דיון מענין וחשוב

למה אסור לנו לתת את העיר העתיקה?

אם את מספחת תא העיר העתיקה את צריך להשוות תא הזיכות שהל האזרחים שם לזכיות שלך משמע להביא להם זכות בחירה, את רוצה להביא למאות אלפי פלסיטנים זכות הצבעה?

אז ככה

בקשר לעיר העתיקה לא צריך להחזיר,רק צריך לתת לערבים אוטונומיה שם. ולא איכפת לי שתהיה להם זכות בחירה. העיקר שהעיר העתיקה כולה תשאר בידינו. אבל לא אני זאת שתלחם שהרובע המוסלמי והר הבית שבעיר העתיקה ישאר בידינו. זכותי לא להלחם על כך,כמו שזכותי לחיות את חיי כפי שבחרתי. ואני לא אלחם שהעיר העתיקה תשאר בידינו. אלא אך ורק הרובע היהודי והכותל. קיצוניים שבדת ניסו ועדיין מנסים "לחנך" אותי לפי שיטתם.ושולחים לי מכתבים בנושא. ובניגוד לדרכי ורצוני. בין ערכי הדמוקרטיה הבסיסיים מצויי חירות הפרט וזכותו לחיות את חייו כפי שבחר. אי לכך,זכותי שלא להלחם על הרובע המוסלמי והר הבית שישארו בידינו. למרות שאני בעד שזה ישאר בידינו,לא אלחם על כך ולא אנסה להשפיע בנושא. קודם שיהיו פה בני אדם וישמרו עקרונות הדמוקרטיה הבסיסיים. אח"כ נדבר על הר הבית בידינו. זכותי שלא לעסוק בנושא. וזכות זו קודמת לכל.

וכמובן כמובן

שעל הרובע היהודי והכותל להשאר בידינו לעד. ועליהם אשמור. אך לא על יתר חלקי העיר העתיקה.

תמיר1991

New member
אסף, אסף...

"הליכוד לא מתנגד למסירת שטחים".
הצחקת אותי. כרגע, 95% מהליכוד יתנגד לכל מסירה של כל שטח. "העובדה לא תומכת בהתכנסות, למעשה היא אפילו דיי ניתה לשים עצים בגלגלים של ההתנתקות אם אתה זוכר, היא רק כל היום מדברת רק משא ומתן! רק דו שיח בלי התנתקיות בלי חד צצדיות!".
לא. כלפי חוץ הם נגד. ברור לך שכמעט כל חברי העבודה ימסרו שטחים, וטוב שכך. "אני לא מדבר איתך על מנהיגותל ומנהיגים. ואגב אם מדבירם על מניהגים ומנהיגות גם אין שוני כל כך..".
למה לא מדבר איתי? ובטח שיש שוני, מספיק לזבל. לעבודה יש מנהיג אמיתי, שהצליח. ביבי נכשל. הדרג השני בעבודה עולה על זה שבליכוד עשרות מונים. "אם הליכוד קפיטליסטית חזירה אז גם אתה (ראו ערך תקופת נוער שינוי). הליכוד לא קפיטליסטית בכלל."
הליכוד לא קפיטליסטית?
נו באמת. ואני כבר לא קפיטליסט. אני יותר סוציאליסט, אבל גם זה לא ממש. העניין הכלכלי כבר לא מעניין אותי, אבחר בכל מפלגה שתשרת את דעותי המדיניות, ללא סתירה חברתית כמו במרצ. ואתה יודע, נוער שינוי היה מזמן... התפכחתי קצת מאז, מה גם שהצטרפתי לשם בגלל האנטי-חרדיות, לא בגלל הכלכלה. "הליכוד והעבודה בעד למעשה הסטטוס קוו. הינה שוב אין הבדלים."
אתה אמרת, וטעית. מבחינתי, יש גם יש הבדלים.

מזה כרגע?!

הליכוד לא מתנגד נקודה. הם החיזרו שטחים עצומים את סיני, שחכת את הסכמיי וואי? החזירו את חברון הם התנתקו מכל גוש קטיף אותו הליכוד שטענת ש95 אחוזים ממנו מתנגד!! ביבי היה מוכן להחזיר את רוב רמת הגולן בין 96 ל99. אז מה אתה מקשקש תשכל?! "מנהיג אמיתי שהצליח" גם רון לוינטל הוא מנהיג אמיתי שהצליח!! מאוד הצליח! תשאל אפילו את טום החילוני היחיד! אתה יכול לצחוק מהיום ועד מחר, אבל כנראה שאתה אולי לא הכי יודע מזה קפיטליזם, בעיני מה שאני רואה בליכוד זה לא קפיטליזם, זה סתם חרדיזם... אהוד ברק מנהיג גדול! גם אסף ברננקה מנהיג גדול!

לברננקה שלום

רון לוינטל הוא אחד המנהיגים האימיתיים ביותר וראויי להערכה. הוא חיתן אנשים, הקים אתר אינטרנט והחשוב מכל קיבל את המושכות בתק' אולי הכי קשה שהייתה למפלגה. אז כן רון לוינטל ראויי להיות יו"ר שינוי

n i e m a n d

New member
אמממ.. מעט ביקורת עניינית ../images/Emo13.gif

ראשית, אתה לא יכול לכנות אדם כטיפש, מפני שהצביע למפלגה מסוימת. אמנם רבים פיקפקו באינטיליגנציה של האנשים שהצביעו למען פרץ בבחירות האחרונות, אך אין בזה להיות אינדיקטור מוכח לחכמתו או כסילותו של הפרט. אתה יכול לומר, לכל היותר, שהוא טועה. שנית, בקשר לחתימה שלך.. רק עכשיו שמתי לה אליה. קבל
בעד הרעיון

אני יכול לכנות אדם כטיפש,

עשיתי זאת בעבר ואני אם אראה לנכון אעשה זאת שוב, (והאמת היא שלפעמים זה דיי מהנה). כמו שאני יכול לכנות את שמעון פרס ברווז, ואני יכול לכנות את זחאלקה כעוכר ישראל. חח תודה על החתימה, מענין שאתה יחיד שתומך הרבה אמרו לי להורייד כי זה סתם פוגע בי..

n i e m a n d

New member
כעקרון אני נהנה מהפן ההומוריסטי שבחתימה שלך

לא רבים מנצלים את השטח הפרסומי הזה, על מנת לפרסם את עצמם לטובת המין הנשי. עדיף על פני קלישאות לעוסות, ומשפטים מתחכמים לדעתי. יישר כוח?

תמיר1991

New member
שמאלני קיצוני ששונא את המצע החברתי של מרצ

המתלהמת כרגע, יצביע עבודה. וברק יפנה אליהם טוב טוב. ואני כבר יותר לכיוון 17, והבחירות לא יהיו לדעתי לפני 2009. ככה שאני אוכל להצביע

ahbarfilez

New member
שמאלני קיצוני ישים פתק לבן בהפגנתיות,

ואגב, קיצוני זו בדרך כלל לא מחמאה.

תמיר1991

New member
אני לא חושב שאני "קיצוני" כל כך, אני פשוט

שמאלה מרוב השמאלנים... ושמאלני קיצוני [יהודי] ישים מרצ לרוב, או ערביות, או עבודה אם תקרוץ לו. מעולם לא הכרתי אחד כזה ששם פתק לבן...

ahbarfilez

New member
אתה יודע למה פתק לבן?

כי הכל בולשיט, המפלגות הערביות - כי הן חושבות רק על האוכלוסייה הערבית, מרצ - כבר לא עומדים על העקרונות שלהם כמו פעם, העבודה - אין מה לדבר בכלל, נהיו ליכוד 2. פתק לבן, כמחאה על זה שלאף אחד מ-120 המושחתים שיושבים שם לא מגיע לשבת שם, לקבל משכורת שמנה ולאכול על חשבון האזרחים, האזרחים האומללים שעובדים קשה ומקבלים יריקה לפרצוף.

ahbarfilez

New member
אני לא אתאמץ לשטוח פה את משנתי רק בשבילך

עשיתי את זה מספיק פעמים, ונמאס לי כבר לנסות לשכנע אחרים כי זה לא עובד, רק אמרתי לך מה דעתי.

Original DNA

New member
צריך להבדיל בין המפלגות הערביות לבין חד"ש

שהיא מפלגה יהודית-ערבית בעלת אידיאולוגיה מרכסיסטית. בבחירות האחרונות קמה גם מפלגת פועלים בשם דע"ם, שמונהגת בידי אסמא אגברייה, שהיא אישה, ערביה ומרכסיסטית. זה שילוב שיכול לקרוץ לרבים בשמאל הרדיקלי, אבל עדיין רוב השמאלנים הרדיקלים שאני מכיר מצביעים בדרך כלל חד"ש. בבחירות האחרונות קרה משהו יוצא דופן ורבים מהם הצביעו פרץ, כי האמינו שסוף סוף מנהיג בעל אוריינטציה סוציאליסטית מובהקת מנהיג מפלגת "מיינסטרים", אבל אם לא יקום מישהו בסגנון פרץ בבחירות הבאות, כנראה שרובם הולכים לחזור בהמוניהם לחד"ש.

חדש היא מפלגה ערבית=רקח.

הזוי להצבעה לחדש, אבל עדיין עדיף על פני מפלגות טרוריסטיות לגמרי כמו בלד, רעמ תעל הייתם מאמינים? יש יהודים שמצביעים לבלד!

למעלה