דיון - סוסים ואמצעים

• פותח הנושא jgut
  • פורסם בתאריך
אז בשביל מה יש מועצות ועיריות?!

אני פשוט לא סובלת את זה שהעיריות והמועצות לא עושות כלום למרות שבע"ח סובלים!. זה כל-כך דפוק (מצטערת על המילה) ומעצבן!. חבל שאנשים שלא אכפת להם תופסים את המקומות הגבוהים ואלה שאכפת להם הם במקומות היותר נמוכים. זה פשוט כל-כך לא הוגן!!!.

gideonh2

New member
את או אתה לא מבין/ה

אנשי המועצה פשוט מפחדים! ואיפה שיש רמז או סימן לעימות עם עבריין בכל מידרג אנשי העיריה הופכים "קצרי ראייה, כבדי שמיעה ודיבור" ועוד חולאים שגורמים להם לא לראות סוסים וכל מיני חיות שמוחזקים בבתי עסק ללא כל רשיון ובתנאים גרועים ופשוט מחפשים להם מישהו שקל לאכוף עליו חוקי עזר עירוניים.
זה כ"כ מרתיח אותי כי לי יש עכשיו סיפור עם המועצה המקומית ביישוב שאני גר בו ואני רואה איך הדברים עובדים...

gideonh2

New member
../images/Emo163.gif "את" קראתי שוב את

את התגובה ולא שמתי לב מקודם על ה"מצטערת"

מפחדים אה? אז שיגישו תלונות

למשטרה למשל. אם אזרח פשוט יגיש תלונה אז לא ממש יתייחסו לזה. אבל אם העירייה או המועצה תגיש המשטרה תתעורר ותטפל בבעיה כי תלונה של עירייה יותר חשובה מתלונה של איש פשוט. התפקיד של העיריות והמועצות זה לדאוג לתושבים ביישוב/ בעיר (אני לא אתחיל לכתוב את כל המקומות שגרים בהם) וזה אחד התפקידים. אבל חבל שלא כל העיריות ככה. תיקח למשל את פ"ת לעומת רעננה. ברעננה הכל מושקע, יש בירזייה כל 500 או 1000 מ' לאלה שרצים ועושים ספורט. בפתח תקווה יש בקושי מים בברזיות בגנים הציבוריים, לא תמיד מפנים זבל. עןשה רושם של עיר מושקעת, אבל היא בעצם לא כל-כך מושקעת כמו שמנסים להראות. תולים שמות של נשים שעזרו בהקמת העיר- מעולה אבל זה כל-כך שולי לעומת לפנות זבל בצורה יותר סדירה למשל. לא אכפת לי שהן מפחדות! התפקיד שלהן הן לדאוג לעיר כמו שמנהיג צריך לדאוג למי שתחת ההנהגה שלו. מנהיג טוב הוא אמיץ ולא פוחד לעזור למי שתחת ההנהגה שלו. מי שמפחד בעירייה ובמועצה מקומו לא פה ולא פה (לא בעירייה ולא במועצה). מי שיש לו אומץ לקחת יוזמה ולטפל בבעיה אז יהיה מעולה אם הוא יהיה בעירייה'במועצה.

דעתי

אוקיי הרבה נאמר,אני אגיד מנקודת מבט של אדם שרוצה לקנות סוס יום אחד ויודע שכרגע הוא לא מסוגל למרות שחסך סכום מרשים. מזון,טיפול ווטרינרי,טילוף ופרזול,השקעה (אימון,ציוד וכו') כל אלה שיקולים שאדם הרוצה לקנות סוס חייב לבדוק. אם אדם כלשהו חושב שלא יעמוד בתנאים להחזקת סוס במצב תקין (בריא קודם כל) שלא יקנה סוס.עדיף לדעתי לרכב על סוסים של אחרים מאשר לדרדר סוס בגלל מחסור בכסף ושאיפה של "יש לי סוס".

למעלה