גן בשיטת גדעון לוין

Kalla

New member
אוי, אין לך מושג כמה שאת צודקת.

למה, למה אני תמיד חייבת לסחוב הרבה אחרי התל"מ?

Kalla

New member
אבא יקר.

אמנם יש לי ילדה מאומצת אחת, אך יש לי גם שני ילדים ביולוגיים ועכשיו אני בחודש עשירי עם ילדה נוספת.

אבא גאה

New member
אף אחד לא גילה לך

שיולדים בסוף התשיעי? הנה עכשיו את יודעת - לכי ללדת ונדבר אחורי זה

Kalla

New member
לי גילו.

רק משום מה שכחו לגלות לתינוקות שלי. מסכימה ללדת אפילו ברגע זה. אתה מסדר משהו?

אבא גאה

New member
אני אבדוק לך משהו

ודרך אגב, זה נקרא צרות של עשירים כי אנחנו, לא חשוב איזה תנוחות מנסים, אנחנו רק משמינים בלי לידה בסוף....

Shellylove

New member
שלום אריאל,

אני מקווה שלא הלכת לאיבוד ב"סבך השרשור" כי הוא גלש לכמה דיונים שלא קשורים ישירות לשאלתך. אני מבינה את מה שמטריד אותך. הגן שלנו פועל בצורה דומה מבחינת העניין שנותנים לילד לבחור. לפני שנרשמנו היה לי מאד חשוב לברר מה עושים במקרים קיצוניים (ילד לא מצייר בכלל כל השנה/ ילד רק רוצה להיות בתוך הגן ולא בחוץ וכו'). אז יש מעקב, מעקב מאד מדויק עם גננת שיש לה נסיון ויכולת אבחנה ואם נוצרים מצבים כאלו, מנסים לברר מאיפה הם באים ולנסות לפתור אותם. את יכולה להציג שאלות כאלה לגננת וגם (מאד חשוב בעיני לפני כנסיה לכל גן!) לדבר עם הורים ולשמוע מהם. שיהיה לך בהצלחה!

אין פה שום קשר לרכילות אלא

זהו עינין של חינוך והשקפות עולם,אני קיבלתי את החינוך הציוני הישן שבאופן טיבעי גורם לי להעריך אנשים שחינכו את ילדיהם לתרום למדינה ולהגן עליה ורק טיבעי הוא בעיני לרצות לתת בהמשך את החינוך הזה לילדי כשיהיו לי.בעיני איש חינוך נימדד גם באמצעות מה שגדל אצלו בבית ולגידעון לוין אין במה להתביש,בעיני עמירם לוין הוא דמות מוערכת. שלכם חנה גונן

אריאל30

New member
הלכתי לאיבוד.....

שלילאב - תודות רבות על התגובה הענינית. אשמח אם תוכלי לפרט איך המעקב מתבצע ואיך בחנת את המעקב לפני שנרשמתם לגן. הייתי בגן מספר פעמים, כל פעם מספר שעות ואפילו פעם אחת באתי עם הבת שלי, על פניו הגננת עושה רושם מאוד חיובי (ואני נוטה לסמוך על האינטואיציה שלי) - היא נתנה לי את התחושה שהיא מעורבת ומערבת את הילדים בפעילויות ולא סתם "משתמשת בסיסמאות זרימה", אבל כמובן שעולה לי החשש שהיא עשתה את זה כי הייתי שם. בכל מקרה היא אמרה שאין לה שום בעיה שאני אמשיך לבוא והיא אומרת שאין לה התנגדות לנוכחות של הורים גם במהלך השנה. ושוב - תודה.

Shellylove

New member
כמו שציינתי

מאד חשוב לדבר עם הורים שבגן או שהיו בגן בעבר. תשאלי אותם איך הם רואים את הדברים. אני קצת "תחקרתי" אותה מה היא עושה במצב X (למשל: ילד שמסרב במשך שנה לצייר), איך היא עוקבת אחרי כל ילד, איך מתבצע מעבר האינפורמציה (הגן גדול ויש הרבה אנשי צוות, אז זה מצריך תהליך העברת אינפורמציה מסודר). ראיתי למשל שיש לוח בגן שמציין דברים כמו: "אמא של Y נסעה לחו"ל- לשים לב", "X נגמלה מיניקה- לשים לב" וכו', שנתנו לי תחושה שיש מעקב אחרי מה שבאמת קורה לילדים. מקווה שעזרתי ואם את מרגישה שאת צריכה מיקוד נוסף, את מוזמנת לפנות אליי.

למעלה