גבריאלה ספניק!!!!!

גבריאלה ספניק!!!!!

קרלוצה תסלחי לי אבל אין מקום עוד להודעות את יכולה לראות בעצמך, המשכתי לשלוח תמונות מאתמול ופשוט נגמר התמונות. אז ניקול הינה ההמשך-תפסו אותם על חם, מהפרסומת

כתבתי טעות אין מקום לתגובות!

אז המשכתי פה, המשך הקטע המזעזע-אני שונאת אותו
גבריאלה ספניק

ולנטינה בוכה ללא מעצורים

את צריכה לראות את התמונה המלאה, היא עם בגד ים והוא מרים לה את כל....

מגיעה ל

בוסית החדשה שלה, מתי שנראה ונראה את הטלנובלה את תביני, אם לא יהיה לך את הפרסומת לפני שהטלנובלה תשודר

אחרונה להיום,

אני מצפה לתגובה רעה או טובה, אני מקווה שטובה! אני יודעת שזו לא תמונה משהו אבל בכל מקרה היא יפה, כי זו גבי
גבריאלה ספניק

advab

New member
איזה תמונות יפות שני!!!

שימי עוד!!! מה לא קיבלת את ההוכחה?

גבריאלה ספניק!!!!!

גבי היא כל מה חיי את יודעת? לא משנה, אם את רוצה עוד תמונות ואתרים {כי כבר שלחתי לך אחד, היית בו?} רק תודיעי לי כי אין לי בעיה כל עוד זה קשור לגבי {את רוצה גם על נטי אוריירו?}, אני עושה את זה בכיף, אז אם בא לך תשלחי לי תגובה, אני יכולה להביא לך אתרים מהממים עם מלאאאאאא תמונות, במקום שאני ישלח כמה תמונות ביום תוכלי לשמור ביום עשרות!!!!!!![ ג-ב-ר-י-א-ל-ה ס-פ-ק-נ-י-ק

BE GIRL

New member
ואלה כפרה עליך

קודם כל תודה על כל העבודה התמונות מעלפות באנמת שוות ובאמת תודה גבי היא גם כל חיי אני חולה עלייה ועם את יכולה להביא לי אתרים בכייף אני אוהבת אותך מאוד שני ניקול

או.קיי אני מיד תכף ישלח לך כמה

אתרים, אבל יש לי שאלה של איזה טלנובלה שלה את רוצה? כי אני יכולה להביא לך אתר שתתבאסי ממנו למרות שלא נראה לי, אז אני מחכה לתשובה ממך!

ניקול..........

תגידי את יכולה לעזור בעיניין של "הנקמה" ולהביא כמה שיותר שמות, כי אני ואדוה רוצות להגיע ל 500 שמות ואנחנו צריכות עוד 200, אז בבקשה זה בשביל חראות את גבי על המסך......

BE GIRL

New member
אני באמת אנסה

אני בשביל לראות את גבי על המסך מוכנה להכל אז אני אנסה לעזור במה שאני יוכל

כן ולא

כן קיבלתי אני לא יודעת מזה בדיוק זה מראה לי שאפשר ללחוץ לכניסה לאיזה אתר, משהו שכתוב ממך לא קיבלתי!!!!!!

למעלה