גאד, מה לעשות?!

Ash Black Queen

New member
גאד, מה לעשות?!

עושים לנו בביה"ס כל שנה מסיבת סיום, והשנה זו מסיבה ממש חשובה שאחד מהבמאים החשובים של העיר מביים, ואני אמורה להשתתף (חה חה חה אני מוכשרת
) בתפקיד מאוד חשוב בדרמה. עכשיו, כמובן שזה ביוני, אז אמרתי לעצמי: יש סיכוי של 1 ל-30 שזה יצא ב-26.6! אבל בכ"מ הלכתי לשאול את המחנכת שלנו (לפני שהזמנתי את הכרטיסים, חודש פלוס מינוס) אם הם כבר יודעים מתי יהיה התאריך והיא אמרה שלא. היום חגגו עם ההורים איזו שטות ואז אמרו לנו שהתאריך של המסיבה יהיה ב-26.6 בשעה 20:00 (איזה ביש מזל!!) אז פרשתי מהמסיבה. אני חייבת ללכת להופעה של אוונסנס!!! אבל עדיין יש לי רגשות נחיתות. כדאי לי ללכת להופעה, נכון? ||מתלבטת קשות||

idanias

New member
וואי איזה חרא מזל../images/Emo6.gif

עידן.לא לצחוק-לא יפה
חח סתם אממ...ואם חס וחלילה יבטלו את ההופעה של אוונסנס מה תעשי?

yogniz

New member
אפשר לבקש מאוו לדחות../images/Emo109.gif

אבל ת'כלס הבית ספר צריך להתחשב בזה שיכול להיות מאוד שהרבה ירצו ללכת להופעה...וזה עדיין בית ספר ואפשר לדחות את זה באיזה יום או להקדים...צריך להסיבר להם שהעובדה שיש הופעה שהרבה בני גילכם עלולים לההתלבט למה ללכת בגללה..זו סיבה מספיק טובה לדחות...

idanias

New member
מי ידחה את זה?

כאילו היו מקשיבים לי... זה לא מתי שנוח לי...

Ash Black Queen

New member
זה העניין,

כל הבית ספר פאקצות מתלהבות שלא ילכו להופעה שלהם... ובכלל לא יכולים לשמוע מטאל/רוק/כל דבר שהוא לא בסגנון קופצני ומתלהב... וביקשתי לדחות, ממש דיבור לקיר.

יוג אתה יוצא מנק' הנחה שכל המדינה תבוא להופעה

צא מהסרט! למה שביה''ס ידחה להם את המסיבה בגלל שאחוז ממש קטן מהשיכבה הולך להופעה? ממש לא...לא כל המדינה תהיה שם,תיקח את זה בחשבון...זו רק הופעה.אז מה אם לנו היא ממש חשובה?

Moreiro

New member
פחחחח

אם לנו הם לא דוחים את המסיבת סיום כשפאקינג בוקר אחרי יש בגרות בפיזיקה ל40 תלמידים, הם לא ידחו בשביל איזו הופעה מסריחה.

inbal287

New member
../images/Emo7.gif

הסיבה היחידה שאני לא הולכת להופעה זה בגלל שהטקס סיום שלי יוצא ב26.6, הכי מבאס בעולם :$ אם זה לא הטקס סיום תיכון שלך אז אני במקומך הייתי רצה להופעה של אוו.

Ray of Love

New member
שום רגשות נחיתות. ברור שהופעה!

גם אני מסיימת השנה, ואם הייתי במצב שלך, הייתי בוחרת בהופעה. הופעה זה כ"כ יותר כיף מאיזו מסיבת סיום עם ילדים מעפנים (לפחות ככה הם אצלנו בבצפר). בהצלחה עם ההחלטה

Ash Black Queen

New member
וואי, תודה לכולכם!

ואגב, הילדים אצלנו מעפנים מאוד. אני דיי גותית (קטנה ונחמדה.. >< עזבו, בדיחה של חברים שלי ושלי) וילדים בשכבה שלי פחדו ממני מוות בתחילת השנה ועכשיו צוחקים עליי כי אני שומעת מוזיקה :-| מבינים את החרא בלבן של הילדים האלו?...

yogniz

New member
אני בעיקרון ממש לא מסכים איתך../images/Emo31.gif../images/Emo109.gif

אומנם אין לי יותר מדי זכות לדבר כי אני בעצמי הייתי רק בטקס סיום י"ב ולא במסיבה מסיבות השמורות לי שאני לא מתחרט עליהן אבל... גם סיום י"ב זה משהו חשוב וחד פעמי זה סיום תקופה מאוד משמעותית בחיים...זה לא מתגמד בכלל מול הופעה של אוו..זה חשוב לא פחות ואפילו יותר אבל זה תלוי בבן אדם..כמובן שתעשה מה שטוב לה..אבל לקבוע שההופעה עדיפה זה לא מוצדק. רק היא תוכל לבחור.

Ray of Love

New member
ואני מסכימה איתך. ../images/Emo3.gif

באמת אין כאן עניין של מה פחות או יותר חשוב כי שני הדברים הם חד פעמיים וחשובים... אבל.. הצגתי את הצד שלי בעניין.. כדי שהיא תוכל לשקול ולהבין מה יותר חשוב לה. ככה אני רואה את זה לפחות.

בעקרון אם ניכנס לקטנות

למסיבת סיום יב' היא עוד יכולה להספיק להגיע,מתי ההופעה תיגמר בערך?גג 1... אז היא עוד יכולה לקפוץ לסיום של המסיבה
נו לסיים יב' זה חשוב מה^^

Lihi a

New member
אין מה לעשות..

גם אני מפסידה איזה תרגול מסכם גדול וחשוב לפסיכומטרי
תחשבי על זה ככה, איך היית מרגישה אם היית מוותרת על ההופעה? זה עניין של פעם בחיים.. דברים מתגמדים ליד זה.

נכון, לדוגמא אני

באתי ל10 דקות למסיבת סיום כדיי לקבל איזה תעודה והלכתי הביתה ואפילו הופעה לא הייתה באותו היום XDDDD

Rose Madder

New member
"דברים מתגמדים ליד זה"

גם להוציא חלק נכבד מהמשכורת על זה? (בלי לנסות לתסכל, אתם מתארים את זה כמאורע ממש ממש חשוב, ותכלס, פרופורציה בחיים לא תזיק- צודקים,אבל אוונסנס זו להקה, ולדעתי לגבות 370 ש"ח לא שווים קול של מישהו)

yogniz

New member
לא הכל מתגמד ליד זה..../images/Emo109.gif

אבל כסף כן מתגמד...זה רק כסף..שווה להוציא סכום גבוהה בשביל זה ללא ספק אבל מסיבת סיום י"ב לא מתגמדת מול זה...או כל אירוע חשוב אחר... איזה חומריים אתם באימי

למעלה