דיון מענין וחשוב

קבל תגובה

אם הן אכן רחוקות מרחק שמיים וארץ , תגיד לי בבקשה מה ההבדלים? במה מה ההבדלים בין קדימה לעבודה? אני לא יודע אם אתה שמולני קיצוני. אם אתה מצביע עבודה זה לא אומר עליך שאתה שמולני קיצוני, ואני אומר לך מה שאני אומר לעוד הרבה אנשים, זה אומר שאתה פשוט טיפש, וזה אומר שזה שאתה עושה תארים באקדמיה זו או אחרת או בזה שאתה מרוויח הרבה כסף בחידון מסווים, ולאחר מכן מצביע עבודה, אז זה לא שווה כלום.

תמיר1991

New member
אני לא יכול לתת לך את ההבדלים בין קדימה

לעבודה, חוץ מזה שהעבודה נקייה, ואנשי הביצוע בה, בראשם ברק
, טובים בהרבה. אבל איך אתה משווה בין הליכוד לשתיהן?!
ועוד לא הבנתי את הקשר בין נתוניי האישיים לבין דעותיי הפוליטיות.

n i e m a n d

New member
ברק הוא איש ביצוע?../images/Emo12.gif ומי הם שאר אנשי הביצוע?

ומה בדיוק "בצעה" מפלגת העבודה בשנה וחצי האחרונה?

תמיר1991

New member
העבודה לא ביצעה הרבה, בגלל הממשלה הנלעגת

שהיא בתוכה, והאנמיות של קדימה. עכשיו ברק חוזר, ואני בטוח שכשהוא יהיה רוה"מ, הוא יחזור לבצע - כפי שהיה כשהיה ראש הממשלה הטוב ביותר של ישראל מאז רבין. והיתר - בוז'י, פואד, תמיר ואיילון, זקוקים להנעת מנהיג אמיתי על מנת לבצע. אחרי הבחירות הבאות, זה יקרה.

למה אתה מתחיל להגן על העבודה

כאילו שהיא מלאכית , מה היא שווה את התירוצים שלך?! הרק יחזור להיות ראש הממשלה כאשר כולנו נתפגר וזהו, אני בורח להולנד!! ברק ביצע, ברק ברח, ברק השחית ברק הוא אישיות לא רצויה בישראל!!! נון פרסונה אגרטא!!!!

תמיר1991

New member
מה ברק אשם במלחמת לבנון?../images/Emo6.gif

להיפך, אם הוא לא היה יוצא מלבנון, הכל היה הרבה יותר גרוע.

תמיר1991

New member
למה ברק אשם באסון צאלים, מעבר לטענה הדמגוגית

והפרובוקטיבית שנשחקה עד דק?

לא ידעתי שתל אביב ספגה קטיושות במלחמה האחרונה

לפי מה שידוע לי הקטיושות, וגם זה באופן חד-פעמי, הגיעו רק עד חדרה. בועת המרכז לא היתה בכלל במלחמה הזאת.

חח אתה צוחק?!

אם אתה לא יכול לתת לי תהבדלים בין קדימה לעבודה אז הפסדת, אין הבדלים. ואני במקומך הייתי מעדיף לא לענות בכלל מאשר לענות כזאת תשובה... העבודה נקייה? לא נכון רק היום התפרסמה כתבה על מינוויים פולייטים רבים של בן אליעזר, כבר כיסחתי לך עוד טענה. אני מצייע לך יותא להיות מאוהב ביובל ולא בברק. יש קשר. ואל תתחמק מהודעתי המקורית , אתה טוען שיש הבדלים בין המפלגות אם אתה טוען תנמק!

תמיר1991

New member
../images/Emo2.gif

יובל שטייניץ כבודו במקומו מונח. אסף דיבר על האקסית שלי...

תמיר1991

New member
בוודאי שיש הבדלים - בין קדימה והעבודה,

לבין הליכוד! ההבדלים בין קדימה לעבודה לא גדולים, חוץ מהפן האנושי שחזק מאוד בעבודה, וחוץ מזה שהעבודה נקייה משחיתות. הליכוד הוא מפלגת ימין קיצוני הזוי, רחוקה מאיתנו שמיים וארץ.

למעלה