גרמניה

always right

New member
אנטישמיות ותפיסת עולם

כמו שיש אנשים ממוצא מזרחי שמאשימים את האשכנזים בכל צרותיהם יש הרבה ישראלים בחו"ל שמתי שלא הולך להם הם מאשימים את הסביבה בא הם נמצאים זה מאד קל ומשחרר גם אני ישתמשתי בזה כמה פעמים שהיה לי קשה פה אבל אחרי שנרגעתי הבנתי שזה לא אנטישמיות אלה מנטליות שונה וכך הם מתנהגים גם בין עצמם הגרמנים הם כמו קוץ בתחת וקל להתבלבל בין זה לאנטישמיות הבעיה היא שהחינוך בארץ לימד אותנו שאם אדם שהוא לא יהודי לא מסכים אם דעתנו אז הוא אנטישמי

az ma

New member
אם לשפוט על פי שגיאות הכתיב שלך...

אכן, מע' החינוך בארץ "על הפנים"...

MicMik

New member
את הנימוסים המעולים שלך גם למדת

בגרמניה? אין צורך לענות, זאת שאלה טריויאלית.

zoti

New member
היי, גם אני יודע ../images/Emo9.gif

Schwein hund, arsch loch או כמו שידידי ה"אשכנזים" אומרים: Schwarzer Idiot

az ma

New member
ואין לי ספק שהרמה שלך בגרמנית...

לא עולה על "רמתך" בעברית... שום מע' חינוך בעולם לא מחוללת ניסים...

bagdadi

New member
zoti הבנת הנקרא לפני תגובה

אין שום דבר בדברי שמאשים את האשכנזים בצרות של מזרחים אני מאשים אולי אנשים כמוך שלא אכפת להם אם מירחי כהה לו יכול להכנס למועדון לילה בארץ שהוא נולד בה והכי קל להשתיק מזרחי כנוע זה להגיד לו תפסיק להאשים אשכנזים בלי אפילו לנסות להבין למה התכון המשורר

zoti

New member
בוא נראה אם הבנתי

"רק בישראל לו תוכלו להכנס למועדון לילה בגל המראה או צבע העור בכל מקום נאור זה פשע בישראל רק הנאורים הלבנים נכנסים למועדונים" ממש לא מאשים אשכנזים. YEAH RIGHT ! ואם אתה מזרחי כנוע אז תפסיק להאשים אשכנזים. אני לא מאמין שיש בישראל מישהו שלא יודע איך מאייתים "לא".

bagdadi

New member
אשכנזי שמסרב להבין מזרחי

מיזרחי לא נכנס למועדון בגלל הצבע אשכנזי לבן נכנס למועדון בגלל הצבע זו לא אשמה אנ לא מאשים את האשכנזי בגלל שמזרחי לא נכנס למועדן זאת זכותו אבל זאת זכות שמשדרת גזענות הנקודה שלי היא גזענות שזה קורא ליהודי אשכנזי בארופה כולם צועקים שזה קורא למזרחי בישראל כולם צועקים עליו שיפסיק לקטר גזענות חמש כוכבים כך יוצרים מיזרחי כנוע דרך אגב אני מזרחי מאושר כאשר אני מגיע לארץ לביקור אני שם את המוזיקה השחורה שלי בעצמה ומשייט בתענוג

zoti

New member
לא מכניסים אותך למועדון של אשכנזים

????????????. אז תלך לקוליסאום ! או לכנס של ש"ס. אולי לא מכניסים אותך בגלל שאתה נראה כמו צרות ? שכנעת את עצמך שהאשכנזים מתנכלים לך ואתה מצפה שאנחנו נבין אותך ? יאללה, לך חפש. אני מכיר יוצאי מדינות ערב גאים שעובדים ולא מאשימים את כולם בצרות שלהם. בנוסף הם גם יודעים לאיית ולפסק. באמת תודה ששמת רווח בין משפט למשפט. הרי עכשיו תאשים את המקלדת הוירטואלית (שנכתבה ע"י אשכנזים, אלא מה) בעיברית הדלה שלך. בוא, אני יעזור לך: "מועדון" ולא "מועדן" "קורה" ולא "קורא" "אירופה" ולא "ארופה" "כשזה קורה" ולא "שזה קורה" "חמישה כוכבים" ולא "חמש כוכבים" "עוצמה" ולא "עצמה" (לא נראה לי שאפשר לכתוב את זה בכתיב חסר. אתה רוצה שוויון אבל ממשיך לתייג את עצמך כשחור ("אני שם את המוזיקה השחורה ") אז מה אתה רוצה ? קוראים לך במקרה עמיאל חדד ?

stardustit

New member
אוי, עמיאל חדד...

איך צחקתי כשקראתי את מה ששמתם כאן עליו. איך קיימים כאלו טיפוסים, איך?

bagdadi

New member
טיפוסים כאלה קיימים כדי לטפס

על טיפוסים כמוך לילה טוב טיפוס טיפס

stardustit

New member
בגדדי היקר, לשמחתי הרבה

עמיאל לא טיפס ולא יטפס עלי, וגם לא אף טיפוס מפוקפק כמוך. מקווה שזה לא הורס לך את הנקמה המתוקה יותר מדי... חלומות פז!

bagdadi

New member
שיוט במוזיקה שחורה

עדיין בורחים מנושא הגזענות על על אותו משקל אפשר להגיד שהאשכנזים בגרמניה הנאצית נרצחו בגלל שהם ניראו כמו צרות ובגלל שהם לא הסכימו ללכת לקולסאום של יהודונים בלבד כאשר אני מפליג עם המוזיקה שלי תמיד תסתכל ותרא שיושבת לידי אשכנזיה פגז כל ביקור בארץ הם מתרוצצות לידי בגלל שהכסף משנה את הצבע לא שלי שלהן ואני מת על זה יולי רחוב שינקין מזרחי עם אשכזיה אם תשמע מוזיקה שחור ה זוהי נקמתי הקטנה

zoti

New member
עכשיו אני יודע מי אתה

אתה מלך הערסים. צר לי על בחורות שמסתובבות עם אחד כמוך. אתה טרולערס. זה מה שאתה.

bagdadi

New member
ראיתי את התמונה שלך בכרטיס אישי

אם אתה מרחם על האשכנזיות שלי אתה מקנא אני לא מקנה בכלל בשתי החברות הכושיות שמצולמות יחד איתך אורגיה נעימה

zoti

New member
ברגע זה הוכחת את מה שרציתי להגיד

הגזענים הכי גדולים במדינת ישראל הם המיזרחיים. הם היחידים שיקראו לאתיופי "כושי" ורק בגלל שהוא כהה יותר מהם. תסביר לי רק משהו אחד. איך אתה יכול לאיית "מקנא" בצורה נכונה רק כדי לטעות ולאיית "מקנה" שלש מילים אח"כ ? מה אתה, דביל?

bagdadi

New member
כל אומות העולם החליטו ש.....

ציונות=גזענות. את הציונות כתבו אשכנזים, את הגזענות הם מאמצים. כך אומרים בכל העולם. כל העולם טועה רק האשכנזים לו?

stardustit

New member
אז עכשיו גם אני ראיתי את ה"תמונה"

שלך... גדול! קשה לי להחליט מי זוכה בפרס התמונה הפריקית - אתה או אז מה.

למעלה