ברוקלין 99

Lhuna3

Well-known member
נראה לי שזה אחרי שהם בוטלו ואז רשת אחרת הרימה אותם לעונה מקוצרת או משהו כזה.

את כזאת מהירה:-D
אבל מה זה לא היה לך כלום להגיד על עונה 5?
אהה באמת שמתי לב ללוגו הטווס של NBC שהתחיל להופיע פתאום בהתחלה.
וכן הייתי עצלנית ועייפה...
ואיך את לא הגבת אחרי שסופסוף קיבלנו נשיקה של ג'ייק ואיימי? חחח
ואני עוד תוהה אם אי פעם נזכה לראות נשיקה בין ריימונד וקווין...

Aranel Nenharma

Well-known member
אני חייבת לך התנצלות - אני מבינה את הקראש של על אנדי/ג'ייק:-D|לב|

כפיצוי: איך ג'ייק קיבל צו הרחקה מטיילור סוויפט:
לא יודעת מה זה פרסם (מניחה דוקומנטרי על טיילור [כמו שיש לכל זמרת לאחרונה ]) אבל זה היה מצחיק

didalf

Well-known member
ואיך את לא הגבת אחרי שסופסוף קיבלנו נשיקה של ג'ייק ואיימי? חחח
שאלה טובה8-* אולי כדי שלא תחשבו שאני ממש משוגעת:-D (למרות שהרכבת הזאת יצאה מהתחנה לפני כמה שנים כולכם יודעים שאני משוגעת:-D

לא יודעת מה זה פרסם (מניחה דוקומנטרי על טיילור [כמו שיש לכל זמרת לאחרונה ]) אבל זה היה מצחיק
חחח לא זה דווקא סתם פרסומת ל AT&T שאני חושבת זאת חברת סלולר (אבל אכן יש עליה דוקו בנטפליקס, "מיס אמריקנה", אני ממליצה).

חחחחח הסרטון:-D הכי כיף נראה לי המגלשת מים באולינג הזה:-D

Aranel Nenharma

Well-known member
חחחחח הסרטון:-D הכי כיף נראה לי המגלשת מים באולינג הזה:-D
זה גם מצחיק כי אנדי ממש לא חושף את הילדה שלו לעולם. לא רק שהוא לא מפרסם תמונות שלה, גם לא חושף את השם שלה.
ומניחה שהסיבה היחידה שחשף שבכלל יש לו ילדה זה כי אשתו גם אמנית והיה קשה להסתיר את זה.
אשתו היא נגנית נבל שזה סופר מגניב

didalf

Well-known member
זה גם מצחיק כי אנדי ממש לא חושף את הילדה שלו לעולם. לא רק שהוא לא מפרסם תמונות שלה, גם לא חושף את השם שלה.
ומניחה שהסיבה היחידה שחשף שבכלל יש לו ילדה זה כי אשתו גם אמנית והיה קשה להסתיר את זה.
אני מעריכה מפורסמים שלא חושפים את הילדים שלהם. גם ג'יימס מקאבוי לא חושף אפילו את השם של הילד שלו, כבר איזה 11 שנים.
אבל לא לגלות בכלל שיש ילד אבל נראה לי מוגזם וגם בלתי אפשרי.

יאא צ'לו מגניב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מעריכה מפורסמים שלא חושפים את הילדים שלהם. גם ג'יימס מקאבוי לא חושף אפילו את השם של הילד שלו, כבר איזה 11 שנים.
אבל לא לגלות בכלל שיש ילד אבל נראה לי מוגזם וגם בלתי אפשרי.
אני חושב שגם ארנולד שוורצנגר לא חושף את הילדים שלו, במיוחד לאשתו ולילדים הרשמיים שלו
:-P:

מילי08

Well-known member
@Aranel Nenharma אה את חיה?? איפה נעלמת?
היא מזדהה עם קשיי המעבר שלי ולכן כאות כבוד היא החליטה לא לכתוב בינתיים
זה ממש מגניב, אבל הקול שלו מעצבן לאללה
בכלל לא ידעתי שיש לו ילד. או שהוא נשוי..

אני עדיין בעונה 5. בשבועות האחרונים יצא לי לראות אולי 3-4 פרקים.
אבל לפחות נוכל לראות ביחד את עונה 8.

רגע, לונה - את אוהבת או שסתם מעבירה עם זה את הזמן?

Lhuna3

Well-known member
לקח לי 20 ימים, 143 פרקים = 7.15 פרקים ליום בממוצע, האמת שבעצמי אין לי מושג איך. אני גם עבדתי משרה מלאה ב-3 שבועות האלה, כן? אולי חוץ מיום אחד. מצד שני הפרקים הם של 20 דקות, אז זה כ-2:23 שעות ליום בממוצע (ובסופ"שים הרבה יותר, ובסופ"ש האחרון שהייתי חולה אז בכלל כי לא יצאתי מהבית לדברים הרגילים.)
עד כאן סיכום הנתונים הסטטיסטיים, שאיימי והולט היו בוודאי מעריכים 😁

כמה דברים בלי סדר מיוחד:

* קפטן הולט - זהב 😁 וקווין |מאוהב|

* ג'ייק - אם לומר את האמת קצת הרתיע אותי בהתחלה (בקטע של עם כמה שהסדרה הקפידה על גיוון וכל זה, בסוף במרכזה עדיין האלפא מייל הגבר הלבן שמרשה לעצמו לעשות כל מה שבא לו ולהינות מהכל וזה תמיד מצליח ומסתדר לו וסולחים לו), ולא בלי הסתייגויות (למשל הקטע שהוא אומר גם שורות רציניות עם חיוך שגורם לי להרגיש שהוא out of character היה גם לסיינפלד קטע כזה, ומצד שני... לא יודעת אולי זה ככה הפרצוף שלהם?), אבל בסופו של דבר ברור שנהנייתי מהדמות שלו כי כיפית ומצחיקה ושנונה, וכן, אני גם די מבינה את הקראש של יעל :-D
אני שמחה כמוכן שמערכת היחסים שלו עם איימי, למרות שכן כמו שציינתן עברה דרך כל הקלישאות הכי צפויות של זוגיות ראשית בסיטקום, הצליחה ברובה להמנע מהרבה קיטש, וגם לתת להם עלילות נפרדות ברוב הפרקים.
זה גם היה בזכות זה שאיימי בסופו של דבר גם היתה מגניבה (אחרי שגם ממנה היתה לי קצת רתיעה בהתחלה בתור הקלישאה של החנונית שנואשת בצורה מוגזמת לאישור מהקפטן).

* ג'ינה... היו לי גם רגשות מעורבים כלפיה. מצד אחד הקלישאה השנואה של הדמות האנוכית והמאוהבת בעצמה, אבל גם כמו רוב הדמויות יצאה מהקלישאה שלה ועשתה הרבה למען אחרים, אז חלקית אהבתי אותה וחלקית פחות. בואו נגיד שמכל הדמויות מהסוג שלה בקומדיות - היא היתה כנראה הכי מוצלחת והכי פחות מעוררת אנטגוניזם מבחינתי.

* אהבתי נורא את הקטעים שבהם היצ'קוק וסקאלי דווקא התגלו כמועילים והצליחו בדברים, למרות כמה שהם היו כאילו נוראים וחסרי תועלת כל הזמן. וממש אהבתי את הקטע שהראו אותם כצעירים וחתיכים :-D (ישר ידעתי שזה הם). מעניין אותי למה בחרו להם את השמות האלו.

* דאג ג'ודי :-D כל היחסים שלו עם ג'ייק קרעו אותי ואיך שג'ייק תמיד נופל בפח שלו :-D אבל הם כאלו חמודים יחד.

* כמובן כל פרקי ה-heist וכמה שהם היו מופרכים והלכו יותר ויותר רחוק היה מעולה. במיוחד אהבתי את הפתיח של הפרק של השוד האחרון, עם הארנבים ושני השוטרים שהמומים שזה עוד לא נגמר, ואז כתוב "לפני 6 חודשים...", אז זה היה נראה לרגע כאילו הם באמת המשיכו שוד אחד במשך 6 חודשים :-D חבל שלא.
וכל האזכורים ל-MCU...

* המון הופעות אורח מעולות, וציינתי את זה כבר בהודעה אחרת אבל אהבתי שאת חלק מהשחקנים הם הביאו בשביל לגלם דמות מאוד דומה לדמות אחרת שבה הם מוכרים, למשל זאת מ-SNL ששיחקה את דבי (השוטרת הפסיכית שגנבה סמים ואז חטפה את ג'ייק ורוזה) היתה קורעת. אבל היו יותר מידי הופעות אורח טובות בשביל להתחיל לציין אותן. כמובן שהיו עוד רבים מ-SNL, וגם זה ששיחק את הקניבל שהיה חבר של ג'ייק בכלא היה אדיר.

* לא הכי אהבתי את פימנטו, הוא היה לי דמות קצת קיצונית, אבל זה כן היה מצחיק שתמיד באמת מישהו מנסה להרוג אותו :-D וגם הפרק האחרון איתו עם הרופא שנתן לו כדורים שמחקו לו את הזכרון היה דווקא אחד המצחיקים.

אולי אני אזכר בעוד מחשבות אח"כ.

דברים שהתאכזבתי שלא קרו:
- שנראה פעם אחת את קווין וריימונד מתנשקים!!
- מחווה כלשהי ולו קטנטנה של קפטן הולט לתפקיד האייקוני שלו כפמבלטון ברצח מאדום לשחור, אבל לא חושבת שהיו כאלה, לפחות לא שזיהיתי, והיו הזדמנויות כל כך מעולות!
- ברדלי וויטפורד וג'ימי סמית' - כן שמחתי שהיה להם פרק ביחד והוא היה מעולה, אבל בחייאת תנו איזה קריצה למעריצים!! :mad:

לסיכום (ותשובה בערך למילי) אני לא אגיד שזאת הקומדיה הכי מצחיקה שראיתי, אבל היא כן היתה מהנה ושנונה.
ונחמד אם נראה כולנו את עונה 8 ביחד.

didalf

Well-known member
לקח לי 20 ימים, 143 פרקים = 7.15 פרקים ליום בממוצע, האמת שבעצמי אין לי מושג איך. אני גם עבדתי משרה מלאה ב-3 שבועות האלה, כן? אולי חוץ מיום אחד. מצד שני הפרקים הם של 20 דקות, אז זה כ-2:23 שעות ליום בממוצע (ובסופ"שים הרבה יותר, ובסופ"ש האחרון שהייתי חולה אז בכלל כי לא יצאתי מהבית לדברים הרגילים.)
את לא שפויה:-0
אבל את בפורום טלוויזיה אז אני מניחה שאת המצטיינת שלנו, חבל שאי אפשר לחלק אדומים יותר.
:-D:-D

האמת אני חושבת שאני מסכימה איתך בכל נקודה ונקודה אז אין טעם לצטט ולעשות |כן| אחד אחד.

- שנראה פעם אחת את קווין וריימונד מתנשקים!!
אמן!!! למרות שזאת רמת PDA מטורפת מבחינתם:-D
מעניין אותי למה בחרו להם את השמות האלו.
מה מיוחד בשמות האלה?

Lhuna3

Well-known member
מה מיוחד בשמות האלה?
אני לא טוענת שהתכוונו לתת לזה משמעות מיוחדת או לרמוז משהו לגבי הדמויות שלהם בסדרה, אבל בכל זאת זה לא נראה לי כמו שמות מקריים לחלוטין (היצ'קוק כמו אלפרד היצ'קוק וסקאלי השותפה של מאלדר) זה פשוט נשמע לי כאילו היה איזה קטע מאחורי הקלעים שבגללו בחרו בשמות האלו, כי זה לא שמות סתמיים ובלתי מוכרים כמו כל השאר.

Aranel Nenharma

Well-known member
את משוגעת את יודעת את זה, כן? אבל בקטע טוב, אני אפילו מקנאה בך הרבה
וכן, אני גם די מבינה את הקראש של יעל :-D
אתן עוד תראו, יש לי טעם משובח
עכשיו תראו סרטונים ביוטיוב עם אנדי ובכלל תתאהבו בו
אהבתי נורא את הקטעים שבהם היצ'קוק וסקאלי דווקא התגלו כמועילים והצליחו בדברים, למרות כמה שהם היו כאילו נוראים וחסרי תועלת כל הזמן. וממש אהבתי את הקטע שהראו אותם כצעירים וחתיכים
ממש רציתי לשים אותם בשרשור חתיכים אבל זה היה ספויילר ולא רציתי להרוס
1624910729554.png
1624910736902.png

didalf

Well-known member
עכשיו תראו סרטונים ביוטיוב עם אנדי ובכלל תתאהבו בו
חחח אז תביאי.
בינתיים אני רואה קטעים נבחרים ביוטיוב וסרטוני מעריצים של איימי וג'ייק עם שירים של טיילור.
(וגיליתי שהנטפליקס כן עובד בטלוויזיה אז גם קצת פרקים נבחרים היום)

מילי08

Well-known member
יאיי, עדי ולונה, איזה כיף שאהבתן ונהנתן.
אני לא חושבת שטענתי מתישהו שזו הקומדיה הכי מצחיקה (אבל אולי כן. אין לי זכרון), אבל זו אחת מסדרות הפילגוד המשובחות, שמצליחה לשמור על רמה של תמימות וטוב לב גם אחרי 7 עונות. כאילו, זה מרגיש רענן ולא מהסדרות שקופצות את הכריש באמצע העונה השלישית.

didalf

Well-known member
יאיי, עדי ולונה, איזה כיף שאהבתן ונהנתן.
אני לא חושבת שטענתי מתישהו שזו הקומדיה הכי מצחיקה (אבל אולי כן. אין לי זכרון), אבל זו אחת מסדרות הפילגוד המשובחות, שמצליחה לשמור על רמה של תמימות וטוב לב גם אחרי 7 עונות. כאילו, זה מרגיש רענן ולא מהסדרות שקופצות את הכריש באמצע העונה השלישית.
אני לא יודעת להגיד מי *הכי* מצחיקה כי אני לא זוכרת, אבל היא גם אחת המצחיקות יותר שראיתי. גם בעונות שלא היה לי חיבור רגשי גדול מצאתי את עצמי צוחקת בקול רם, וגם בעונות מתקדמות יותר שבהן הרבה סדרות מתעייפות באמת עדיין מצאתי את עצמי צוחקת ממש.

didalf

Well-known member
כרגע אני צופה רק בברוקלין ומידי פעם קומיוניטי, כי אין לי כוח להתחייב למשהו אחר.
הנה כמה הערות רנדומליות.
בימים האחרונים הגעתי לפרק 12 בעונה 6 עם השאלה הגדולה
האם להביא ילדים. אחת הפעמים הבודדות שג'ייק ממש רציני ולא מחייך אפילו כשהם מבינים שהם חלוקים בדעתם. ואני אוהבת כשהסדרה מכניסה נושאים חשובים ורציניים, כמו פרק ההטרדה המינית המצוין. הבעיה שלי בפרק היא שהשאלה אם להביא ילדים או לא נפתרה מאוד מהר. כלומר, זו קומדיה וברור שהם לא יכולים להפוך את זה לדרמטי מידי, אבל בגדול זה הרגיש כמו התפשרות של ג'ייק לטובת איימי, במקום נגיד איזה תהליך שהוא עובר לאורך זמן. וחוץ מזה שהיה יכול להיות יופי של נקיטת עמדה אם הם היו מחליטים כזוג לא להביא ילדים, אבל זה אמריקה והשמרנות שלהם הרבה יותר דומיננטית ממה שמנסים להציג לנו.
אבל הפרק הבא התחיל מעולה עם ה- היי פייב של הולט עם כולם חוץ מג'ייק. מענג..
אבל משהו שתמיד הפריע לי- גם בצפייה הקודמת וגם עכשיו - זה היחסים של ג'ייק וצ'רלס. מצד אחד לג'ייק אכפת ממנו וצ'רלס באמת יכול להיות מאוד מוזר, אבל הרבה פעמים ג'ייק ממש מזלזל בצ'רלס בצורה בולטת ואפילו בוטה (נראה לי שכתבתי את ההערה הזאת בעקבות משהו ספציפי אבל אני לא זוכרת מה...). זה כמו שג'ינה תמיד העליבה את איימי בלי סיבה, ואלה בעיני הרגעים החלשים של הסדרה - הצורך האמריקאי הזה להציג בריונות כחלק מהשגרה.
וחוץ מזה אני רוצה שאנדרה בראוואר תמיד יופיע בטלוויזיה. אני כל כך אוהבת אותו |מאוהב|
עונה למילי בשרשור הנכון:
הבעיה שלי בפרק היא שהשאלה אם להביא ילדים או לא נפתרה מאוד מהר. כלומר, זו קומדיה וברור שהם לא יכולים להפוך את זה לדרמטי מידי, אבל בגדול זה הרגיש כמו התפשרות של ג'ייק לטובת איימי, במקום נגיד איזה תהליך שהוא עובר לאורך זמן. וחוץ מזה שהיה יכול להיות יופי של נקיטת עמדה אם הם היו מחליטים כזוג לא להביא ילדים, אבל זה אמריקה והשמרנות שלהם הרבה יותר דומיננטית ממה שמנסים להציג לנו.
בעקרון הייתי שמחה אם לא היו נכנסים לזה כי ברור שבסופו של דבר זה שלא רוצה ילדים יתפשר אז למה?
אבל דווקא כן אהבתי שאיימי היא זאת שרוצה וג'ייק לא. כי לאחרונה סדרות מנסות להיות וואנבי חתרניות כשדווקא האישה היא זאת שלא רוצה ילדים, אבל בסוף היא נכנסת להריון בטעות ומשנה את דעתה, וזה הרבה יותר מרגיז אותי כשהם חושבים שהם אמיצים שהם מציגים אישה שלא רוצה ילדים רק כדי שהיא תתפשר או תשנה את דעתה בסוף. אז לפחות פה לא הלכו על ההתחכמות המציקה הזאת. וסה"כ זה כן היה מתאים מאד לאופי הדמויות, וברור שבמקרה של ג'ייק זה נובע מהאבא החרא שלו והפחד שלו מלהיות כזה גם כן, ולא מתוך אידיאולוגיה עמוקה יותר.
סה"כ הטיפול בזה היה די יפה.
היה רגע אחד שאיימי אומרת שג'ייק צריך להחליט בקרוב כי היא לא רוצה להתחיל מחדש בגיל 38 ונשבר לי הלב באותו רגע. יחד עם ג'ייק שאומר בהלם "עם מישהו אחר?" והוא היה כ"כ המום ושבור ואני כמעט מתתי. ואז היה את הבלגן עם הפצצה והם מעולם לא המשיכו בשיחה הזאת ואני לא בטוחה אם זה טוב כי אני מפחדת לדעת לאן היא הייתה מתפתחת או רע כי מסתומרת מישהו אחר????

אבל משהו שתמיד הפריע לי- גם בצפייה הקודמת וגם עכשיו - זה היחסים של ג'ייק וצ'רלס. מצד אחד לג'ייק אכפת ממנו וצ'רלס באמת יכול להיות מאוד מוזר, אבל הרבה פעמים ג'ייק ממש מזלזל בצ'רלס בצורה בולטת ואפילו בוטה (נראה לי שכתבתי את ההערה הזאת בעקבות משהו ספציפי אבל אני לא זוכרת מה...). זה כמו שג'ינה תמיד העליבה את איימי בלי סיבה, ואלה בעיני הרגעים החלשים של הסדרה - הצורך האמריקאי הזה להציג בריונות כחלק מהשגרה.
מצד שני צ'ארלס לפעמים כזה ווירדי שצריך להעמיד אותו במקום. סה"כ ג'ייק באמת אוהב אותו.
ולגבי ג'ינה ואיימי כן מצד אחד היא מגעילה אליה סתם וזה מעצבן מצד שני היא עושה את זה מצחיק|מובך|:-D

Lhuna3

Well-known member
אבל דווקא כן אהבתי שאיימי היא זאת שרוצה וג'ייק לא. כי לאחרונה סדרות מנסות להיות וואנבי חתרניות כשדווקא האישה היא זאת שלא רוצה ילדים, אבל בסוף היא נכנסת להריון בטעות ומשנה את דעתה, וזה הרבה יותר מרגיז אותי כשהם חושבים שהם אמיצים שהם מציגים אישה שלא רוצה ילדים רק כדי שהיא תתפשר או תשנה את דעתה בסוף. אז לפחות פה לא הלכו על ההתחכמות המציקה הזאת.
|כן| בדיוק, חשבתי אותו דבר.

לגבי ג'ייק וצ'ארלס אני לא חושבת שבאיזו נקודה הרגשתי שג'ייק מרושע או מגעיל כלפי צ'ארלס. ג'ייק פשוט מגיב על הדברים כמו שהם, ואם מישהו סביבו אומר משהו מוזר אז הוא יגיד את זה, אני לא זוכרת מתישהו שזה צרם לי או הרגיש מגעיל.
אבל אם תביאי (מילי) את הסצינה המסויימת יכול להיות שאסכים איתך.

אבל באופן כללי אני כן מסכימה איתך על "הצורך האמריקאי הזה להציג בריונות כחלק מהשגרה" שזה קיים בהרבה סדרות, ופה אכן היה קיים חלקית אצל ג'ינה.

למעלה