ברוקלין98
אתה טועהאת פשוט טועה.
כןגם היה את כל חילופי הדברים המצחיק הזה בין ג'ייק ודאג ג'ודי - שבו דאג ג'ודי כעס כי הוא חשב שג'ייק רוצה אותה או לא חושב שהיא יפה והכל היה מלא חרוזים - booty, duty, cutey - ואז טרי אומר שג'ייק גם נשוי וג'ייק אומר "כן, אבל זה לא מתחרז"![]()
לא, אני תמיד לוחצת סקיפ אינטרו.אבל האם את אף פעם לא ראית את האינטרו עם היצ'קוק וסקאלי?
זה יהיה השם של הפריקוול שיעשו אחרי הסדרה.ברוקלין98
ברוקלין98
חחח או שלא, ברוקלין 98 הם חבורה של חלאותזה יהיה השם של הפריקוול שיעשו אחרי הסדרה.
(אולסו שמתם לב שהקפטן שלהם זה אבא של מיקי משיימלס? אני לא רגילה לראות אותו לבוש כמו בנאדם מהוגן)
זה טוב!פנינה קטנה שמצאתי לפני כמה חודשים ביוטיוב.
זה היה לכבוד המעבר של ברוקלין 99 לNBC
סטפאני היא שחקנית מדהימה
מעולהאני מכינה לכם חידון קטן לקראת עליית עונה 8. תתכוננו.
המנצח/ת יזכה/ו בתואר:
Amazing Forum Member - Slash - Genius
מעולהפנינה קטנה שמצאתי לפני כמה חודשים ביוטיוב.
זה היה לכבוד המעבר של ברוקלין 99 לNBC
סטפאני היא שחקנית מדהימה
אמממ.. האמת שזה בעיקר השאיר אותי מבולבלת.פנינה קטנה שמצאתי לפני כמה חודשים ביוטיוב.
(אני צריך להכין ביינדר כדי להתכונן)
יאיי, מעולה שאת.אני מכינה לכם חידון קטן לקראת עליית עונה 8. תתכוננו.
זה מה שהיה מצחיק. שהם השחקנים אבל כמו הדמויות שלהם.אמממ.. האמת שזה בעיקר השאיר אותי מבולבלת.
אם הם אמורים להיות הם עצמם, אז למה הם לבושים כמו הדמויות ומדברים ומתנהגים כמו הדמויות?
אפילו סטפני התנהגה כמו רוזה שמשחקת דמות.
אני ככה ככה החידונים. אבל אני הולכת לתת פייט של החיים שליארינמל - אני עדיין לא יודעת כמה היא טובה בחידונים אבל נראה לי שהיא תיתן להם פייט רציני כי בכל זאת יש לה פור עליהם.
ניין ניין! (נראה לי שבגרמנית זה יוצא "לא לא!"Nine nine!!!!!!!!!!
גייק תמיד אומר את זה כי הוא מתאמן למצב מת לחיות אמיתי שגרמנים ישתלטו על בנייןניין ניין! (נראה לי שבגרמנית זה יוצא "לא לא!")
יאייי!! אני רוצה להיות אמייזינג סלאש ג'ינייס!אני מכינה לכם חידון קטן לקראת עליית עונה 8. תתכוננו.
המנצח/ת יזכה/ו בתואר:
Amazing Forum Member - Slash - Genius
חחחח זה הולך להיות כמו הייסט, כולנו חברים עד יום אחד שבו כולנו אויביםאני ככה ככה החידונים. אבל אני הולכת לתת פייט של החיים שלי
לגמרי הדבר הכי טוב בסדרה זה כשמתחיל הייסט והם מתחילים להעליב אחד את השני בקטע פסיכי!חחחח זה הולך להיות כמו הייסט, כולנו חברים עד יום אחד שבו כולנו אויבים![]()
גם היה גדול איך בעונה האחרונה קווין גם נכנס לזה לחלוטיןלגמרי הדבר הכי טוב בסדרה זה כשמתחיל הייסט והם מתחילים להעליב אחד את השני בקטע פסיכי!![]()
חחח, לגמרי. אפילו ג'ייק ואיימי ממש מניאקים זה לזולגמרי הדבר הכי טוב בסדרה זה כשמתחיל הייסט והם מתחילים להעליב אחד את השני בקטע פסיכי!![]()
ברור, הוא היה חייב אחרת הוא היחיד במשפחה שלא משחק. צ'דר כבר שחקן ראשיגם היה גדול איך בעונה האחרונה קווין גם נכנס לזה לחלוטין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.