גרמניה

stardustit

New member
אז אני מבינה שהעובדה שאין לי כבלים

ואני לא מכירה את עלי ג', גורמת לי לפספס אייקוני תרבות

zoti

New member
את יכולה להשלים את החסר בעזרת הנט

www.lando.co.uk וללכת לחלק של ALI G כרגע זה לא עובד מי יודע מה. תנסי מחר.

stardustit

New member
תודה זותי היקר כל כך, לו רק

היה לי פנאי לכך. אסמוך עליהם שתמשיכו להבהיר לי היכן החסכים שלי.

az ma

New member
למה בהעלבות../images/Emo35.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo7.gif

"...בפרס התמונה הפריקית..." זו תמונת סטודיו שעלתה לי הון תועפות... התמונה הטובה ביותר שלי מזה שנים!

stardustit

New member
האם ניסית להיות ציני? נראה לי שכן,

אבל במידה ולא, ואכן אתה משייט עם המוזיקה השחורה שלך בעוצמה, אז יש לי רמז מדוע אינך נכנס למועדונים. לא, לא בגלל צבע עורך, אלא כי יתכן וכל המראה שלך משדר ערס_ות מסויימת... יש לי בארץ חברים ומכרים המבורכים בעור כהה, והם לא נתקלו באפלייה מסוג שהיא.

bagdadi

New member
טעות שכולה גזענות

אני לא נכנס למועדון אם הרכב והמוזיקה אתה אומר שאני משדר ערסיות זה כמו להגיד שהיהודים בגרמניה הנאצית שידרו יהודיות ואם אני לו נכנס למועדון בגלל שאני משדר ערסיות וזה מקובל עליך אין לנו לכעוס על גרמנים על מה שעשו ליהודים בגלל שהיהודים שידרו יהודות בקשר לחברים שלך או שהם עשירים או שהם מחביאים את השורשים

stardustit

New member
מצחיקולי, בוא תגביר את הווליום

של המוזיקה השחורה שלך עוד קצת, כך שהיא תגבר על שטף השטויות שלך. מעניין - איך אפשר להחביא שורשים??? לא,הם לא שפכו סיד עליהם, אם לכך אתה מתכוון. מצד שני הם גם לא מדברים עם ע' ו-ח' גרוניות, אז מי יודע, אולי הם כן מחביאים... נקודה טובה! ולא, הם לא עשירים, trust me. אבל הם כן תרבותיים.

bagdadi

New member
מחביאים זהות

תראה לי תינוק שנולד היום שקוראים לו אליהו, שלמה ,יחיאל, אין. כל המיזרחים קוראים לילדים שלהם עידו, נדב. ולמה רק מפני שהשם ל ו יסגיר את זהותם שלא יסבלו כמו האבא ששמו אבשלום

stardustit

New member
ותראה לי תינוק שקוראים לו כיום

גרשון או צבי או זרובבל. אז לא, זה לא שאשכנזים מנסים להסוות את היותם אשכנזים, פשוט התפתח טעם ישראלי זהה לכולם, ואשכנזים וספרדים כאחד מעדיפים שמות כמו עדו ונדב. אגב, אבשלום זה שם אשכנזי עד כמה שאני יודעת. ואם הוא גם נחשב לספרדי, אז הנה עוד דוגמה למיזוג גלויות. די לתיסכול ולמרמור!

bagdadi

New member
מחביאים זהות

תראה לי תינוק שנולד היום שקוראים לו אליהו, שלמה ,יחיאל, אין. כל המיזרחים קוראים לילדים שלהם עידו, נדב. ולמה רק מפני שהשם ל ו יסגיר את זהותם שלא יסבלו כמו האבא ששמו אבשלום

למעלה