Lhuna3
Well-known member
מה איימי עושה?
מה איימי עושה?
הא שכחתי ממנה האמת. אבל סה"כ לא נוצר ביניהם קשר חזק במיוחד שזה ממש מוזר שלא הזכירו אותה שוב.פתאום נזכרתי במשהו
היה את כל הפרק עם אחות של ג'ייק ואז לא ראינו אותה שוב אף פעם.
ואני חשבתי שאולי נראה אותה בעונת הסיום אבל לא. אפילו לא ציינו אותה לדעתי מאז הפרק איתה.
בסדר אבל גם לא היה קשר טוב עם אבא שלו ועדיין ראו אותו כמה פעמים. אני לא אומר שזה לא הגיוני שלא ראו אותה. אני פשוט חושב שיכלו לעשות עוד דברים מצחיקים עם הדמות שלה.הא שכחתי ממנה האמת. אבל סה"כ לא נוצר ביניהם קשר חזק במיוחד שזה ממש מוזר שלא הזכירו אותה שוב.
את חשבת שDie Hard הוא משעמם?!?לא קשור אבל נזכרתי שלפני כמה ימים זפזפתי והיה בטלוויזיה מת לחיות ואף פעם לא ראיתי אז אמרתי טוב אני אצפה בשביל ג'ייק. איזה שעמום
אבל שעשע אותי לראות את כל הדברים שהוא כל הזמן מדבר עליהם. בעיקר שמעתי בראש שלי את ג'ייק אומר "פה ברוס וויליס עשה ככה ככה, תצלם אותי עם זה"![]()
בסדר אבל אבא שלו השפיע על כל הקיום שלו עם התסביכי אבא שלו. האחות צצה משומקום וחזרה לשומקום לא הייתה לה הרבה השפעה. והיא הייתה קצת מעצבנת אז לא אכפת לי שלא ראו אותה שוב.בסדר אבל גם לא היה קשר טוב עם אבא שלו ועדיין ראו אותו כמה פעמים. אני לא אומר שזה לא הגיוני שלא ראו אותה. אני פשוט חושב שיכלו לעשות עוד דברים מצחיקים עם הדמות שלה.
היה גם קטע דומה בפארקס שאנדי מנסה למשוך זמן ומספר לכולם עלילה של סרט כלשהו. נראה לי שעדיין לא הגעתם לשם אז אני לא אפרט.זה מזכיר לי שבסדרה המשרד היה מישהו שידע את כל התסריט של הסרט בעל פה והוא התחיל לספר את כל הסרט לפקידת הקבלה שאף פעם לא ראתה את הסרט.
פףף חצופים, שמים את איימי מקום 7![]()
לרגל העונה האחרונה: דירוג הדמויות של "ברוקלין תשע-תשע"
בסוף השבוע האחרון עלתה העונה השמינית של אחת הקומדיות האהובות על המסך - אז כדי להפוך את הפרידה למעט פחות מורכבת, דירגנו את הדמויות הכי בולטות בהbit.ly
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.