קודם כל ממש לא מרגיש לי שהפרק הראשון של עונה נותן את הטון לכל העונה. חלק גדול מהעונות התחילו בפרק שממשיך את קו העלילה מסוף עונה קודמת. זה בכלל לא הטון של העונה שמגיעה.בקיצור, זו התחלה בעייתית. כי הפרק הראשון אמור לתת את הטון לכל העונה, ובפרק הזה היו יותר מידי דברים כבדים. ודווקא בעונה האחרונה נראה לי שהם יעצרו את עצמם מללכת בגדול עם כל מיני רעיונות וחבל..
אני לא חושב שזה שמתייחסים לזה חייב להפוך את העונה לעצורה. ומה שטוב זה שעצם זה שרוזה עשתה צעד קבוע של לעזוב את המשטרה זה סוג של אמירה מספיק גדולה ככה שבהמשך העונה לא חייבים בכלל לציין את זה כי עצם זה שהיא לא חלק מהמשטרה זה אומר שהם מכירים בזה.אני גם חוששת שהשילוב של הגבלות קורונה + הצורך להתייחס לבעיתיות של המשטרה יהפוך את העונה למאד עצורה או משהו כזה. בינתיים פרק 2 היה יותר מעודד אבל יש להודות שהם היו אוף דיוטי הם לא היו שוטרים בפרק הזה.
נכוןאני אפילו בכלל לא בטוחה שנקבל את ההייסט שכולנו מייחלים לו. מנמיכה ציפיות כרגע.
אני לא מאמין שיש סיכוי בכלל שלא נקבל פרק הייסט. מילא אם זאת לא הייתה עונה אחרונה הייתי יכול לדמיין מצב שידלגו על זה, אבל שלא יעשו את זה בעונה האחרונה - אני לא מאמין.עד ההייסט
אני די בטוחה שנקבל הייסט וגם פרק של דאג ג'ודי ואולי משחקי גיימי גייב.
אני ממש רוצה לקוות ששאר העונה תחזור להיות כמו תמיד
וכן, כמובן שיהיה פרק של דאג ג'ודי. אבל זה יהיה פרק עצוב שבו הם הולכים להלוויה של דאג ג'ודי (שוב אבל הפעם באמת) אחרי ששוטר דרך לו על הצוואר למשך חצי שעה.