ברוקלין 99

didalf

Well-known member
גאה בעצמי שזכרתי את השם של הדמות שלו
חחח טוב מתי איימי פוהלר תבקר בברוקלין????
אווו ואוברי פלאזה! אני רוצה אותה בתור אחות/בת דודה/בת זוג לרוזה (כן זה נשמע קצת מוזר ככה8-*) יאאא שתהיה בתור אפריל עצמה בת דודה של רוזה מאינדיאנה!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בדיוק ראיתי את הפרק שדיאז ופימטו(?) מחליטים להתחתן.
ואז פימטו בורח כי הוא מגלה שמנסים לרצוח אותו.
יש כל מיני דברים לא ברור כמו האם ג'ייק השיג בסוף לשון של בן אדם, כי הסוכן FBI היה קולט שזה לשון של פרה בשלב כלשהו.
ומה הם עשו עם הרוצח השכיר? כי אם הם היו אוסרים אותו אז גם הסוכן FBI היה יכול לעלות על זה.
ולמה חיכו עד הבוקר כדי לספר לדיאז?
(כל אלו שאלות רטוריות)

בוגר? ג'ייק פרלטה?:-D
ממ לאדעת לא חושבת שיש בזה משהו בוגר במיוחד לעומת סדרות אחרות. איך שזה ממשיך אח"כ כן, כי הם יציבים לאורך זמן ולא נפרדים וחוזרים כל שניה ולא רבים על שטויות והמערכת יחסים שלהם מצליחה להיות בריאה ומקסימה במקביל.
אבל הם התחילו ממשיכה->לצאת עם אחרים כשבבירור הם נמשכים אחד לשני->(לפחות נפרדו מהבני זוג לפני)->נשיקה אנדרקאבר->נשיקה אמיתית->אופס נתפסנו. שזה אחלה אני אוהבת אבל לא כזה שונה מבן ולזלי למשל.
וכן הם כ"כ חמודים|מאוהב|
ג'ייק כמובן לא בוגר. אבל אני מסכים שמערכת היחסים יחסית בוגרת.
ועד כמה זכור לי עם בן ולזלי הייתה יותר דרמה לגבי מערכת היחסים. (כלומר יחסית לקומדיה). עם כל הקטע שהם לא יכלו לעבוד יחד.
איכשהו ג'ייק ואיימי מצליחים לעבוד יחד גם בתור זוג בלי שיהיה כמעט דרמה.
חלק מזה זה אולי שפשוט בקושי מתמקדים במערכת יחסים שלהם. אחת הדוגמאות הבודדות שממש עסקו קצת במערכת יחסים שלהם זה בפרק שהם יוצאים לקרוז ודאג ג'ודי גורם לכך שג'ייק משקיע יותר בדברים שאיימי רוצה. אבל הפרק כמובן התמקד בדאג ג'ודי.

כמובן שאם מדברים על זוגות מקומדיות אז צריך לציין את פאם וג'ים מהמשרד. ולבן ולזלי לא הייתה שום דרמה באופן יחסי אליהם.
אם כי עברתי לדבר על כמות דרמה ודיברנו על זה מערכות יחסים בוגרות וזה באמת היה בכולן.

Aranel Nenharma

Well-known member
כמובן שאם מדברים על זוגות מקומדיות אז צריך לציין את פאם וג'ים מהמשרד. ולבן ולזלי לא הייתה שום דרמה באופן יחסי אליהם.
אם כי עברתי לדבר על כמות דרמה ודיברנו על זה מערכות יחסים בוגרות וזה באמת היה בכולן.
פעם וגים הם לא זוג בריא. לדעתי בעונות הראשונות הם חיבלו אחד לשני ונקראש שלהם דווקא פגע בהם

מילי08

Well-known member
נכון שהסיפור שלהם עם אלמנטים תסריטאים אבל כמו שציינת, היה להם קארש שהם פחדו להתמודד איתו כי הם עובדים ביחד (משהו שבהחלט ניתן להזדהות איתו). כשהם היו עם אנשים אחרים אז הם התמודות עם זה די בוגר ולא חיבלו ביחסים של האחר. וגם למשל גייק למרות שברור שבעונה 2 היה לו עדיין רגשות לאיימי הוא באמת אהב את סופיה (הסניגורית) והוא לא נתן לקראש לחבל במשהו שיכל להיות אמיתי.
|כן| מסכימה מאוד
וואי, בכלל לא זכרתי את זה. השלב הבא זה צפייה חוזרת בפארקס. איך הוא נראה כאן ילדון :-D
וגם הומור לא ציני כאילו הכל כ"כ חמוד ומחמם את הלב ומרגישים שהוא אוהב את הדמויות שלו אבל עדיין לא קיטשי מידי.
|כן| הלוואי שכולם ייצרו דמויות כאלה במקום ליפול לקלישאות (למשל נשים ששונאות אחת את השנייה, בניגוד להערצה המוחלטת של לסלי לאן בפארקס)
אווו ואוברי פלאזה! אני רוצה אותה בתור אחות/בת דודה/בת זוג לרוזה (כן זה נשמע קצת מוזר ככה8-*) יאאא שתהיה בתור אפריל עצמה בת דודה של רוזה מאינדיאנה!
זה גאוני! אחד הקרוסים הכי טובים שיוכלו להיות
כמעט, פימנטו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני עכשיו יחסית לקראת סוף עונה 5 (שאותה כבר לא ראיתי בצפיה ראשונה)
פימנטו חזר והיה מעוצבן (בצדק) שהוא לא הוזמן לחתונה של ג'ייק ואיימי.
ומשאית המזון של צ'ארלס נהרסה.

אני מאוד מצפה לחתונה של ג'ייק ואיימי, אבל אני דואג מה יקרה כי עד כה רוב סופי העונות כללו עלילה שגרמה לכך שג'ייק עוזב למשהו מסוכן לתקופה של זמן.

didalf

Well-known member
לא יודעת להסביר למה, אבל צפיתי בטיזר הזה כבר איזה 20 פעם ברצף.
חחח כי הוא מהפנט, ומתחיל מהתחלה לבד בלופים.

אני מאוד מצפה לחתונה של ג'ייק ואיימי, אבל אני דואג מה יקרה כי עד כה רוב סופי העונות כללו עלילה שגרמה לכך שג'ייק עוזב למשהו מסוכן לתקופה של זמן.
חחחח בדיוק מה שאני חששתי לגביו (זה לא אומר אם החשש התגשם או לא)

Lhuna3

Well-known member
הטיזר גם טיפה מזכיר את הפתיחה של MCU, לא?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נטפליקס זה לפעמים נוראי. זה בלתי אפשרי להפסיק לצפות בסדרה הזאת כשכל פרק מתחיל שניה אחרי שהקודם מסתיים. אני כל הזמן מתפתה לראות רק את השניה הראשונה ואז רק את הקולד אופן ואז רק לראות איך מתחיל אחרי הקדימון... ובום מסתיים עוד פרק.
יש פרקים מאוד מעניינים כמו החקירת רצח של ג'ייק ורוזה (כשג'ייק הבטיח לאמא של הקורבן שהוא יגלה מי הרוצח ואז לא הצליחו במשך המון זמן והתספורת של רוזה כל הזמן השתנתה)
וגם הפרק על חקירת התלונה על תקיפה מינית.

חוץ מזה ג'ינה עזבה וירדה מהפתיח ובמקומה שמו את סקאלי והיצ'קוק (סוף סוף)(מאוד מזכיר את זה שג'רי ודונה נכנסו לקרדיטים לקראת הסוף של מחלקת גנים ונוף)
אבל מה שאני לא מבין זה כיצד הורידו את ג'ינה מהתמונה הקבוצתית שכולם הולכים לראת המצלמה? זה לא נראה כמו צילום מחדש בגלל שזה נראה כל כך דומה (ואני די בטוח שלג'ייק יש את השיער שלו מעונה 1). אולי פשוט במקור צילמו גם גרסה בלי ג'ינה?

אבל אם כבר מדברים על השיער של ג'ייק אז יש משהו מאוד מעצבן עם השיער שלו בעונה הזה. כאילו ארוך מידי מקדימה.

לחזור קצת אחורה לפרק החתונה - היה לי מאוד חבל שלפרק משמעותי כזה לא הביאו יותר דמויות משמעותיות מהעבר. רק החבר לשעבר של איימי היה שם. מצאו תירוץ לכך שלא היה צריך להראות את ההורים של אף אחד מהם. גם היה מגניב אם דאג ג'ודי היה מגיע.
ואם כבר דאג ג'ודי, לא נראה לי שהוא בכלל התייחס לכך שג'ייק התחתן בפרק שהוא כן הגיע. מאוד אהבתי את אחותו - בין היתר כי זאת ניקול באייר. (אגב אני כמה פעמים התבלבלתי בשבוע האחרון בין השמות סימון ביילס וניקול באייר)(אפילו שאני מבין עכשיו שהם לא כל כך דומים)

Lhuna3

Well-known member
נטפליקס זה לפעמים נוראי. זה בלתי אפשרי להפסיק לצפות בסדרה הזאת כשכל פרק מתחיל שניה אחרי שהקודם מסתיים. אני כל הזמן מתפתה לראות רק את השניה הראשונה ואז רק את הקולד אופן ואז רק לראות איך מתחיל אחרי הקדימון... ובום מסתיים עוד פרק.
אולי בזכות זה יש סיכוי שתספיק לעונה 8 איתנו.
והתספורת של רוזה כל הזמן השתנתה
לא שמתי לב בכלל! אשים לב עכשיו בצפיה השניה (אני באמצע עונה 4).
חוץ מזה ג'ינה עזבה וירדה מהפתיח ובמקומה שמו את סקאלי והיצ'קוק (סוף סוף)
בהחלט סופסוף.
אבל מה שאני לא מבין זה כיצד הורידו את ג'ינה מהתמונה הקבוצתית שכולם הולכים לראת המצלמה? זה לא נראה כמו צילום מחדש בגלל שזה נראה כל כך דומה (ואני די בטוח שלג'ייק יש את השיער שלו מעונה 1). אולי פשוט במקור צילמו גם גרסה בלי ג'ינה?
חתכו את ג'ינה מהוידאו המקורי והזיזו את צ'ארלס שמאלה, זה קלי קלות עם טכנולוגיית עריכת וידאו של היום. (גם סיכוי טוב שהמקורי צולם עם רקע של מסך ירוק, ואז זה אפילו עוד יותר קל כשהשתמשו במקור.)
אבל אם כבר מדברים על השיער של ג'ייק אז יש משהו מאוד מעצבן עם השיער שלו בעונה הזה. כאילו ארוך מידי מקדימה.
גם לזה לא שמתי לב אבל אבדוק.
(אגב אני כמה פעמים התבלבלתי בשבוע האחרון בין השמות סימון ביילס וניקול באייר)(אפילו שאני מבין עכשיו שהם לא כל כך דומים)
חחחח מה?

didalf

Well-known member
נראה לי שאני היחידה בעולם בלי הבעיה הזאת. אני תמיד עוצרת לפני שהוא מספיק לעבור פרק, וגם אם עבר אין לי בעיה לעצור.
(כי אני יותר מכורה לפורום מכל דבר אחר אז בין פרק לפרק אני תמיד אקפוץ לראות מה קורה פה:-D)

|כן|טוב מאד.
חוץ מזה ג'ינה עזבה וירדה מהפתיח ובמקומה שמו את סקאלי והיצ'קוק (סוף סוף)(מאוד מזכיר את זה שג'רי ודונה נכנסו לקרדיטים לקראת הסוף של מחלקת גנים ונוף)
חחחח בשביל מה יש סקיפ אינטרו?

לחזור קצת אחורה לפרק החתונה - היה לי מאוד חבל שלפרק משמעותי כזה לא הביאו יותר דמויות משמעותיות מהעבר. רק החבר לשעבר של איימי היה שם. מצאו תירוץ לכך שלא היה צריך להראות את ההורים של אף אחד מהם. גם היה מגניב אם דאג ג'ודי היה מגיע.
ממ לא לא היה חסר לי אני אוהבת שזה רק הדמויות הראשיות של הסדרה ברגעים האלה.

ואם כבר דאג ג'ודי, לא נראה לי שהוא בכלל התייחס לכך שג'ייק התחתן בפרק שהוא כן הגיע. מאוד אהבתי את אחותו - בין היתר כי זאת ניקול באייר. (אגב אני כמה פעמים התבלבלתי בשבוע האחרון בין השמות סימון ביילס וניקול באייר)(אפילו שאני מבין עכשיו שהם לא כל כך דומים)
טרודי ג'ודי!!!! (זה כיף להגיד:-D)

והתספורת של רוזה כל הזמן השתנתה)
מה לא שמת לב? זאת הייתה בדיחה מתמשכת כל הפרק8-* (כולל זה שג'ייק העיר על כל תסרוקת משהו אחר)

Aranel Nenharma

Well-known member
טריילר לעונה החדשה והאחרונה!!!
אני לא ראיתי, רוצה הפתעה בעונה.

נ.ב: אני רואה את ברוקלין מיום השידורים הראשון שלה, ורק רציתי לציין שממש כיף לדעת שסוף סוף יש לי עם מי לדבר על העונה כי אף אחד מהחברים שלי לא הצטרף עדיין לחגיגה הזו.

didalf

Well-known member
טריילר לעונה החדשה והאחרונה!!!
אני לא ראיתי, רוצה הפתעה בעונה.
אוף ממש קיוויתי שאף אחד לא ישים את הטריילר כדי שאף אחד לא יתפתה לצפות ואז יהיה דיון על הטריילר ואז אני אתפתה לצפות גם:-D
קיצר אני גם לא צופה בינתיים, אל תגרמו לי לצפות!

נ.ב: אני רואה את ברוקלין מיום השידורים הראשון שלה, ורק רציתי לציין שממש כיף לדעת שסוף סוף יש לי עם מי לדבר על העונה כי אף אחד מהחברים שלי לא הצטרף עדיין לחגיגה הזו.
את צריכה להיות אקסטרה שמחה לא רק שמצאת אותנו גם גרמת לחלקנו לראות בכלל (את ומילי) ויצרת לך חברים לדבר איתם:-D
שנפתח שרשור חדש או נמשיך בזה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ככה אני הרגשתי כשאחרי 6 שנים ראיתי ה100 לבד פתאום כל הפורום הצטרף.
התספורת של רוזה כל הזמן השתנתה
מה לא שמת לב? זאת הייתה בדיחה מתמשכת כל הפרק8-* (כולל זה שג'ייק העיר על כל תסרוקת משהו אחר)
I have no recollection of that
יכול להיות ששכחת מזה. אבל אין סיכוי שלא שמת לב בזמן הצפיה בפרק. זה לא שעשו משהו מגניב שרק מי ששם לב יראה. זה משהו שדיברו עליו. וגם חלק מהתספורות היו מטורפות לחלוטין.
חתכו את ג'ינה מהוידאו המקורי והזיזו את צ'ארלס שמאלה, זה קלי קלות עם טכנולוגיית עריכת וידאו של היום. (גם סיכוי טוב שהמקורי צולם עם רקע של מסך ירוק, ואז זה אפילו עוד יותר קל כשהשתמשו במקור.)
טוב, הרסת את הקסם
ממ לא לא היה חסר לי אני אוהבת שזה רק הדמויות הראשיות של הסדרה ברגעים האלה.
את פשוט טועה. וזה מזכיר לי שגם הטריד אותי שצ'ארלס לא התעקש שניקולאז' יהיה זה שמביא את הטבעת.
ובכלל אני אוהב לראות דמויות משנה שוב. כל פרק שרואים את קווין הוא כמובן מעולה. אבל אני גם רוצה לראות שוב את אשתו של צ'ארלס (אני חושב שעונות רבות לא ראינו אותה)
טרודי ג'ודי!!!! (זה כיף להגיד:-D)
גם היה את כל חילופי הדברים המצחיק הזה בין ג'ייק ודאג ג'ודי - שבו דאג ג'ודי כעס כי הוא חשב שג'ייק רוצה אותה או לא חושב שהיא יפה והכל היה מלא חרוזים - booty, duty, cutey - ואז טרי אומר שג'ייק גם נשוי וג'ייק אומר "כן, אבל זה לא מתחרז" :-D

חחחח בשביל מה יש סקיפ אינטרו?
אבל אני בכוונה ראיתי את האינטרו אחרי שג'ינה עזבה כי רציתי לראות איך ישנו אותו.
לראות איך משנים אינטרו של סדרות זה חלק חשוב מהצפיה. הייתה עונה של באפי שבמהלכה שינו את האינטרו 4 פעמים (בגלל דמויות עוזבות ונכנסות)
אבל האם את אף פעם לא ראית את האינטרו עם היצ'קוק וסקאלי?
כי אני בעיקרון תמיד מעביר, אבל אם אני בדיוק עושה משהו והשלט לא ביד שלי אז אני לא אתאמץ כדי להעביר אותו. הוא מאוד קצר בכל מקרה.

אני בטוח אגיע (ראיתי גם שעונה 7 היא קצרה)
מקסימום אני אצטרף אליכם בשבוע השני

למעלה