didalf
Well-known member
חחח טוב מתי איימי פוהלר תבקר בברוקלין????גאה בעצמי שזכרתי את השם של הדמות שלו
אווו ואוברי פלאזה! אני רוצה אותה בתור אחות/בת דודה/בת זוג לרוזה (כן זה נשמע קצת מוזר ככה
חחח טוב מתי איימי פוהלר תבקר בברוקלין????גאה בעצמי שזכרתי את השם של הדמות שלו
ג'ייק כמובן לא בוגר. אבל אני מסכים שמערכת היחסים יחסית בוגרת.בוגר? ג'ייק פרלטה?
ממ לאדעת לא חושבת שיש בזה משהו בוגר במיוחד לעומת סדרות אחרות. איך שזה ממשיך אח"כ כן, כי הם יציבים לאורך זמן ולא נפרדים וחוזרים כל שניה ולא רבים על שטויות והמערכת יחסים שלהם מצליחה להיות בריאה ומקסימה במקביל.
אבל הם התחילו ממשיכה->לצאת עם אחרים כשבבירור הם נמשכים אחד לשני->(לפחות נפרדו מהבני זוג לפני)->נשיקה אנדרקאבר->נשיקה אמיתית->אופס נתפסנו. שזה אחלה אני אוהבת אבל לא כזה שונה מבן ולזלי למשל.
וכן הם כ"כ חמודים![]()
פעם וגים הם לא זוג בריא. לדעתי בעונות הראשונות הם חיבלו אחד לשני ונקראש שלהם דווקא פגע בהםכמובן שאם מדברים על זוגות מקומדיות אז צריך לציין את פאם וג'ים מהמשרד. ולבן ולזלי לא הייתה שום דרמה באופן יחסי אליהם.
אם כי עברתי לדבר על כמות דרמה ודיברנו על זה מערכות יחסים בוגרות וזה באמת היה בכולן.
נכון שהסיפור שלהם עם אלמנטים תסריטאים אבל כמו שציינת, היה להם קארש שהם פחדו להתמודד איתו כי הם עובדים ביחד (משהו שבהחלט ניתן להזדהות איתו). כשהם היו עם אנשים אחרים אז הם התמודות עם זה די בוגר ולא חיבלו ביחסים של האחר. וגם למשל גייק למרות שברור שבעונה 2 היה לו עדיין רגשות לאיימי הוא באמת אהב את סופיה (הסניגורית) והוא לא נתן לקראש לחבל במשהו שיכל להיות אמיתי.
וואי, בכלל לא זכרתי את זה. השלב הבא זה צפייה חוזרת בפארקס. איך הוא נראה כאן ילדון
וגם הומור לא ציני כאילו הכל כ"כ חמוד ומחמם את הלב ומרגישים שהוא אוהב את הדמויות שלו אבל עדיין לא קיטשי מידי.
זה גאוני! אחד הקרוסים הכי טובים שיוכלו להיותאווו ואוברי פלאזה! אני רוצה אותה בתור אחות/בת דודה/בת זוג לרוזה (כן זה נשמע קצת מוזר ככה) יאאא שתהיה בתור אפריל עצמה בת דודה של רוזה מאינדיאנה!
כמעט, פימנטוופימטו(?)
לא יודעת להסביר למה, אבל צפיתי בטיזר הזה כבר איזה 20 פעם ברצף.שיגיע כבר העונה!!!!
כי הוא גאוני.לא יודעת להסביר למה, אבל צפיתי בטיזר הזה כבר איזה 20 פעם ברצף.
חחח כי הוא מהפנט, ומתחיל מהתחלה לבד בלופים.לא יודעת להסביר למה, אבל צפיתי בטיזר הזה כבר איזה 20 פעם ברצף.
חחחח בדיוק מה שאני חששתי לגביו (זה לא אומר אם החשש התגשם או לא)אני מאוד מצפה לחתונה של ג'ייק ואיימי, אבל אני דואג מה יקרה כי עד כה רוב סופי העונות כללו עלילה שגרמה לכך שג'ייק עוזב למשהו מסוכן לתקופה של זמן.
זה כל הרעיון לא?הטיזר גם טיפה מזכיר את הפתיחה של MCU, לא?
לא הייתי בטוחה, אבל כנראה.זה כל הרעיון לא?
זו בדיוק הסיבה שראיתי לנכון לשים את זה פה בפורום...הטיזר גם טיפה מזכיר את הפתיחה של MCU, לא?
אולי בזכות זה יש סיכוי שתספיק לעונה 8 איתנו.נטפליקס זה לפעמים נוראי. זה בלתי אפשרי להפסיק לצפות בסדרה הזאת כשכל פרק מתחיל שניה אחרי שהקודם מסתיים. אני כל הזמן מתפתה לראות רק את השניה הראשונה ואז רק את הקולד אופן ואז רק לראות איך מתחיל אחרי הקדימון... ובום מסתיים עוד פרק.
לא שמתי לב בכלל! אשים לב עכשיו בצפיה השניה (אני באמצע עונה 4).והתספורת של רוזה כל הזמן השתנתה
בהחלט סופסוף.חוץ מזה ג'ינה עזבה וירדה מהפתיח ובמקומה שמו את סקאלי והיצ'קוק (סוף סוף)
חתכו את ג'ינה מהוידאו המקורי והזיזו את צ'ארלס שמאלה, זה קלי קלות עם טכנולוגיית עריכת וידאו של היום. (גם סיכוי טוב שהמקורי צולם עם רקע של מסך ירוק, ואז זה אפילו עוד יותר קל כשהשתמשו במקור.)אבל מה שאני לא מבין זה כיצד הורידו את ג'ינה מהתמונה הקבוצתית שכולם הולכים לראת המצלמה? זה לא נראה כמו צילום מחדש בגלל שזה נראה כל כך דומה (ואני די בטוח שלג'ייק יש את השיער שלו מעונה 1). אולי פשוט במקור צילמו גם גרסה בלי ג'ינה?
גם לזה לא שמתי לב אבל אבדוק.אבל אם כבר מדברים על השיער של ג'ייק אז יש משהו מאוד מעצבן עם השיער שלו בעונה הזה. כאילו ארוך מידי מקדימה.
חחחח מה?(אגב אני כמה פעמים התבלבלתי בשבוע האחרון בין השמות סימון ביילס וניקול באייר)(אפילו שאני מבין עכשיו שהם לא כל כך דומים)
נראה לי שאני היחידה בעולם בלי הבעיה הזאת. אני תמיד עוצרת לפני שהוא מספיק לעבור פרק, וגם אם עבר אין לי בעיה לעצור.נטפליקס זה לפעמים נוראי. זה בלתי אפשרי להפסיק לצפות בסדרה הזאת כשכל פרק מתחיל שניה אחרי שהקודם מסתיים. אני כל הזמן מתפתה לראות רק את השניה הראשונה ואז רק את הקולד אופן ואז רק לראות איך מתחיל אחרי הקדימון... ובום מסתיים עוד פרק.
אולי בזכות זה יש סיכוי שתספיק לעונה 8 איתנו.
חחחח בשביל מה יש סקיפ אינטרו?חוץ מזה ג'ינה עזבה וירדה מהפתיח ובמקומה שמו את סקאלי והיצ'קוק (סוף סוף)(מאוד מזכיר את זה שג'רי ודונה נכנסו לקרדיטים לקראת הסוף של מחלקת גנים ונוף)
אבל מה שאני לא מבין זה כיצד הורידו את ג'ינה מהתמונה הקבוצתית שכולם הולכים לראת המצלמה? זה לא נראה כמו צילום מחדש בגלל שזה נראה כל כך דומה (ואני די בטוח שלג'ייק יש את השיער שלו מעונה 1). אולי פשוט במקור צילמו גם גרסה בלי ג'ינה?
ממ לא לא היה חסר לי אני אוהבת שזה רק הדמויות הראשיות של הסדרה ברגעים האלה.לחזור קצת אחורה לפרק החתונה - היה לי מאוד חבל שלפרק משמעותי כזה לא הביאו יותר דמויות משמעותיות מהעבר. רק החבר לשעבר של איימי היה שם. מצאו תירוץ לכך שלא היה צריך להראות את ההורים של אף אחד מהם. גם היה מגניב אם דאג ג'ודי היה מגיע.
טרודי ג'ודי!!!! (זה כיף להגידואם כבר דאג ג'ודי, לא נראה לי שהוא בכלל התייחס לכך שג'ייק התחתן בפרק שהוא כן הגיע. מאוד אהבתי את אחותו - בין היתר כי זאת ניקול באייר. (אגב אני כמה פעמים התבלבלתי בשבוע האחרון בין השמות סימון ביילס וניקול באייר)(אפילו שאני מבין עכשיו שהם לא כל כך דומים)
והתספורת של רוזה כל הזמן השתנתה)
מה לא שמת לב? זאת הייתה בדיחה מתמשכת כל הפרקלא שמתי לב בכלל! אשים לב עכשיו בצפיה השניה (אני באמצע עונה 4).
I have no recollection of thatמה לא שמת לב? זאת הייתה בדיחה מתמשכת כל הפרק
אוף ממש קיוויתי שאף אחד לא ישים את הטריילר כדי שאף אחד לא יתפתה לצפות ואז יהיה דיון על הטריילר ואז אני אתפתה לצפות גםטריילר לעונה החדשה והאחרונה!!!
אני לא ראיתי, רוצה הפתעה בעונה.
את צריכה להיות אקסטרה שמחה לא רק שמצאת אותנו גם גרמת לחלקנו לראות בכלל (את ומילי) ויצרת לך חברים לדבר איתםנ.ב: אני רואה את ברוקלין מיום השידורים הראשון שלה, ורק רציתי לציין שממש כיף לדעת שסוף סוף יש לי עם מי לדבר על העונה כי אף אחד מהחברים שלי לא הצטרף עדיין לחגיגה הזו.
ככה אני הרגשתי כשאחרי 6 שנים ראיתי ה100 לבד פתאום כל הפורום הצטרף.נ.ב: אני רואה את ברוקלין מיום השידורים הראשון שלה, ורק רציתי לציין שממש כיף לדעת שסוף סוף יש לי עם מי לדבר על העונה כי אף אחד מהחברים שלי לא הצטרף עדיין לחגיגה הזו.
התספורת של רוזה כל הזמן השתנתה
לא שמתי לב בכלל! אשים לב עכשיו בצפיה השניה (אני באמצע עונה 4).
מה לא שמת לב? זאת הייתה בדיחה מתמשכת כל הפרק(כולל זה שג'ייק העיר על כל תסרוקת משהו אחר)
יכול להיות ששכחת מזה. אבל אין סיכוי שלא שמת לב בזמן הצפיה בפרק. זה לא שעשו משהו מגניב שרק מי ששם לב יראה. זה משהו שדיברו עליו. וגם חלק מהתספורות היו מטורפות לחלוטין.I have no recollection of that
טוב, הרסת את הקסםחתכו את ג'ינה מהוידאו המקורי והזיזו את צ'ארלס שמאלה, זה קלי קלות עם טכנולוגיית עריכת וידאו של היום. (גם סיכוי טוב שהמקורי צולם עם רקע של מסך ירוק, ואז זה אפילו עוד יותר קל כשהשתמשו במקור.)
את פשוט טועה. וזה מזכיר לי שגם הטריד אותי שצ'ארלס לא התעקש שניקולאז' יהיה זה שמביא את הטבעת.ממ לא לא היה חסר לי אני אוהבת שזה רק הדמויות הראשיות של הסדרה ברגעים האלה.
גם היה את כל חילופי הדברים המצחיק הזה בין ג'ייק ודאג ג'ודי - שבו דאג ג'ודי כעס כי הוא חשב שג'ייק רוצה אותה או לא חושב שהיא יפה והכל היה מלא חרוזים - booty, duty, cutey - ואז טרי אומר שג'ייק גם נשוי וג'ייק אומר "כן, אבל זה לא מתחרז"טרודי ג'ודי!!!! (זה כיף להגיד)
אבל אני בכוונה ראיתי את האינטרו אחרי שג'ינה עזבה כי רציתי לראות איך ישנו אותו.חחחח בשביל מה יש סקיפ אינטרו?
אני בטוח אגיע (ראיתי גם שעונה 7 היא קצרה)אולי בזכות זה יש סיכוי שתספיק לעונה 8 איתנו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.