ברוקלין 99 עונה 8!👮‍♂️👮‍♀️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בקיצור, זו התחלה בעייתית. כי הפרק הראשון אמור לתת את הטון לכל העונה, ובפרק הזה היו יותר מידי דברים כבדים. ודווקא בעונה האחרונה נראה לי שהם יעצרו את עצמם מללכת בגדול עם כל מיני רעיונות וחבל..
קודם כל ממש לא מרגיש לי שהפרק הראשון של עונה נותן את הטון לכל העונה. חלק גדול מהעונות התחילו בפרק שממשיך את קו העלילה מסוף עונה קודמת. זה בכלל לא הטון של העונה שמגיעה.
אני גם חוששת שהשילוב של הגבלות קורונה + הצורך להתייחס לבעיתיות של המשטרה יהפוך את העונה למאד עצורה או משהו כזה. בינתיים פרק 2 היה יותר מעודד אבל יש להודות שהם היו אוף דיוטי הם לא היו שוטרים בפרק הזה.
אני לא חושב שזה שמתייחסים לזה חייב להפוך את העונה לעצורה. ומה שטוב זה שעצם זה שרוזה עשתה צעד קבוע של לעזוב את המשטרה זה סוג של אמירה מספיק גדולה ככה שבהמשך העונה לא חייבים בכלל לציין את זה כי עצם זה שהיא לא חלק מהמשטרה זה אומר שהם מכירים בזה.
נכון :-( אני אפילו בכלל לא בטוחה שנקבל את ההייסט שכולנו מייחלים לו. מנמיכה ציפיות כרגע.
עד ההייסט
אני די בטוחה שנקבל הייסט וגם פרק של דאג ג'ודי ואולי משחקי גיימי גייב.
אני ממש רוצה לקוות ששאר העונה תחזור להיות כמו תמיד
אני לא מאמין שיש סיכוי בכלל שלא נקבל פרק הייסט. מילא אם זאת לא הייתה עונה אחרונה הייתי יכול לדמיין מצב שידלגו על זה, אבל שלא יעשו את זה בעונה האחרונה - אני לא מאמין.
וכן, כמובן שיהיה פרק של דאג ג'ודי. אבל זה יהיה פרק עצוב שבו הם הולכים להלוויה של דאג ג'ודי (שוב אבל הפעם באמת) אחרי ששוטר דרך לו על הצוואר למשך חצי שעה.

Aranel Nenharma

Well-known member
אני לא מאמין שיש סיכוי בכלל שלא נקבל פרק הייסט. מילא אם זאת לא הייתה עונה אחרונה הייתי יכול לדמיין מצב שידלגו על זה, אבל שלא יעשו את זה בעונה האחרונה - אני לא מאמין.
הם גם יכולים להשתמש בקורונה כתירוץ ללמה הההייסט לא מתקיים בהולווין
וכן, כמובן שיהיה פרק של דאג ג'ודי. אבל זה יהיה פרק עצוב שבו הם הולכים להלוויה של דאג ג'ודי (שוב אבל הפעם באמת) אחרי ששוטר דרך לו על הצוואר למשך חצי שעה.
מאוד מקווה שלא.
אני דווקא יכולה לראות את דאג ג'ודי מנצח בהייסט :-D
כי היחיד שנשאר זה צארלס (סקאלי טכנית ניצח והיצקוק לא נראה לי במצב לנצח השנה)
אבל לא נראה לי שיש לצארלס את היכולות לנצח, פשוט כי הוא נאמן מדי לג'ייק (למרות שבעונה 5 הוא בגד בו)
לכן אני team dug jody.

didalf

Well-known member
Raymond is entering the kitchen
Kevin is entering the second setting room
Get it? מפרק 2
אוווו:-0 הלכתי להתבייש בצד|מובך|

בפרק בית האגם הם לא היו בתחנה, הם היו בחנייה מחוץ לבניין של התחנה והיו רק 2 שוטרים ברקע (שהפריע לי שאחד מהם עם מסכה והשני לא)
לא זה של השבוע. התכוונתי זה בעונה השניה שהולט מצטרף אליהם. חשבתי בהתחלה שכולו שם אבל יש סצנות שלהם בהתחלה בתחנה.

מאוד מקווה שלא.
אני דווקא יכולה לראות את דאג ג'ודי מנצח בהייסט :-D
כי היחיד שנשאר זה צארלס (סקאלי טכנית ניצח והיצקוק לא נראה לי במצב לנצח השנה)
אבל לא נראה לי שיש לצארלס את היכולות לנצח, פשוט כי הוא נאמן מדי לג'ייק (למרות שבעונה 5 הוא בגד בו)
לכן אני team dug jody.
חחח איזה קטע אם ישלבו את פרק דאג ג'ודי העונתי בהייסט העונתי:-D
אני עדיין טים צ'דר.

didalf

Well-known member
אוקי פרק הרבה יותר מצחיק, צחקתי בקול כמה פעמים. אפילו שנשארנו באזורי ה"משטרה היא בעיה" וטיפה התבאסתי בהתחלה זה המשיך מצחיק מספיק.
ד"ר קוקס נהדר תמיד:-D|כתר| (ראש האיגוד המעצבן הזה לא קלטתי את שמו ומבחינתי זה ד"ר קוקס מסקראבס לנצח) והשיחות שלו עם הולט נהדרות.
כל ההיצ'קוק וסקאליז:-D וזה שסקאלי הולך עם היצ'קוק על הצוואר:-D לא הבנתי אבל איך זה שהוא עוד לא יכול לפרוש.
הבעיה העיקרית היא רוזה, צריך למצוא דרכים קצת עקומות כדי לשלב אותה בפרקים עכשיו והיא נמצאת הרבה פחות בעיקר בסצנות קבוצתיות כמו תדרוכים שאלה תמיד הסצנות היותר מצחיקות והיא חסרה:-( (ובאופן מפתיע גם היצ'קוק קצת חסר)
ומה לעזאזל הקעקוע?????????????????????????????

גם פרק חמוד!
תכלס איך איימי וג'ייק בכלל שרדו עד עכשיו עם להיות שוטרים והורים בו זמנית?
נקרעתי כשג'ייק וצ'ארלס שרו את כל פרטי החקירה:-D
החיוך של ג'ייק כשמאק עמד בעצמו היה כזה חמוד|מאוהב|

לאא הולט וקווין עדיין לא חזרו:-( צ'דר מקבל שיעורי צרפתית:-D
חחחח והסוף כשקווין עונה לדיק פיק בגרף סקסי אני מתה מהשניים האלה:-D

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 3 - עם כמה שהייתי בעד זה שהתייחסו לעניין הבעייתי של המשטרה בפרק הראשון של העונה ממש לא בא לי בטוב שחזרו לזה כאן.
היו דברים גם דברים מצחיקים באמת, אבל באופן כללי לא אהבתי את הפרק במיוחד.
הקטע בסוף שהולט "מנצח" בכך שהוא כאילו הראה שיש שיפור כשיש פחות משטרה היה קטע טוב ומצחיק. אבל גם קצת מטריד ורציני מידי בשביל הסדרה הזאת.
ומה לעזאזל הקעקוע?????????????????????????????
מעניין אם נגלה בסוף

פרק 4 אהבתי הרבה יותר. גם כי שמחתי שחזרו לנושא הולט וקווין (אפילו שהיה מאכזב לגלות שהם עדיין פרודים) גם ראינו את קווין ואת צ'דר.
והכי שמחתי שהתייחסו ממש לאיך ג'ייק ואיימי בתור הורים ואיך הם משלבים את זה בעבודה.
הקטע של הראיונות של הבייביסיטרים היה מצחיק אבל צפוי. אבל הפתעה מגניבה שהרוצח בעצם היה אחד הבייביסיטרים.
היה גם מצחיק שג'ייק כל כך מקנא שהרוצח היה בבית של צ'ארלס.
וזה שג'ייק צריך לעזוב שיחת טלפון עם הרוצח בגלל התינוק והרוצח מתעצבן מזה.
והכי מצחיק בעניין הזה בסוף כשאיימי אומרת לג'ייק להתקשר לבייביסיטר עם הcuddling והוא אומר שזה הרוצח אז היא אומרת "שני ציפורים במכה".

גם הקטעים של הולט היו מצחיקים. גם כל התלונות שלו על קווין וכל הקטע עם הגרפים.

רוזה באמת חסרה לי. אבל מה שגם מוזר זה שהיא נראית חולה בפרקים האלו.
וכן אפילו היצ'קוק חסר. בפרק 4 הוא בכלל לא היה.

Aranel Nenharma

Well-known member
אפילו שנשארנו באזורי ה"משטרה היא בעיה" וטיפה התבאסתי בהתחלה זה המשיך מצחיק מספיק.
לדעתי הם עשו את זה טוב מאוד.
ואני מעדיפה שהם יעסקו בזה מאשר בקורונה, שמחה שאף אחד מהדמויות הראשיות לא עם מסכה (רואים כמה ניצבים עם מסכה).
הבעיה העיקרית היא רוזה, צריך למצוא דרכים קצת עקומות כדי לשלב אותה בפרקים עכשיו והיא נמצאת הרבה פחות בעיקר בסצנות קבוצתיות כמו תדרוכים שאלה תמיד הסצנות היותר מצחיקות והיא חסרה:-(
זה היה הפחד העיקרי שלי מהפרק הראשון של העונה.
ומה לעזאזל הקעקוע???????????????????????????
לא זוכרת באיזה עונה, אבל כבר דיברו על כך שיש להולט קעקוע.
רוזה אמרה שאף אחד גם ככה לא יאמין שהקעקוע הוא.... ואז הופיע הלוגו של not a doctor. אז אני מדיימנת לי שלהולט יש קעקוע של not a doctor כי גם הוא מעריץ מטורף של הסדרה.

פרק מעולה.
היו בו שני דברים שממש רציתי לראות.
דבר ראשון הראו שהסיפור בין הולט וקווין לא נפתר כל כך מהר. אבל כן ביססו את העובדה שהם אוהבים אחד את השני ויחזרו
ודבר שני סוף סוף הראו את גייק ואיימי מתפקדים כהורים. והם כאלו מקסימים :love:

זה היה פשוט מפרק מעולה.

didalf

Well-known member
ואני מעדיפה שהם יעסקו בזה מאשר בקורונה, שמחה שאף אחד מהדמויות הראשיות לא עם מסכה (רואים כמה ניצבים עם מסכה).
אממ כן זה כן.

לא זוכרת באיזה עונה, אבל כבר דיברו על כך שיש להולט קעקוע.
אני יודעת התכוונתי תספרו לי מה לעזאזל יש בקעקוע הזה!!!:-D

רוזה אמרה שאף אחד גם ככה לא יאמין שהקעקוע הוא.... ואז הופיע הלוגו של not a doctor. אז אני מדיימנת לי שלהולט יש קעקוע של not a doctor כי גם הוא מעריץ מטורף של הסדרה.
אהבתי:-D
והכי מצחיק בעניין הזה בסוף כשאיימי אומרת לג'ייק להתקשר לבייביסיטר עם הcuddling והוא אומר שזה הרוצח אז היא אומרת "שני ציפורים במכה".
חחחחח כן:-D

לא חולה אבל משהו בשיער ובאיפור שלה קצת מוזר.

מילי08

Well-known member
יש שיפור מסוים והם קצת חוזרים לעצמם אבל לדעתי

הם קצת כורים לעצמם בור כשהם מתעסקים שוב בשוטרים שסרחו ומבדילים את עצמם מהם. זו סדרת משטרה והם יהיו חייבים להציג את הדמויות הקבועות כטובות , אבל איך שלא יהיה הם עדיין שוטרים ועדיין שנואים בארה"ב אז לטעמי זו התעסקות מיותרת.
אני כן שמחה שלמרות שבפרק השני הולט וקווין טכנית חזרו זה לזה, ראינו שהם עדיין לא ביחד, כי זה מה שהפריע לי. לא העובדה שהם חזרו, אלא שבפרק הראשון הטילו פצצה ובפרק השני היה נראה שהכל בסדר, בלי תהליך, ועכשיו רואים שהם ממש בתוך התהליך.
אוקי פרק הרבה יותר מצחיק, צחקתי בקול כמה פעמים. אפילו שנשארנו באזורי ה"משטרה היא בעיה" וטיפה התבאסתי בהתחלה זה המשיך מצחיק מספיק.
|כן|
ד"ר קוקס נהדר תמיד:-D|כתר| (ראש האיגוד המעצבן הזה לא קלטתי את שמו ומבחינתי זה ד"ר קוקס מסקראבס לנצח) והשיחות שלו עם הולט נהדרות.
ברור שזה ד"ר קוקס לנצח! מלך
וזה שסקאלי הולך עם היצ'קוק על הצוואר
פספסתי את זה..
הבעיה העיקרית היא רוזה, צריך למצוא דרכים קצת עקומות כדי לשלב אותה בפרקים עכשיו והיא נמצאת הרבה פחות בעיקר בסצנות קבוצתיות כמו תדרוכים שאלה תמיד הסצנות היותר מצחיקות והיא חסרה:-( (ובאופן מפתיע גם היצ'קוק קצת חסר)
מסכימה
נקרעתי כשג'ייק וצ'ארלס שרו את כל פרטי החקירה:-D
זה כבר יותר ברוקלין הטובה והישנה
צ'דר מקבל שיעורי צרפתית
:-D גם זה
חחחח והסוף כשקווין עונה לדיק פיק בגרף סקסי אני מתה מהשניים האלה:-D
חחח, זה היה מעולה
הקטע בסוף שהולט "מנצח" בכך שהוא כאילו הראה שיש שיפור כשיש פחות משטרה היה קטע טוב ומצחיק. אבל גם קצת מטריד ורציני מידי בשביל הסדרה הזאת.
בדיוק
וזה שג'ייק צריך לעזוב שיחת טלפון עם הרוצח בגלל התינוק והרוצח מתעצבן מזה.
עכשיו אני לא זוכרת אם הראיונות לבייביסיטר היו לפני השיחה או אחרי. כלומר יכול להיות שהרוצח התחזה לבייביסיטר כי הוא הבין שלג'ייק אין מספיק זמן בשבילו
וואלה? למה אתה חושב? לא שמתי לב למשהו חריג
בגדול כן, אבל מעדיפה שלא יתעסקו בחדשות בכלל... ולדעתי גם הקורונה עוד תימצא מקום בפרקים הבאים
:-D
דבר ראשון הראו שהסיפור בין הולט וקווין לא נפתר כל כך מהר. אבל כן ביססו את העובדה שהם אוהבים אחד את השני ויחזרו
בדיוק
ודבר שני סוף סוף הראו את גייק ואיימי מתפקדים כהורים. והם כאלו מקסימים :love:
נכון, אבל ברור שהם יהיו מקסימים |מאוהב|

רגע, אז כל שבוע יהיו שני פרקים ברצף? חשבתי שרק השניים הראשונים

didalf

Well-known member
הם קצת כורים לעצמם בור כשהם מתעסקים שוב בשוטרים שסרחו ומבדילים את עצמם מהם. זו סדרת משטרה והם יהיו חייבים להציג את הדמויות הקבועות כטובות , אבל איך שלא יהיה הם עדיין שוטרים ועדיין שנואים בארה"ב אז לטעמי זו התעסקות מיותרת.
נוטה להסכים.

פספסתי את זה..
חחח יש לו את היצ'קוק באייפד והוא הולך איתו כמו שרשרת.

עכשיו אני לא זוכרת אם הראיונות לבייביסיטר היו לפני השיחה או אחרי. כלומר יכול להיות שהרוצח התחזה לבייביסיטר כי הוא הבין שלג'ייק אין מספיק זמן בשבילו
לפני. ואז הוא נתן להם את האריה. ואז הם הגיעו למסקנה שלא כולם באמת עובדים פה ואפשר לתת אותו לסקאלי. ואז הרוצח התקשר אבל סקאלי הרס את השיחה כי הוא קיבל מכה בבוהן:-D

רגע, אז כל שבוע יהיו שני פרקים ברצף? חשבתי שרק השניים הראשונים
כן. ורק עשרה פרקים. זה יגמר תוך שניה:-(

Aranel Nenharma

Well-known member
תמונה שפורסמה בטוויטר.
לא יודעת ממתי היא.
אבל תראו איזה חמוד זה. יש לסקאלי על השולחן תמונה שלו ושל היצקוק|מאוהב|
מחלקת האביזרים ממש השקיעה בסדרה
1629656324344.png

didalf

Well-known member
חחח אין עונה בלי דאג ג'ודי.
לכלב קוראים דוג ג'ודי!!!!:-D
אוי ג'ייק עד מתי תיפול בפח של דאג ג'ודי?
אני מופתעת שצ'ארלס לא מקנא יותר בחברות שלהם.
יאייאיי רפרנס לטיילור:-D|מאוהב| לא היה כזה מאז עונה 4! "אובר הר" עלק|שפם|:-D

1630065952632.png 1630065975350.png

הו וול|תוהה|
לפחות ד"ר קוקס מצחיק בתור היצור המעצבן הזה. וזה שהוא מנסה לסחוט אנשים שהם הומואים ומתעצבן שזה לא עובד לו:-D
גם איימי ורוזה השיכורות היו מצחיקות וזה שהוא לא מבדיל ביניהן. והמבטא הבריטי של איימי:-D
אם ג'ייק מושהה לחמישה חודשים אני מקווה שתהיה קפיצת זמן עשו את זה הרבה יחסית. או פרק אחד שמעביר מלא זמן. כי כאילו הוא לא יהיה מושהה עד סוף הסדרה נכון? לפחות יהיה לו זמן למאק עכשיו:-P:
סקאלי הוא חצי בן אדם בלי היצ'קוק.

Lhuna3

Well-known member
דאג ג'ודי :love: איזה סוף טוב נתנו לנו לסיפור שלו, זה משמח.
ידעתי שהוא יברח עם העט של פרלטה, אבל הייתי בטוחה שהוא יגנוב אותו בעצמו והופתעתי שג'ייק בעצם נתן לו אותו.
באמצע הפרק נתנו לנו את הלגיטימציה לזה כשהבהירו לנו איך דאג התדרדר לפשע לא באשמתו כי הוא נעצר פעם על שטות ומאז לא יכול היה למצוא עבודה.
אני פחדתי שהם הולכים להתעמק שוב בעניין הפוליטי של חוסר הצדק הזה, אבל לשמחתי לא התמקדו בזה, וזה רק שימש אותנו בשביל לתת לגיטימציה לג'ייק לעזור לו לברוח.
בצד הקצת מבאס, לא היה כמעט את שאר הדמויות בפרק, אבל עדיין כיף שהיה דאג ג'ודי, וכל הטוויסטים היו כבר אולי קצת צפויים כי אנחנו מכירים את הקטע, אבל עדיין כיפיים.

Lhuna3

Well-known member
לפחות ד"ר קוקס מצחיק בתור היצור המעצבן הזה. וזה שהוא מנסה לסחוט אנשים שהם הומואים ומתעצבן שזה לא עובד לו:-D
זה באמת היה טוב :-D
גם איימי ורוזה השיכורות היו מצחיקות וזה שהוא לא מבדיל ביניהן. והמבטא הבריטי של איימי:-D
כן איימי היתה קורעת :-D

גם המלחמה של טרי וצ'ארלס על סקאלי היתה מצחיקה.

לא אהבתי את המסר והסיום... כי ג'ייק לא עשה שום דבר רע, בשם אלוהים המסוורת', הוא ניסה למנוע פעולת טרור שהאמין שהולכת לקרות ועלולה להרוג אנשים!
אז נכון שהוא טעה בהערכה שלו, ונכון שבדרך הוא עצר אזרח חף ממפשע שנפגע מזה ופוטר, אבל זה נזק משני שהמדינה צריכה לפצות את האזרח הזה עליו ולספוג כחלק מהעניין. ובואו, עם כל זה שאין לאנשים אמון במשטרה וחלקית בצדק, שוטר אמור לרדוף אחרי אזרח שמנסה לברוח ממנו ולעצור אותו!
ואני לא הייתי רוצה שבלש משטרה שמעריך ומאמין שהולכת להתפוצץ פצצה ישב בבית וימנע מלנסות למנוע את זה, רק כי לפי הנהלים זה לא "התיק שלו".
בקיצור אני חושבת שכל הקטע הזה טיפשי ומטומטם שההסכמה בסוף היא שהוא ראוי להשעיה :-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחח אין עונה בלי דאג ג'ודי.
ידעתי שיהיה פרק דאג ג'ודי. אני לא זוכר מי טען שאולי הוא לא יהיה העונה.
באמצע הפרק נתנו לנו את הלגיטימציה לזה כשהבהירו לנו איך דאג התדרדר לפשע לא באשמתו כי הוא נעצר פעם על שטות ומאז לא יכול היה למצוא עבודה.
אני פחדתי שהם הולכים להתעמק שוב בעניין הפוליטי של חוסר הצדק הזה, אבל לשמחתי לא התמקדו בזה, וזה רק שימש אותנו בשביל לתת לגיטימציה לג'ייק לעזור לו לברוח.
כן, גם אני פחדתי שיכנסו שוב לעניין של בעיית החוסר צדק והבעיתיות של המשטרה.
אפילו לשנייה תהיתי אם ייתכן שדאג באמת יברח לג'ייק וג'ייק יפוטר בגלל זה ויצטרף אל רוזה בתור בלש פרטי.
בצד הקצת מבאס, לא היה כמעט את שאר הדמויות בפרק, אבל עדיין כיף שהיה דאג ג'ודי, וכל הטוויסטים היו כבר אולי קצת צפויים כי אנחנו מכירים את הקטע, אבל עדיין כיפיים.
כן, זה מבאס באמת. מרגיש כמו משהו שאולי עשו בגלל בעייתיות בהשתמשות בכל השחקנים.

אז היה כיף מאוד שהיה פרק דאג ג'ודי וגם הייתה טרודי ג'ודי (ניקול באייר המעולה).
היה נורא ברור שדאג מנצל את זה שג'ייק חבר שלו כדי לגרום לו לקחת אותו לכלא ומתכוון לברוח. זה לחלוטין מדהים שג'ייק לא חשב על כך. אפילו עם זה שהם חברים טובים כבר. מהבחינה הזאת זה היה עצוב כי ג'ייק באמת היה מגניב עם כל ההפתעות שהוא ארגן.
לפחות לא השאירו אותנו בתהיה ודאג פשוט התוודה שהוא מתכוון לברוח.
זה די גאוני שדאג שינה את כל מספרי הקשר בטלפון של ג'ייק שיהיו לטלפון של טרודי - כי באמת ברור שהוא לא יזכור שום מספר המוח שלו (מי זוכר כיום?).
אבל ג'ייק אידיוט שאפילו אחרי שהוא גילה את זה הוא לא חשב על זה שהוא מסתמך לחלוטין על מערכת הניווט באותו טלפון.
הקטע שמה שהיה יכול לחלוטין להביס את התוכנית של דאג היה זה שצ'ארלס הצטרף כי יכלו פשוט להשתמש בטלפון שלו.
גם ממש לא ברור למה צ'ארלס לא הצטרף אליהם ברכב הנוסף ליתר ביטחון.
אני באמת לא ידעתי מה עומד לקרות - כי מצד אחד לא האמנתי שג'ייק יפוטר (חוץ מהשניה של תהיה שציינתי) ומצד שני היה נראה לי סוף מדכא אם דאג ג'ודי הולך לכלא.
ברגע שהיו הכנופיה ההיא שעצרה אותם ואמרו שיהרגו את ג'ייק היה ברור שדאג יעזור לג'ייק, אבל אז אני באמת האמנתי שהוא ישלח לכלא.
זה שהוא התקשר מהולנד היה מעולה כי הרי הצבע הלאומי של הולנד הוא כתום ולכן הרבה לובשים שם חולצות כתומות (בטח יותר תיירים, אבל עדיין) ככה שזה נראה כמו מדי כלא.
אני די בשוק שג'ייק באמת עזר לו לברוח. עם כמה שג'ייק מגניב ומפר חוקים, לא נראה לי שאי פעם ראינו אותו עושה משהו כל כך נגד החוק כמו לעזור למישהו לברוח מהכלא.

*אווי והפתיח על כך שג'ייק מאוד עייף מהורות, חוץ מזה שזה בגלל משחק טלפון שהוא מכור אליו :-D

**אגב, האם טרודי ג'ודי לא גם מבוקשת על ידי המשטרה? או שכבר הסבירו איכשהו שהיא לא.

***הפרק מזכיר לי שאני מקווה שנראה שום את הקניבל שהיה חבר של ג'ייק כשהוא היה בכלא. אבל לאור זה שיש כל כך מעט פרקים אז אני מניח שזה לא יקרה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי זה היה צריך כבר להיות ברור בשלב הזה שאחד מכל שני פרקים לפחות יעסוק בעניין הפוליטי הזה של המשטרה.
אני הייתי מאוד בעד זה שזה היה חלק מהעלילה בפרק הראשון. ואני אוכל את המילים שלי כי זה מעצבן נורא בשלב הזה.
לי אין אפילו את זה כי היצור הזה רק מעצבן אותי ולא מצחיק. אני גם לא אהבתי אותו בסקראבס.
זה היה מצחיק באמת.
גם זה שבשלב מסויים שתיהן התיישבו מולו בטעות (וזה סוף סוף גרם לו להבין שמשהו מוזר קורה) :-D
גם המלחמה של טרי וצ'ארלס על סקאלי היתה מצחיקה.
היה מצחיק ככה ככה. די צפוי ומאוס הקטע של האיש השמן שקונה המון ממתקים (ולמה שהוא יקנה מהם בכלל? זה לא בעיה למצוא איפה לקנות ממתקים) (ואם הוא רוצה לעזור להם אז למה לא לקנות משניהם, למה הוא צריך לבחור אחד?)
כן היה מצחיק התפוחים. והיה לא צפוי לי שמי שגרם לבעיות היה הטיפוס המעצבן ההוא.
אם ג'ייק מושהה לחמישה חודשים אני מקווה שתהיה קפיצת זמן עשו את זה הרבה יחסית. או פרק אחד שמעביר מלא זמן. כי כאילו הוא לא יהיה מושהה עד סוף הסדרה נכון? לפחות יהיה לו זמן למאק עכשיו:-P:
אני מניח שפרק הבא הוא עדיין יהיה מושעה אבל זה יהיה פרק ההייסט והוא לא צריך להיות שוטר בשביל זה.
לא אהבתי את המסר והסיום... כי ג'ייק לא עשה שום דבר רע, בשם אלוהים המסוורת', הוא ניסה למנוע פעולת טרור שהאמין שהולכת לקרות ועלולה להרוג אנשים!
אז נכון שהוא טעה בהערכה שלו, ונכון שבדרך הוא עצר אזרח חף ממפשע שנפגע מזה ופוטר, אבל זה נזק משני שהמדינה צריכה לפצות את האזרח הזה עליו ולספוג כחלק מהעניין. ובואו, עם כל זה שאין לאנשים אמון במשטרה וחלקית בצדק, שוטר אמור לרדוף אחרי אזרח שמנסה לברוח ממנו ולעצור אותו!
ואני לא הייתי רוצה שבלש משטרה שמעריך ומאמין שהולכת להתפוצץ פצצה ישב בבית וימנע מלנסות למנוע את זה, רק כי לפי הנהלים זה לא "התיק שלו".
בקיצור אני חושבת שכל הקטע הזה טיפשי ומטומטם שההסכמה בסוף היא שהוא ראוי להשעיה :-(
יש בעייתיות עם זה. אבל גם יש הגיון מסויים בזה.
קודם כל זה כן בעייתי לדעתי אם מישהו מוחזק במאסר ל10 שעות רק בגלל שהוא ניסה להתחמק משוטר. אבל זה עוד הגיוני אם זה בקשר לחקירה שהשוטר הזה נמצא בה - אבל ג'ייק לא היה חלק מהחקירה ולכן הוא לא ידע שכבר נתפס חשוד עיקרי. ועדיין בשלב הזה לא נראה לי שמגיע לו עונש יותר גדול מנזיפה.
אבל אז הוא החליט לעקוב אחרי האדם הזה, למרות שהוא קיבל הוראות ספציפיות לא לעשות את זה. ובשלב הזה הוא אפילו לא עשה את זה כי הוא פחד שתהיה פצצה, הוא עשה את זה פשוט כדי להוכיח קונספירציה שלא באמת מסכנת אנשים.
זה עדיין מרגיש מוגזם שהוא קיבל השעיה של 5 חודשים, אבל בשלב הזה לדעתי זה יותר הוגן מאשר שיקבל פטור מהכל רק בגלל שהמערכת נותנת את זה לאנשים כל עוד הם מכחישים הכל. לקחת בעלות על הטעות ולבקש סליחה זה הדבר הנכון לעשות ונותן מסר טוב וחשוב.
אם כי זה בעייתי כי אני לא בטוח אם המסר הזה יעבור למישהו חוץ מלהולט.

נכון שלא הייתי רוצה שבלש משטרה שמאמין שיש פצצה לא יעשה כלום. אבל אם ככה שיפנה לאנשים הנכונים. אם כל שוטר יעשה כל מה שהוא מאמין בו (במיוחד כשזה מבוסס על הרצון שלו לחוות עלילה של סרט) אז יהיה כאוס.

*דייויד דיוק מרציפן זה שם גאוני.

**אני יודע שזה לחלוטין משהו שאני לא צריך לחשוב עליו כי זאת קומדיה ובסדרות כאלו תמיד יתייחסו למי שדמות בסדרה כאל אדם אמיתי ואנשים אחרים הם כאילו לא קיימים...
אבל כל הקטע של הsquad המאוחדת ההיא זה מגוחך. הם היו קבוצה מגובשת כי הם עבדו יחד. אבל אנחנו יודעים שיש עוד בלשים שעובדים בתחנה והם לא חלק מהקבוצה. ומאז שג'ינה עזבה לא הגיע מחליף שיתפוס את מקומה. ובתחילת העונה הזאת גם היצ'קוק וגם רוזה עזבו, חייבים היו להעסיק בלשים אחרים למשמרת הזאת איתם. אבל איכשהו זה כמובן ישאר רק הם.
מצטער על הראנט.

didalf

Well-known member
ידעתי שהוא יברח עם העט של פרלטה, אבל הייתי בטוחה שהוא יגנוב אותו בעצמו והופתעתי שג'ייק בעצם נתן לו אותו.
אני לגמרי שכחתי מהעט8-*

אני פחדתי שהם הולכים להתעמק שוב בעניין הפוליטי של חוסר הצדק הזה, אבל לשמחתי לא התמקדו בזה,
כן אני גם חששתי שילכו לשם שוב.

גם ממש לא ברור למה צ'ארלס לא הצטרף אליהם ברכב הנוסף ליתר ביטחון.
נכון?? אני גם לא הבנתי למה צ'ארלס לא ממשיך איתם.
זה שהוא התקשר מהולנד היה מעולה כי הרי הצבע הלאומי של הולנד הוא כתום ולכן הרבה לובשים שם חולצות כתומות (בטח יותר תיירים, אבל עדיין) ככה שזה נראה כמו מדי כלא.
הא מגניב לא חשבתי על זה:-D

|כן||כן||!|

אני הייתי מאוד בעד זה שזה היה חלק מהעלילה בפרק הראשון. ואני אוכל את המילים שלי כי זה מעצבן נורא בשלב הזה.
שמחה לשמוע שגם אותך זה מעצבן כבר.

היה מצחיק ככה ככה. די צפוי ומאוס הקטע של האיש השמן שקונה המון ממתקים (ולמה שהוא יקנה מהם בכלל? זה לא בעיה למצוא איפה לקנות ממתקים) (ואם הוא רוצה לעזור להם אז למה לא לקנות משניהם, למה הוא צריך לבחור אחד?)
זה לא סתם איש שמן זה סקאלי. כל האופי שלו ושל היצ'קוק מבוסס על האובססיה שלהם לאוכל. להתעצבן על זה פתאום זה להתעצבן על חצי סדרה.
אבל כן אני גם תהיתי למה הוא לא יכול פשוט לקנות חצי כמות מכל אחד.
האמת שמה שהכי הצחיק אותי בזה היה שכל זה היה היה מזימת של ד"ר קוקס כי זאת מזימה מחוכמת ומטופשת באותה מידה:-D

**אני יודע שזה לחלוטין משהו שאני לא צריך לחשוב עליו כי זאת קומדיה ובסדרות כאלו תמיד יתייחסו למי שדמות בסדרה כאל אדם אמיתי ואנשים אחרים הם כאילו לא קיימים...
אבל כל הקטע של הsquad המאוחדת ההיא זה מגוחך. הם היו קבוצה מגובשת כי הם עבדו יחד. אבל אנחנו יודעים שיש עוד בלשים שעובדים בתחנה והם לא חלק מהקבוצה. ומאז שג'ינה עזבה לא הגיע מחליף שיתפוס את מקומה. ובתחילת העונה הזאת גם היצ'קוק וגם רוזה עזבו, חייבים היו להעסיק בלשים אחרים למשמרת הזאת איתם. אבל איכשהו זה כמובן ישאר רק הם.
מצטער על הראנט.
באיזה הקשר אתה אומר את זה?8-*

Aranel Nenharma

Well-known member
אני לא מסכימה איתך.
עצם העובדה שהוא שוטר לא נותן לו סמכות לעשות את מה שהוא רוצה.
אני מסכימה עם הדברים של ניק אבל כן חושבת שהעונש שגייק קיבל מגיע לו.
זה אפילו לא היה התיק של גייק והקפטן שלו אמר לו במפורש לעזוב את התיק הזה. גם אם הוא חושב שיש פצצה, הוא לא צריך ללכת לבד ולחקור את זה, הוא צריך לשתף את הגורמים הרלוונטים (והקפטן שלו) ולקבל מהם הסכמה לחקור את זה, כי אחרת כל שוטר ילך ויחקור את מה שבא לו.
השעייה של 5 חודשים אחרי שהוא עקב אחרי אדם חף מפשע (בלי הסכמה מהקפטם ובלי צו) זה עונש סביר בהחלט.
אם כבר אני חושבת שזה מוגזם שפיטרו את האדם הזה אחרי שהוא איחר לעבודה כי עצרו אותו. זה לא היה משהו בשליטתו.

וזה עוד יותר מוזר לי עם הפרק הקודם שגייק עזר לדאג גודי לברוח, נכון שהם חברים אבל גייק עזר לפושע להמלט וזה ממש לא מתאים לדמות שלו ובעיקר שפרק אחרי זה הוא הולך ומודה על טעות שהוא עשה.
זה גם ממש גרם לי לשנוא את סוף הסאגה של דאג גודי כי זה היה ממש לא אופייני לגייק. (מעניין אותי לראות אם הוא סיפר על כך לאיימי ומה היתה התגובה שלה לזה [ואם הוא לא סיפר לה אז בכלל הם הרסו את הדמות של גייק])

זה משהו שמעצבן אותי די בהתחלה של הסדרה, אבל בגלל שזה סדרה קומית אני סולחת להם.
לא זוכרת באיזה עונה הולט העניש את כל היחידה שלא יעבדו שעות נוספות, היה פרק שגייק בא לתחנה בשביל צארלס, עכשיו היה ברור שזה שעות עבודה של צארלס ולא של גייק, כלומר הם לא עובדים באותם שעות אז כן יש ימים שהם עובדים עם אנשים אחרים
וגם היה את כל הקטע שיש אנשים של משמרת לילה שזה נראה לי מוזר שיש אנשים שתמיד עובדים במשמרת לילה ואנשים שתמיד עובדים במשמרת יום, אף פעם לא עבדתי במקום של משמרות אבל אני די בטוחה שאמור להיות גיוון.
וגם בעונה 4 כהם עבדו במשמרת לילה אז הולט עבד איתם והיה את הקפטן השני (הטמבל) שהוא זה שנתן להם את העונש. שוב אני לא מבינה בזה אבל לא אמור להיות רק קפטן אחד לתחנה, מישהו שהוא לא תלוי משמרת כלומר או הולט או הטמבל אחראים על כל התחנה
ועם ג'ינה זה הכי מטריף אותי שיש דברים שהם מציינים שזה רק לבלשים (כמו שהם הלכו למסיבה בבית החוף שהולט הצטרף אליהם) אבל עדיים ג'ינה שהיא ממש לא בלש הצטרפה אליהם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא מסכימה איתך.
עצם העובדה שהוא שוטר לא נותן לו סמכות לעשות את מה שהוא רוצה.
אני מסכימה עם הדברים של ניק אבל כן חושבת שהעונש שגייק קיבל מגיע לו.
זה אפילו לא היה התיק של גייק והקפטן שלו אמר לו במפורש לעזוב את התיק הזה. גם אם הוא חושב שיש פצצה, הוא לא צריך ללכת לבד ולחקור את זה, הוא צריך לשתף את הגורמים הרלוונטים (והקפטן שלו) ולקבל מהם הסכמה לחקור את זה, כי אחרת כל שוטר ילך ויחקור את מה שבא לו.
השעייה של 5 חודשים אחרי שהוא עקב אחרי אדם חף מפשע (בלי הסכמה מהקפטם ובלי צו) זה עונש סביר בהחלט.
אם כבר אני חושבת שזה מוגזם שפיטרו את האדם הזה אחרי שהוא איחר לעבודה כי עצרו אותו. זה לא היה משהו בשליטתו.

וזה עוד יותר מוזר לי עם הפרק הקודם שגייק עזר לדאג גודי לברוח, נכון שהם חברים אבל גייק עזר לפושע להמלט וזה ממש לא מתאים לדמות שלו ובעיקר שפרק אחרי זה הוא הולך ומודה על טעות שהוא עשה.
זה גם ממש גרם לי לשנוא את סוף הסאגה של דאג גודי כי זה היה ממש לא אופייני לגייק. (מעניין אותי לראות אם הוא סיפר על כך לאיימי ומה היתה התגובה שלה לזה [ואם הוא לא סיפר לה אז בכלל הם הרסו את הדמות של גייק])
אני בעיקרון יותר נוטה לדעה שלך מאשר של לונה, אם כי אני רך יותר כלפי ג'ייק.
אני מסכים שהוא היה ממש לא בסדר, אבל 5 חודשים השעיה מרגיש לי המון. הוא לא היה פיזית אלים כלפי הבן אדם הזה.
וזה באמת מגוחך שיכלו לפטר את האיש ההוא על כך שהוא איחר לעבודה כי הוא איחר. גם אם במצב הזה ג'ייק לא היה מוצדק בלעצור את האיש הזה, הגיוני שיהיו מצבים ששוטר יעצור אנשים חפים מפשע לבדיקה.

לגבי דאג ג'ודי - אני שמח שאני לא היחיד שחושב שזה ממש לא מתאים לג'ייק.
אבל גם יש קצת מקום לתמרון - ג'ייק יודע שדאג עשה פשעים בעבר, המון פשעים, והוא עזר לו בעבר להתחמק מלהענש עליהם. נכון שבעבר זה היה על ידי כך שהוא השיג לו עיסקה לקבל חנינה על כל הפשעים שלו. נכון שאז הוא נתן לו דרך לחמוק מללכת לכלא בדרך חוקית וכאן הוא עשה את זה על ידי עזרה קטנה לא חוקית. על אדם אחר זה היה נראה לי הגיוני לחלוטין. אני מסכים שעל ג'ייק זה לא מרגיש מתאים לו.
גם חשוב לציין שג'ייק עושה את זה עבור דאג לא רק על סמך זה שהוא חבר טוב שלו, אלא על סמך זה שהוא יודע שדאג ג'ודי הוא באמת בן אדם טוב. אדם שאף פעם לא באמ יפגע פיזית במישהו או יתן לישהו להפגע פיזית.
עוד משהו שהגיוני שמשנה את המצב כאן זה שג'ייק של העבר אולי לא היה עושה את זה, אבל אחרי שרוזה התפטרה וכל מה שהיה שקשור לזה הגיוני שג'ייק יותר disillusioned ממערכת הצדק האמריקאית, ולכן יותר סיכוי שיעשה משהו כזה.
לא חשבתי על על איימי. באמת נראה לי הגיוני הרבה יורת שהוא יספר לה. אם כי ברגע שהוא מספר לה אז טכנית היא אמורה אולי לספר למישהו אחר בעוד שאם הוא לא מספר לה אז יש לה יכולת הכחשה. אבל אני יכול לראות מצב שהיא מקבלת את זה שהוא עשה את זה.

זה משהו שמעצבן אותי די בהתחלה של הסדרה, אבל בגלל שזה סדרה קומית אני סולחת להם.
לא זוכרת באיזה עונה הולט העניש את כל היחידה שלא יעבדו שעות נוספות, היה פרק שגייק בא לתחנה בשביל צארלס, עכשיו היה ברור שזה שעות עבודה של צארלס ולא של גייק, כלומר הם לא עובדים באותם שעות אז כן יש ימים שהם עובדים עם אנשים אחרים
וגם היה את כל הקטע שיש אנשים של משמרת לילה שזה נראה לי מוזר שיש אנשים שתמיד עובדים במשמרת לילה ואנשים שתמיד עובדים במשמרת יום, אף פעם לא עבדתי במקום של משמרות אבל אני די בטוחה שאמור להיות גיוון.
וגם בעונה 4 כהם עבדו במשמרת לילה אז הולט עבד איתם והיה את הקפטן השני (הטמבל) שהוא זה שנתן להם את העונש. שוב אני לא מבינה בזה אבל לא אמור להיות רק קפטן אחד לתחנה, מישהו שהוא לא תלוי משמרת כלומר או הולט או הטמבל אחראים על כל התחנה
ועם ג'ינה זה הכי מטריף אותי שיש דברים שהם מציינים שזה רק לבלשים (כמו שהם הלכו למסיבה בבית החוף שהולט הצטרף אליהם) אבל עדיים ג'ינה שהיא ממש לא בלש הצטרפה אליהם.
בדיוק.
אבל צריך באמת לזכור שזאת קומדיה.

אם כי בסדרה המשרד אפילו שחלק היו דמויות מאוד משניות עדיין כל עובדי המשרד היו דמויות אמיתיות, היו באירועים של העבודה והכל. והיו שם איזה 16 עובדים.

למעלה