גאד, מה לעשות?!

yogniz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo109.gif

בסופו של דבר זו החלטה שלה בלבד ע"פ מה שהיא מרגישה...שום דבר לא יותר "חשוב" מהשני..כל אחד מה שתאים לו כי אני מסכים איתך מצד אחד מאוד על זה שאסור לוותר על מסיבת סיום בגלל הופעה של אוו..אבל אני יודע שאני כן הייתי עושה את זה (לא הייתי צריך הופעה של אוו כדי לוותר על זה..ואכן ויתרתי) עקב מה שאני חש ביחס לשכבה שלי וכו'...אם היא מרגישה לא מתאים ושלא באמת חשוב לה להיות בזה- אזי שתלך להופעה של אוונסנס. בקיצור כולנו מדברים פה באוויר ואומרים מה אנחנו היינו עושים אבל בתכ'לס אף אחד לא יכול לקבוע לך (עכשיו אני מדבר אל כותבת ההופעה הראשית) ההחלטה היא כולה שלך ובאמת שאת לא צריכה להתייחס לאף אחת מהעצות שלנו- תחליטי ע"פ ההעדפה שלך בלבד אל תקשיבי לנו ואנחנו נסתום

frozen Blood

New member
אמממ זה לא רק מסיבת סיום...

היא מדברת כרגע על הטקס סיום שזה בטח בא לפני... היא גם אומרת שהיא אמורה לשחק תפקיד מרכזי בו. ואמממ לפי מה שאני רואה בשכבה שלי... זו ממש חוויה לעבור את כל הקטע הזה של החזרות והשנאה לכל הנושא הזה
לפי דעתי חבל באמת לפספס דבר כזה בשביל הופעה. אבל באמת כמו שיוגב אמר... בסופו של דבר את זו שתצטרכי לחיות עם ההחלטה.

Snow White King

New member
ברור שאוונסנס ^_^

זה משהו שלא יחזור רוצה להפסיד את זה ואז כל החיים להצטער? כמו שאמרת כל שנה עושים לכם את המסיבה הזאת אז יהיו עוד זה לאחדפעמי כמו ההופעה

yotem 16

New member
אבל אם זו מסיבת סיום י"ב../images/Emo83.gif

מה יעזור לה שכל שנה יש? היא מסיימת י"ב פעם אחת וזהו.

yogniz

New member
מסיבת סיום י"ב זה משהו אחר לגמרי../images/Emo109.gif

זה סיום תקופה חשובה בחיים..תקופה של 12 שנים זה לא צחוק

TheRainMaker

New member
יא! בזמני לא היו כאלה דברים!

זה היה כל כך מושלם אם היה לי הופעה של אוו' במסיבת סיום, היה לי תרוץ מושלם למה לא לבוא
וברצינות, מסיבות סיום זה די קקה, הנשף יותר שווה

טרודייי

New member
שמעי,

כמה שכולנו יכולים לדבר ולהגיד לך מה לעשות, בסופו של דבר את זו שתחליטי את ההחלטה שנכונה לגבייך. מצד אחד יש לך את המסיבה שלך שאני מאמינה שאת רוצה להיות שם, ומצד שני יש לך את אוונסנס שבאים חד פעמי. אז נכון, זה קשה נורא להחליט ולבחור אבל את צריכה לשבת ולחשוב טוב טוב על הסדר עדיפויות שלך. סה"כ, כולנו שונים ויש שיעדיפו את אוונסנס ויש שיעדיפו מסיבת סיום. אם המסיבת סיום באמת חשובה לך ואת יודעת שזו תהיה חוויה שאת אף פעם לא תשכחי אני מציעה לך ללכת לשם. כמה שזה נשמע, אוונסנס זה לא בדיוק חד פעמי ובמידה וממש תרצי וזה החלום שלך, את תמיד תוכלי לטוס לראות הופעה שלהם אם כל כך חשוב לך. לעומת זאת, אם את חושבת שזה לא דבר ששווה לפספס בשבילו את ההופעה, אז תבואי להופעה. אני מציעה לך לשבת לבד עם עצמך ולחשוב על זה כי כאן רק יבלבלו אותך יותר כי לכל אחד יש דעה שונה. תעשי מה שטוב לך. בכל אופן, בהצלחה עם מה שתחליטי. אני בטוחה שלא תפסידי בשום מצב

yogniz

New member
חבל לנסות..../images/Emo109.gif

כי גם אם זה לא יהיה במחיר של להפסיד חלק ממשהו באופן וודאי- תמיד דברים יכולים להתעכב ואז באמת חבל על הכסף..כדי לראות חצי הופעה או משהו.. לא כדאי בכלל.. מה שכן אם יש מסיבה אחרי הטקס ואת מחליטה לבוא להופעה אז בהחלט אפשר לשלב ולהגיע למסיבה יותר מאוחר...

Evi Virus

New member
תראי...

מה שאני הבנתי מהכל זה שזו לא מסיבת סיום י"ב, נכון? זה פשוט יותר חשוב הפעם כי את אמורה להופיע. תשמעי, אם זאת הייתה מסיבת סיום של תיכון ממש וסיום י"ב, לא יודעת מה הייתי עונה. אבל אם הבנתי נכון וזו פשוט מסיבת סיום רגילה שהיית אמורה להופיע בה, אני חושבת שאת תצטערי אם לא תלכי להופעה. בכל זאת, החלטה שלך... לעובדה של 'אם את מסיימת י"ב או לא' יש משקל כבד בהחלטה, אז קודם אולי תסבירי למה התכוונת ואז אני אבין.

למעלה