גאד, מה לעשות?!

Im Not Dead

New member
איזה שטויות

ברור שתלכי להופעה. מסיבת סיום זה סתם עוד דבר שעושים ממנו משהו ענק וזה בולשיט. ממש לקבל תעודות מהמורה ולבכות
חרטה. אם בא לך לסיים שנה עם חברים או בלה בלה, לא צריך טקס, צריך טלפון... וכמו שאמרו לך - ההופעה לא נגמרת כזאת מאוחר ואולי תספיקי ללכת למה שאת רוצה

frozen Blood

New member
אמממממ זה ממש לא כמו חלוקת תעודת רגילה..

זה כאילו סוף יב'. יש טקס שלם שהתלמידים מארגנים. ומביאים אותה ואת ההורים לבית ספר ומעניקים לה בחגיגיות תעודה וכל זה... זה משהו מיוחד.

Im Not Dead

New member
חחח כל מה שתיארת

זה כל מה שרע בטקסים האלה. סתם התלהבות על כלום. וואי.. טקס. אני בטוח שבהופעה של אוונסנס היא לא תגיד פתאום "וואי איזה חרא שאני לא בטקס!" אבל יש מצב גדול שהיא תגיד משהו הפוך בטקס |: הורים יש גם בבית. זה לא כזה רציני
אם חשוב לראות אנשים אפשר גם בלי הטקס, וחוץ מזה ההופעה תיגמר בטח בסביבות 12 אז יהיה לה מספיק זמן לצאת לאין שבא לה ולדלג על הטקס...

BleedingDeath

New member
תראי לתלמידים שמסיימים י"ב

הטקס הזה הוא טקס חשוב תכלס זה אומר שסיימת לימודים סיימת תקופה של 12 שנה יש אנשים שזה חשוב להם במיוחד ויש אנשים שלא ההופעה של אוונסנס אם כמה שזה מדהים שהם יבואו [בהנחה והיא לא תבוטל כע?] עדיין זה לא כמו הטקס אני יודעת שאם הנשף סיום שלי היה יוצא על ההופעה הייתי הולכת לנשף ולא לטקס ואם תשאלי את החברים שלי מהפורום הם יספרו לך באיזה קשרים רעים אני עם השכבה שלי אז אין מה להתווכח ואין מה לריב היא צריכה להחליט לבד מה היא רוצה לעשות ומה יותר חשוב לה ממה ולמי שפתחה את הנושא אני באמת מציעה לך לשבת עם חברה טובה שלא תהיה משוחדת נגד הטקס או נגד ההופעה ושתעזור לך להחליט לבד זה יהיה ממש קשה להחליט לפי מה שהבנתי ממך

rotemi22

New member
חס וחלילה! ../images/Emo2.gif

ובקשר למופע סיום- עד כמה זה חשוב לך? אני סוגדת לאוונסנס, אבל מופע סיום זה משהו קצת יותר גדול מזה, לפי דעתי. אבל שוב, זה תלוי לאיזו כיתה ועד כמה זה חשוב לך... בהצלחה בכל מקרה. :]

ben213

New member
אממ פה את צריכה להפעיל שיקול

של סדר עדיפויות אישי שלך אנחנו לא יכולים לעזור לך מכאן כל אחד וסדר העדיפויות שלו. תעשי החלטה שתרגישי טוב איתה וזהו.

למעלה