קראתי על מקרה אמיתי (לפחות כך נטען) באיזו מדינת עולם שלישי שכרגע לא זוכרת איזו, שבו האישה מתה אחרי לידה והגבר הצליח להניק את בתו התינוקת. אני חייבת לציין שהוא הצליח יותר ממני.
גידעון לוין הוא אבא של אלוף עמירם לוין מהסיירת ורק העובדה שגידל בן מוצלח גורמת לי להעריך אותו,אומנם אני לא בקיאה בחומר שלו אבל אני יודעת שהוא רואה בחינוך מיפעל חיים וכמה יש היום שחושבים ככה? גם אישתו המנוחה של גידעון מרים היתה גננת ואשת חינוך בלהבות הבשן,אודה לכם אםת ביאו עוד ממאמריו. שלכם חנה גונן
אם הוא היה מגדל בן לא מוצלח זה היה גורם לך לא להעריך אותו? כי בסה"כ זה לא ממש קשור, מה גם שמוצלח זה עניין יחסי ואני לא מתה על הצלחה בקריירה צבאית. אני כאם הייתי רואה בזה כישלון חרוץ דווקא ואני אכן עושה מאמץ מרגע לידתם לחנך אותם למשהו אחר. עמירם לוין אדם נחמד ונבון בפני עצמו והפרט הזה של הקשר ביניהם הוא בעינים הפרטיות שלי רכילותי ולא כ"כ רלוונטי לדיון.
שמישהו כבר יעלה את הפרט של עמירם לוין. אני גרה בקיבוץ שכן לקיבוצו של גדעון לוין וכאן שנים הוא היה גורו במיוחד בנושא של גידול תאומים (היחיד שהתייחס למורכבות הזו לפני המווןן שנים - היו עולים אליו לרגל מכל הארץ לקבל יעוץ). ועוד פרט רכילותי אם בפצפיצם עסקינן: גדעון לוין לא הרשה לילדיו (שלושה בנים) לשחק בחרבות וברובים מתוך אי רצונו שיגדלו להיות לוחמים/מצואיזם/ אלימים בקיצור ניסה לגדל פציפיסתים קטנים ומה יצא לו? שלושה אנשי צבא ובינהים האלוף הידוע.... כך שהפרכתי לכן את התאוריות.
בנושא חינוך פתוח, ביתי, חשיפה לסוגי משחקים וכל מיני סוגיות שהורים מתחבטים בהן. אני מנסה מדי פעם לבדוק את עצמי, איפה אני ממוקמת כאם ומחכנת ילדים, על הרצף שבין הגנה מפני חשיפה לבין חשיפה כאלמנט מגונן.
יש כאן סידרה מצויירת בטלוויזיה שנקראת FAMILY GUY אני לא יודע אם יש גם בארץ, זו סדרה פשוט מגלגלת. באחד הפרקים שלחו את פיטר למחנה מיוחד בכדי שיוכל להתחבר לצד הנשי שלו והוא חזר הביתה ובלילה כשאף אחד לא רואה הוא מתקרב בשקט לעריסת התינוק ומנסה להניק את התינוק כשזה מתעורר תוך כדי יריקת שערות.... התוכנית ענקית...
להפך, אני הולכת על בטוח. שני בניי גדלו נהדר על רמדיה (חלבית) והעדיפו אותה על פני כל תחליף אחר. לכן אם היא תתאים לבתי אין שום סיבה בעולם לחפש פתרונות שבעבר היו מבחינתי מוצלחים פחות.