"ברגי"

m u a t a z

New member
"ברגי"

ספירת מלאי בפורום. מישהו שמע על התנגשות אופנוענים היום ב"ברגי"?

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif מקווה שכולם בסדר

ווואיי לי.. היתה לי הרגשה נאחסית בבוקר ! בבקשה כפרות עליכם תכתבו שהכל בסדר ושחזרתם בשלום. אימממממאאאא. מיטל.

Dr XR

New member
למה לא מצחיק?

"מיטל מועלם" זה אחד הטרולים המצחיקים שיש...

Sany b

New member
היא לא סתם טרול

היא מיוחדת... כפרות עליה נשמה, עיניים אף אוזן גרון

MexMex

New member
אני רק מקווה שזה לא מישהו

שקורא לפיתול בכביש "שיקיין", ולקטע ישר "ישרות", ולשוטרים "מרשלים וקציני בטיחות". M.

M O R M

New member
מקמקס לא יפה

אתה ואני יודעים שרוכבי הספורט מתרסקים להם (כולל אותי בתחום.) חלק מתרסקים ועוברים למשהוא אחר (סופרמוטו לדוגמא) וחלק יורדים מאופנועים. אנו רוכבים על המגבלות (עיין ערך כתבתו של הג'נגו בפול גז ) ואין לנו מסלול בארץ. מטבע הדברים יש בעיה בתחום ואין לנו פיתרון עד שיהיה מסלול. לכן ללעוג זה קל ולא תורם לקידום הגישה שלך. אני בהחלט מאוד בעד הסופרמוטו ומאוד מקווה שאוכל לבצע את המעבר (עיין ערך הג'נגו בשטח) אולם כמכור לאדרנלין והמרחבים אין לי את היכולת שיש לך.

אנימור

New member
מוטי, מהתגובה שלך ניתן להבין

שמוצדק לרכב על המגבלות בכבישים ציבוריים, משום שאין מסלול מסודר בארץ. איני מסכים עם זה, בלשון המעטה. מה זה בכלל "רוכבי ספורט" ? אם אתה לא מגיע לקצה הכי קיצוני של היכולות שלך, אתה לא נחשב "רוכב ספורט" ? לדעתי אתה יכול להיות רוכב ספורט, להנות מהשכבות עמוקות, ממהירות גבוהה, מהאצות, מהפלקות וכו', ועדיין להשאיר לעצמך מרווחי ביטחון של 20%. אז, גם אם יקרה משהו שלא ציפית לו, משהו שהפתיע אותך (כמו אופנועים שעצרו על השוליים בשביל לעזור למישהו שהחליק), תוכל לתקן קצת, תוכל להאט, לסטות, לחזור לעצמך גם אם בזבזת שבריר שנייה על מבט לכיוון הלא נכון. הבעייה היא לא בכך שרוכבים מדביקים לקטעי כביש שמות הלקוחים מז'רגון המירוצים, זה לא משנה אם יקראו לעיקול מסוים "שיקיין" או "S" או כל דבר אחר. הבעייה היא שיש כאלה שרוכבים על המגבלות, עם זירו-טולרנס.

JackR1

New member
20% יקטינו אפשרות לטעות, לא ימנעו

אותה לחלוטין. חלק מהאנשים עם 80% ירכב יותר מהר, יירד יותר, יגרד יותר, ועדיין לא ייצא מהתחום של 80%, וחלק יהיה רחוק מ-45, "איפה שהחיים מתחילים", ויהיה כבר מעבר ל-100%. זה לא קשור לקריאת חלקי כביש בכינויי מירוצים וכו'. ולגבי הצדקה - זאת שאלה קשה.. מה זה "מוצדק"? לפי איזה צדק?

אנימור

New member
20% הוא סתם מספר, הרי אי אפשר

לכמת באחוזים את המרחק שלך מהמגבלות, זה לא שקול למהירות. התכוונתי לדבר פשוט מאוד - אין בעייה לרכב בצורה ספורטיבית, אבל צריך להיות מספיק אחראי בשביל להשאיר לעצמך פתח מילוט במקרה שמשהו מפתיע אותך או לא מסתדר לך. ברור שזה משתנה מרוכב לרוכב - רוכב מיומן יכול לרכב מהר מאוד ולהשכיב עמוק מאוד, ועדיין להשאיר לעצמו ברירות. רוכב מתחיל יצטרך לרכב הרבה יותר לאט ועם פחות הטייה, כדי להשאיר לעצמו מספיק מרווח ביטחון לתיקון טעויות/התמודדות עם הפתעות.

JackR1

New member
80% -זה עדיין קרוב למגבלות

ובמיוחד לרוכבים מתחילים, קשה לשמור על האיזון. מה גם שתהליך הלימוד הכי מהיר אכן מתרחש כשאתה נמצא כמה שיותר קרוב למגבלות, ככה בנאדם בנוי.וזה גם מעלה את רמת הסיכון בהרבה.

רומן ט

New member
אז שילמדו לאט יותר.

למה מה קרה? חיייבים ללמוד מהר מהר תוך סיכון גבוה? 80%, 50%, זה לא משנה. כל אחד צריך לרכב (כשמדובר בכביש ציבורי) כך שיהיה לו מרווח ביטחון מספק. ואני לא מדבר על מטוס קל שמתרסק לתוך המסלול, אבל בהחלט שתהיה לו מספיק רזרווה למקרה של מבט לא מתוכנן לשולי הכביש..

MexMex

New member
תגיד לי...

מי שמך לקבוע לי מה יפה ומה לא? אל תטיף לי מוסר בבקשה. בטח שלא אתה. היתה פה התייחסות לא מזמן, בדיוק לכביש הזה, בדיוק לסיבוב הזה. קראו לזה "שיקיין", קראו לחלק אחר "ישורת". יעני, התייחסו לכביש הציבורי כמסלול מירוצים. ואת זה חביבי, הג'נגו לא עושה. הוא לא מטומטם. אני לא אומר שאין סיכון ברכיבת כביש. החלטתם לקחת אותו? זבש"כם. אבל לרכב רכיבת כביש, גם ספורטיבית, זה דבר אחד. להתייחס לכביש כמסלול, זה דבר אחר לגמרי. זאת פשוט קריאה למצב שבדיוק היום קרה. מה שיותר מפליא אותי (או שלא), זאת החובבניות. האימוץ החלקי בלבד, של מה שמוצא חן. אז יש ישורת. אז יש שיקיין. ניחא... איפה משטחי הבטיחות שיש בכל מסלול? איפה המרשלים שיש בכל מסלול ומזהירים מפני סכנות? איפה הצוות הרפואי שיש בכל יום מסלול ראוי לשמו? הבנת את הטפשות? M.

M O R M

New member
../images/Emo45.gif תרגיע אני מסכים איתך על הרעיון

אני רק לא מסכים איתך על הגישה והסגנון. הבנתי שאתה חושב שהשימוש במונחים מעולם המרוצים (עיין ערך שקיין והירידה על לאקיסטרייק בשירשור ההוא ) מראה על גישה לקויה לכביש הציבורי. אני רק חושב שסגנון התגובה שלך לא תורם לקידום הרעיון. ביקורת גם כשהיא נכונה ראוי ורצוי שתאמר בסגנון שיקדם את התוכן. לעצם הרעיון אני רוצה להדגיש שנית - אני מסכים איתך בנושא השימוש והאופן של הכביש הציבורי (על מגרעותיו הרבות הידועות לכולנו.)

למעלה