מילי08
Well-known member
התחלתי לקרוא ברפרוף את התגובות שלכם. רק אני התאכזבתי?
לא באמת היה מצחיק. כל החברות ביניהם התגלתה כלא הדדית. פרלטה באמת אוהב (נראה לי מעריץ זו מילה מתאימה יותר) את דוג ג'ודי, אבל דאג ג'ודי תמיד מנסה להערים עליו. וכל הקשקוש הזה של חוסר צדק בעבר שלו לא מצדיק את ההתנהגות שלו בהמשך. בשורה התחתונה ג'ודי בחר בחיי פשע והוא מנסה לנצל את פרלטה בכל הזדמנות שיש לו. גם כשפלרטה מבהיר לו שהוא עלול לאבד את העבודה שלו, זה לא מפריע לג'ודי. זה משהו שתמיד הפריע לי במערכת היחסים ביניהם ובפרק עכשיו זה הגיע לשיא. ממש גרם לי חוסר נוחות.
לא באמת היה מצחיק. כל החברות ביניהם התגלתה כלא הדדית. פרלטה באמת אוהב (נראה לי מעריץ זו מילה מתאימה יותר) את דוג ג'ודי, אבל דאג ג'ודי תמיד מנסה להערים עליו. וכל הקשקוש הזה של חוסר צדק בעבר שלו לא מצדיק את ההתנהגות שלו בהמשך. בשורה התחתונה ג'ודי בחר בחיי פשע והוא מנסה לנצל את פרלטה בכל הזדמנות שיש לו. גם כשפלרטה מבהיר לו שהוא עלול לאבד את העבודה שלו, זה לא מפריע לג'ודי. זה משהו שתמיד הפריע לי במערכת היחסים ביניהם ובפרק עכשיו זה הגיע לשיא. ממש גרם לי חוסר נוחות.
עוד פרק סתמי. ממש מבאס שככה נראית העונה האחרונה. הקטעים המשעשעים היחידים היו בין צ'רלס וטרי. אפילו ד"ר קוקס כבר מתחיל לחזור על עצמו. ושוב הנסיון הזה להציג את עצמם כשוטרים טובים לעומת השוטרים האמיתייים בחוץ. אוף
אני רוצה את ברוקלין שלי בחזרה
זה היה חמודלכלב קוראים דוג ג'ודי!!!!![]()
אובר הר" עלק
בדיוק, ולכן היחסים ביניהם לא הדדיים.היה נורא ברור שדאג מנצל את זה שג'ייק חבר שלו כדי לגרום לו לקחת אותו לכלא ומתכוון לברוח. זה לחלוטין מדהים שג'ייק לא חשב על כך. אפילו עם זה שהם חברים טובים כבר. מהבחינה הזאת זה היה עצוב כי ג'ייק באמת היה מגניב עם כל ההפתעות שהוא ארגן.
גם אני לא הבנתי את זה, בעיקר כשכבר ברור לכולם מה התוכניות של ג'ודי, והוא אפילו לא מנסה להסתיר אותן.גם ממש לא ברור למה צ'ארלס לא הצטרף אליהם ברכב הנוסף ליתר ביטחון.
אוי, נכון זה גם היה חמוד. קלאסי ג'ייק*אווי והפתיח על כך שג'ייק מאוד עייף מהורות, חוץ מזה שזה בגלל משחק טלפון שהוא מכור אליו![]()
הפרק מזכיר לי שאני מקווה שנראה שהיה חבר של ג'ייק כשהוא היה בכלא
הוא נהדר. והשחקן בכלל צריך לקבל יותר זמן מסךיואו, גם אני מקווה, אני מתה עליו![]()
יאפאני הייתי מאוד בעד זה שזה היה חלק מהעלילה בפרק הראשון. ואני אוכל את המילים שלי כי זה מעצבן נורא בשלב הזה.
זה כנראה היה הרגע המשעשע בפרקגם איימי ורוזה השיכורות היו מצחיקות וזה שהוא לא מבדיל ביניהן. והמבטא הבריטי של איימי![]()
נדמה לי שגם בעונה הקודמת הראו קפיצות זמן משמעותיות (למשך נסיונות הכניסה להריון), ככה שג'ייק יחזור בטח בעוד איזה שני פרקים (כלומר פרק 8. רררגע! פרק 8 זה הסיום?!)אם ג'ייק מושהה לחמישה חודשים אני מקווה שתהיה קפיצת זמן עשו את זה הרבה יחסית. או פרק אחד שמעביר מלא זמן. כי כאילו הוא לא יהיה מושהה עד סוף הסדרה נכון? לפחות יהיה לו זמן למאק עכשיו![]()
כן. בסקרבס הוא התחיל בתור דמות מעולה, ורוב הזמן גם היה דמות מגניבה, אבל בשלב מסוים זה הרגיש חד מימדילי אין אפילו את זה כי היצור הזה רק מעצבן אותי ולא מצחיק. אני גם לא אהבתי אותו בסקראבס.
וואלה!אני מניח שפרק הבא הוא עדיין יהיה מושעה אבל זה יהיה פרק ההייסט והוא לא צריך להיות שוטר בשביל זה.
נכון, וזה גם תכלס ההסבר לאלימות של שוטרים (האמינו שהחשוד מסוכן וכו')אם כל שוטר יעשה כל מה שהוא מאמין בו (במיוחד כשזה מבוסס על הרצון שלו לחוות עלילה של סרט) אז יהיה כאוס.
האם פספסתי כאן משהו? מעבר לזה שהשם מגניב..*דייויד דיוק מרציפן זה שם גאוני.
בשםאלוהיםהמסוורת'
נכון חלקית. במשך כל השנים הראו לנו שג'ייק תמיד צודק בתחושות הבטן שלו ולכן ציפינו לזה גם כאן, אבל בפועל (אלא אם כן יתגלה בהמשך שהוא צדק) הוא באמת סתם רדף מישהו. מה שמרגיז זה שמכניסים את זה לתוך הקלחת של BLM על מנת להוכיח את הטענה שלהם שהבלשים של 99 הם יוצאים מהכלל.לא אהבתי את המסר והסיום... כי ג'ייק לא עשה שום דבר רע, בשםאלוהיםהמסוורת', הוא ניסה למנוע פעולת טרור שהאמין שהולכת לקרות ועלולה להרוג אנשים!
מעבר לזה אני מסכימה איתך.
מסכימה, אם כי יכול להיות שפשוט לא מראים לנו אותם. זה מזכיר לי סדרה אחרת שראיתי, שבכל עונה נעחמו עוד ועוד אנשי צוות, ובסוף כוח הלחימה (במקרה של הסדרה), היה מורכב משני אנשים וחציומאז שג'ינה עזבה לא הגיע מחליף שיתפוס את מקומה. ובתחילת העונה הזאת גם היצ'קוק וגם רוזה עזבו, חייבים היו להעסיק בלשים אחרים למשמרת הזאת איתם. אבל איכשהו זה כמובן ישאר רק הם.
לגמריוזה עוד יותר מוזר לי עם הפרק הקודם שגייק עזר לדאג גודי לברוח, נכון שהם חברים אבל גייק עזר לפושע להמלט וזה ממש לא מתאים לדמות שלו ובעיקר שפרק אחרי זה הוא הולך ומודה על טעות שהוא עשה.
מסכימה. אצלי זה לא לשנוא, אלא פשוט להתאכזב. מעניין אותי אם זו השפעה של האירועים בארה"ב והרצון לתת לפושע שחור לנצח את המערכת.זה גם ממש גרם לי לשנוא את סוף הסאגה של דאג גודי
זה דווקא משהו שכנראה כן מקובל. אם אני זוכרת נכון, הראו מצב דומה גם ברצח מאדום לשחורוגם היה את כל הקטע שיש אנשים של משמרת לילה שזה נראה לי מוזר שיש אנשים שתמיד עובדים במשמרת לילה ואנשים שתמיד עובדים במשמרת יום, אף פעם לא עבדתי במקום של משמרות אבל אני די בטוחה שאמור להיות גיוון.
וגם בעונה 4 כהם עבדו במשמרת לילה אז הולט עבד איתם והיה את הקפטן השני (הטמבל) שהוא זה שנתן להם את העונש. שוב אני לא מבינה בזה אבל לא אמור להיות רק קפטן אחד לתחנה, מישהו שהוא לא תלוי משמרת כלומר או הולט או הטמבל אחראים על כל התחנה
(באישזהו שלב עשיתי מישמש מהתגובות... רציתי לענות לפי פרקים אבל לקח לי זמן לכתוב כי התעסקתי בדברים אחרים וכל פעם נכנסתי, כתבתי איזו שורה ועזבתי...)