דוד ובת שבע

כרימיה

New member
שאלה גלויה למנהלת הפורום

לבזות ניק זה בעיה, לבזות את דוד המלך זה לא בעיה? ועוד מוחקים את זה ומשאירים את זה? מילא זה היה שונה אבל זה לא שונה לו קראתי נואף והוא קרה לדוד רחמנא ליצלן את אותה מילה אני מבקש הבהרות האם אתם שונאים את התורה? את אלוקים? את דוד המלך? את הנביאים? תודה.

טשעהרין

New member
כל האומר דוד חטא בחטא את שבע טועה!

ולכן ישנן כמה עובדות שמובאות בגמרא 1.כל יוצאי מלחמה מבית דוד היו שולחין גיטי כריתות לנשותיהם 2.כל חכמי המוסר ומובא בכתבי הר``א דסלר שכל מי שאומר דוד חטא -על פי הבנתו ודרגתו האישית במעשה דוד ובת שבע פשוט טועה! ולכן יוצא שבת שבע כבר הייתה גרושה מזמן שבעלה יצא למלחמה! א``כ תשאלו מדוע הוכיחו נתן הנביא? אם זה אינה עבירה? התשובה היא מכוון ששמו ראשון לצאת למלחמה!ועל זה הוכיחו. וישנן עוד ביאורים מעניינים על פי התורה והמסורה המדוקדת!

פלגיה

New member
אני לא שונאת את התורה

לא את אלוקים, לא את נביאיו, ולא את דוד המלך. כפי שאמרתי לך במסרים האישיים בינינו - דוד המלך לא צריך את הגנתך. ספרי התנ"ך מגנים עליו ומציגים דמות מורכבת, מעניינת, ומעוררת השראה. יש נושא של חופש ביטוי, ובכלל חופש הביטוי נכלל החופש לומר שטויות. אין כאן עילה למחיקה. לעומת זאת פגיעה אישית בגולש אחר היא עילה למחיקה (ואי מחיקה עלולה גם לגרור תביעות דיבה נגדך ונגדי) להבא נא להימנע ממתיחת ביקורת על התנהלות הפורום על גבי הפורום עצמו. ביקורת כזו מקומה במסרים אישיים, או (אם יש תלונה) במסר לניק "הנהלת הפורומים")

כרימיה

New member
מי?

תבין אין לי עסק עם כופרים כופרים בחז``ל זה כופרים בתורה, ואגב ראיתי מאמר חז``ל שאני יתרגם אותו ללשון שלי, הרי דוד המלך לא חטא אז למה פירסם את זה לרבים שחטא כדי להורות תשובה לרבים, שה` מקבל שבים! וזה לקח שגם אתם צריכים ללמוד כפי שבטח אמרתם ביום כיפור ``עד יום מותו תחכה לו לתשובה להנטותו לתחיה``

כרימיה

New member
עזוב אחי

הם עושים לעג מעצמם הרי ברור שהם במצב פי אלף חמור הם הולכים לחופי ים מעורבים גברים ונשים (אשת איש) וילדים (להחטיא את הילד מקטנותו) ורואים בהם נשים ערומות, והם מזדעזעים מסיפור של דוד ובת שבע נאמר היא היתה אשת איש אז מה זה אומר? דוד היה מלאך? דוד הרי לא העיז ללכת לחוף מעורב, הם מזדעזעים שאביגיל גילתה שוקה ואילו הם מהלכים ללא יוצאת מהכלל, כמעט בעירום ברחוב, אז שיהיו בשקט.

shushu10

New member
דוד המלך לא העז ללכת לחוף מעורב?

כל הסרט הזה היה אצלו בבית ! - זנות, גילוי עריות, רצח, בגידה . מה שאתה רוצה ולא רוצה יכולת למצוא שם. רק חוף מעורב היה עוד חסר לו ? לידיעתך - מלך לא הולך לחוף מעורב . מלך צדיק עולה לגג, משקיף טוב טוב מסביב.... ולא מוריד את העיניים עד שמשיג מה רוצה .... ואם באת לכאן במטרה להטיח בנו על התנהגות בלתי מוסרית עדיף שתצא לרחובות עם שלט גדול ותתריע שה ן לא תגענה לעולם הבא ותלכנה לגיהנום - אולי זה יעזור לך ולאחיך לישון טוב בלילה, אחרי שכולם יחזרו בתשובה .......... סתם שאלה? יש נשים ערומות בחוף המעורב ? ראית במו עיניך או שאתה ניזון משמועות ? דבר אחד בטוח - הרחקת אותנו מלימוד תנ"ך ובזה אתה ראוי לשבעים מכות.

כרימיה

New member
תשובה

דוד המלך לא הביא עצמו לידי נסיון הנסיון בא אליו ומחמת יצרו לא עמד בו אתה רודף אחרי הנסיון הולך לחוף מעורב ואני מוכן להישבע שאם היית רוצה ויכול היית שוכב אם כל אשת איש שהיית רוצה, בכלל אתה קורא לו נואף ורוצח כי אינך מאמין בתורה שבעל פה אתה צדוקי זה שאתה לא מאמין לא אומר שאתה יכול לקבוע עליו דברים שאין לך אפשרות לדעת, מסכן אתה תהיה אחרי 70 שנה מהאנשים הנכרתין ואובדין ונידונין על גודל רשעם לעולם ולעולמי וחטאתם עולמים)

בין ה-SHIFT לבין ץ ישנו מקש נוסף

כדאי שתעשי בו שימוש מידי פעם. נקודה. מבחינה הלכתית, אין בעיה אם יהיו יחסים בין SHUSHU לאשת איש. נחשי למה. נקודה נוספת, אף אחד לא קרא לדוד רוצח. מה שנאמר כאן זה שבבית דוד היה זנות, גילוי עריות, רצח ובגידה. זנות וגילוי עריות - אבשלום על הגג, וגם אמנון ותמר. וכמובן לא נשכח את דוד השובב עם בת שבע, שהמדרש אומר שכשמה כן היתה. בת שבע שנים בלבד, כל שדוד לא היה רק שובב אלא גם פדופיל לא קטן... רצח - עיין ערך אבשלום ואמנון. בגידה - אבשלום, כבר אמרנו?!

כרימיה

New member
שקר!

א. היא לא היתה בת 7 היא היתה בת שוע גלגול של בת שוע שהיתה צריכה להוציא מיהודה מלכים ונביאים אבל הבנים עשו את הרע בעיני ה` (=הוציאו זרע לבטלה) ומתו אז היא נתקנה בזה שבאה על דוד שהיה בו ניצוץ מיהודה, ויצאו ממנה מלכים ונביאים, ואת זה לא אני אומר זה מובא בשם האריז``ל, לא היה פה ניאוף היא לא היתה אשת איש אלא כגניבה ודוד המלך חזר בתשובה, ב. אבשלום זה סיפור אחר אבשלום היה רשע וגם עישיו היה רשע בבית יצחק אבינו.

כרימיה

New member
ואף אם היה פה אשת איש

לא תנאף חז``ל מפרשים לא יהיה בך ניאוף בין ביד בין ברגל או במילים אחרות המוציא זרע לבטלה נקרא נואף (כמה זרע לבטלה הוצאתם?) המוציא שכבת זרע לבטלה כאילו שופך דמים חז``ל לומדים זאת מהפסוק ``הנחמים באלים וכו` סוחטי הילדים`` אל תקרי סוחטי הילדים אלא שוחטי... אז אתה שפכת דמים עשרות פעמים במזיד

למעלה