גאד, מה לעשות?!

Rose Madder

New member
תכלס, אני יכולה להבין אותך,

אבל עדין זה נורא מציק לי שההופעה הזו עולה ה-מ-ו-ן כסף. כשדימה בילאן הופיע, כרטיס עלה 150 ש"ח. יוזלס גבו 100. זה חד פעמי ולעולם לא יחזור שוב, אבל אני מעדיפה לסוע בכסף הזה לבוסטון או משהו (יכול להיות שאני מושפעת מאנטי-איימי בזמן האחרון).
משעמם לי><

yotem 16

New member
אממ../images/Emo83.gif

ומצד שני, רוג'ר ווטרס לקח נראה לי 400 ש"ח, בלאק אייד פיז 280 (אאל"ט), ויש עוד מחירים מופרזים. אין לי מושג למען האמת מי אלה שני אלה שציינת P: אולי זה מסביר למה הם עלו 100 ש"ח
נכון שזה מחיר גבוה. מאוד אפילו. אבל שאוונסנס יבואו לארץ ויקחו 100 ש"ח על כרטיס? תחשבי- כרטיס להופעה של היהודים עולה 120 ש"ח, של רמי וריטה קרוב ל- 200 (והמופע החדש של ריטה- 300 ש"ח כרטיס). כשלהקה מגיעה מחו"ל, (ואני מדבר על להקה מצליחה כמו אוונסנס), אני חושב שבאיזהשהו מקום יש במחיר הזה משהו מוצדק. לא יודע להסביר למה, אבל ככה נראה לי.

Rose Madder

New member
דימה בילאן זה הכוסון מהארויזיון!!!!!!!!!!!!!!

איזו בורות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא זה שייצג את רוסיה. פונה ליוטיוב *מקישה יוטיוב*. הנה: http://www.youtube.com/watch?v=7TMpWKNKX_w יוזלס זה הלהקת וונאבי אמריקאית, שלמעשה היא ישראלית. זה כל כך שקוף שאתה לא תיכוניסט (זונה.)
את סונטה ארקטיקה אתה מכיר?

yotem 16

New member
כ"כ שקוף שאני לא תיכוניסט?../images/Emo83.gif

אניוואי כדאי שתבדקי עוד פעם את הרדארים שלך, משהו בהם מקולקל כנראה ולא, אני לא מכיר

yotem 16

New member
את לא נשמעת מרושעת בכלל,../images/Emo83.gif

את סתם נשמעת טיפה פאתט

דימה בילאן מעפן!

כל הפקצות הרוסיות בנות ה15 וחברה שלי בת ה20 חולות עליו למה? "כי הוא הסתכל עליי בהופעה והתחיל איתיייייייייייייייייייי אהההההההההה דימה בילאןןןןןןןןןןןןןןן אהההההההה" איכס! הוא לא שווה אפילו 5 שקל!

איכס.

ואני זאת שהטפתי לגביי לא להגיד איכס על אומנים. אבל הוא באמת במת באמת איכס. סליחה שאני פריקית קשוחה ואפלה וגם גות'ית במסווה:p

yotem 16

New member
../images/Emo83.gif

העניין הוא שאני לא אוציא את הסכום הזה על כל להקה שתבוא. אני גם לא אקח את הסכום הזה ואלך לקנות איתו דיסקים, כי נכון, זה סכום גבוה שאני בד"כ לא מוציא ככה סתם. אבל כן, אם יש משהו שחשוב לי מספיק, משהו שאני באמת רוצה- אני אחשוב על זה, ואני אוציא על זה את הכסף. אני חוסך מעצמי הרבה דברים שאני רוצה, כמו כולנו, כי מה לעשות- אי אפשר לקנות הכל בלי חשבון. אבל כשיש דברים כאלה של באמת פעם בחיים, או דברים שאני ממש רוצה ושהם מעין חלום שלי, אני אעשה זאת. אז נכון, 360 ש"ח זה סכום נכבד בהחלט. אז מה? אם אני לא אלך עם זה להופעה, אז הכסף הזה יילך על נסיעות לת"א (כזכור, מדובר בחופש הגדול), או על הופעות של היהודים, או סתם על עוד ג'ינס. כל אחד צריך לעשות את סדר העדיפויות שלו- מה חשוב לו יותר, ואם הוא מוכן להוציא על זה את הכסף. כשחושבים על זה, אם מישהו באמת רוצה, אפשר לעשות וויתורים אחרים בשביל זה. אני אישית יודע שאין מצב שהייתי מוותר על זה, וכששמעתי שהם באים אפילו לא חשבתי פעמיים. וזה לא שאני חושב שאין דברים חשובים מזה. זה משהו שכרגע אני מאוד רוצה לעשות. פשוט אני חושב שבגיל הזה שאני נמצא בו, 17, כשאין לי שום דבר אחר "חשוב" לעשות עם הכסף הזה (אין חשבונות לשלם, אין פיות להאכיל...), זה לא משנה אם אפזר את הכסף הזה בקטנה במשך שבועיים או אבזבז אותו בערב אחד.

Rose Madder

New member
כנראה שלי זה לא מספיק חשוב

ואני יודעת טוב מאוד למה: האלבום האחרון נורא נורא איכזב אותי. הייתי מכורה לפולן במשך שנה וחצי. אחרי כל פיפס שאיימי עשתה, הייתי מקרקרת סביב החברות שלי באדיקות. כמה שהיא יפה, כמה שהיא מוכשרת, למה לי אין קול כזה, היא לובשת אולטסטר- היי, גם לי יש, וכל מיני כאלה. אהתי את השירים ההם. ממש אהבתי, את הליריקה, את הרגשות שהתבטאו דרך השירה, את הגיטרות, ממש הכל. אני לא יכולה להצביע על שיר כלשהו באלבום ההוא שאני לא אוהבת עד היום. ואז הגיע האופן דור, שיהיה עבורי מפלה רצינית מבחינת הישגים של הלהקה. בהתחלה עוד הקשבתי איכשהו ליללות האלה, לגיטרות שחוזרות על עצמן כל הזמן ולהתחלות המטומטמות של השירים. אחר כך, הגיע ההודעה על זה שאוונסנס באים לארץ. כמובן שביקשתי מאמא כרטיס, והיא ניסתה להניע אותי מסיבות לא מובנות כלשהן. אחת מהן הייתה: "הקול של הזמרת הזו לא שווה 360 שקל, גם את יכולה לשיר ככה, רק שלך אין את הבמה והמעריצים". ואז הבנתי, שזה באמת נכון, שאיימי, עד כמה שהקול שלה מדהים (במיוחד בפולן), לא שווה כל כך הרבה כסף. כי גם אני יודעת לשיר ככה, ואם לא אני, אז חברות שלי שלא יבקשו כל כך הרבה עבור כישרון שהן ניכנו בו. אם הלהקה הייתה באה להופיע בארץ רק עם השירים של פולן, הייתי חוסכת בעצמי את הכסף, אבל היא לא. אני לא מוכנה להתפשר על דברים שאני לא באמת אוהבת. אני מאוד מעריכה את איימי ובן של פולן (אני מתחילה לחשוב שאני אוהבת את פולן רק בגלל בן), ואני מקווה שהאלבום הבא לא יאכזב. כי כמו שמבקר כלשהו אמר: האלבום השני היה צריך להקרא פולן- נפילה. והראשון- כניסה לעולמם המופלא ל שני יוצרים מדהימים.

yotem 16

New member
אז כן, כנראה שלך זה לא מספיק חשוב.../images/Emo83.gif

זה לגיטימי לגמרי, בגלל זה אמרתי שכל אחד יעשה את סדר העדיפויות שלו.

yogniz

New member
את נסחפת ממש..../images/Emo109.gif

לשני הכיוונים "קיצוניות זה אף פעם לא טוב" (מפי ד"ר ולדי
) נסחפת אז עם ההערצה שלך לאיימי ועכשיו את מסחפת עם השנאה שאת מפתחת אליה אני שמתי לב שזה ממש ממש ממש ממש באופנה לא רק אצלך...אצל הרבה אנשים שחלקם היו עימנו פה בפורום פעם והיום כבר לא, או בגדר מטיפים או מבקרים ממש משמ באופנה היום ("פיייי" או משהו) להגיד "אוי התבגרתי ואני כבר לא שומעת אוונסנס והם חרא להקה, פעם הייתי ילדה טיפשה והיום אני ממש חכמה!" עכשיו יש להם "להקות אחרות" שהם ביי פאררררררררר יותר טובות מאוונסנס אז הפסקנו לשמוע אוונסנס כי הם ממש משמ גרועים. זה התחיל עוד לפני שיצא TOD בכלל...וכיצא TOD זה הביא תירוץ ממש לא מוצדק לכל האלו "להוכיח את טענותיהם" בהחלט אפשר להתאכזב מהאלבום...אבל לא ברמה של היפוך דעות מקצה אחד לשני. אני לא מקבל את זה אני רואה ברוב אלו שעושים את זה כצבועים ודיי טיפשים ושלא כל אחד יקפוץ לי עכשיו..אני לא מדבר על כל מני אנשים ששומעים אותם הרבה פחות מבעבר או שנמאס להם מהם קצת (ויש הרבה כאלה...גם אני שומע אותם פחות) אלו שאני מדבר עליהם יודעים בתוכם שהם מדברים שטויות כאלה זה פשוט טרנד מעצבן. מה רע בלגוון? זה ששומעים אוונסנס לא אומר שאי אפשר לשמוע משהו אחר? זה שפאקצות בנות 10 שומעות אוונסנס זה אומר שאני לא צריך לאהוב אותם? מה כל מי ששומע אוונסנס הוא פאקצה טיפשה בת 10?? מה אני לא שומע דברים אחרים? דיי כבר עם הבולשיט הזה ובנוגע אליך, זו החלטה שלך.. אני למשל הייתי הולך כמו שמרתי להופעות של להקות שאני פחות אוהב אפילו..אבל זה רק אני אני לא מצליח לראות את הקשר בין העובדה שאת חושבת שאת שרה יותר טוב לבין ההתלבטות אם ללכת להופעה או לא.

yotem 16

New member
חחחחח התגובה ממש הצחיקה אותי.../images/Emo83.gif

וכן, אני מסכים איתך, יש בזה משהו. יש הרגשה מסויימת שכולם כאילו "חיכו" לנפילה הזאת, של איך איימי לא מוכשרת מספיק כשהיא בלי בן. ולפי דעתי זה סתם חבל. גם אני לא הבנתי את הקטע עם השירה.
אז נכון, יכול להיות שאת באמת שרה מדהים- אז מה? זה שאף אחד לא משלם 360 ש"ח כדי לראות אותך אומר שגם את לא תשלמי את הסכום עבור אף אחד? אנשים שיודעים לשיר לא הולכים להופעות? ואיכשהו, יש לי הרגשה שהעובדה שהחברות שלך לא ייבקשו את הסכום הזה היא פשוט מהסיבה הפשוטה- לא קוראים להן איימי לי והן לא מפורסמות. נכון, אפשר להסתכל על זה איך שרוצים, אבל- מי שמפורסם, מי שיש לו כוח מסויים, מי שמיליוני אנשים בכל העולם אוהבים אותו- יש לו סיבה לדרוש את הסכומים האלה. וזה לא רק לגבי אוונסנס, זה כל אמן אחר בתחום המוזיקה או המשחק או הדוגמנות (וכו'). מה מצדיק את זה שהקאסט של חברים קיבל בעונה העשירית 1.8 דולר (בערך) עבור כל פרק? שום דבר, פרט לסיבה שהם הקאסט של חברים. וזה לא אומר שאין אנשים שיכולים לעשות את זה הרבה יותר טוב. אבל פשוט ככה זה.

TziMHoNoa

New member
יוגב-

הוצאת דיסק זה איזהשהו שיא של אמן. כל דיסק זה שיא של תקופה בחיים של האמן, והוא אמור לסכם את המוסיקה שהוא עשה בתקופה הזו. לא מכניסים סתם שירים לדיסק, אלא את השירים המתאימים ביותר והאהובים ביותר על האמן, וקרוב לוודאי שאלו שירים שהוא כתב והלחין לאחרונה, ולא בתקופות אחרות בחיים שלו. TOD הוא דיסק פשוט הרבה פחות טוב מפולן, וזה מוכיח שהתקופה האחרונה של אוונסנס, במוסיקה שלהם, היא הרבה פחות טובה (ואם תשאל אותי זה כבר התחיל בפולן, כל הדמואים הישנים שלהם ואוריג'ין פשוט מצוינים. פולן פחות). בקיצור, זה לגיטימי לגמריי לא לבוא להופעה בגלל שהדיסק האחרון הרבה פחות טוב מהקודם, וגם הרבה פחות טוב מאמנים שבדר"כ הם הרבה פחות טובים בעצמם. כי רוב הסיכויים שאלו השירים שיהיו, וזה נורא מתסכל לשמוע את האמן שאהבת שר דברים לא טובים. אפילו להופעה של 60 ש"ח (אפילו אם היא בתמונע!), כל עוד השירים כנראה לא יהיו משהו, לא כדאי ללכת.

Brombit

New member
*הערה צדדית* ../images/Emo115.gif

הסיום שהמבקר כתב כל כך מרגש
הוא כתב משהו עצוב, אבל זה עדיין יותר מרגש ממעציב אותי... יש לך מושג מאיפה הבקורת שלו?

frozen Blood

New member
זו בהחלט התלבטותO:

אממ אם הייתי במקומך אז תכלס הייתי הולך למסיבת סיום. כי זה דבר חוויתי שלא יחזור עוד בחיים... הופעות של אוונסנס יהיו עוד הרבה. נכון שלא בארץ... אבל אם נורא תרצי את תוכלי לסוע לחו"ל ולראות הופעה... אך אם תפספסי את המסיבת סיום את לא תוכלי להיות בה שוב...אלא אם תשארי עוד שנה בבית הספר:X מה שלא ממולץ
בקיצור. תלכי למסיבת סיום.

yotem 16

New member
../images/Emo45.gifגם אני חושב.../images/Emo83.gif

עם כל הכבוד לאוונסנס [ויש כבוד], אני חושב שהייתי הולך למסיבת הסיום. זו איזהשהי חוויה שאף פעם לא תעברי שוב, לא משנה מה. היא נקודת ציון דרך די חשובה ונחמדה לדעתי, וחבל לוותר על זה. אם תרצי- אוונסנס יופיעו תמיד, בכל העולם. מסיבת סיום לא תהיה לך שוב.

למעלה