דו קיום בספורט

masorti

New member
תזכירי לי מיהן **ארבע** ערי הקודש?

נדמה לי שלערים אלחליל, סאפאד וטיבאריה היתה חשיבות מסוימת ליאהוד.

masorti

New member
זה מה ש**את** אומרת...

והדיון לא היה על אחוזים אלה על מספרים מוחלטים.

NorthernStar

New member
אני מחזירה אותך להתפלגות

כאן. ורמז: ומה קרה לסאפאד וטבריה בנכבה? נכון, טיהור אתני.

masorti

New member
המידע שמסרת נפסל...

היות והאתר שייך לשמאל הסהרורי, ושאוב במקור ממקורות פלשתיניים. השאלה מה קרה בצפת וטבריה ב-1948 לא רלוונטי, ולא יעזור לך שינוי הנושא. טענתך היתה שיהודים גרו באמצע המאה ה-19 רק בירושלים, ואני הוכחתי לך שזו טענה שטותית.

NorthernStar

New member
דמוניזציה מתוך פחד

אין לי מושג מה אדם כמוך עושה בפורום דו קיום. (מעולם לא טענתי שיהודים חיו רק בירושלים. הבנתך לוקה בחסר. אני עצמי חוקרת אזור אחר בארץ במאה ה19)

masorti

New member
פסילה של תעמולה שיקרית של האויב...

אם את מעוניינת במקורות, אני יכול לחפש לך שלל נתונים מספריים באתרים של מועצת יש"ע וגופים מקורבים. אני בטוח שלא תעלי על דעתך לפסול את המידע. הרי את נגד דמוניזציה מתוך פחד.

NorthernStar

New member
אתרים של שוחרי שלום מול

אתרים של תומכי הכיבוש והדיכוי....

ערב רב

New member
ומה על אביו שטבח בדם קר 20,000

אזרחים תמימים בחמה וחומס? אין ספק שאת בצד הנכון של המתרס.

מוזר, אסד והפלסטינים מסוכסכים קשות

חוץ מזה שהוא משמר את ארצו ברמת חיים של ימי הביניים רק כדי להצדיק את שלטון המיעוט שלו.. אבל די צפוי שהאנטישמית תעדיף אפילו אותו על פני איזה יהודון..

מה קרה ליהודי חברון? נכון, כנ"ל

נדמה לי שתמורת סיום הסכסוך, "הקונצנזוס" בישראל כפי שאת מדברת עליו הוא הסכמה לטיהור אתני בגדה ובעזה - וזאת בימינו שלנו ולא לפני 80 שנה כשבכל העולם בוצעו מעשים מחרידים בהרבה מאשר גירוש כמה מאות אלפי אנשים מחבל ארץ אחד למשניהו, ועוד מתוך אקט של הגנה עצמית.

masorti

New member
נלקח מאתר של השמאל הקיצוני הסהרורי.

סביר להניח שהנתונים הועתקו מאתרים פלשתיניים.

NorthernStar

New member
מה זה חתרני

המזה"ת הוא ביתנו, הבית של עמים רבים. רובנו ילדיו של אברהם ברוחנו וכן לפי הדתות שלנו. אם נלמד לחיות יחדיו, ביתנו יוכל להיות יפה. ניתן לבנותו בהדר, תוך שימוש בחוכמה וכישורים של עמינו ליצירת חיים טובים לנו ולילדנו. ניתן להעשיר את חיינו באמצעות ריבוי התרבויות וההיסטריות של עמינו. זו צריכה להיות מטרתם של כל חברי רשת המזה"ת. העבר יכול לשמש משאב עצום. הבה נבין את העבר, נחוש אחד את כאבו וגאוותו של השני, אך הבה נשאיר את הקטעים הרעים מאחור. הבה נקדיש את האנרגיות והמשאבים המועטים שלנו לבניית עתיד ביחד.

masorti

New member
סיסמאות נבובות שמאחוריהן עומדת....

אידיאולוגיה של חיסול מדינת היהודים והשלטת הפלשתינים על א"י.

למעלה