גרמניה

always right

New member
נראה לי שאתה מעתיק ממשהו

"קומו והתעוררו מזרחיים יקרים ודפוקים" נראה כאילו זה נלקח מאחד מנאומיו האחרונים של סדאם חוסיין

ואולי אין תגובות כי

בניגוד אליך, הם לא מרגישים מקופחים (אשתי למשל לא מרגישה מקופחת) ? ואולי כולם כאן לא רוצים שום דבר שעלול במקרה לקשר אותם אליך, כי אף אחד פה לא רוצה קשר עם ערסים. יש לך כל כך הרבה כסף ? תעשה ניסוי. תשכור שחקן מקצועי, אשכנזי, לבן. תשים עליו גורמטים ושרשרים, כאלה מזהב עם "חי", ג'ל בשער ועוד כל סממני הערסים למיניהם. תשלח אותו ב-BMW שחורה, עם מוסיקה בפול ווליום למועדון ונראה אם יכניסו אותו.

bagdadi

New member
ולמה שלא יכניסו אותו זוהי הגזענות שאני

מדבר אני לא יכנס למועדון בגלל איך אני ניראה, אין לי אקדח, יש לי שרשרת ,ורק בגלל שאתה לא אוהב את המראה שלי אסור לי להכנס. מה בקשר לאתיופי שמנסה להיכנס בלי שרשראות ובמוו, שחורה גם הוא לא נכנס שמעתה פעם על המושג סלקציה. זו הנקודה דרך אגב אני עונד רק שעון

doram44

New member
בתור אחת שבהחלט היתה בברלין

ויש לה דרכון אדום ויש לה משפחה בברלין ואמא מברלין וחברים בכול הצבעים והצורות. לא נתקלתי ביותר אנטישמיות מבמקומות אחרים באירופה וזו עיר מדליקה. לפני 12 שנה נתקלתי באנטישמי אחד אבל הורדתי אותו ממני בהניד עפעף. יש לי חבר טוב הומוסקסואל גרמני ולו היתה תקופה קשה לפני כמה שנים עם הניאו נאצים. אבל יש כמו בכול עיר גדולה אנשים מכול מיני מינים וסוגים.

MicMik

New member
הנסיון שלי עם אירופאים סו-פאר היה

חיובי בלבד. לפני 10 שנים גרתי תקופה קצרה ליד המבורג, ולא נתקלתי באף התנהגות אנטישמית. ואי אפשר להאשים אותי במראה ארי. יכול להיות שדברים השתנו שם מאז? נא לעדכן אותי. גם פה בניו יורק, באופן משונה הלא-ישראלים שהתחברנו אליהם הכי טוב היו אירופאים למיניהם, כמה מהם גרמנים, יש לנו אתם יותר שפה משותפת מאשר עם האמריקאים, עד כדי שאני מתחיל להאמין שישראל היא אכן בליגה האירופית

sashkashurik

New member
אנחנו מצאנו פה שפה משותפת

עם אנשים מכל מיני ארצות. אבל עם אמריקאים - קשה, קשה.....

az ma

New member
תפנימי../images/Emo70.gif - אמריקאים לא אוהבים...

את סוכני הק.ג.ב

ליאתA2

New member
לי היה נסיון חיובי עם גרמניה/גרמנים

וחבל לי שישראלים מרשים לעצמם להיות כל כך גזענים וצרי אופקים ועוד להיות גאים בזה. גרתי שם חצי שנה, פגשתי גרמנים וגרמניות שנהיו חברים טובים שלי, הם ומשפחותיהם היו חמים ונחמדים ופתוחים. לעומת זאת חלק ניכר מהישראלים שפגשתי שם היו מרירים ואכולי שנאה עצמית ולכן כל הזמן השמיצו וליכלכו על ישראל וגם השמיצו ובזו לגרמנים. ממש מעורר רחמים. אז כל הגרמנים טובים? לא! אבל להגיד שכולם אנטישמים? זה רוע לב, צרות אופקים וגזענות וזה ממש לא סיבה לגאווה. אני מציעה לכל מי שנמצא לאורך תקופה ארוכה במקום כלשהו ולא מוצא ולו חבר/ה אחד מקומי/ת לבדוק את עצמו/ה טוב טוב לפני שהוא מאשים את כל שאר התושבים של אותה במדינה בכך.

sirpad

New member
הם צודקים הם נו

גרמניה עשתה פשע נורא וחובתנו כיהודים לא לסלוח לעולם על הפשעים שנעשו בידי האנשים האלה. כי יש משהו שאנחנו לא יודעים על הגרמנים, הם לא מתים. אתה מבין אלה שחיים היום בגרמניה זה אותם אנשים שרצחו וטבחו מיליוני יהודים. זה אותם אנשים בדיוק אז איך אפשר לסלוח? מה פתאום. לעד נשנא לעד. זה שהמצרים העבידו אותנו בפרך אנחנו זוכרים כבר קרוב לחמשת אלפים שנה. וחוץ מסיני כי זה נורא זול אנחנו גם לשם לא מתקרבים. אתה יודע למה יהודים יורקים על הקוליסיאום? זה כי 2000 שנה נזכור שהם חירבו לנו את הכותל המזרחי הצפוני והדרומי. אנחנו זוכרים, בעיקר זוכרים.

anatul

New member
אני דווקא הייתי מבקרת במצריים

בשמחה אם זה היה אפשרי מבחינה ביטחונית, אני בטח לא אמנע מעצמי לראות את הפירמידות בגלל שהעבידו אותנו לפני אלפי שנים.. ואני לא נוטרת טינה לעם רק לאנשים ספציפיים שלעניות דעתי מזמן מתו או בדרך.ובטח לא יורקת. זוכרים הכל - נכון- לומדים ממהיסטוריה, אבל גם נותנים צאנס.

zoti

New member
כשאת שם תחפשי את הכיתוב על

הפרמידה בגיזה: "משה רבנו היה פה"

zoti

New member
הוא רצה לכתוב "רבאק"

אבל המגמגם פחד שיתפסו אותם

az ma

New member
וואי, אתה טוען שכבר אז "ישראלים"

השאירו את חותמם בכל אתר ובכל פינה