התהיה שלך נכונה, לפחות חלקית.
אני רק רוצה להגיד שאני בד"כ לא נכנסת לויכוחים כאלה או אחרים אבל כשמתחילים עם כאלה סילופי אמת ויציאה מפרופורציות זה כבר בלתי נסבל להמשיך לקרוא ולא להגיב. ד"ר אהוד, אין לך שמץ לגבי המקומות האחרים מפני שלפחות באחד מהשניים שהוזכרו על ידי ליאת (בית החולים בעומר) לא מתבצעים ניתוחי קוליק (ובאופן כללי נדיר שמנתחים שם סוסים)! אני חושבת שזה רק מוכיח עד כמה גם שאר הדברים שהיא כותבת אינם אמינים... במקרה אני מכירה את הבית חולים הזה היכרות קרובה, בוודאות יותר ממנה, זה מדהים אותי לקרוא באיזה בטחון היא כתבה שמבצעים שם ניתוחי קוליק ועוד במחירים זולים יותר מאשר בבית דגן (לטיפולים שלא מבצעים בדרך כלל גם אין מחירון, ליאת). אולי היא לא עושה זאת במזיד, אולי היא חושבת שהיא מבינה משהו מסויים אבל במציאות לא כך הם פני הדברים ואולי היא סתם לא מעודכנת. ליאת, בהתחלה הערכתי מאוד את כל רצונך הטוב ואת המרץ בו את פועלת למען הסוסים שלך והסוסים בארץ בכלל... דברים כאלו שאת כותבת כאן הורסים! אני רוכשת לך הרבה כבוד אבל כל פעם שמתעורר ויכוח מעיין זה את רק גורמת לעצמך להראות רע יותר. מה שכתבת על בית דגן העליב והכעיס אפילו אותי, אני שאין לי שום קשר למקום- אני לא סטודנטית לוטרינריה, לא עובדת או מתנדבת שם. יצא לי לבקר שם מספר פעמים לצורך ולא לצורך טיפול ועל אף שהסטודנטים הם באמת אלה שמקבלים את המטופלים ומבצעים פרוצדורות מסויימות תמיד הרגשתי שהיחס הוא טוב ומקצועי ותמיד תמיד היה פיקוח מצד וטרינר מסומך, שלא לדבר על כך שהניתוחים בוצעו ע"י הוט' עצמם ולא ע"י סטודנטים. לא להצליח להכניס קטטר לוריד ולנסות את הרגל השנייה זו לא נחלת סטודנטים בלבד, אני מבטיחה לך שגם הרבה וטרינרים מנוסים מתקשים לפעמים. נכון אולי שהסיכויים של סטודנט לא להצליח הם גבוהים יותר אבל זה באמת לא סוף העולם (וגם לי קרה בקופ"ח מקרה כזה השבוע כשאחות מוסמכת ומנוסה חוררה לי את שתי הידיים
) כי אחרת אם הם לא יתנסו וילמדו, מי יהיו הוטרינרים בעתיד? הרעיון של להתאמן על חיות ללא בעלים נשמע לי כמו אפלייה מגעילה ואין לי מה להוסיף בעניין מלבד העובדה שאת לא הבן אדם ממנו הייתי מצפה לשמוע כזה דבר. זהו, הייתי חייבת לכתוב משהו כי הרגשתי שאם לא אגיב אתפוצץ... לא התכוונתי להעליב או לפגוע באף אחד ואני מצטערת מראש אם עשיתי זאת. שבת שלום!