחצי ככה.. אם הם יחזרו? אני לא בטוחה..
, אם הם לא יחזרו זה יהיה פשוט מעשה נוראי למעריצים לדעתי, מכיוון שסופסוף הם חזרו!! המעריצים מחכים לעוד! ועכשיו להתפרק זה יהיה ממש מאכזב (כלפי המעריצים) ואפשר לומר אפילו מעט אנוכי.
טוב, לגבי ה"שטויות" של בריאן ניק ואייג'י, לדעתי זה לא נכון לקרוא לזה "שטויות" מכיוון שכל אחד מהם רוצה להתקדם כזמר ולא תמיד להיות "בקסטריט בוי" כדי שהקהל יראה מה יש לו להציע חוץ מאחד "הבקסטריט בויז".. אומנם לדעתי הם דיי ממהרים עם כל הקטע הזה, ואני חושבת שזה לא הכי חכם לעשות עכשיו אלבום סולו... אני גם
בטוחה שהם לא יצליחו עם קריירת הסולו שלהם כמו שהם יצליחו בתור להקה. חוץ מזה, אני חושבת שדווקא עכשיו, אחרי שהם הוציאו את NEVER GONE
אסור להם לקחת הפסקה, ולהיפך, הם צריכים "להכות בברזל כל עוד הוא חם", כלומר, להוכיח לכל מי שאמר ש never gone הוא רק בסדר ושהם הוציאו אותו כדי לספק את המעריצים, שזה לא כך, אלא
שהבויז חזרו! ושהם מוכנים להוציא עוד דיסק ולהמשיך בקריירה המצליחה שלהם!!
ואני לא חושבת שאלבומי הסולו יביאו לפירוק הלהקה. וזהו
. סורי על הארוך
...