היתה לי התאכזבות קלה שלא הזכירו את ג'ינה, היא הרי היתה פעם חלק משבט הבני דודים, והילדה שלה היא בויל אמיתית
זה קצת מבאס שכשחקנים עוזבים סדרה באופן סופי, יש נטייה כבר לא להזכיר אותם, בדיוק כמו שראינו עכשיו בפארקס.
וOMG קווין והולט התנשקו, זה היה כל כך מוזר בהתחלה אבל כל כך חמוד
מה זה התגובה הפושרת הזאת?! איפה הצרחות? הקפיצות? את לא יודעת איך אני התרגשתי בכל הסצינה הזאת. כשקווין רץ וקורא לו בגשם והולט יוצא אליו, נראה לי שבחלק הזה אפילו לא הקשבתי לדיאלוג מרוב אושר. אחר כך היתה לי הרגשה שנראה נשיקה אבל לא ידעתי אם יילכו על זה. אני חושבת שהתסריטאים יצרו את כל הריב הזה רק כדי שיהיה להם תירוץ טוב לתת לנו סוף סוף לראות נשיקה מיוחלת.
אגב, מה שבאמת יפה בסדרה הזאת, וכבר דיברנו על זה פעם, זה שהיא לא הופכת לסדרה על זוגות. המשטרה, המחלק והיחסים בין כולם הם הבסיס של הסדרה ולא מערכות היחסים הרומנטיות. ואז כשיש מחוות כאלה זה כבר ממש מרגש.
לא יודעת להסביר למה אבל איימי הייתה ממש חמודה הפרק
איימי תמיד חמודה. ועדיין יש שומן הריון מחמיא. אני אוהבת את זה שהיא לא הרגישה מחויבת לחזור לגזרה דקיקה
אהבתי את הקטעים של רוזה עם צדר (למרות שחסר לי יותר רוזה העונה)
חחח, הייתי בטוחה שמתישהו צ'דר ישבור אותה
כמובן שהיה אזכור לBONE!!!! המפורסם.
כן!! כמה צחקתי באותו רגע
אולי זה מה שיהיה בפרקי הסוף?
מצד אחד Knives Out (שבלי קשר אם לא ראיתם מומלץ. סרט נהדר וכיפי עם כריס אוונס בתפקיד הכי לא קפטן אמריקה EVER וסוודר אייקוני*)
ומצד שני רומקום בכיכובם של ריימונד וקווין.
חחח, נכון!
אהבתי איך רוזה ואיימי שפטו את הבחור בסנדרטים ההזוים של הולט

("אוח טוד הטיפש, הולט חושב שכל הנעליים בלי שרוכים הם כפכפים"

)

למדו להכיר אותו כל כך טוב. ולרגע דאגתי כשהולט שיתף עם זה פעולה. אבל מסכן הבחור.. איך ירדו עליו בנוכחותו...
בסוף יורד גשם ואזזזז קווין רץ להולט בגשםםם!!! והם אשכרה מתנשקים!!!! בגשםםםם!!! יאא לא חשבתי שנראה אותם מתנשקים באמת אי פעם

(רמה מטורפת של PDA!!!) איזה חמודים

יוו זה כזה קלישאה של רוםקום איזה חמוד!!!
גם סקאלי התרגש
כןןןןןןןןןן
חבל שלא ראינו את התגובה של היצ'קוק. בטח היה אומר משהו גס
הדבר הטוב בלקדם דמויות בפרקים האחרונים של סדרה זה שזה לא משנה שהדמויות כבר לא יהיו ביחד כי הסדרה נגמרת. בגלל זה גם האמנתי שהולט באמת פורש אבל אני שמחה שלא.
נכון
רוזה במלחמה עם צ'דר

(איזה דבר חמוד

)
צד'ר היה צריך לקבל מקום בקרדיטים
הולט משתמש בפורנו ככיסוי לאימייל ואז מפיל את זה על ג'ייק

וקווין "לא מופתע"

אגב הוא כמעט מימש את הפורנו הזה עם אמא של ד"ר קוקס לא?
חחחח, כשהולט מחליט לעשות סצינת פורנו על אמא של קוקס - נפלתי! זה ברוקלין הטובה שלנו. רואים שהם נהנים מהשטויות שלהם
זה שהולט לא זוכר את השם של מאק ואז לקט של כל הרגעים שהוא קורא לו "ליטל גיי" וג'ייק קלט

קווין בא להצלה בתחפושת שוטר יאססססססס

והנדרים היו ממש חמודים

עוד נשיקה!!
וגם ג'ייק ואימי חמודים איך הוא מסתכל עליה אני מתה
כן כן וכן!
ממש!!!!!!!!! יש מצב אבל שזה כי היא הייתה בהריון הפחיתו לה סצנות? כי ראיתי שהשחקנית ילדה לא מזמן. למרות שמזה לא רואים עליה אם כן.
באמת? לא ידעתי
אתם רוצים להגיד לי שהם יפספסו הזדמנות לסיים ב9.9???????????????????????????????????????????????
בגדול 2 הפרקים האלו היו חזרה לברוקלין הכיפית שאנחנו אוהבים.
(חוץ מזה שגם לי חסר היצ'קוק, וגם היה יכול להיות נחמד באמת לראות שוב את ג'ינה קצת.)
בדיוק ומסכימה לגבי היצ'קוק וג'ינה
ניקולאז' (מצטער, אני מתכוון ניקולאז')

ניקולאאז'
הקטע הזה די עיצבן אותי מהרגע שזה עלה, בגלל ניקולאז' (אני מתכוון ניקולאז').
לא חשבתי על זה, אבל אני מסכימה איתך. הם קצת נכנסו כאן לפינה בעייתיית
אבל הקטע שבו טרי צועק על איימי באוזניה אבל כל מה שהוא אומר מתאים גם לאוסליבן והוא עונה בערך אותו דבר - זה היה מעולה
נכון. מעניין אם זה באמת היה נשמע קקופוניה גם במציאות
זה פשוט משהו שממש מתאים לדמויות.
היוצרים של הסדרה די ליברלים
חוצמזה יש לך נטיה לצפות שאנשים יגיבו ברציונליות מיד לאחר טלטלה רגשית. כל הקיום של צ'ארלס מתבסס על זה שהוא בויל. זה חתיכת מכה בשבילו לשמוע דבר כזה. גם אם אחרי כמה זמן הוא היה מעכל את זה ומגיע למסקנה הזאת בעצמו גם בלי לפתוח את הבצק, זה לא משהו שהייתי מצפה שהוא יחשוב עליו ויבין באותו רגע שהמכה נוחתת עליו. אנשים לרוב מגיבים קודם מהרגש ואח"כ חושבים.
נכון. אגב, גם הסצינה של לפתוח את הבצק היצה נהדרת. אפחלו טרי לא הצליח
מממ זה אכן באמת מתאים לדמויות ולכן לא מאד צורם, אבל אני בטוחה שזה היה נוח למדי לרשת.
יכול להיות שגם לשחקנים...
ולקח לי הרבה זמן להבין למה את מרפררת
ב"לפתוח את הבצק", חשבתי בהתחלה שזה איזה ביטוי ידוע ל"להגיע להבנה" או משהו כזה
חחחח זה היה מילולי למדי אבל אני בעד להשתמש בזה מעכשיו כביטוי

מתאים! יש לנו כבר ביטוי פורום שלישי! (לפמט אנשים, בלהט יצרים הדברים נאמרים בשגגה, לפתוח את הבצק

)