גרמניה

alonbk

New member
גרמניה

שלום אנשים, האם מישהו מכיר אנשים בגרמניה ובמיוחד בברלין? אם כן, אשמח להכיר מאחר ואני עובר לגור לשם - [email protected] תודה - אלון

anatul

New member
מה אתם כאלה שליליים???

קודם כל ברוך הבא!! לצערי אני לא מכירה אף אחד מגרמניה.. אבל אולי תנסה גם בפורום אירופה. ואגב לי אין שום דבר נגד מגורים בגרמניה(להזכירכם זה לא המקום היחיד שיש בו אנטישמיות)

always right

New member
בורות ישראלית

עד היום המקום הכי גזעני שהייתי בו הוא ישראל מה שבטוח בגרמניה אף אחד לא יקרא לך אשכנזי תימני הוא רוסי אם תוספות כגון גנב מסריח וכו

diday

Member
גם לגרמניה לא חסר

ואם עוד לא הבחנת בזה אני מברך אותך על הבועה שבה אתה חי.

sashkashurik

New member
Try to be not American

(I mean, not to be born in USA) in America.......

Maple Leaf

New member
צר לי, אבל בשום מדינה

במערב-אירופה לא תמצא שנאת זרים (וגם אנטישמיות) כמו בישראל. עצוב אבל זו המציאות.

tw1975

New member
../images/Emo45.gifנכון מאוד !

אני גרה כבר 7 שנים בגרמניה ולא הרגשתי בגזענות כאן...ועד עכשיו עוד לא קרה לי שאסרו עלי להיכנס לפאב בגלל שאני יהודיה/ישראלית מה שקרה לבעלי מספר פעמים בארץ...גרמני ?תישאר בחוץ !בתל אביב העיר שבה הכל קורה ...אז ככה זה,הישראלים בכל מקרה לא יותר טובים, מניסיון!

גרמניה ...גרמניה...

לא הבנתי את הקטע, למה שיאסרו עלייך להכנס למועדון?אני בטוחה שלא כתוב לך על המצח יהודיה ! אבל, מתוך נסיון שלי בחיים ומתוך ההתנסות שלי בגרמניה בתי הכנסת, בתי הספר וכל מה שקשור ליהודים מוגן במערכת משוכללת של בטחון +תכניסי לזה את המשטרה הגרמנית שמפטרלת ליד או במקרה הטוב חונה ממול.. ואחת לשבועיים משנה את נתיב הכבישים המוליכים לקהילות היהודיות המרכזיות. כנראה שאת לא במיוחד חיה בקהילה היהודית ואין לך הרבה מושג??! בנוסף לכך, לא אשכח את הפעם הראשונה שלנו בגרמניה ב1990...ומשהו הנחיתה בשדה התעופה הגרמני: ברגע הנחיתה "קבלנו הנחתה" ליווי צמוד של נגמשים משני צידי המטוס מה אגיד לך הרגשנו מאוד חשובים כשנחנו באדמת גרמניה עד... שהסתבר לנו שכך נהוג לאבטח את הישראלים.
אנחנו חיים דהיום בארה"ב אבל, לא נתקלנו בתופעה כזו ובאבטחה כה כבדה כמו בגרמניה!!! SORRY

stardustit

New member
אם אני לא טועה, שנאת היהודים

בגרמניה מגיעה בעיקר מהמוסלמים שיש שם בכמויות אדירות, ולאו דווקא מהגרמנים.

tw1975

New member
לאמא במשרה חלקית

אז ככה...אני לא יודעת איך זה אצל קהילות אחרות ומאחר ואת:1.לא יודעת איפה אני גרה 2.לא יודעת כמה אני מעורה בחיי הקהילה כאן .3.את א גרה כאן !לפי דעתי את לא בעמדה שיכולה לשפוט בנושא כזה על סמך ביקור מידי פעם כאן...חוץ מזה שהאבטוח המוגבר כאן בנמלי התעופה נועד הגן עלינן ורק בגלל דרישת מדינת ישראל!!! .בגלל פחד מאנטישמיות.

לtw1975

נשואה לגרמני לשעבר גרנו בגרמניה המערבית מה עוד את רוצה לדעת??? וזכותי להביע את דעתי באשר היא!!! Have a Great Day

moonshaa

New member
היי אמא במשרה חלקית,

יש ישראלים שהם בוטים וולגרים, ואני לא אזכיר את הישראלים שחושבים שמגיע להם הכל. אני גרה במקום שאני לא מרגישה בכלל אנטישמיות. וכל פעם ששומעים שאני מישראל מתיחסים אלי כמקומית. ידוע לי שאם אני אגור באזור של ישראלים אין ספק שישנאו אותי, סוג מסויים של ישראלים הוא מאוד קולני וכו', ואין סיבה שלא ישנאו אותו. אני מסכימה אם זה שאין יותר גזענית מאשר מדינת ישראל. אני לא יודעת האם להשתמש במילה לצפות זאת המילה הנכונה , מדינה שיש לה הסטוריה ארוכה של שנאה , מן הראוי שזאת תיהיה מדינה שמושתת על אהבה וקבלה , ולא שאוכלת את אחד השני. לצערי,ובבחירתי גם ..לעזוב את הארץ לטובת , שקט, שלווה ואיכות חיים שמדינת ישראל לא יכולה לאפשר לי. עצוב אך זאת המציאות.

tw1975

New member
הי moonshaa ../images/Emo140.gif

סתם שאלה ,לא קשור לנושא :מאיזה אזור את בגרמניה ?

alon114

New member
לידיעתך

1. הגרמנים עוד לא התאוששו מסיפור מינכן, ואני חושב שזה אחראי מאוד מצידם לאבטח את הישראלים ואת המטוס בכל שדות התעופה עם טיסות מישראל ולישראל. הם לא מאבטחים אותנו נגד גרמנים, אלא נגד טרוריסטים מוסלמים. הייתי מספר פעמים בגרמניה וכל פעם מחדש אני מתפעל מהאחריות שהם לוקחים כדי לאבטח מטוס ישראלי אחד. 2. גרמניה היא המדינה השניה בעולם (אחרי ארה"ב) בגיור ליהדות. 3. בגרמניה הדמוקרטית בעלת חופש הביטוי, הכחשת השואה נחשבת עבירה על החוק, אפילו בסתירה לחופש הביטוי. 4. ברלין ומזרח גרמניה בפרט לא משקפות בכלל מה שקורה בשאר גרמניה. 5. אני מאחל לבחור הרבה הצלחה בדרכו, ומקווה שיכיר הרבה אנשים בעלי ראש פתוח!

שלילים?! מי אמר?! ../images/Emo59.gif

בתור אחת שהייתה בגרמניה לא פעם ולא פעמיים ושיש לה משפחה בגרמניה (ולא ברלין) המקום לא מומלץ! ברלין מוצפת אנטישמים... עדיף להתרחק מהמקום ולנדוד לארץ אחרת! בהצלחה!

bagdadi

New member
גרמניה ישראל מצא את ההבדלים../images/Emo70.gif סס

גרמניה שונאת זרים ישראל שונאת מיזרחים ואתיופים גרמניה הלבנה סלחה לנאצים ישראל סולחת לפשיעה הרוסית הלבנה ומתאכזרת לשתיקה האתיופית השחורה רק בישראל לו תוכלו להכנס למועדון לילה בגל המראה או צבע העור בכל מקום נאור זה פשע בישראל רק הנאורים הלבנים נכנסים למועדונים וכוס אמק כולם

zoti

New member
מזרחי מתוסכל ?

אתה נשמע כמו סרט של משה כהן ואבי ביטר שמאשים את האשכנזים בצרות של המזרחיים. צא מזה. לעומת זאת אני רק יכול לחזק את דבריך לגבי האתיופים שהם לדעתי אחת העליות שהיה להן את הפוטנציאל הגדול ביותר ומדינת ישראל השמידה אותו ע"י דיכוי וגזענות.

למעלה