גבריאלה ספניק!!!!!

מרינה 14

New member
האנימציה

של ונסה ואדוארדו, אז השחקן הזה הוא ויקטור נורייגה ששיחק ברק נשיקה?

כן, מה לא זהית כבר בסידרה?

או שאין לך ויוה פלטינה ולא יכולת לראות! אין תגובה על התמונות?

ניקול כנסי מהר!!!!!!!

עשיתי שירשור רק! של ונס, זה נמצא כמה תגובות{איזה 2-3} למטה, תמונות מהממות!!!!!!!!

BE GIRL

New member
מה זה מהמות

הם לא מדהימות הם מעלפות עם יש לך כוח תעשי של וירחיניה ועם יש לך תמונות של השחקן שאני חולה עליו זה ששיחק את אדוארדו ויקטור נורייגה אני חוןלה עליו והתמנות של גבי משגעות והיה יותר מתהים עם היה אדוארדו נשאר איתה והמכוער היה מת זה גם הי יוצא מקורי אז כפרה אלייך שני עם יש לך תמונות של ויקטור נורייגה אז תשרשרי לי עם בא לך כמובן וגם של וירחיניה המדהימה

נכון שהוא חתיך לא נורמלי ונכון

שהיה עדיף שאדוארדו יהיה אבל מהתחלה ולא מהסוף של הטלנובלה כי כבר כולם התרגלו לק-א והעדיפו אותו {רק} בתור הבן זוג של ונסה{אם בכלל} לא אין לי תמונות שלא כי אני לא מעריצה אותו אבל הוא בין השחקנים האהובים עליי! תמונות של וירחיניה אני ישרשר אחכ או שמחר כי אני מזה מתה מעיפות ואין לי כוח לבחור תמונות יפות שלה {למרות שכולם כאלה} כי אני קודם בודקת בתיקיה {של המסמכים שלי} ואחכ אני נכנסת לפורום לשרשר את מבינה ככה כל תמונה, זה די קשה, אז אני לא בטוחה שהיום אני ישרשר את התמונות אבל מתישהו אני ישרשר אותן אני מבטיחה, רק בשבילך אני יתעמץ, אבל לא כרגע

BE GIRL

New member
תודה רבה לך נשמה

את באמת חמודה ומתוקה וויקטור נורייגה באמת אבל באמת חתיך לא נורמלי הוא גם אחד השחקנים האהובים אליי מכל "הגברים " וחבל שעשו שהיא ק-א עדיף היא הייתה איתו מהתחלה והדבע "החתיך " מתכוונת לקרלוס אלברטו היה רק בסוף בתפקיד אדוארדו זה היה מזה מגניב אבל גם כן עם היו עושים שהיא נשארה עם אדוארדו זה היה מאוד נחמד הזה היה ממש לא רגיל והיה פצצה ותודה רבה לך על כל התמונות הם משגעות אני חולה אלייך את הילדה הכי מתוקה שהיכרתי כל חיי את מדהימה

BE GIRL

New member
כן בטח שאני רוצה

אבל כמובן מתוקה עם לא קשה לך את פשוט מדהימה

למעלה