גבריאלה ספניק!!!!!

צודקת

את יודעת עשו לי מתב דיגיטל{רק לי בחדר} רק בגלל הפולשת, כי לא היה לנו לא דיגיטל ולא יס,

BE GIRL

New member
לא לשמחתי הרבה היה יס

איזה מהממת הייתה הפולשת אחת הסדרות החזקות שנראו בטלויזיה

צודקת בגלל שזה עם גבי

אני הכי אהבתי את ונסה בתקופה הפראית שלה איזה צחוקים היה איתה היא היתה פשוט נוראית, ואיך היא השתנתה חבל על הזמן, לאיזה יפיפיה היא הפכה פי 10 על וירחיניה. אבל לא כל כך כי בעצפ זו אותה אחת!

BE GIRL

New member
צודקת ואנסה

ממש מהממת הייתה אין לי מושג איך עשו את וירחיניה אבל היא נראתה יותר פשוטה מואנסה פי 10

רוצה לצחוק עד מוות, אז כנסי, ניקול

הנה ה"יפיוף" האוהב של וירחיניה וונסה היפות באמת!!!!!!!!!!!!

אם אני אמצא עוד כאלה אז אני

ישלח אותן לפה, זו פעם שניה שאני רואה את התמונה ואני מתה מצחוק!

עליו אפשר תמיד לצחוק אבל תמיד!!!

אני שונאת אותו בדם, וגבי רוצה ממנו ילד!!! זו ידיעה שהתפרסמה היום!!!

BE GIRL

New member
מה

אני בשוק אני בהלם אני המומוה ואו מהמכוער הזה אלוהים

דרך אגב!!!!!!

שמרתי את התמונה שלו רק כדי שאני ישלח אותה לפה. דנה יש לי בקשה קטנטונת אבל מה זה חשובה לי!!!! על תפרסמי את התמונה הזו בגלריות תמונות!!! אני מתחננת!!!

תשתדלי לא לצחוק טוב אני לא יכולתי

להתאפק, זה בתקופת המתחזה, את יודעת פאולינה ועורך דין סרנו, טוב הנה הם ביחד, היא כמו תמיד יפיפיה והוא גם גם כמו תמיד מכוער, אבל הפעם זה יותר מתמיד! נ.ב. על תשימי לב לשעה, אני פשוט גולשת באתרים של גבי {ושאני באתרים שלה אני לא יכולה להפסיק} ומידי פעם אני כותבת פה! לעדכן אותך קצת! {זה לא בצחוק}

BE GIRL

New member
קודם כל תודה רבה

שאת אפילו בשעה כזאת חושבת אלי התמונות של עורך דין סרנו מכוערת מוות צחקתי כמו משוגעת ותודה רבה לך על הכל ועל זה שאת מאדכנת אותי אני מצטערת שוב שאיני עונה על ההודעות מיד אני פשוט כמעט ולא נמצאת בבית אבל אני מאוד אוהבת אותך ומאוד מאוד מאריחה אותך אין כמוך בעולם

זה בסדר אני מבינה אותך, לא כל הזמן

נמצאים באינטרנט ודווקא באתר הזה

זה רק ההתחלה.....

אם שמתם לב היא תמיד שמה את האצבע שלה על הלחי! איזו חמודה!!!

מסתכלת על מקום העבודה של

סנטיאגו...כסף......היא אוהבת את כסף והרבה...אבל לפני השינוי....

למעלה