נזכרתי כן בפעם אחת שג'ייק היה מגעיל באמת כלפי צ'ארלס וזה בפרק של מסיבת הרווקים של ג'ייק, כשהוא נכנע לטרי והם הלכו לחגוג במסעדה במקום לבצע את המשחק שהוא ארגן להם. זה באמת היה מוגזם ונוראי.
אבל לזכות הסדרה, זה לא משהו שהתעלמו ממנו כסתם מצחיק והיתה התייחסות לכמה שזה פגע בצ'ארלס.
נזכרתי כן בפעם אחת שג'ייק היה מגעיל באמת כלפי צ'ארלס וזה בפרק של מסיבת הרווקים של ג'ייק, כשהוא נכנע לטרי והם הלכו לחגוג במסעדה במקום לבצע את המשחק שהוא ארגן להם. זה באמת היה מוגזם ונוראי.
אבל לזכות הסדרה, זה לא משהו שהתעלמו ממנו כסתם מצחיק והיתה התייחסות לכמה שזה פגע בצ'ארלס.
אם כבר, היה פרק שהולט בחר בצ'ארלס ולא בג'ייק בשביל איזה טאסק פורס וג'ייק די כעס ונעלב ולא אהב את הרעיון שצ'ארלס יותר טוב ממנו.
אבל גם פה ג'ייק ידע שהוא לא בסדר ובסופו של דבר התנצל והכיר בזה שצ'ארלס אכן ראוי ותמך בו.
אז בגללכן... כן בגללכן התחלתי מחדש את הבינג של ברוקלין 99. עכשיו זה לא דבר רע אלא שאני מתמקדת בזה במקום להתחיל את לוקי ולסיים את 5 הפרקים האחרונים של מסע אגדי.
אני חייבת למצוא עוד זמן לטלוויזיה.
לגבי הפרק של ההורות זה נפתר יחסית טוב כי אני לא מרגישה שגייק התפשר אלא שהוא הבין שעם איימי לצידו כהורה אין לו סיבה לחשוש שהוא יהפוך לאבא שלו. מה שכן היה נחמד אם זה היה לוקח קצת יותר זמן ולא היה נפתר בפרק אחד.
באמת גייק לפעמים לועג לצארלס אבל בהחלט רואים שהוא אוהב אותו ואין לי דוגמאות עכשיו אבל הוא עושה הרבה בשבילו. מה שכן צארלס הוא באמת טיפוס ויש בו המון תכונות של דמות בקומידה ולא אדם אמיתי אז היחס אליו פחות מרגיש אכזרי כי הוא לא מרגיש דמות מהחיים האמיתים.
הקטע שג'ייק קורא להולט אבא היה הורס. בעיקר התגובה של הולט עצמו לזה.
בכלל שכחתי עד כמה הולט מצחיק בסדרה.
כמו זה שג'ייק עושה בדיחה על זה שהוא רובוט והולט הולך עם זה ואומר משהו על כך שהוא באמת צריך לקבל עידכון וזה מעצבן את ג'ייק כי זה הורס את הבדיחה.
וההתמכרות שלו למשחק טלפון ההוא.
לגבי הפרק של ההורות זה נפתר יחסית טוב כי אני לא מרגישה שגייק התפשר אלא שהוא הבין שעם איימי לצידו כהורה אין לו סיבה לחשוש שהוא יהפוך לאבא שלו. מה שכן היה נחמד אם זה היה לוקח קצת יותר זמן ולא היה נפתר בפרק אחד.
באמת גייק לפעמים לועג לצארלס אבל בהחלט רואים שהוא אוהב אותו ואין לי דוגמאות עכשיו אבל הוא עושה הרבה בשבילו. מה שכן צארלס הוא באמת טיפוס ויש בו המון תכונות של דמות בקומידה ולא אדם אמיתי אז היחס אליו פחות מרגיש אכזרי כי הוא לא מרגיש דמות מהחיים האמיתים.
אממ, תראי. אני יודעת שאני הורסת את כל מה שבניתי עם עחו"ס בחודשים האחרונים, אבל אני חייבת להגיד שלמרבה הצער אני לא רואה בינתיים את לוקי כסדרת חובה, אז אני לא כועסת שלא הגעת לזה עדיין (בעיקר כי אני מבינה שאני היחידה שחושבת ככה, וכל עוד את לא רואה אז את בצד שלי ), אבל לגבי מסע אגדי - היו לקראת הסוף כמה פרקים טובים וזה כן הייתי ממליצה לראות.
אממ, תראי. אני יודעת שאני הורסת את כל מה שבניתי עם עחו"ס בחודשים האחרונים, אבל אני חייבת להגיד שלמרבה הצער אני לא רואה בינתיים את לוקי כסדרת חובה, אז אני לא כועסת שלא הגעת לזה עדיין
משום מה זכרתי שג'ייק ואיימי הופכים להיות זוג הרבה יותר מוקדם. כאילו כבר ממש בתחילת עונה 2.
כל הקטע עם הקפטן וולצ'ר בתחילת עונה 3 היה נוראי והרגיש שנמשך הרבה יותר מידי זמן.
ואז כאילו הסתיים בקלות מידי.
הגעתי אתמול לעונה 3.
גייק ואיימי כל כך חמודים
יש גם משהו מאוד בוגר באיך שהם מתחילים את מערכת היחסים לעומת סדרות אחרות.
אוף אני ממש רוצה ג'ייק בחיים שלי
בוגר? ג'ייק פרלטה?
ממ לאדעת לא חושבת שיש בזה משהו בוגר במיוחד לעומת סדרות אחרות. איך שזה ממשיך אח"כ כן, כי הם יציבים לאורך זמן ולא נפרדים וחוזרים כל שניה ולא רבים על שטויות והמערכת יחסים שלהם מצליחה להיות בריאה ומקסימה במקביל.
אבל הם התחילו ממשיכה->לצאת עם אחרים כשבבירור הם נמשכים אחד לשני->(לפחות נפרדו מהבני זוג לפני)->נשיקה אנדרקאבר->נשיקה אמיתית->אופס נתפסנו. שזה אחלה אני אוהבת אבל לא כזה שונה מבן ולזלי למשל.
וכן הם כ"כ חמודים
בוגר? ג'ייק פרלטה?
ממ לאדעת לא חושבת שיש בזה משהו בוגר במיוחד לעומת סדרות אחרות. איך שזה ממשיך אח"כ כן, כי הם יציבים לאורך זמן ולא נפרדים וחוזרים כל שניה ולא רבים על שטויות והמערכת יחסים שלהם מצליחה להיות בריאה ומקסימה במקביל.
אבל הם התחילו ממשיכה->לצאת עם אחרים כשבבירור הם נמשכים אחד לשני->(לפחות נפרדו מהבני זוג לפני)->נשיקה אנדרקאבר->נשיקה אמיתית->אופס נתפסנו. שזה אחלה אני אוהבת אבל לא כזה שונה מבן ולזלי למשל.
וכן הם כ"כ חמודים
לא אמרתי כלום על בן ולזלי. גם הם מושלמים וגם להם היה מערכת יחסים בריאה (למרות הפרידה הקצרה בהתחלה). אבל זה התנהל בצורה בריאה
וכן המשותף בניהם זה מייקל שור, שלדעתי כותב דמויות מצויין. יש בדמויות שלו קומי ולא מציאותי ועם זאת דמויות עם המון אישיות ורגשות שנלקחת מהעולם האמיתי.
כשהשוותי את גייק ואיימי לדמויות אחרות אז יותר חשבתי על רוס ורייצל ובכלל דמויות משנות ה90 2000.
נכון שהסיפור שלהם עם אלמנטים תסריטאים אבל כמו שציינת, היה להם קארש שהם פחדו להתמודד איתו כי הם עובדים ביחד (משהו שבהחלט ניתן להזדהות איתו). כשהם היו עם אנשים אחרים אז הם התמודות עם זה די בוגר ולא חיבלו ביחסים של האחר. וגם למשל גייק למרות שברור שבעונה 2 היה לו עדיין רגשות לאיימי הוא באמת אהב את סופיה (הסניגורית) והוא לא נתן לקראש לחבל במשהו שיכל להיות אמיתי.
מקווה שהסברתי ברור.
וחייבת לציין שבן ולזלי זה הכל (אני אפילו לא קרובה ללהיות מסוגלת להתמודד עם בחירה בין בן ולזלי וגייק ואיימי)
ואולי לא צריך בכלל לבחור ופשוט לעשות משמש
אה כן זה בהחלט, אין ספק. פשוט אני חושבת שבכללי זוגיות בסיטקומים התפתחה כ"כ לטובה מאז חברים (ואיך פגשתי את אמא והמפץ כולן על הפנים בקטע הזה) שזה לא *רק* ברוקלין 99 אבל היא בהחלט אחת הדוגמאות הכי טובות לזה.