דו קיום בספורט

NorthernStar

New member
זה בדיוק מה שרוצה

חוג ההורים השכולים שכותב באתר. גם ילדי בית הספר. כן, כן, ילדי כיתה ב'. שלא תחשבו שהם כ"כ תמימים. וגם תושבת שדרות הזאת.

masorti

New member
את מביאה אנשים תמימים...

שנפלו ברשת הבלופים של יוזמי האתר. אני דיברתי על אלה שעומדים מאחורי האתר. מדובר על ערבים שרוצים בחיסול ישראל מתוך זדון, ועל יהודים מהסוג שלך שתומכים בהם מתוך טיפשות ותמימות.

NorthernStar

New member
גבעת חביבה? ישוב ערבי

גם שדרות וגם תל אביב. נכון, השמאלנים כולם הם בלופרים.

masorti

New member
תושבת אחת משדרות אינה שדרות...

וכמה ילדים קטנים אינם מייצגים כלום. לא כפרתי בעובדה שרשת התעמולה הפרו-פלשתינית הצליחה לדוג אנשים פה ושם (כולל בשדרות). אני מדבר על מפעילי האתר והארגון שבשמו הם פועלים.

NorthernStar

New member
גבעת חביבה, כאמור

היא הרי המרכז הרוחני של הפלסטינים, לא? מה זה משנה, אתה תמשיך לעשות דמוניזציה לשמאל מתוך פחד וחוסר רצון ויכולת להידבר.

NorthernStar

New member
אה, אסור שתהיה לערבים דעה פוליטית

נכון, את זה שכחתי. אלא אם כן הם ליכודניקים. זהו אתר ישראלי. מפעיליו הם אזרחים ישראלים, יהודים וערבים, בעיקר יהודים.

masorti

New member
בטח שמותר...

אבל חזרנו למה שאמרתי קודם... זהו אתר שמופעל ע"י לאומנים ערבים (בעלי אזרחות ישראלית) ויהודים שוטים שנגררים אחריהם. אל תנסי ליצור מצג שווא שזהו אתר של יהודים-ישראלים.

NorthernStar

New member
כמו שאמרתי, אסור לערבים להביע

דעה פוליטית. בדיוק כמו בימי הממשל הצבאי. (אגב, אני מכירה כמה מהנפשות הפועלות שם - כולם יהודים, אגב)

masorti

New member
בטח שמותר...

אבל בואי ונבהיר שמדובר באתר שהמנוע מאחוריו הוא לאומנים ערבים. וכן... יש גם כמה יהודים שטופי מוח שמשתפים איתם פעולה.

כמה מהם מכירים ברעיון הציוני?

כי מי ששולל את זכותי הטבעית לחיות כאן - אינו ראוי לתווך ואינו ראוי להקשבה ברצינות.

יש יהודים קדומים כאלה

מעטים מאד, אבל ישנם - למשל השומרונים. בכל אופן אני מאמין שזכותו של כל אדם לחיות במקום שנולד בו.

NorthernStar

New member
אלא אם כן הוא פלסטיני?

איכה תסביר ותתרץ את גירושם של כ850 אלף הפלסטינים בנכבה, עקירתם מבתיהם וממולדתם?

היו גם מעשים שאינם שייכים לקטגוריה

זה לא מצדיק עוול נוסף ושיטתי להרבה יותר אנשים.

NorthernStar

New member
מה קרה לתושבי חיפה? יאפא?

95% מהם גורשו מביתם. מה קרה לתושבי מג'דל ב1950? ישראל ביצעה בהם טרנספר. העלתה אותם על משאיות וגירשה אותם לעזה על מנת להשלים את הטיהור האתני של מג'דל.

למעלה