דיון מענין וחשוב

goanin

New member
אני חולה עליו!

זה מה שבין השאר מעצבן אותי במרצ. חבורת לפלפים שלא עושים אפילו מאמץ קטן כדי להתחבב על הצבור. מרצ יכולה לגרוף את קולות הצעירים (מכל השכבות והקבוצות בעם), האוחצ'ות, העניים. יש לה קהל פוטנציאלי ענק, אבל היא לא "מגניבה". ואני ממש מצטער, אבל גם זה חשוב כדי להצליח. אילן גילאון תותח, והוא מצחיק ושנון וחבל עליו ועל מרצ.

Original DNA

New member
אתה בסך הכל איש פשוט חסר דעה עצמאית../images/Emo31.gif

תגיד לי דבר רע אחד.....אחד על עמיר פרץ. לא כולל עובדת היותו לא-עשיר ומרוקאי.

להיות מרוקאי זה לא רע, וגם להיות לא עשיר זה

לא רע, לעומת זאת, להיות מרוקאית זה רע. דבר רע אחד ביקשת? שר ביטחון גרוע.

תוכיח שהוא היה שר ביטחון טוב

הוא היה שר ביטחון בכלל? היה אייזשהו ליצן עם שפם שאמר שהוא שר הביטחון ובאמת כולם חשבו שהוא שר הביטחון. מה עוד רע בפרץ? הנאומים שלו לא מלהיבים אותי כל כך. נכשל כיו"ר ההסתדרות, נכשל כחבר כנסת.

Original DNA

New member
ה"בחירות" במפלגת האבודה הן הוכחה שהיא התרוקנה

מכל תוכן משמעותי ונותרה רק בלון נפוח שיש בתוכו רק אוויר.......והאוויר הזה עתיד לצאת כי "זה סופו של כל בלון"
. הגזענות של כמה זקנים מגבעתיים ותאבת הבצע של כמה ערבים עסקנים לא תשכנע אותי שפרץ נכשל. מצטער.

n i e m a n d

New member
גם לא דו"ח וינוגרד, גם לא ההתנהלות שלו בנושאי

ביטחון, גם לא האמירות המטופשות שלו, וגם לא שומדבר אחר שיפגום בתדמית "המרוקאי שהאשכנטוזים הורידו בעזרת הסתה"..

הוא היה שר ביטחון

מה הוא עשה עם הקאסמים שמופגזים על עירו? חוץ מלהבטיח שבעוד עשור או שניים ימציאו טכנולגיה שימושית שתיירט אותם. משר ביטחון אמיתי וטוב אני מצפה שיתחיל לרסק שכונות בעזה.

Original DNA

New member
אבל את זה גם מופז לא עשה וגם לא ברק

אז עדיף שתגדיר את כולם ככושלים מאשר רק את פרץ

n i e m a n d

New member
מה עם חומת מגן ושאר המבצעים לביתור

רצועת עזה שנעשו בתקופתו של מופז?
הגם שבתקופתו של מופז, קיבולת הקסאמים שנפלה על שדרות הייתה פחותה לאין ערוך מזו שנפלה על שדרות בימי פרץ.. אי אפשר להשוות.

מי שבלון נפוח זה גם מפלגת העבודה

וגם פרץ, זה שהוא התיימר להיות שר ביטחון זה רק מראה על הנפיחות של בן אדם.

EverMan

New member
צר לי יקירי,

היום שבו פרץ גמר את הסגה שלו איתי זה שהוא לקח את תיק הביטחון במקום את תיק האוצר. ועוד שאמרתי "ניחא, אולי ..." ובזמן המלחמה הבן אדם יוצא בהצהרות של "זה הזמן לדבר עם סוריה" ... בן אדם. קצת שכל.

מסכים איתך. אבל למה אותו הדבר לא חל על ברק?

מה בדיוק לקח ברק? לא גם את תיק הביטחון? אז עם כל אכזבתי, וכולם יודעים שאני מאוכזב קשות, מפרץ ומאי קיום הבטחותיו, איך זה שמברק אף אחד לא דורש חצי ממה שדרשו מפרץ? ועוד יותר מזה, איך זה שעל ברק לא חלה שום ביקורת מצד אלה שביקרו את פרץ? וזאת עוד אחרי שאדון ברק ריסק את מפלגת העבודה והשאיר אותה על הקרשים, כשהוא ממהר לטוס לחו"ל ולעשות לביתו, בדיוק כמו נתניהו לפניו.

למעלה