"ברגי"

Pumi

New member
../images/Emo5.gif כל שבוע זה עולה

מזל שלא יצאתי לרכב היום...

shimshon12

New member
כן , גם אני ראיתי את התאונה המחרידה

כאשר רכבנו בשנטי להנאתינו בצמד , חלפנו על פני מספר רוכבי אופניים שדיוושו במרץ , מידי פעם חלפה מכונית ... מבנה של שלושה רוכבים מדוגמים עקפה אותנו ב"טיסה נמוכה"... צווחת המנועים נשמעה כמו כדורים שורקים ליד האוזן.. אכן הופגנה רמה טכנית גבוהה!! בפנייה הבאה נצמדנו לימין לנוכח 3 הבזקי פנסי הרוכבים שהתקרבו במהירות מולינו.. שניים מהם לקחו את הפניה יפה, אחד מהם סיים בתעלה מימין . השניים הנותרים עצרו לעזור לחברם בתעלה. גם אנחנו עצרנו.. המומים. אחד מהם צעק לעברינו לעצור את "המבנה הנוסף" שעולה בדרך , התקדמתי במורד הכביש.. ראיתי זוג רוכבים מטפסים במהירות... הם קלטו את הסימנים שלי לעצור ואכן עצרו אחרי שני האופנועים שהיו בצד הדרך (השלישי בתעלה). רוכב נוסף רכב והתקרב במהירות מסחררת.. בהטייה עמוקה ומדהימה.. אלא שבתנאי הרכיבה שלו לא הצליח לבלום למרות הסימנים ההיסטריים שלי לעצור! הרוכב פגע בעוצמה רבה בשני הרוכבים שהיו עדין על הכלים.. לא היה לו סיכוי לבלום.. התוצאה היתה מחרידה.. נשאלת השאלה היכן גבולות האחריות של הרוכבים המשתמשים בכביש ציבורי ברכיבה קיצונית כפי שתוארה ... שלא לדבר על תנאי הדרך שהיו ללא שוליים, צוקים מימין ומעקה בטיחות משמאל ותהום לאחריה... ושדה ראיה מוגבל מאוד. הדיון כאן מתמקד ברוכב ואחריותו לעצמו.. ומה עם המשתמשים התמימים בדרך... רוכבי האופניים, מכוניות... אין ספק שטכניקת רכיבה גבוהה הופגנה שם בשבת (ומופגנת בכל שבת כנראה... ). לעניות דעתי (הבילתי קובעת) ולנוכח הרכיבה המטורפת שהייתי עד לה בכביש זה גיליתי חוסר אחריות משווע של הרוכבים !!!

nimiz

New member
../images/Emo22.gif../images/Emo22.gif אני קורא וקורא ומוצא2 ../images/Emo163.gif

ואחד שמפאת הנחיות המנהלים אני לא מכנה אותו בכינויים יותר הולמים.. אז מה היה לנו? שלושה רוכבים טסים על הכביש כשאחד מהם נסחף בעליל אחר שני חבריו הרבה מעבר ליכות הרכיבה הלא מוצלחת שלו ובסוף מוצא את עצמו נח בתעלה.. שני רוכבים באים מהצד השני, מהר או לאט זה לא קשור, העובדה היא שהם ראו את האזהרות,והיה להם מספיק מרווח לעצור בבטחה בצד ולנסות לבוא לעזרה.. מה שבאמת מטריד זה אותו בן בליעל, יבחוש בן דומן שכבר הרבה פעמים נצפה משתולל שם על הנתיבים הנגדיים ומסכן רוכבים אחרים, וסופו היה שפגע בשני רוכבים חפים מפשע..אני מקווה שהוא לא יחזור לרכב יותר. אנשים כאילו הם הגורמים לביטוח המוטרף שאנחנו משלמים,ולפשיטות המשטרה על בי"ג' ובקרוב מאד על ברגי..

nimiz

New member
אההה ואחב מקס מקס שמה זה מתמוגג

מהתאונה חבל על הזמן.. עשה לו את השבת לומר אמרתי לכם,ידעתי שזה מה שיקרה, אם כי בטרמינולוגיה שונה... רואים את ההתמוגגות שלו נוטפת מההודעה שלו..איזה אציל נפש, משו.

zx13

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifממש אורגזמה למקסמקס

תגידו, מה נפל עליכם?

המקסיקני העיר "ומי שקורא לקטע מסוים בכביש ציבורי שיקיין, ומתנהג בהתאם, הוא אידיוט". לא זכורה לי איזושהי בת-שחוק או שמחה לאיד בדבריו. עוד שרשור ביבים?

nimiz

New member
סומא,טול קורה מבין עיניך!!!

אתה מעוות ומביא תגובה לפני שבוע, אני מתכוון לתגובה הכל כך מאושרת בשרשור הזה..מסתבר שלא רק אני רואה את השתפכויות העונג של מסיונר הסופרמוטו הזה..

SquidRider

New member
../images/Emo45.gif פורום של ברקודות ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

malganis

New member
יש מצב שהציניות לא במקום ?

החיה מלקקת את הפצעים הטריים אז היא חושפת שיניים. השירשור הקודם "אסר" על השימוש במילה "שיקיין". נראה לך? אז נהיה כאסח ואנחנו מפספסים את הנקודה שאם כבר רוכבים ספורטיבי בכביש הציבורי יש כמה כללי ברזל חד משמעיים ואותם צריך להדגיש. לא לפרסס כמו ההוא זה אחד מהם. אני לא מרגיש אידיוט כי השתמשתי בז'רגון מקצועי ורכבתי חזק (יסלח לי המקסיקני). תאמין לי שהייתי מת שזה יהיה במסלול. אני קורא אידיוט למפרסס חסר האחריות. אני קורא לכל מי שלוקח את הסיכון ורוכב ספורטיבי לשמור על כללי בטיחות נוקשים. אני קורא לכל מי שעניו בראשו ללמוד את הנושא ולוותר על האגו. אני קורא לכל מי שרוצה להמשיך לרכב ולהנות, לשמור על שולי בטיחות חכמים. להפצע זה בעסה ! זה כואב, זה אין רכיבה לתקופה, זה לא משתלם כלכלית. אנחנו חייבים לשמור על עצמנו.

MexMex

New member
אתה לא יודע כמה אתה צודק...

מאז אותה הודעת "אדיוט" שכתבתי בשבוע שעבר, כל מה שחיכיתי לו, כל השבוע כולו... בכלל, מאז יום שישי אני מחזיק אצבעות. מלח, מיים, מלח, מיים, מלח, מיים, מלח, מיים, מלח, מיים... רק שיתפוצץ מישהו שם. הלוואי. רק כדי שאוכל להגיד "אמרתי לכם". וואללה, חבל שלא הלכתי למלא לוטו באותו הסופ"ש. הרי לא היה שום סיכוי, והנה התמזל מזלי... לא חביבי. לא אתה, ובטח שלא הם. לא קראתם את הכתובת שעל הקיר. כתובת אש באותיות ענק, שכתובה שם כבר שנים ואנשים מסרבים לקרוא. או אולי קוראים (הרי הגיבו, נכון?) אבל לא משכילים להפנים. זכותו של האדם להתאבד. אני האחרון שיעצור מישהו שרוצה לתקוע לעצמו כדור בראש (אלא אם זה מישהו שאני ממש אוהב, כמובן). לא אגיד דבר על מי שהחליט לדרדר אותו ואת מכוניתו לתהום (כל עוד הוא לבד, כמובן) לא אלין על מי שהחליט לשים את גורלו בידו, ולהנות מבייס ג'מפינג תלול. שיהנה מכל טיפת אדרנלין. אבל הכביש הציבורי לא שייך לרוכב הבודד. אבא שלי, שרוכב על אופניים משתמש בכביש גם הוא. אחותי האהובה, שנוהגת לטייל באיזור, משתמשת גם היא. חברי רוכבים בכבישים הללו גם הם. ואז בא אידיוט, רוכב כמו במסלול מירוצים, חושב שהוא מסכן רק את עצמו, אבל באותה הנשימה, טועה טעות מרה, מאבד את יכולות השליטה שלו על האופנוע, עף לקיבינימאט, ולוקח איתו את אחד מאהובי בדרך? ועל זה אני אמור לשתוק
M.

gilroy

New member
מה זה מ י י ם ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

מי-ים ?! בלאו הכי יש בהם מלח.

plato1

New member
בקשה של רוכב אופניים

רכבתי באזור התאונה אתמול-עכשיו מהתיאורים בפורום הבנתי מה התרחש שם. קודם כל-רפואה שלמה לפצועים. לאור התיאור התאונה יש לי בקשה אליכם-תגלו קצת יותר אחריות כאשר אתם רוכבים בכביש הזה. בתאונה הזו רוכב שלא הצליח לבלום פגע ברוכבים שהיו לבושים במיגון מלא -תחשבו מה היה קורה אם הנפגעים היו רוכבי אופניים שהמיגון היחיד הוא קסדת חצי עלובה. אז אנא מכם-זהירות עם סחיטת המצערת בסיבובים..

רומן ט

New member
בקשה של בן אדם

רכבתי באזור בחיי פעמיים-שלוש, וללא קשר בכלל להשתוללות של אופנוענים, אין לרוכבי אופניים מה לעשות שם! כביש צר, חד מסלולי, ללא שום שוליים ומלא בפניות עיוורות - מה תעשו אם כלי רכב (לאו דוקא דו גלגלי) ייקח פניה קצת מהר מדי ויגלה פתאום רוכב אופניים במסלול שלו? אני בטוח שאפשר למצוא מקומות טובים יותר לרכב. רוכב אופניים שרוכב בכביש הזה הוא לדעתי יותר מופרע ומסוכן מכל אופנוען שחושב שהוא רוסי..

למעלה