את לא נמצאת ברשימה! יש כמה בנות בשם זה אבל את לא ברשימה אולי תתני לי את השם משפחה אז זה כן ימצא!
ש שני ברנר New member 10/3/03 #124 את לא נמצאת ברשימה! יש כמה בנות בשם זה אבל את לא ברשימה אולי תתני לי את השם משפחה אז זה כן ימצא!
מ מיה המדהימה New member 8/3/03 #96 לשני בקשר לתמונה של ההלויה אמא שלה אלנה מתה מהתקף לב אגב אלנה זו מריה אלנה דוארינג אליסיה מהאלמנה ואם אני אדע לשרשר אני אשרשר תמונות של האלמנה לנשיקות
לשני בקשר לתמונה של ההלויה אמא שלה אלנה מתה מהתקף לב אגב אלנה זו מריה אלנה דוארינג אליסיה מהאלמנה ואם אני אדע לשרשר אני אשרשר תמונות של האלמנה לנשיקות
ש שני ברנר New member 9/3/03 #98 היא כאילו מתה היא תחזור באיזשהו שלב, תגידי איך את יודעת??????????? דחוף!!!!!!!!!!
ש שני ברנר New member 12/3/03 #131 לדעתי זה של מישהו כי יש לי תמונות של מישהו בבית חולים והיא איתו, הוא מחובר להנשמה וכו' אצ מבינה? אולי זו ההלויה שלו
לדעתי זה של מישהו כי יש לי תמונות של מישהו בבית חולים והיא איתו, הוא מחובר להנשמה וכו' אצ מבינה? אולי זו ההלויה שלו
Y yoooni New member 5/3/03 #24 איזו אישה יפה - חבל שבסדרות שלה היא צריכה להיות מאוהבת בכל הזקנים האלה
ש שני ברנר New member 5/3/03 #25 ../images/Emo41.gifצודק למרות שסאול ליסזו מ"בשם האהבה" היה בסדר וגם פרננדו קולונגה היה אחלה
Y yoooni New member 5/3/03 #28 בכל זאת בבשם האהבה היה לו שיער סיבה - ולא קצת... ואת פרננדו קולונגה אני בכלל לא אוהב ככה שאין מה לדבר
בכל זאת בבשם האהבה היה לו שיער סיבה - ולא קצת... ואת פרננדו קולונגה אני בכלל לא אוהב ככה שאין מה לדבר
B BE GIRL New member 5/3/03 #32 וולאה מצדיקה אותך אני מצדיקה אותך בהכל חוץ מדבר אחד היא לא רק יפה היא ממש אבל ממש מהממת ואין כמוהה ובאמת תמיד דופקים לה חוץ מפרננדו קלונגה כמובן שחקנים זקנים ואינם מושכים אבל מרקו דורן עוד היה בסדר אבל בפולשת בכלל אין לי מה להגיד
וולאה מצדיקה אותך אני מצדיקה אותך בהכל חוץ מדבר אחד היא לא רק יפה היא ממש אבל ממש מהממת ואין כמוהה ובאמת תמיד דופקים לה חוץ מפרננדו קלונגה כמובן שחקנים זקנים ואינם מושכים אבל מרקו דורן עוד היה בסדר אבל בפולשת בכלל אין לי מה להגיד