ברוקלין 99 עונה 8!👮‍♂️👮‍♀️

מילי08

Well-known member
התחלתי לקרוא ברפרוף את התגובות שלכם. רק אני התאכזבתי?
לא באמת היה מצחיק. כל החברות ביניהם התגלתה כלא הדדית. פרלטה באמת אוהב (נראה לי מעריץ זו מילה מתאימה יותר) את דוג ג'ודי, אבל דאג ג'ודי תמיד מנסה להערים עליו. וכל הקשקוש הזה של חוסר צדק בעבר שלו לא מצדיק את ההתנהגות שלו בהמשך. בשורה התחתונה ג'ודי בחר בחיי פשע והוא מנסה לנצל את פרלטה בכל הזדמנות שיש לו. גם כשפלרטה מבהיר לו שהוא עלול לאבד את העבודה שלו, זה לא מפריע לג'ודי. זה משהו שתמיד הפריע לי במערכת היחסים ביניהם ובפרק עכשיו זה הגיע לשיא. ממש גרם לי חוסר נוחות.

עוד פרק סתמי. ממש מבאס שככה נראית העונה האחרונה. הקטעים המשעשעים היחידים היו בין צ'רלס וטרי. אפילו ד"ר קוקס כבר מתחיל לחזור על עצמו. ושוב הנסיון הזה להציג את עצמם כשוטרים טובים לעומת השוטרים האמיתייים בחוץ. אוף |שפם| אני רוצה את ברוקלין שלי בחזרה

לכלב קוראים דוג ג'ודי!!!!:-D
זה היה חמוד
אובר הר" עלק
:-D
היה נורא ברור שדאג מנצל את זה שג'ייק חבר שלו כדי לגרום לו לקחת אותו לכלא ומתכוון לברוח. זה לחלוטין מדהים שג'ייק לא חשב על כך. אפילו עם זה שהם חברים טובים כבר. מהבחינה הזאת זה היה עצוב כי ג'ייק באמת היה מגניב עם כל ההפתעות שהוא ארגן.
בדיוק, ולכן היחסים ביניהם לא הדדיים.
גם ממש לא ברור למה צ'ארלס לא הצטרף אליהם ברכב הנוסף ליתר ביטחון.
גם אני לא הבנתי את זה, בעיקר כשכבר ברור לכולם מה התוכניות של ג'ודי, והוא אפילו לא מנסה להסתיר אותן.
*אווי והפתיח על כך שג'ייק מאוד עייף מהורות, חוץ מזה שזה בגלל משחק טלפון שהוא מכור אליו :-D
אוי, נכון זה גם היה חמוד. קלאסי ג'ייק :-D
הפרק מזכיר לי שאני מקווה שנראה שהיה חבר של ג'ייק כשהוא היה בכלא
יואו, גם אני מקווה, אני מתה עליו :-D
הוא נהדר. והשחקן בכלל צריך לקבל יותר זמן מסך
אני הייתי מאוד בעד זה שזה היה חלק מהעלילה בפרק הראשון. ואני אוכל את המילים שלי כי זה מעצבן נורא בשלב הזה.
יאפ
גם איימי ורוזה השיכורות היו מצחיקות וזה שהוא לא מבדיל ביניהן. והמבטא הבריטי של איימי:-D
זה כנראה היה הרגע המשעשע בפרק
אם ג'ייק מושהה לחמישה חודשים אני מקווה שתהיה קפיצת זמן עשו את זה הרבה יחסית. או פרק אחד שמעביר מלא זמן. כי כאילו הוא לא יהיה מושהה עד סוף הסדרה נכון? לפחות יהיה לו זמן למאק עכשיו:-P:
נדמה לי שגם בעונה הקודמת הראו קפיצות זמן משמעותיות (למשך נסיונות הכניסה להריון), ככה שג'ייק יחזור בטח בעוד איזה שני פרקים (כלומר פרק 8. רררגע! פרק 8 זה הסיום?!)
לי אין אפילו את זה כי היצור הזה רק מעצבן אותי ולא מצחיק. אני גם לא אהבתי אותו בסקראבס.
כן. בסקרבס הוא התחיל בתור דמות מעולה, ורוב הזמן גם היה דמות מגניבה, אבל בשלב מסוים זה הרגיש חד מימדי
אני מניח שפרק הבא הוא עדיין יהיה מושעה אבל זה יהיה פרק ההייסט והוא לא צריך להיות שוטר בשביל זה.
וואלה!
אם כל שוטר יעשה כל מה שהוא מאמין בו (במיוחד כשזה מבוסס על הרצון שלו לחוות עלילה של סרט) אז יהיה כאוס.
נכון, וזה גם תכלס ההסבר לאלימות של שוטרים (האמינו שהחשוד מסוכן וכו')
*דייויד דיוק מרציפן זה שם גאוני.
האם פספסתי כאן משהו? מעבר לזה שהשם מגניב..
בשם אלוהים המסוורת'
:-D:-D:-D מעולה |מאוהב|
לא אהבתי את המסר והסיום... כי ג'ייק לא עשה שום דבר רע, בשם אלוהים המסוורת', הוא ניסה למנוע פעולת טרור שהאמין שהולכת לקרות ועלולה להרוג אנשים!
נכון חלקית. במשך כל השנים הראו לנו שג'ייק תמיד צודק בתחושות הבטן שלו ולכן ציפינו לזה גם כאן, אבל בפועל (אלא אם כן יתגלה בהמשך שהוא צדק) הוא באמת סתם רדף מישהו. מה שמרגיז זה שמכניסים את זה לתוך הקלחת של BLM על מנת להוכיח את הטענה שלהם שהבלשים של 99 הם יוצאים מהכלל.
מעבר לזה אני מסכימה איתך.
ומאז שג'ינה עזבה לא הגיע מחליף שיתפוס את מקומה. ובתחילת העונה הזאת גם היצ'קוק וגם רוזה עזבו, חייבים היו להעסיק בלשים אחרים למשמרת הזאת איתם. אבל איכשהו זה כמובן ישאר רק הם.
מסכימה, אם כי יכול להיות שפשוט לא מראים לנו אותם. זה מזכיר לי סדרה אחרת שראיתי, שבכל עונה נעחמו עוד ועוד אנשי צוות, ובסוף כוח הלחימה (במקרה של הסדרה), היה מורכב משני אנשים וחצי
וזה עוד יותר מוזר לי עם הפרק הקודם שגייק עזר לדאג גודי לברוח, נכון שהם חברים אבל גייק עזר לפושע להמלט וזה ממש לא מתאים לדמות שלו ובעיקר שפרק אחרי זה הוא הולך ומודה על טעות שהוא עשה.
לגמרי
זה גם ממש גרם לי לשנוא את סוף הסאגה של דאג גודי
מסכימה. אצלי זה לא לשנוא, אלא פשוט להתאכזב. מעניין אותי אם זו השפעה של האירועים בארה"ב והרצון לתת לפושע שחור לנצח את המערכת.
וגם היה את כל הקטע שיש אנשים של משמרת לילה שזה נראה לי מוזר שיש אנשים שתמיד עובדים במשמרת לילה ואנשים שתמיד עובדים במשמרת יום, אף פעם לא עבדתי במקום של משמרות אבל אני די בטוחה שאמור להיות גיוון.
וגם בעונה 4 כהם עבדו במשמרת לילה אז הולט עבד איתם והיה את הקפטן השני (הטמבל) שהוא זה שנתן להם את העונש. שוב אני לא מבינה בזה אבל לא אמור להיות רק קפטן אחד לתחנה, מישהו שהוא לא תלוי משמרת כלומר או הולט או הטמבל אחראים על כל התחנה
זה דווקא משהו שכנראה כן מקובל. אם אני זוכרת נכון, הראו מצב דומה גם ברצח מאדום לשחור

(באישזהו שלב עשיתי מישמש מהתגובות... רציתי לענות לפי פרקים אבל לקח לי זמן לכתוב כי התעסקתי בדברים אחרים וכל פעם נכנסתי, כתבתי איזו שורה ועזבתי...)

didalf

Well-known member
כל החברות ביניהם התגלתה כלא הדדית. פרלטה באמת אוהב (נראה לי מעריץ זו מילה מתאימה יותר) את דוג ג'ודי, אבל דאג ג'ודי תמיד מנסה להערים עליו. וכל הקשקוש הזה של חוסר צדק בעבר שלו לא מצדיק את ההתנהגות שלו בהמשך. בשורה התחתונה ג'ודי בחר בחיי פשע והוא מנסה לנצל את פרלטה בכל הזדמנות שיש לו. גם כשפלרטה מבהיר לו שהוא עלול לאבד את העבודה שלו, זה לא מפריע לג'ודי. זה משהו שתמיד הפריע לי במערכת היחסים ביניהם ובפרק עכשיו זה הגיע לשיא. ממש גרם לי חוסר נוחות.
אה לא חשבתי על זה ככה ועכשיו קצת עצוב לי:-(

נדמה לי שגם בעונה הקודמת הראו קפיצות זמן משמעותיות (למשך נסיונות הכניסה להריון), ככה שג'ייק יחזור בטח בעוד איזה שני פרקים (כלומר פרק 8. רררגע! פרק 8 זה הסיום?!)
כן או הפרק שג'ייק ורוזה נתקעו על חקירה אחת מלא זמן. והיו עוד כמה. אני מקווה שהפרק הבא גם יריץ תקופה משמעותית ככה.
ולא יש 10 פרקים.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי לקרוא ברפרוף את התגובות שלכם. רק אני התאכזבתי?
לא באמת היה מצחיק. כל החברות ביניהם התגלתה כלא הדדית. פרלטה באמת אוהב (נראה לי מעריץ זו מילה מתאימה יותר) את דוג ג'ודי, אבל דאג ג'ודי תמיד מנסה להערים עליו. וכל הקשקוש הזה של חוסר צדק בעבר שלו לא מצדיק את ההתנהגות שלו בהמשך. בשורה התחתונה ג'ודי בחר בחיי פשע והוא מנסה לנצל את פרלטה בכל הזדמנות שיש לו. גם כשפלרטה מבהיר לו שהוא עלול לאבד את העבודה שלו, זה לא מפריע לג'ודי. זה משהו שתמיד הפריע לי במערכת היחסים ביניהם ובפרק עכשיו זה הגיע לשיא. ממש גרם לי חוסר נוחות.
כאילו מה שאת אומרת נשמע הגיוני אבל ממש לא הרגשתי ככה.
לי זה מאוד הרגיש כמו חברות אמיתית. אולי אני חבר רע אבל מרגיש לי שבשביל להמנע מלהיות בכלא* זאת סיבה יחסית מוצדקת לבגוד בחבר טוב. אפילו במידה מסויימת שזה אומר שהיו מפטרים את ג'ייק. זה לא היה אם זה היה אומר שג'ייק היה מגיע לכלא ובטח לא אם הוא היה מת. ובאמת בסופו של דבר דאג כן הקריב את החופש שלו בשביל להציל את החיים של ג'ייק.
*חלק מזה זה בגלל שממה שאני "יודע" על בתי כלא בארה"ב (כמובן לפי טלוויזיה וסרטים) זה שזה בעצם כאילו פוסקים אותך לאונס רגיל, סיכוי גדול של להדקר כשהדרך שלך להמנע מזה היא להפוך למי שעושה את האונס והדקירות.
חוץ מזה שכמו שאמרת זה כמעט תמיד הייתה מערכת היחסים בינהם, אז אם אהבתי אותם במערכת יחסים הנצלנית הזאת עד כה אז ברור שאני אוהב אותם גם בפרק הזה ככה.
הוא נהדר. והשחקן בכלל צריך לקבל יותר זמן מסך
איזה נהדר זה יהיה אם העלילה של אחד הפרקים הנותרים תהיה שהחבר הקניבל של ג'ייק בורח מהכלא (כלומר בהנחה שהוא לא יצליח לאכול ילד)
אבל הם בטח יהרסו את זה בכך שבסוף הפרק כשהוא יתפס השוטרים יתחילו להרביץ לו סתם בגלל שהוא קניבל וג'ייק יצטרך להגן עליו כי הוא שוטר טוב...
נראה לי שיש 10 פרקים לעונה (אני אומר כאילו 10 זה כמות שפויה ולא עינוי ששוטרים עושים לעצורים על מנת להוציא מהם וידוי)
ולא יש 10 פרקים.
אוקי צדקתי. מזל.
כן. בסקרבס הוא התחיל בתור דמות מעולה, ורוב הזמן גם היה דמות מגניבה, אבל בשלב מסוים זה הרגיש חד מימדי
אני לא אהבתי אותו אף פעם בסקראבס ורק ראיתי איזה עונה וחצי
האם פספסתי כאן משהו? מעבר לזה שהשם מגניב..
דייויד דיוק היה מהמנהיגים של הKKK, וידוע בתור גזען אנטישמי ועוד.
(אני זוכר את השם שלו גם כי דובר עליו בתור תומך טראמפ וגם כי בסרט BlacKkKlansman גילם אותו השחקן טופר גרייס)
אז השם נשמע כמו אדולף אייכמן שוקולד.
מסכימה, אם כי יכול להיות שפשוט לא מראים לנו אותם. זה מזכיר לי סדרה אחרת שראיתי, שבכל עונה נעחמו עוד ועוד אנשי צוות, ובסוף כוח הלחימה (במקרה של הסדרה), היה מורכב משני אנשים וחצי
מעניין כי לרוב בסדרות דווקא הקאסט הולך וגדל עם העונות
מסכימה. אצלי זה לא לשנוא, אלא פשוט להתאכזב. מעניין אותי אם זו השפעה של האירועים בארה"ב והרצון לתת לפושע שחור לנצח את המערכת.
אולי חבל שבחרו לסיים עם סיפור דאג ג'ודי כזה.
אבל אם היו מסיימים עם זה שדאג ג'ודי בכלא אז הייתי ממש ממש כועס.
כן או הפרק שג'ייק ורוזה נתקעו על חקירה אחת מלא זמן. והיו עוד כמה. אני מקווה שהפרק הבא גם יריץ תקופה משמעותית ככה.
אני בעד שיעשו סיום סטייל מחלקת גנים ונוף
אז הולט יתמנה למפקח המשטרה של ארה"ב, אבל ימשיך משם ויהיה הנשיא הגאה הראשון של ארה"ב.
ואיימי תהיה סגנית שלו.
צ'ארלס יפתח רשת מסעדות מצליחה.
סקאלי יהיה ראש העיר של פאוני.
ג'ינה תהפוך להיות הומלסית והתינוקת שלה תעבור לגור עם הבן דוד של צ'ארלס שלא שמענו עליו שוב למרות שהוא האבא של התינוקת של ג'ינה.
פימנטו ימכור את סיפור חייו בשביל סדרה בנטפליקס.
טרי יהפוך להיות נותן חסות של חברת יוגורט גדולה.
ג'ייק יעזוב את המשטרה ויהפוך להיות יועץ לענייני משטרה לסרטים הוליוודים גדולים וככה ייצא לו לעבוד עם ברוס וויליס, קיאנו ריבס ועוד. הוא יקבל קרדיט כמפיק שותף לסרט החדש בסדרת Die Hard שיהיה הראשון שיהיה בעצם טוב מאז השלישי. אחרי שנים רבות בהוליווד, וכשהוא כבר מתפקד בתור הבעל הראשון כי איימי תהיה נשיאה, הוא יחשוף שהוא בעצם עבד under cover עבור המשטרה כל השנים האלו על מנת לגלות שחיתות עמוקה בהוליווד.

Aranel Nenharma

Well-known member
אז הולט יתמנה למפקח המשטרה של ארה"ב, אבל ימשיך משם ויהיה הנשיא הגאה הראשון של ארה"ב.
ואיימי תהיה סגנית שלו.
צ'ארלס יפתח רשת מסעדות מצליחה.
סקאלי יהיה ראש העיר של פאוני.
ג'ינה תהפוך להיות הומלסית והתינוקת שלה תעבור לגור עם הבן דוד של צ'ארלס שלא שמענו עליו שוב למרות שהוא האבא של התינוקת של ג'ינה.
פימנטו ימכור את סיפור חייו בשביל סדרה בנטפליקס.
טרי יהפוך להיות נותן חסות של חברת יוגורט גדולה.
ג'ייק יעזוב את המשטרה ויהפוך להיות יועץ לענייני משטרה לסרטים הוליוודים גדולים וככה ייצא לו לעבוד עם ברוס וויליס, קיאנו ריבס ועוד. הוא יקבל קרדיט כמפיק שותף לסרט החדש בסדרת Die Hard שיהיה הראשון שיהיה בעצם טוב מאז השלישי. אחרי שנים רבות בהוליווד, וכשהוא כבר מתפקד בתור הבעל הראשון כי איימי תהיה נשיאה, הוא יחשוף שהוא בעצם עבד under cover עבור המשטרה כל השנים האלו על מנת לגלות שחיתות עמוקה בהוליווד.
בטעות שכחת לציין את רוזה או שזה היה מכוון כי זו רוזה ומי יודעת משהו עליה?

מילי08

Well-known member
איזה נהדר זה יהיה אם העלילה של אחד הפרקים הנותרים תהיה שהחבר הקניבל של ג'ייק בורח מהכלא (כלומר בהנחה שהוא לא יצליח לאכול ילד)
אבל הם בטח יהרסו את זה בכך שבסוף הפרק כשהוא יתפס השוטרים יתחילו להרביץ לו סתם בגלל שהוא קניבל וג'ייק יצטרך להגן עליו כי הוא שוטר טוב...
כן!
וכן |שפם|
דייויד דיוק היה מהמנהיגים של הKKK, וידוע בתור גזען אנטישמי ועוד.
אה, אוקיי. לא דעתי
אבל אם היו מסיימים עם זה שדאג ג'ודי בכלא אז הייתי ממש ממש כועס.
או.. שהיו יכולים להראות שדאג ג'ודי מצא לעצמו איזו נישה מגניבה וחוקית והוא באמת עזב את חיי הפשע כמו שהוא תמיד הבטיח. כי בלי לשים לב (נראה לי) יצא שהיוצרים חטאו באותה גזענות שעכשיו הם מנסים לייפות. כלומר במקרה של ג'ודי, הסלילו אותו לחיי פשע, כביכול כמו כל שחור מהסלאמס, במקום להציג שגם שחורים שנפגעו ממערכת הצדק האמריקאית הגזענית יכולים להיות אזרחים שומרי חוק. כלומר הסדרה קצת מציגה שני צדדים מאוד דיכוטומיים - השחור יכול להיות או פושע או שוטר. לא באמצע.
יכול להיות שאני הולכת קצת רחוק כאן, אבל זה די מרגיז אותי. אני גם חושבת שג'ייק היה מרגיש סיפוק הרבה יותר גדול אם ג'ודי למשל היה אומר לו כמה ג'ייק עזר לו ולכן הוא מפסיק עם חיי הפשע.
זה מעולה!! הלוואי.
כתבתי את זה מאוחר בלילה והייתי עסוק בלהמציא סיפור שלם לג'ייק
רואים שהשקעת הרבה מחשבה |מאוהב|

אגב, זה מזכיר לי שרציתי לכתוב ובסוף שכחתי, שראיתי את תאגיד (Corporate) ש @יוביוב הירוק המליץ עליה והיא חכמה ונהדרת. לא מצחיקה בקטע של להתגלגל על הרצפה, אבל כן סאטירה משובחת על העולם הקפיטליסטי, בעיקר האמריקאי, אבל מאפיין לא מעט מדינות היום. בקיצור, מנכ"ל החברה בסדרה הוא מי ששיחק את מנהל המחלקה בסדרה הסמויה, וגם שם לא סבלתי אותו, ובסדרה תאגיד כל הזמן השוויתי אותו להולט - מהבחינה ששניהם לא מראים רגשות ומשדרים סנוביזם כזה. אבל הולט (של אנדרה בראוור) הוא דמות עגולה ומלאת רבדים, ודה-וויל (של לאנס רדיק) הוא סתם רובוט. ואז ניסיתי לחשוב איך דה וויל היה מגיב לחיקוי של ג'ייק בתחילת הסדרה, כשהוא מתאר את הולט כרובוט, וזה פשוט לא היה עובד עם שום שחקן אחר.
איך אני אוהבת את אנדרה בראוור!
זהו, פרקתי :-D
ממליצה בחום על תאגיד

מילי08

Well-known member
גם אני המלצתי עליה כמה פעמים...
אוקיי, אז עשיתי חיפוש ומצאתי 3 תוצאות בלבד מיולי שנה שעברה, אז אתה לא יכול להאשים אותי שאני לא זוכרת את זה. וחוצמזה יוביוב פתח שרשור שלם רק לזה אז לא יכולתי שלא לשים לב :-D. טיפ לחיים: כשזה חשוב לך - תנדנד לאנשים. כמו שאני מנדנדת לך לראות את הטיק, כי אתה לא תצטער (נראה לי :-P:)

Lhuna3

Well-known member
כמו שאני מנדנדת לך לראות את הטיק, כי אתה לא תצטער (נראה לי :-P:)
אני כמובן מצטרפת בחום להמלצה על הטיק.
אני לא יודעת כמובן אם אתה באמת תאהב אותה (כמו שלא אהבת את מה שאנו עושים בצללים), אבל נראה לי שיש פוטנציאל כזה לפחות, כי זה גם על גיבורי על וגם פארודיה אבל לא בקטע כבד כמו "הבנים" אלא ממש כיפי וגם כי הגיבורים שלה כל כך חמודים ומצחיקים ויש לה אפילו (ספוילר אבל מאוד בקטנה) נבל קורע :-D ובקיצור זה ממש מצחיק לדעתי.

Lhuna3

Well-known member
לא באמת היה מצחיק. כל החברות ביניהם התגלתה כלא הדדית.
כאילו מה שאת אומרת נשמע הגיוני אבל ממש לא הרגשתי ככה.
לי זה מאוד הרגיש כמו חברות אמיתית. אולי אני חבר רע אבל מרגיש לי שבשביל להמנע מלהיות בכלא* זאת סיבה יחסית מוצדקת לבגוד בחבר טוב. אפילו במידה מסויימת שזה אומר שהיו מפטרים את ג'ייק. זה לא היה אם זה היה אומר שג'ייק היה מגיע לכלא ובטח לא אם הוא היה מת. ובאמת בסופו של דבר דאג כן הקריב את החופש שלו בשביל להציל את החיים של ג'ייק.
*חלק מזה זה בגלל שממה שאני "יודע" על בתי כלא בארה"ב (כמובן לפי טלוויזיה וסרטים) זה שזה בעצם כאילו פוסקים אותך לאונס רגיל, סיכוי גדול של להדקר כשהדרך שלך להמנע מזה היא להפוך למי שעושה את האונס והדקירות.
חוץ מזה שכמו שאמרת זה כמעט תמיד הייתה מערכת היחסים בינהם, אז אם אהבתי אותם במערכת יחסים הנצלנית הזאת עד כה אז ברור שאני אוהב אותם גם בפרק הזה ככה.
או.. שהיו יכולים להראות שדאג ג'ודי מצא לעצמו איזו נישה מגניבה וחוקית והוא באמת עזב את חיי הפשע כמו שהוא תמיד הבטיח. כי בלי לשים לב (נראה לי) יצא שהיוצרים חטאו באותה גזענות שעכשיו הם מנסים לייפות. כלומר במקרה של ג'ודי, הסלילו אותו לחיי פשע, כביכול כמו כל שחור מהסלאמס, במקום להציג שגם שחורים שנפגעו ממערכת הצדק האמריקאית הגזענית יכולים להיות אזרחים שומרי חוק. כלומר הסדרה קצת מציגה שני צדדים מאוד דיכוטומיים - השחור יכול להיות או פושע או שוטר. לא באמצע.
יכול להיות שאני הולכת קצת רחוק כאן, אבל זה די מרגיז אותי. אני גם חושבת שג'ייק היה מרגיש סיפוק הרבה יותר גדול אם ג'ודי למשל היה אומר לו כמה ג'ייק עזר לו ולכן הוא מפסיק עם חיי הפשע.
אני בצד של ניק פה, ככה היתה החברות שלהם תמיד, זה לא שהיא חד צדדית, דאג ג'ודי באמת אוהב את ג'ייק ולמרות שהוא תמיד בוגד בו הוא אף פעם לא נותן לו באמת להפגע, ובמקרה הזה הוא אפילו הקריב עצמו בסוף, והסיבה שהוא כן היה יכול לגרום לו להתפטר הרגישה לי גם מוצדקת מספיק. אבל כן אכפת לו ממנו.
ואני קצת מבואסת שנכנס לפה הקטע הפוליטי, אבל אם כבר נכנס, אז האופן שהם בחרו להתמודד עם הדברים האלו לאורך כל העונה והסדרה, כשהם נגעו בהם, היה בלי ליפות אותם עם פתרון אופטימי ונאיבי מידיי.
אני לא חושבת שהיתה פה גזענות שאומרת שהשחור יכול להיות פושע או שוטר. אני חושבת שהמסר היה שהרבה שחורים הם פושעים בגלל שזה מה שהחברה עושה מהם - כמו למשל שעוצרים אותם ללא הצדקה או על דברים קטנים שלבנים לא נעצרים, וברגע שנכנסת למערכת והיית פעם אחת במאסר - קשה מאוד לצאת מזה כי יש עלייך עוד יותר דיעות קדומות.

Aranel Nenharma

Well-known member
פרק כיפי
לא ידעתי כמה היה חסר לי פרק שמתמקד בצ'ארלס
היתה לי התאכזבות קלה שלא הזכירו את ג'ינה, היא הרי היתה פעם חלק משבט הבני דודים, והילדה שלה היא בויל אמיתית
חשבתי שזה פרק מצויין להחזיר את ג'ינה לעונה האחרונה
וOMG קווין והולט התנשקו, זה היה כל כך מוזר בהתחלה אבל כל כך חמוד:love:

בעונה 2 בחתונה של ההורים של צארלס וגינה הולט דיבר על כך שהחתונה שלו וקווין היתה מהירה (ומשם בסצנה של החתונה הזריזה שלהם) ובהם דברו על לחדש את הנדרים, אף פעם לא הזכירו את זה אז פשוט הנחתי שהם עשו את זה אבל אני שמחה שיצא לנו לראות את זה

לא יודעת להסביר למה אבל איימי הייתה ממש חמודה הפרק
אהבתי את הקטעים של רוזה עם צדר (למרות שחסר לי יותר רוזה העונה)
כמובן שהיה אזכור לBONE!!!! המפורסם.
היצקוק ממש חסר|נחמה|

ומה עם ההיסט?????????

לא מאמינה שנשאר רק עוד 2 פרקים;-(;-(;-(;-(;-(

Lhuna3

Well-known member
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יססססססססססססססססססססססס
:love::love::love::love::love::love::love::love:

didalf

Well-known member
פרק 7
ובכן שני סרטים במחיר אחד
מצד אחד Knives Out (שבלי קשר אם לא ראיתם מומלץ. סרט נהדר וכיפי עם כריס אוונס בתפקיד הכי לא קפטן אמריקה EVER וסוודר אייקוני*)
ומצד שני רומקום בכיכובם של ריימונד וקווין.

חח משפחת בויל איזה משפחה הזויה.
הו לא צ'ארלס הוא לא בויל אמיתי:-0 באמת כל האישיות שלו בנויה על זה.
אבל כאילו לא צריך הרבה בשביל להתקבל למשפחה הזאת ג'ינה המסכנה הפכה לבויל והיא אפילו לא רצתה.
אני אוהבת שג'ייק כזה בלש טוב אפילו במשפחת בויל הוא שם לב לדברים הקטנים וחושף שקרים (הוא אמר גוד נייט במקום איי לאב יו!)
ואוקי הוא מושעה כבר חודש וחצי יש עוד מלא זמן אתם מתקדמים לקדם את זה או מה?

בינתיים קווין והולט לא מתקדמים בטיפול הזוגי:-( ורוזה משכנעת את הולט לצאת לדייטים עם אחרים לאאאאא:-0 אני צריכה שהאבות שלי יחזרו להיות ביחד!! אוקי זאת רק תחבולת רוםקום של רוזה גוד גירל היא גם רוצה את האבות שלה ביחד:-D
אהבתי איך רוזה ואיימי שפטו את הבחור בסנדרטים ההזוים של הולט:-D ("אוח טוד הטיפש, הולט חושב שכל הנעליים בלי שרוכים הם כפכפים":-D)
ובסוף יורד גשם ואזזזז קווין רץ להולט בגשםםם!!! והם אשכרה מתנשקים!!!! בגשםםםם!!! יאא לא חשבתי שנראה אותם מתנשקים באמת אי פעם|מאוהב| (רמה מטורפת של PDA!!!) איזה חמודים|מאוהב| יוו זה כזה קלישאה של רוםקום איזה חמוד!!!
גם סקאלי התרגש:-D

*

היתה לי התאכזבות קלה שלא הזכירו את ג'ינה, היא הרי היתה פעם חלק משבט הבני דודים, והילדה שלה היא בויל אמיתית
|כן|כן באמת חבל שלא הביאו את ג'ינה. אני מקווה שיביאו אותה לפרק הסיום. אוי הילדה שלה בויל אמיתית נכון, איזה מסכנה:-0:-D

פרק 8
אווווווווווו|מאוהב|
סופסוף הם חידשו את הנדרים!
הנחתי אבל שזה יהיה בפרק האחרון.
הדבר הטוב בלקדם דמויות בפרקים האחרונים של סדרה זה שזה לא משנה שהדמויות כבר לא יהיו ביחד כי הסדרה נגמרת. בגלל זה גם האמנתי שהולט באמת פורש אבל אני שמחה שלא.
יופי עברו 5 חודשים וג'ייק שוב שוטר!
חחחח ג'ייק והמטבעות האינטרטיים שלו:-D (ברח לי השם לזה8-*)
רוזה במלחמה עם צ'דר:-D (איזה דבר חמוד|מאוהב|)
הולט משתמש בפורנו ככיסוי לאימייל ואז מפיל את זה על ג'ייק:-D וקווין "לא מופתע"8-* אגב הוא כמעט מימש את הפורנו הזה עם אמא של ד"ר קוקס לא?:-D
זה שהולט לא זוכר את השם של מאק ואז לקט של כל הרגעים שהוא קורא לו "ליטל גיי" וג'ייק קלט:-D:-D
טרי מרים את איימי:-D
קווין בא להצלה בתחפושת שוטר יאססססססס|כתר|
והנדרים היו ממש חמודים|מאוהב| עוד נשיקה!!
וגם ג'ייק ואימי חמודים איך הוא מסתכל עליה אני מתה|מאוהב|

איזה כיף ששני הפרקים הפעם לא עסקו במשטרה זה פויה.

אוקי אז שוד לפרק הסיום? נראה לי ראוי!

בעונה 2 בחתונה של ההורים של צארלס וגינה הולט דיבר על כך שהחתונה שלו וקווין היתה מהירה (ומשם בסצנה של החתונה הזריזה שלהם) ובהם דברו על לחדש את הנדרים, אף פעם לא הזכירו את זה אז פשוט הנחתי שהם עשו את זה אבל אני שמחה שיצא לנו לראות את זה
ראיתי איפשהו שהיוצרים אמרו שכל עונה הם רוצים לעשות את זה ולא מגיעים לזה. כמובן שעונה אחרונה זה הכי ראוי. אני חשבתי שזה ראוי לפרק הסיום אבל לא נורא העיקר שהיה.

לא יודעת להסביר למה אבל איימי הייתה ממש חמודה הפרק
נכון? פשוש|מאוהב|

(למרות שחסר לי יותר רוזה העונה)
ממש!!!!!!!!! יש מצב אבל שזה כי היא הייתה בהריון הפחיתו לה סצנות? כי ראיתי שהשחקנית ילדה לא מזמן. למרות שמזה לא רואים עליה אם כן.

חחח כן!!!!!!!!:-D:-D:-D

היצקוק ממש חסר|נחמה|
וואי ממש! מי היה חושב. למה הוא לא בטאבלט על הצוואר של סקאלי?

לא מאמינה שנשאר רק עוד 2 פרקים;-(;-(;-(;-(;-(
לאאאאאאא;-( אני לא מוכנה לזה!!!
אבל רגעעעעע לפי הקלנדר שלי אין פרק שבוע הבא רק עוד שבועיים.
אתם רוצים להגיד לי שהם יפספסו הזדמנות לסיים ב9.9???????????????????????????????????????????????
1630679838139.png

Lhuna3

Well-known member
אתם רוצים להגיד לי שהם יפספסו הזדמנות לסיים ב9.9???????????????????????????????????????????????
:eek:
טוב האמת שאין לי מה להוסיף, פשוט מצטרפת לכל מה שכתבתן כבר :p
בגדול 2 הפרקים האלו היו חזרה לברוקלין הכיפית שאנחנו אוהבים.
(חוץ מזה שגם לי חסר היצ'קוק, וגם היה יכול להיות נחמד באמת לראות שוב את ג'ינה קצת.)

didalf

Well-known member
עוד שתי מחשבות קטנות

*לאדעת למה חשבתי על זה בכזה איחור ולא בפרק עצמו, אבל יותר משג'ינה הייתה חסרה בפרק הבוילים היא הייתה חסרה בחידוש הנדרים של הולט!! איך ג'ינה לא באה לאירוע כזה??
גם יכל להיות נחמד לראות אותה לוקחת חלק במזימות השידוך של כולם. מתאים לה.
*הדבר היחיד שטוב בהפרדת זוגות שאני אוהבת זה האיחוד מחדש|לב|

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יססססססססססססססססססססססס
:love::love::love::love::love::love::love::love:
חחח סיכום מעולה:-D|מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היה לי סופש עמוס אז רק היום הגעתי ללראות
מצד אחד Knives Out
אוף עדיין לא ראיתי
גם אני קיוויתי שנראה אותה, אבל הנחתי שלא נראה אותה.
נראה לי שבכלל מאז שהיא ילדה (והיא עוד הייתה איזה עונה הרי) בכלל לא הזכירו שהאבא של התינוק שלה הוא ממשפחת בויל.
גם כמובן היה מתבקש לראות שוב את אבא של צ'ארלס, אבל לא עצוב שלא היה באותה מידה.
בעצם יותר הייתי רוצה לראות את ניקולאז' (מצטער, אני מתכוון ניקולאז') ואשתו של צ'ארלס.
הו לא צ'ארלס הוא לא בויל אמיתי:-0 באמת כל האישיות שלו בנויה על זה.
הקטע הזה די עיצבן אותי מהרגע שזה עלה, בגלל ניקולאז' (אני מתכוון ניקולאז').
לפחות ג'ייק כן הזכיר אותו אבל צ'ארלס די מנפנף את זה בכך שזה אפילו יותר נורא כי ניקולאז' הוא עוד יותר לא בויל. אבל זה לא נכון הוא באותה מידה לא בויל בדם.
אני ממש קיוויתי שג'ייק וטרי מגזימים עם הפחד שלהם למה שיקרה כשצ'ארלס יגלה שהוא לא ביולוגית בויל. אני קיוויתי שצ'ארלס יפתיע אותם בכך שהוא יאמר שדם זה לא חשוב וזה בדיוק כמו שהבן שלו הוא בויל באותה מידה.
בקיצור אני יכול להבין שהוא הגיב ככה, אבל קצת התאכזבתי.

באופן כללי אבל אהבתי את העלילה שמתמקדת במשפחת בויל.
ואהבתי את שם הפרק: A Game of Boyles

העלילה האחרת של הולט קצת הציקה לי בהתחלה כי לכל הרוחות כבר פרק 7 מתוך 10 והם עדיין לא חזרו להיות יחד.
ואז עוד הולט יוצא לדייט עם מישהו אחר.
אולי הדבר היחיד שטוב בזה שלעונה יש רק 10 פרקים זה שלפחות כאן זה מתסיים. אני לא יכול לדמיין כמה זמן היו מותחים אותנו עם זה אם היו לעונה 20 פרקים.
וOMG קווין והולט התנשקו, זה היה כל כך מוזר בהתחלה אבל כל כך חמוד:love:
רגע, זה באמת לא קרה עד כה בסדרה?
אפילו מיטש וקאם התנשקו לפני עונת הסיום של משפחה מודרנית. טוב לפחות עם קווין והולט זה מרגיש מתאים שהם אנשים מאוד פרטיים.
ואוקי הוא מושעה כבר חודש וחצי יש עוד מלא זמן אתם מתקדמים לקדם את זה או מה?
אז ג'ייק היה מושעה בעצם רק לזמן של הפרק הזה כי בפרק 8 הוא כבר שוטר שוב (למרות שאני חושב שיכלו לעשות את כל עלילת הפרק גם בלי שהוא שוטר.

*עכשיו שאני חושב על זה טכנית הולט וג'ייק אמורים לאסור את קווין ורוזה על התחזות לשוטרים. הם בדרך כלל די סטיקלרים לחוקים.
הדבר הטוב בלקדם דמויות בפרקים האחרונים של סדרה זה שזה לא משנה שהדמויות כבר לא יהיו ביחד כי הסדרה נגמרת. בגלל זה גם האמנתי שהולט באמת פורש אבל אני שמחה שלא.
אז הוא הופך לדפיוטי קומישינר? אני חשבתי שזה יסתיים בזה שהוא הופך לקומישינר ממש.
אז הולט ואיימי עוזבים. אני חושב שטרי יהפוך להיות מפקד של ה99. האם יכול להיות שג'ייק יהפוך להיות סרג'נט?
זה שהולט לא זוכר את השם של מאק ואז לקט של כל הרגעים שהוא קורא לו "ליטל גיי" וג'ייק קלט:-D:-D
זה היה גדול :-D
והוא קרא לו תמיד the little guy גם כשהיה הגיוני להוריד את הthe
חחחח ג'ייק והמטבעות האינטרטיים שלו:-D (ברח לי השם לזה8-*)
חשבתי שבסוף תהיה הפתעה ודבר שהוא השקיע בו בעצם יהיה שווה והוא ירוויח את הכסף שלו חזרה.
זה גם היה אדיר :-D

אוסליבן כרגיל לא מעניין אותי.
אבל הקטע שבו טרי צועק על איימי באוזניה אבל כל מה שהוא אומר מתאים גם לאוסליבן והוא עונה בערך אותו דבר - זה היה מעולה

Aranel Nenharma

Well-known member
רגע, זה באמת לא קרה עד כה בסדרה? [הולט וקווין מתנשקים]
אפילו מיטש וקאם התנשקו לפני עונת הסיום של משפחה מודרנית. טוב לפחות עם קווין והולט זה מרגיש מתאים שהם אנשים מאוד פרטיים.
זה ממש לא נראה לי משהו בגלל שהרשתות בארהב שמרניות.
זה פשוט משהו שממש מתאים לדמויות.
היוצרים של הסדרה די ליברלים

didalf

Well-known member
אוף עדיין לא ראיתי
כריס אוונס מאוכזב ממך

הקטע הזה די עיצבן אותי מהרגע שזה עלה, בגלל ניקולאז' (אני מתכוון ניקולאז').
לפחות ג'ייק כן הזכיר אותו אבל צ'ארלס די מנפנף את זה בכך שזה אפילו יותר נורא כי ניקולאז' הוא עוד יותר לא בויל. אבל זה לא נכון הוא באותה מידה לא בויל בדם.
אני ממש קיוויתי שג'ייק וטרי מגזימים עם הפחד שלהם למה שיקרה כשצ'ארלס יגלה שהוא לא ביולוגית בויל. אני קיוויתי שצ'ארלס יפתיע אותם בכך שהוא יאמר שדם זה לא חשוב וזה בדיוק כמו שהבן שלו הוא בויל באותה מידה.
בקיצור אני יכול להבין שהוא הגיב ככה, אבל קצת התאכזבתי.
אבל איפה הקומדיה פה?
חוצמזה יש לך נטיה לצפות שאנשים יגיבו ברציונליות מיד לאחר טלטלה רגשית. כל הקיום של צ'ארלס מתבסס על זה שהוא בויל. זה חתיכת מכה בשבילו לשמוע דבר כזה. גם אם אחרי כמה זמן הוא היה מעכל את זה ומגיע למסקנה הזאת בעצמו גם בלי לפתוח את הבצק, זה לא משהו שהייתי מצפה שהוא יחשוב עליו ויבין באותו רגע שהמכה נוחתת עליו. אנשים לרוב מגיבים קודם מהרגש ואח"כ חושבים.

רגע, זה באמת לא קרה עד כה בסדרה?
זה ממש לא נראה לי משהו בגלל שהרשתות בארהב שמרניות.
זה פשוט משהו שממש מתאים לדמויות.
היוצרים של הסדרה די ליברלים
מממ זה אכן באמת מתאים לדמויות ולכן לא מאד צורם, אבל אני בטוחה שזה היה נוח למדי לרשת.

האם יכול להיות שג'ייק יהפוך להיות סרג'נט?
אבל הוא צריך לעשות בשביל מבחן שלא נראה לי בראש שלו.

והוא קרא לו תמיד the little guy גם כשהיה הגיוני להוריד את הthe
חחח כן:-D:-D

אבל הקטע שבו טרי צועק על איימי באוזניה אבל כל מה שהוא אומר מתאים גם לאוסליבן והוא עונה בערך אותו דבר - זה היה מעולה
|כן|

Lhuna3

Well-known member
אבל איפה הקומדיה פה?
חוצמזה יש לך נטיה לצפות שאנשים יגיבו ברציונליות מיד לאחר טלטלה רגשית. כל הקיום של צ'ארלס מתבסס על זה שהוא בויל. זה חתיכת מכה בשבילו לשמוע דבר כזה. גם אם אחרי כמה זמן הוא היה מעכל את זה ומגיע למסקנה הזאת בעצמו גם בלי לפתוח את הבצק, זה לא משהו שהייתי מצפה שהוא יחשוב עליו ויבין באותו רגע שהמכה נוחתת עליו. אנשים לרוב מגיבים קודם מהרגש ואח"כ חושבים.
מסכימה.
ולקח לי הרבה זמן להבין למה את מרפררת ב"לפתוח את הבצק", חשבתי בהתחלה שזה איזה ביטוי ידוע ל"להגיע להבנה" או משהו כזה :-D

didalf

Well-known member
ולקח לי הרבה זמן להבין למה את מרפררת ב"לפתוח את הבצק", חשבתי בהתחלה שזה איזה ביטוי ידוע ל"להגיע להבנה" או משהו כזה :-D
חחחח זה היה מילולי למדי אבל אני בעד להשתמש בזה מעכשיו כביטוי:-D

למעלה