ברוקלין 99 עונה 8!👮‍♂️👮‍♀️

Lhuna3

Well-known member
מה איימי עושה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פתאום נזכרתי במשהו
היה את כל הפרק עם אחות של ג'ייק ואז לא ראינו אותה שוב אף פעם.
ואני חשבתי שאולי נראה אותה בעונת הסיום אבל לא. אפילו לא ציינו אותה לדעתי מאז הפרק איתה.

didalf

Well-known member
פתאום נזכרתי במשהו
היה את כל הפרק עם אחות של ג'ייק ואז לא ראינו אותה שוב אף פעם.
ואני חשבתי שאולי נראה אותה בעונת הסיום אבל לא. אפילו לא ציינו אותה לדעתי מאז הפרק איתה.
הא שכחתי ממנה האמת. אבל סה"כ לא נוצר ביניהם קשר חזק במיוחד שזה ממש מוזר שלא הזכירו אותה שוב.

לא קשור אבל נזכרתי שלפני כמה ימים זפזפתי והיה בטלוויזיה מת לחיות ואף פעם לא ראיתי אז אמרתי טוב אני אצפה בשביל ג'ייק. איזה שעמום|ישן|
אבל שעשע אותי לראות את כל הדברים שהוא כל הזמן מדבר עליהם. בעיקר שמעתי בראש שלי את ג'ייק אומר "פה ברוס וויליס עשה ככה ככה, תצלם אותי עם זה":-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הא שכחתי ממנה האמת. אבל סה"כ לא נוצר ביניהם קשר חזק במיוחד שזה ממש מוזר שלא הזכירו אותה שוב.
בסדר אבל גם לא היה קשר טוב עם אבא שלו ועדיין ראו אותו כמה פעמים. אני לא אומר שזה לא הגיוני שלא ראו אותה. אני פשוט חושב שיכלו לעשות עוד דברים מצחיקים עם הדמות שלה.
לא קשור אבל נזכרתי שלפני כמה ימים זפזפתי והיה בטלוויזיה מת לחיות ואף פעם לא ראיתי אז אמרתי טוב אני אצפה בשביל ג'ייק. איזה שעמום|ישן|
אבל שעשע אותי לראות את כל הדברים שהוא כל הזמן מדבר עליהם. בעיקר שמעתי בראש שלי את ג'ייק אומר "פה ברוס וויליס עשה ככה ככה, תצלם אותי עם זה":-D
את חשבת שDie Hard הוא משעמם?!? :eek:
טוב האמת שאני לא ראיתי את הסרט בטח איזה 20 שנה, אבל יש סיבה שהוא נחשב לקלאסיקה.

זה מזכיר לי שבסדרה המשרד היה מישהו שידע את כל התסריט של הסרט בעל פה והוא התחיל לספר את כל הסרט לפקידת הקבלה שאף פעם לא ראתה את הסרט.

didalf

Well-known member
בסדר אבל גם לא היה קשר טוב עם אבא שלו ועדיין ראו אותו כמה פעמים. אני לא אומר שזה לא הגיוני שלא ראו אותה. אני פשוט חושב שיכלו לעשות עוד דברים מצחיקים עם הדמות שלה.
בסדר אבל אבא שלו השפיע על כל הקיום שלו עם התסביכי אבא שלו. האחות צצה משומקום וחזרה לשומקום לא הייתה לה הרבה השפעה. והיא הייתה קצת מעצבנת אז לא אכפת לי שלא ראו אותה שוב.

זה מזכיר לי שבסדרה המשרד היה מישהו שידע את כל התסריט של הסרט בעל פה והוא התחיל לספר את כל הסרט לפקידת הקבלה שאף פעם לא ראתה את הסרט.
היה גם קטע דומה בפארקס שאנדי מנסה למשוך זמן ומספר לכולם עלילה של סרט כלשהו. נראה לי שעדיין לא הגעתם לשם אז אני לא אפרט.

didalf

Well-known member
למעלה