גבריאלה ספניק!!!!!

אני עוד מעט יעדכן אותך כמה בדיוק

שמות יש, כי אני מדפיסה אותם עכשיוויש 9 דפים

luda17

New member
שני , לידיעתך ניקול חברה שלי

וזוכרת בהתחלה הבאתי לך שמות? אז כבר הבאנו לך את כל השמות של כל מי שאנחנו מכירות , אם אנחנו נמצא עוד אז כמובן שנחתים!!!

אה, היא לא אמרה לי

מקווה שתמצאו היום הבתי בערך עוד 60 שמות! מקווה שככה נמשיך!

advab

New member
אז ככה...

מה שהבאתי לך זה בעצם הצבעה של הצופים במדינות שרואים את "הנקמה" ושם רואים שהסידרה קיבלה את הכי הרבה אחוזים! ובהפרש רב מהאחרות... בקשר לשמות אני אוספת אל תדאגי...עוד כמה ימים

את לא יודעת מה קרה!!!!!!!

אחרי שכתבתי לך את התגובה הייתי באתר אולי עוד איזה פעמיים והאחוזיים מזה עלו, יותר ממה שכתבתי, אבל עכשיו נכנסתי שוב וזה יאד חבל על הזמן!!! זאת אומרת שזה 42.31%

advab

New member
כן היום קיבלתי לאימייל את הבשורה...

חבל..כי עם מיגל זה היה אחרת לא נורא ניתן לה לעשות את הבחירה שלה.. רק שיהיה במזל!

זה פשוט טירוף!!!

הם בעוד כמה ימים חוזרים למכסיקו. הדיבורים שלה ושל מיגל {בזמנים הטובים} על תינוק היו שנים, ובסוף לא התמשש וגם לא יתמששו, אז יכול להיות שגם שהפעם זה רק דיבורים! ועד שהם ימששו את זה יקח שנים, למרות שלא נראה לי כי גבריאלה מתה כבר לילד בשך שנים!!!!!

יש לך את הקטע וידאו שזה בעצם

פשלה של גבי ומיגל באיזו טלנובלה, שהם באמצע נשיקה? דרך אגב הורדתי קודם איסיקיו{סוף סוף} אז אנחנו יכולות להתכתב שם במקום שתשלחי לי לאימייל ואני לא יענה לך ורק בפורום אני יענה לך

advab

New member
סבבה...

הנה המספר שלי :81974189 ואני הודה לך מאוד אם תשלחי לי שם את הפשלה שסיפרת לי עליה...

למעלה