didalf
Well-known member
אני חייבת לך התנצלות - אני מבינה את הקראש של על אנדי/ג'ייקעשיתם לי ממש חשק.
נראה לי אני אתחיל צפייה רביעית בסדרה לקראת העונה החדשה
כפיצוי: איך ג'ייק קיבל צו הרחקה מטיילור סוויפט:
אני חייבת לך התנצלות - אני מבינה את הקראש של על אנדי/ג'ייקעשיתם לי ממש חשק.
נראה לי אני אתחיל צפייה רביעית בסדרה לקראת העונה החדשה
אהה באמת שמתי לב ללוגו הטווס של NBC שהתחיל להופיע פתאום בהתחלה.נראה לי שזה אחרי שהם בוטלו ואז רשת אחרת הרימה אותם לעונה מקוצרת או משהו כזה.
את כזאת מהירה
אבל מה זה לא היה לך כלום להגיד על עונה 5?
אני חייבת לך התנצלות - אני מבינה את הקראש של על אנדי/ג'ייק![]()
לא יודעת מה זה פרסם (מניחה דוקומנטרי על טיילור [כמו שיש לכל זמרת לאחרונה ]) אבל זה היה מצחיקכפיצוי: איך ג'ייק קיבל צו הרחקה מטיילור סוויפט:
שאלה טובהואיך את לא הגבת אחרי שסופסוף קיבלנו נשיקה של ג'ייק ואיימי? חחח
חחח לא זה דווקא סתם פרסומת ל AT&T שאני חושבת זאת חברת סלולר (אבל אכן יש עליה דוקו בנטפליקס, "מיס אמריקנה", אני ממליצה).לא יודעת מה זה פרסם (מניחה דוקומנטרי על טיילור [כמו שיש לכל זמרת לאחרונה ]) אבל זה היה מצחיק
זה גם מצחיק כי אנדי ממש לא חושף את הילדה שלו לעולם. לא רק שהוא לא מפרסם תמונות שלה, גם לא חושף את השם שלה.חחחחח הסרטוןהכי כיף נראה לי המגלשת מים באולינג הזה
![]()
אני מעריכה מפורסמים שלא חושפים את הילדים שלהם. גם ג'יימס מקאבוי לא חושף אפילו את השם של הילד שלו, כבר איזה 11 שנים.זה גם מצחיק כי אנדי ממש לא חושף את הילדה שלו לעולם. לא רק שהוא לא מפרסם תמונות שלה, גם לא חושף את השם שלה.
ומניחה שהסיבה היחידה שחשף שבכלל יש לו ילדה זה כי אשתו גם אמנית והיה קשה להסתיר את זה.
אשתו היא נגנית נבל שזה סופר מגניב
אני חושב שגם ארנולד שוורצנגר לא חושף את הילדים שלו, במיוחד לאשתו ולילדים הרשמיים שלואני מעריכה מפורסמים שלא חושפים את הילדים שלהם. גם ג'יימס מקאבוי לא חושף אפילו את השם של הילד שלו, כבר איזה 11 שנים.
אבל לא לגלות בכלל שיש ילד אבל נראה לי מוגזם וגם בלתי אפשרי.
היא מזדהה עם קשיי המעבר שלי ולכן כאות כבוד היא החליטה לא לכתוב בינתיים@Aranel Nenharma אה את חיה?? איפה נעלמת?
זה ממש מגניב, אבל הקול שלו מעצבן לאללהאשתו היא נגנית נבל שזה סופר מגניב
את לא שפויהלקח לי 20 ימים, 143 פרקים = 7.15 פרקים ליום בממוצע, האמת שבעצמי אין לי מושג איך. אני גם עבדתי משרה מלאה ב-3 שבועות האלה, כן? אולי חוץ מיום אחד. מצד שני הפרקים הם של 20 דקות, אז זה כ-2:23 שעות ליום בממוצע (ובסופ"שים הרבה יותר, ובסופ"ש האחרון שהייתי חולה אז בכלל כי לא יצאתי מהבית לדברים הרגילים.)
עד כאן סיכום הנתונים הסטטיסטיים, שאיימי והולט היו בוודאי מעריכים![]()
אמן!!! למרות שזאת רמת PDA מטורפת מבחינתם- שנראה פעם אחת את קווין וריימונד מתנשקים!!
מה מיוחד בשמות האלה?מעניין אותי למה בחרו להם את השמות האלו.
אני לא טוענת שהתכוונו לתת לזה משמעות מיוחדת או לרמוז משהו לגבי הדמויות שלהם בסדרה, אבל בכל זאת זה לא נראה לי כמו שמות מקריים לחלוטין (היצ'קוק כמו אלפרד היצ'קוק וסקאלי השותפה של מאלדר) זה פשוט נשמע לי כאילו היה איזה קטע מאחורי הקלעים שבגללו בחרו בשמות האלו, כי זה לא שמות סתמיים ובלתי מוכרים כמו כל השאר.מה מיוחד בשמות האלה?
את משוגעת את יודעת את זה, כן? אבל בקטע טוב, אני אפילו מקנאה בך הרבהלקח לי 20 ימים, 143 פרקים = 7.15 פרקים ליום בממוצע, האמת שבעצמי אין לי מושג איך. אני גם עבדתי משרה מלאה ב-3 שבועות האלה, כן? אולי חוץ מיום אחד. מצד שני הפרקים הם של 20 דקות, אז זה כ-2:23 שעות ליום בממוצע (ובסופ"שים הרבה יותר, ובסופ"ש האחרון שהייתי חולה אז בכלל כי לא יצאתי מהבית לדברים הרגילים.)
עד כאן סיכום הנתונים הסטטיסטיים, שאיימי והולט היו בוודאי מעריכים![]()
אתן עוד תראו, יש לי טעם משובחוכן, אני גם די מבינה את הקראש של יעל![]()
ממש רציתי לשים אותם בשרשור חתיכים אבל זה היה ספויילר ולא רציתי להרוסאהבתי נורא את הקטעים שבהם היצ'קוק וסקאלי דווקא התגלו כמועילים והצליחו בדברים, למרות כמה שהם היו כאילו נוראים וחסרי תועלת כל הזמן. וממש אהבתי את הקטע שהראו אותם כצעירים וחתיכים
חחח אז תביאי.עכשיו תראו סרטונים ביוטיוב עם אנדי ובכלל תתאהבו בו
אני לא יודעת להגיד מי *הכי* מצחיקה כי אני לא זוכרת, אבל היא גם אחת המצחיקות יותר שראיתי. גם בעונות שלא היה לי חיבור רגשי גדול מצאתי את עצמי צוחקת בקול רם, וגם בעונות מתקדמות יותר שבהן הרבה סדרות מתעייפות באמת עדיין מצאתי את עצמי צוחקת ממש.יאיי, עדי ולונה, איזה כיף שאהבתן ונהנתן.
אני לא חושבת שטענתי מתישהו שזו הקומדיה הכי מצחיקה (אבל אולי כן. אין לי זכרון), אבל זו אחת מסדרות הפילגוד המשובחות, שמצליחה לשמור על רמה של תמימות וטוב לב גם אחרי 7 עונות. כאילו, זה מרגיש רענן ולא מהסדרות שקופצות את הכריש באמצע העונה השלישית.
יופי.אני כבר בפרק 18 של הצפיה החוזרת
משהו כזה?יופי.
אני בנתיים ראיתי את שני הפרקים הראשונים
כולם ממש תינוקות שם
עונה למילי בשרשור הנכון:כרגע אני צופה רק בברוקלין ומידי פעם קומיוניטי, כי אין לי כוח להתחייב למשהו אחר.
הנה כמה הערות רנדומליות.
בימים האחרונים הגעתי לפרק 12 בעונה 6 עם השאלה הגדולה
וחוץ מזה אני רוצה שאנדרה בראוואר תמיד יופיע בטלוויזיה. אני כל כך אוהבת אותוהאם להביא ילדים. אחת הפעמים הבודדות שג'ייק ממש רציני ולא מחייך אפילו כשהם מבינים שהם חלוקים בדעתם. ואני אוהבת כשהסדרה מכניסה נושאים חשובים ורציניים, כמו פרק ההטרדה המינית המצוין. הבעיה שלי בפרק היא שהשאלה אם להביא ילדים או לא נפתרה מאוד מהר. כלומר, זו קומדיה וברור שהם לא יכולים להפוך את זה לדרמטי מידי, אבל בגדול זה הרגיש כמו התפשרות של ג'ייק לטובת איימי, במקום נגיד איזה תהליך שהוא עובר לאורך זמן. וחוץ מזה שהיה יכול להיות יופי של נקיטת עמדה אם הם היו מחליטים כזוג לא להביא ילדים, אבל זה אמריקה והשמרנות שלהם הרבה יותר דומיננטית ממה שמנסים להציג לנו.
אבל הפרק הבא התחיל מעולה עם ה- היי פייב של הולט עם כולם חוץ מג'ייק. מענג..
אבל משהו שתמיד הפריע לי- גם בצפייה הקודמת וגם עכשיו - זה היחסים של ג'ייק וצ'רלס. מצד אחד לג'ייק אכפת ממנו וצ'רלס באמת יכול להיות מאוד מוזר, אבל הרבה פעמים ג'ייק ממש מזלזל בצ'רלס בצורה בולטת ואפילו בוטה (נראה לי שכתבתי את ההערה הזאת בעקבות משהו ספציפי אבל אני לא זוכרת מה...). זה כמו שג'ינה תמיד העליבה את איימי בלי סיבה, ואלה בעיני הרגעים החלשים של הסדרה - הצורך האמריקאי הזה להציג בריונות כחלק מהשגרה.![]()
בעקרון הייתי שמחה אם לא היו נכנסים לזה כי ברור שבסופו של דבר זה שלא רוצה ילדים יתפשר אז למה?הבעיה שלי בפרק היא שהשאלה אם להביא ילדים או לא נפתרה מאוד מהר. כלומר, זו קומדיה וברור שהם לא יכולים להפוך את זה לדרמטי מידי, אבל בגדול זה הרגיש כמו התפשרות של ג'ייק לטובת איימי, במקום נגיד איזה תהליך שהוא עובר לאורך זמן. וחוץ מזה שהיה יכול להיות יופי של נקיטת עמדה אם הם היו מחליטים כזוג לא להביא ילדים, אבל זה אמריקה והשמרנות שלהם הרבה יותר דומיננטית ממה שמנסים להציג לנו.
מצד שני צ'ארלס לפעמים כזה ווירדי שצריך להעמיד אותו במקום. סה"כ ג'ייק באמת אוהב אותו.אבל משהו שתמיד הפריע לי- גם בצפייה הקודמת וגם עכשיו - זה היחסים של ג'ייק וצ'רלס. מצד אחד לג'ייק אכפת ממנו וצ'רלס באמת יכול להיות מאוד מוזר, אבל הרבה פעמים ג'ייק ממש מזלזל בצ'רלס בצורה בולטת ואפילו בוטה (נראה לי שכתבתי את ההערה הזאת בעקבות משהו ספציפי אבל אני לא זוכרת מה...). זה כמו שג'ינה תמיד העליבה את איימי בלי סיבה, ואלה בעיני הרגעים החלשים של הסדרה - הצורך האמריקאי הזה להציג בריונות כחלק מהשגרה.
אבל דווקא כן אהבתי שאיימי היא זאת שרוצה וג'ייק לא. כי לאחרונה סדרות מנסות להיות וואנבי חתרניות כשדווקא האישה היא זאת שלא רוצה ילדים, אבל בסוף היא נכנסת להריון בטעות ומשנה את דעתה, וזה הרבה יותר מרגיז אותי כשהם חושבים שהם אמיצים שהם מציגים אישה שלא רוצה ילדים רק כדי שהיא תתפשר או תשנה את דעתה בסוף. אז לפחות פה לא הלכו על ההתחכמות המציקה הזאת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.